Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. április 16., hétfő

Gayle Callen: Spies and Lovers trilógia 1-2-3.

Nem ​mindennapi vőlegény


Miss Jane Whittington reményei darabokra törtek. 
Mindig azt képzelte, férje bátor, kalandvágyó és izgalmas lesz. 
Ehelyett a férfi, akivel apja eljegyezte… egy divatmajom! 
Lord Chadwick őrjítően jóképű, de Jane sosem tudna egy aranyifjút szeretni, akit semmi más nem érdekel, csak a legújabb divat. 
Hogy lehet mégis, hogy a férfi szenvedélyes pillantása olyan vágyat gyújt benne, amiről soha még csak nem is álmodott?

William a briteknek kémkedik, és ez a munka évekre kizárja a társadalmi életből – és fogalma sincs róla, hogy legutóbbi „álruhája” egyáltalán nem szalonképes. 
Most, hogy egyszerűbb, biztonságosabb sorsra vágyik, úgy véli, megtalálta eszményi menyasszonyát ebben az ellenállhatatlan szépségben. 

De Jane szívét csak különleges módon tudja meghódítani. 

És amikor a korona visszahívja a szolgálatba, meg tudja-e William tagadni – vagy feláldozza azt a békét, amelyet keres… és a nőt, aki nélkül nem tud többé élni?


A ​szépség és a kém


Charlotte Sinclair izgalmas életről álmodik – de ez nem azt jelenti, hogy örül, amikor elrabolja egy hazaáruló! Miután elkóborol egy zsúfolt bálteremből, majd véletlenül kihallgat egy beszélgetést, Nicholas Wright fogságába kerül. Így arra kényszerül, hogy együtt meneküljön a gonosztevővel, aki azonban nagyon is vonzó. 

Nick ésszel fel nem éri, hogy lehet ilyen szerencsétlen! A Koronáért vállalt küldetése miatt kénytelen bűnözőnek kiadni magát, de ez a kotnyeles szépség a végén még mindent elront. Már csak az hiányzott, hogy a nyakába vegyen egy ilyen önfejű, talpraesett és túlságosan is elbűvölő nőt, akinek elképesztő érzékisége elveszi az eszét. És miközben kötelességének teljesítése egyre nagyobb kockázattal jár, Nick rájön, hogy a legnagyobb veszélyt az jelenti, ami fölött egyáltalán nincs hatalma: a szerelem!


Ártatlanul ​elítélve


Julia Reedet kalandszenvedélye messzire sodorja otthonról, s ami a legrosszabb, minden körülmény ellene szól, amikor megvádolják a Brit Korona elárulásával. Halálbüntetés vár rá, az eltökélt Sam Sherryngtonnak köszönhetően. Épp az a férfi juttatja börtönbe, aki hosszú évek óta titkos imádója a lánynak. 

Bár minden bizonyíték Julia ellen szól, Sam képtelen hinni a lány bűnösségében. Mindent kockára tesz, megszökteti az elbűvölő rabot börtönéből, s megpróbál fényt deríteni a valódi hazaáruló kilétére…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...