Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. június 15., péntek

Marina Fiorato: Bíbor ​& csont

A ​szerelem és a megszállottság sötét, megragadó története
„Minden karakterben és helyszínben fellelhető Fiorato művészi kiteljesedése: akár egy igazi festő, a modelljeit nemcsak élénk színekkel, hanem gazdag jelentéssel is felruházza.”
– To The End of Her Days
London, 1853
Annie Stride-nak már nem maradt miért élnie – egy olcsó szajha, akit éppen kilakoltattak, és ráadásul állapotos is. Azon az estén, amikor úgy dönt, leveti magát a Waterloo hídról a Temze jeges vizébe, megmenti őt a haláltól Francis Maybrick Gill, egy tehetséges festőművész – és ezzel örökre megváltoztatja az életét.
Francis a múzsájává emeli Annie-t, a bukott nőből a társadalom kedveltjévé változtatva ezzel a lányt. Annie hamarosan már a mennyei szépségével köszönti Londont, a sötét múltját pedig messze hátrahagyta.
Ám Annie pompás új élete nem teljesen olyan, mint amilyennek látszik – és vannak, akik nem hagyják, hogy elfelejtse, honnan is jött…
„Hasfelmetsző Jack találkozása Pygmalionnal… hátborzongató.” – Best
„Gyönyörű, részletgazdag történet tele vággyal és veszéllyel. Megdöbbentő könyv a szerelemről és a megszállottságról. Tetszeni fog A Bíbor szirom és a fehér kedvelőinek.”
– Julie Cohen
„Gótikus, sötét és gazdag hangulatú.” – Louise Loves Books

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...