Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. február 3., szombat

Carly Phillips: Forró Zóna 1-4.

Forró ​szerelem

Annabelle, ​Sophie és Micki – három árván maradt nővér, három regény, majd egy újabb lány a negyedik kötetben. 
Mindannyian a nővérek gyámjának, Yank nagybácsinak a sportügynökségénél dolgoznak reklámszakemberként. Sorsuk nem csupán a családi és munkahelyi kötődéseik, hanem hasonló szerelmi kapcsolataik révén is összefonódik. 

Annabelle Jordan a legidősebb lány. Ő a férfias férfiakat kedveli. Az izzadságszagú férfias futballistákat, akiknek a társaságában a nők nőnek érzik magukat a sportoló mérete, súlya és szaga ellenére – vagy talán éppen azért. 
Számos csalódás után Annabelle-nek a hajdan ünnepelt futballista, Brandon Vaughn vállalkozását kell profi módon rendbe tennie. Csakhogy Brandon épp az a típus, akiről Annabelle számára egyértelműen kiderül, hogy a férfi akár a végzetét is jelenthetné. Annabelle érthetően fél egy újabb csalódástól, de kénytelen elköltözni a kisvárosba, Brandon szülővárosába, ahol hihetetlen zavaros állapotok fogadják.
Szakma és mindent elsöprő szerelem. Hogyan sikerül Annabelle-nek megoldania a megoldhatatlannak látszó konfliktusokat? 
Ez az alapkérdése ennek a rendkívül olvasmányosan megírt, letehetetlenül érdekes, izgalmas és főként forró könyvnek. A szereplők között természetesen ott szerepel a következő kötet főhőse, Micki Jordan is, akinek sorsa nem kevésbé lesz érdekes, mint Annabelle Jordané.

Forró ​szívek


Micki ​Jordan. Aki olvasta Carly Phillips sorozatának első kötetét, pontosan tudja, kiről van szó, hiszen megismerhettük már a Forró szerelem szereplőinek egyikeként. Micki az első regény főhősének, Annabelle-nek a kishúga, ez pedig az ő története.
Micki kissé mindig kilógott a családból, bombázó nővéreihez képest inkább fiús alkat volt, a nevét is ezért változtatta Michelle-ről Mickire. Ő reklámszakemberként leginkább a nehézatlétákra utazott, otthonosan mozgott az öltözőikben, a nagytestű fiúk pedig imádták az egyébként rendkívül tehetséges Mickit.
Most azonban nagy szerelem kísértésében kell döntenie. Hogyan tudná megtartani magának Damian Fullert, a baseball sztárt? Úgy gondolja, fiús lányból – a nővéreihez hasonlóan – neki is bombanővé kell átalakulnia. Sikerül-e ez a kísérlete? Sikerül-e megtartania a nehéz természetű férfit? Hogyan alakul a kapcsolatuk?
Az első kötetben megismert szereplők természetesen ismét visszatérnek – miként majd a harmadikban is – és ugyanazon erények jellemzik az írónőt, mint korábban: érdekfeszítő, fordulatos és szexi, forró könyvet írt. Ha még valamit kiemelhetünk, az a humor. Micki humoros, mondjuk ki nyugodtan, nagypofájú figura, ezért ettől még érdekesebb ez a nagyszerűen megírt könyv.

Forró ​találkozás


Három ​nővér sorsát ismerhetjük meg Carly Phillips regényeinek lapjain. A testvérek még kislány korukban elvesztették a szüleiket, akiknek a repülőgépe lezuhant az Andokban. A lányok gyámja a nagybátyjuk lett. A kicsapongó életet élő agglegény nagybácsi egy jól menő sportügynökség és PR-cég tulajdonosa, ezért végül a felnőtt lányok is nála dolgoznak. Lehetőségük van megismerkedni élvonalbeli sportolókkal, hajdani és jelenlegi ünnepelt sztárokkal, s az ismeretségekből forró szerelmi kapcsolatok szövődnek. Mindegyik lány más-más egyéniség, ezért más-más szerelmeket és más-más konfliktusokat kell átélniük, s ezek mindegyikét felfokozott szexuális izgalmak és heves érzelmi viharok jellemzik.
A Forró a szerelem a legidősebb lány, Annabelle története. Az írónő eredetileg három regényt tervezett a három lányról, de a rendkívüli siker hatására megírt egy negyedik kötetet is a nagybácsi üzlettársának unokahúgáról, aki természetesen szintén a cégnél dolgozik. A négy könyv mindegyike önálló történet, csupán az állandó szereplők kapcsolják össze őket.
A szerelmes, szexi, érzelmes, ám ugyanakkor meglepő és izgalmas fordulatokkal teli történetek kedvelőinek felejthetetlen élmény Carly Phillips rendkívül olvasmányos, letehetetlen regénye.

Forró ​viszony


Egy szezonnal ezelőtt, John Roper a bajnoki liga középkülsős játékosának mindene megvolt: a jó megjelenése - és a személyes életében - a sport hőse és a közösség imádata. 
De kifogyott a szerencse szériájából. 
A World Series katasztrófája után a rajongók szétszedik, az atléták célkeresztjébe kerül és a rosszul működő családja a pénzen vitatkozik vele, amit ő nem tud nélkülözni. 
Nos ez csak rajta áll, és Amy Stone PR ügynökön a Hot Zonenál, hogy visszakapja az életét. Amy szerint könnyebb mondani, mint megtenni. 
Az őrült családja állandó közbeavatkozása mellett, egy őrült rajongóval és ráadásul még Roper sem foglalkozik a saját dolgaival, ezért a lány elkezd gondolkozni, hogy talán az élet a másik oldalon nem a legjobb mint hitte. 
De amikor ketten elvonulnak mindenkitől egy eldugott helyre, a szexi középkülsős Amy-nek egy csavart labdát dob - amit a lány nem is vett észre, hogy jön...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...