Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. február 3., szombat

Nora Roberts: A Calhoun család 1-2-3-4-5.

A ​smaragd nyakék legendája (1-2.)


A kötet a két fiatalabb Calhoun lány, Catherine és Amanda kalandjait foglalja magába. 

Az autószerelő Catherine Calhoun első pillanattól ellenszenvesnek találja a piperkőc szállodalánc-tulajdonost, III. Trenton St. Jamest. 

Addig csipkelődik vele, míg a férfi meg nem csókolja – ő pedig szenvedélyesen viszonozza a csókot. 


Amanda, Catherine nővére két lábbal áll a földön. 

Eleinte majd megőrül a természetéből fakadóan fesztelen Sloan O'Rileytól – később pedig érte…




A ​smaragd nyakék felragyog (3-4.)


Max Quartermain professzornak minden oklevelével együtt bőven van még mit elsajátítania a szerelem tudományából, az érzéki Lilah pedig éppen az a nő, aki megtaníthatja erre. 


Az egykori zsaru, Holt Bradford szúrós, mint a tüskebokor, amíg Suzanna gyöngéd érintése a szerelem virágát nem fakasztja a szívében. 


Mindannyiuknak össze kell fogniuk, hogy megfejthessék a felbecsülhetetlen értékű, elveszett nyakék és egy örök szerelem évtizedek óta lappangó titkát…





A ​smaragd nyakék hatalma


A tenger fölé magasodó sziklaszirten régi fényében tündöklik a Calhounok vendégházzá alakított, hatalmas kúriája. 

A családi szárnyban mozgalmas élet zajlik, hiszen a négy szépséges Calhoun lány nemcsak igazi párjára talált már rá, de utódokkal is benépesítette a valaha oly komor családi fészket. 

A szerencsétlen sorsú dédanya emlékét változatlan szeretettel őrzik, s Bianca jótékony szelleme az újabb megpróbáltatásokban is segítőkésznek mutatkozik. 

Ebben a házban lel új otthonra kisfiával együtt Megan O'Riley, az egyik Calhoun lány sógornője. A fiatalasszony, aki annak idején egy lelkiismeretes csábító könnyű prédája volt, megfogadta, hogy soha többé nem engedi elrabolni a szívét…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...