Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. április 6., péntek

J. Goldenlane: Napnak fénye-ciklus 1 - 3.

Napnak ​fénye

Mi ​jöhet egy világháború után?
Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború.
Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is.
Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat.
Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik.
J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

Holdnak ​árnyéka

„Mindenkit lemészárolok! – Ez volt az írói alapkoncepció, mert már régóta szerettem volna írni egy olyan rettenetesen komoly mélylélektani művet, amit egyetlen szereplő sem él túl.
Sajnos nem sikerült. A hősök pokoli elszántan küzdöttek az életükért.”
J. Goldenlane őszinte vallomása a regény megalkotásának hátteréről
A Napnak fénye világában, de annak árnyékos oldalán játszódó történet szélhámosok, terroristák, csavargók és más gyanús egzisztenciájú elemek között.
Mire számíthat egy nő, aki sosem veszti el a fejét, akinek nem létezik leküzdhetetlen helyzet – ha egyetlen reménye egy pasas, aki olyan mint egy szélvihar, méghozzá súlyosan radioaktív, speciálisan kiszámíthatatlan és veszettül kaotikus szélvihar.
J. Goldenlane új regénye felhőtlen szórakozást ígér az olvasmányos, könnyed stílust kedvelőknek, poszt-rejtői humorral és váratlan fordulatokkal kínál feledhetetlen élményt fiataloknak és időseknek egyaránt.

Csillagok ​szikrái

„Mindenki ​pofára eshet! – A Napnak fénye és a Holdnak árnyéka regények hősei újra akcióban!
Együtt.
Mind.
Már aki még él.”
(És igen. Goldenlane írta.)
A Csillagok szikrái grandiózus története nem csak új elemekkel bővíti a korábbi két kötetben megismert világot, de fokozza a fokozhatatlant, a végletekig feszítve a húrt a két nagyhatalom, a Kínai Birodalom és az Ausztrál Föderáció, valamint jeles képviselői, kiváló állampolgárai… vagy épp a híresek és hírhedtek között.
A sodró lendületű történetben legkevesebb, hogy senki egy pillanatra sem érezheti magát biztonságban, és akár a titkosszolgálatok csúcskategóriás ügynökeiről, akár teljhatalmú vezetőikről, akár a világ legtehetségesebb szélhámosairól van szó, mindenkinek minden tudására szüksége van ahhoz, hogy a végső győzelemnek legalább az esélye elérhetővé váljon.
J. Goldenlane ezúttal egy formabontó kémtörténettel kényezteti olvasóit, amely elképesztő csavarjaival bárki számára különleges élményeket rejthet, az írónőt jól ismerők számára pedig a már megszokott módon könnyed és humoros, letehetetlen olvasmány!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...