Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. április 6., péntek

Dianne Duvall: Halhatatkan őrzők 1-2. & 7.

A sötétség hajnala (1.)


A teste még jobban megkeményedett, mikor eszébe jutott hogyan gyorsult fel a szívverése, amikor hozzáért.
Sarah pulzusa most már lassú és állandó volt, miközben a vére továbbra is csábította, hívta őt, hogy jöjjön, elégítse ki éhségét. Ahogy hallgatta ezt a csábító pulzálást, a saját pulzusa gyorsult fel.
Roland felcsúsztatta a kezét a hátán, beletúrt vastag fürtjeibe, és ujját a pulzáló vénára szorította.
Vajon milyen íze lenne? Édes, mint a mosolya? Vagy csípős, mint a szája? Ha inna belőle, enyhítené a fájdalmat? Vagy még inkább lángra lobbantaná? A teste küzdött, hogy meggyógyítsa önmagát. 
A vér utáni vágya szinte kettéhasította. Roland érezte, hogy agyarai megnyúlnak. Csak egyetlen korty. Sarah alszik. Sosem tudná meg.



Az éjszaka uralma (2.)

Ami nem bízik az idegenekben, sőt, igazából senkiben sem bízik. De nem gyáva, és megállja a helyét, ha a szükség úgy hozza. Épp ezért, amikor belebotlik egy titokzatos harcosba, aki éppen nyolc holdkóros vámpírral küzd egyszerre, nem tétovázik, és a segítségére siet. Persze, abba bele sem gondolt, hogy ez a segítségnyújtás mibe fogja belekeverni őt. 
Marcus Grayden már nyolcszáz éve az emberiség halhatatlan őrzője, és egészen mostanáig egyszer sem volt szüksége megmentőre. Amikor találkozik Amivel, nyilvánvaló számára, hogy a lány erős, eszes, és rendkívül tehetségesen látja el a hátvéd szerepét. De ugyanakkor tönkreteszi a magány védőburkát, és olyan vágyakat ébreszt, amelyeket Marcus nem engedhet meg magának.



A sötétség pengéje (7.)

„Aidan súlyos bakancsának dobbanásai visszaverődtek a falakról, miközben követte Chris Reordont a mínusz ötödik szint hosszú, fehér folyosóján. Chris volt a Hálózat keleti parti
vezetője, több ezer ember állt az alkalmazásában, akik a Halhatatlan őrzőket segítették, hogy megvédhessék az emberiséget a tébolyult vámpíroktól.
A kopár folyosó hátsó falán egy óriási tévéképernyőt akasztottak a falra. Ha Aidan nem tévedett, a Központ parkolója mögött elterülő napsütötte rétet mutatta valós időben, mint egy túlméretezett ablak.
– Ez új – jegyezte meg. Chris anélkül bólintott, hogy odapillantott volna. – Melanie reméli, hogy egy kis életszagú élményt nyújthat itt, öt emelet mélyen a föld alatt a bentlakó vámpírok számára…”
A sorozat eddigi részeiről az alábbi inkeken olvashatsz: 3 - 3,5 & 4. & 5 - 5,5 - 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...