Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. július 6., péntek

John Locke: Donovan Creed 1-4.

A ​halál mestere



A halál mestere, Donovan Creed, az amerikai terrorelhárítás egykori bérgyilkosa most szabadúszóként dolgozik. 

Bár hajlik arra, hogy normális életet éljen, gyakran hullahegyeken gázol át: megfelelő összeg fejében lelkifurdalás nélkül hajlandó ártatlan embereket is meggyilkolni. 

A könnyű nőket és a sok pénzt kedvelő volt CIA-ügynök történetei olvasók millióit ejtették rabul világszerte. 

Izgalmas, fordulatos és humoros krimi, tökéletes kikapcsolódás.








A ​halálos kísérlet


Egy milliomos felajánl 100 ezer dollárt. 

Egy feltétele van: ha elfogadják, akkor meghal egy bűnös. 

A fiatal pár elfogadja a pénzt. Nem tudják, hogy ezzel a lépéssel egy halálos kísérlet részévé, és a milliomos szemében maguk is bűnözőkké válnak… 

Ha a következő ember is elteszi a pénzt, abban a pillanatban a milliomos őket végzi ki. A játék addig tart, míg nem akad valaki, aki visszautasítja az ajánlatot. 

Donovan Creed volt CIA-ügynök és bérgyilkos végrehajtóként részt vesz a milliomos kegyetlen játszadozásában. Gyilkos munkája közben csak arra vágyik, hogy boldogan éljen szerelmével, Kathleennel és örökbe fogadott lányukkal, Addie-vel. 

Egy leszámolás azonban váratlan fordulatot hoz: Creed háromévnyi kómába zuhan, s ébredés után új arccal, új személyiséggel kell a régi életét folytatnia… 

John Locke akciódús krimijét több mint egymillióan olvasták világszerte. Kihagyhatatlan!




Mentsük ​meg Rachelt!


A tökéletesnek tűnő reggel hirtelen rémálommá változik… 

A számítógépzseni Sam Case a vagyonát nem épp tisztességes eszközökkel szerezte. Kifejlesztett egy zseniális programot, amellyel a pénzmozgás nyomai eltüntethetőek a hatóságok elől. A páratlan lehetőséget kihasználva több alvilági ügyféltől kap megbízást. 

Sam beleszeret a gyönyörű Karen Vogelbe, az együtt töltött éjszaka után azonban fenekestül felfordul az élete. Feleségét, Rachelt elrabolják, és egy bérgyilkos arra kényszeríti, hogy válasszon Rachel vagy a szeretője között. Akit visszautasít, az meghal. 

Sam Case mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történik körülötte, de ebben a játszmában semmi nem az, aminek látszik… 

John Locke harmadik Donovan Creed-krimije lehengerlően izgalmas, fordulatos.




Most ​és akkor


Donovan Creed, a volt CIA bérgyilkos és szeretője, a szexi Rachel a gengszterektől lopott milliókból utazgatnak és élvezik az élet minden percét. 

A floridai St. Alban's valódi turistaparadicsom lehetne, négyezer éves ősi indián történelme, portyázó kalózai, kocsmái és cápái érdekesek lehetnének az idelátogatóknak. A városon azonban immár háromszáz éve átok ül: a fiataljai elmenekülnek, a vállalkozásai tönkremennek, a polgárai megkeserednek. 

Itt telepszik le ideiglenesen Creed és Rachel. Bár Creed már csak nyugalmat szeretne, nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy beleássa magát a város rejtélyes múltjába. 

1710-ben Jack Hawley kalózkapitány szerződést kötött a város vezetőségével. A város megszegte az egyezséget, ám egy fiatal lány felajánlja magát, és a város gyáva lakói elfogadják az áldozatát. A kalózkapitány viszont elátkozta a várost. És ez az átok napjainkban is pusztít… 

John Locke, a bestseller szerző új krimije lebilincselően izgalmas utazás a múltban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...