Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. június 22., péntek

Danielle Steel: Boldog ​születésnapot!

Valerie ​Wyatt egy sikeres tévéműsor háziasszonya. Neve fogalom, rajongói szemében ő a szépség, a nőiesség és az elegancia megtestesítője. Mégis depressziós, mert úgy érzi, hiába a legjobb fodrászok, plasztikai sebészek, személyi edzők gondos munkája, a hatvanadik születésnappal menthetetlenül utoléri az öregség. 
Lánya, April egy népszerű belvárosi étterem tulajdonosa és főszakácsa. A munka minden idejét és energiáját felemészti, így kilátása sincs rá, hogy magánélete legyen. Harmincadik születésnapján hasít belé a felismerés: ugyanolyan magányos és boldogtalan lesz, mint az anyja. 
Jack Adams, a népszerű televíziós sportriporter úgy válogathat a legkívánatosabb huszonéves lányok közül, mint körülrajongott futballsztár korában. Ám amikor ötvenedik születésnapját porckorongsérvvel „ünnepli”, rá kell ébrednie, hogy az idő fölötte sem szállt el nyomtalanul. 
Valerie, April, Jack – három nagyon különböző ember, akik azonban ugyanazon a napon érkeznek el életük egy fontos határkövéhez: a keserédes, de mégis reményteli rítushoz, amikor el kell fújni a gyertyákat, és kívánni kell valamit…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...