Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2019. február 13., szerda

Julie Klassen: A ​társalkodónő titka / A ​házitanító lánya / A ​portréfestő lánya / A ​táncmester / Álruhás ​szerelem / Lány ​a kapusházban


Lady ​Marianna Mayfieldet hatalmas meglepetésként éri, amikor a férje bejelenti: még aznap elhagyják bathi házukat, és egy távoli vidékre költöznek. A féltékeny férfi így akarja megszakítani a csalfa neje és annak szeretője közötti viszonyt. 

Mariannának nehezére esik a gyors váltás, ráadásul hites ura parancsa szerint senkit sem vihet magával a személyzetből. Ez a nap azonban nem csak kellemetlen meglepetéseket tartogat számára: váratlanul betoppan az egykori társalkodónője, a zárkózott Hannah Rogers. 

Marianna mindig is kedvelte a lányt, aki korábban felmondás nélkül, titokban távozott; de az utolsó találkozásuk óta mintha megváltozott volna… 

Vajon miért kellett Hannah-nak elhagyni a házat? 

Talán csak nem ejtették rabul a szívét? 

Lady Mayfieldnek kapóra jön az alkalom: rábeszéli Hannah-t, hogy szegődjön újra a szolgálatába, és kísérje el a nemkívánatos útra. 

Azt azonban egyikük sem gondolja, hogy ez az utazás örökre megváltoztatja és gyökeresen felforgatja mindannyiuk életét – és a kalandok végére két zaklatott szív is megnyugvásra talál.




Emma ​Smallwood apja, miután felesége meghalt, bezárja magániskolája kapuit, és házitanítónak szegődik a Weston családhoz, akik egy sziklaszirten magasodó, ódon kastélyban élnek. 

A lány követi apját a távoli Cornwallba, és az udvarházban újra találkozik Weston báró két idősebb fiával, akik hajdanán maguk is apja magániskolájának tanulói voltak, és mostanra jóvágású, felnőtt férfiakká értek. 

A kellemes modorú Phillip ismét elnyeri a lány bizalmát, de mogorva, magának való bátyja, Henry nem igazán lopja be magát Emma szívébe. 

Miközben a lány igyekszik úrrá lenni a benne dúló érzelmeken, egyre több furcsaságot tapasztal a kastélyban: éjjelente valaki zongorán játszik, és egy titokzatos látogató jár rendszeresen a szobájában… 

A két férfi közelsége, a kastély falai mögött megbúvó titkok, valamint a múlt nyomasztó emlékei próbára teszik a mindig józanul gondolkodó lányt, és alapjaiban rengetik meg a világról és önmagáról alkotott képét. 




Stephen ​Overtree százados épp egy meredek sziklaösvényen kaptat felfelé a festői szépségű devoni partvidéken. Megbízhatatlan bátyját, Wesley-t keresi, hogy rábírja, térjen végre haza, és legidősebb gyermekként igazgassa a családi birtokot. Helyette azonban csak egy lányt talál a sziklaszirten állva, aki furcsán ismerősnek tűnik számára… 

A különös szépségű, ám naiv Sophie Dupont-t tehetetlen dühe vezette a meredély szélére. Nem elég, hogy megbízott egy férfiban, aki aztán összetörte a szívét, de faképnél is hagyta őt – ráadásul várandósan. 

Kétségbeejtő helyzetéből Stephen Overtree kínál neki kiutat, aki, miután rájön, hogy Sophie a fivére gyermekét hordja a szíve alatt, felajánlja a lánynak, hogy feleségül veszi. 

Sophie, hogy elkerülje a botrányt, igent mond az ajánlatra. 

Vajon megbánja hirtelen elhatározását, amikor újra felbukkan Wesley, és a bocsánatáért esedezik?

 Vajon a gyermeke apja és a férje iránt érzett egyre növekvő vonzalom között őrlődve rálelhet a boldogságra?




A londoni táncmester, Alec Valcourt hirtelen a családfenntartó szerepében talája magát. 

Anyját és húgait a csendes Devonshire-ba költözteti, abban a reményben, hogy itt újrakezdhetik az életüket.

De igencsak meglepődik, amikor kiderül, hogy a falu úrnője betiltott minden táncot, olyan ok miatt, amely a múlt homályába vész. 

Alec valószerűtlen szövetségesre lel az asszony lányában. Bár kezdetben gyanakvóan fogadja Julia Midwinter nemtörődöm flörtölését, de lassan felismeri, hogy a merész külső mögött egy sebezhető lélek lakozik.









A ​gyönyörű, ámde fennhéjázó Margaret Macy kiváltságos és védett életet él, udvarlók hada veszi körül, köztük a tudós Nathaniel Upchurch, valamint a férfi bátyja, a jóképű szoknyapecér, Lewis. 

Margaret apja váratlan halála azonban mindent megváltoztat: anyja újból férjhez megy, és a lány mostohaapjának egyetlen célja, hogy megszerezze a rá váró örökséget. 

Ennek érdekében attól sem riad vissza, hogy erőszakot alkalmazva hozzákényszerítse a lányt az unokaöccséhez. 

Mivel Margaret senkitől sem remélhet segítséget, elszökik otthonról. 

Kevéske pénze fogytán, így kénytelen munkát vállalni: egy vidéki udvarházba szegődik szobalánynak. Nem kell mást tennie, mint hogy megőrizze inkognitóját, amíg hozzá nem jut az örökségéhez. 

Munkaadóinak egyike azonban nem más, mint Nathaniel Upchurch, akit a lány korábban kikosarazott abban a reményben, hogy a férfi bátyjához mehet hozzá…




Az alacsony sorból származó Matthew Bryant kapitány sikeres és gazdag emberként tér vissza Angliába a napóleoni háborúk után. Eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa egykori kedvesének, hatalmas hibát követett el, amikor visszautasította a lánykérését. 

Ám amikor felfedez egy régi kapusházat új birtokán, azonnal felkelti az érdeklődését annak titokzatos lakója, a csendes és gyönyörű Mariah Aubrey. 

Matthew, kíváncsiságának engedve, elhatározza, hogy felfedi a lány kilétét és múltját. 

Bár Mariah feltett szándéka, hogy megőrizze titkait, a férfi egyre közelebb kerül hozzá. 

Az események láncolata kisvártatva azonban nem várt fordulatot vesz, és a két fiatalnak el kell döntenie: engedik-e, hogy a múlt fogságban tartsa őket, vagy kitárják a szívüket a jövő előtt… 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...