Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. február 13., kedd

Aurora Rose Reynolds: Trevor ​előtt (Előtt 2.)

Trevor Mayson élete meg volt tervezve – sikeressé tenni a családi vállalkozást, és még néhány évig élvezni az életet, mielőtt megállapodna. 
Aztán meglátta Őt. 
Liz Hayes gyönyörű, félénk és minden volt, amit valaha akart … de nem illett a terveibe. Miután Trevor fájdalmasan visszautasítja, Liz végre tovább lép, de Trevornak nehezére esik, hogy valóban elengedje. 
Úgy tűnik, minél inkább megpróbál távol maradni, annál intenzívebbekké válnak az érzései a lány iránt. Mint egy kifeszített gumiszalag, csak annyit tehet, hogy utána kap, mielőtt elpattanna.
Liz Hayes kész volt Trevorra várni, és nem érdekelte, hogy a férfi újra összetöri a szívét, de Trevor megnehezíti, hogy elfelejtse őt, amikor visszafurakodik az életébe.
Vajon Trevor be tudja bizonyítani a lánynak, hogy érdemes újra beleszeretnie, és készen áll arra, hogy megváltoztassa az eltervezett életét, hogy beengedje Lizt a szívébe?






Az 1. November előtt részhez klikk a linkre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...