Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. április 9., hétfő

Patricia MacDonald:

A, ​mint alibi

S, ​mint sokk
Alex élete egyetlen pillanat alatt romba dől, amikor autóbalesetben elveszti a szüleit. A lány ügyvédje ráadásul felkavaró hírrel szolgál: van egy eltitkolt nővére.
O, mint otthon
Dory sosem ismerte a szüleit és örökbefogadó családja másodrendű gyerekként nevelte fel. Amikor a család imádott, vér szerinti gyereke gyilkosság áldozata lesz, a gyanú Dory-ra terelődik.
S, mint sors
Harminc év után Alex és Dory először találkozik. Alexnek nemsokára szörnyű kérdéssel kell szembesülnie: lehet, hogy élete legnagyobb hibája volt, hogy megkereste az eddig eltitkolt nővérét? Ki akarhat most Alex életére törni?
„Az utolsó lapig nem találod ki a megoldást.” – Publishers Weekly
„Sokkolóan fordulatos történet. ” – Booklist
Patricia MacDonald amerikai bestsellerszerző okos, csavaros krimijei egyaránt magával ragadják a pszichothriller és a klasszikus detektívregények rajongóit. Szinte irodalmi minőségű sztorikat talál ki, viszont – mint egykori televíziós szappanopera-szerkesztő – lebilincselően pörgősre, fordulatosra írja meg.

A ​titkos hódoló

Laura Reed boldogan él férjével és ötéves kisfiával a viktoriánus tengerparti üdülővároskában. Életét csak rosszindulatú anyósa keseríti meg, míg… egy éjszaka férje gyilkosság áldozata lesz. Ekkor az egész város ellene fordul, mindenki azzal vádolja,hogy megölte férjét az egymillió dolláros életbiztosításért. Csak férje nyomorék gyermekkori barátja, Gary Jurik áll ki mellette és kéthetente virágot küld neki, nem fedve fel kilétét. A magányos özvegy egy jóképű idegen karjaiban keres menedéket, akihez hamarosan feleségül is megy. A rendőrség most már biztos benne, hogy ők ketten tervelték ki a gyilkosságot. Ezúttal Gary is ellene fordul, majd eltűnik. Egyre több a Laura ellen szóló bizonyíték. Amikor elszakítják kisfiától és börtönbe zárják, Laura élete rémálommá válik. Ki lehet az a titokzatos ellenség, aki ennyire gyűlöli? Kiben bízhat, ha már a saját férjére is gyanakszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...