Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. április 2., szombat

Help? vagy társszerkesztő kerestetik...



Sziasztok!

Nos... igen... khm... kissé zavarónak tűnhet a bejegyzés cím... de jelenleg, e pillanatban nem tudtam jobbat kitalálni... Ami illene majd a további sorokra... :$

Amint azt észrevehettétek, idén mintha kevesebb bejegyzés (könyv leírások) érkezett volna... ahogyan, az általam ígért, újdonságok is... Most elkezdhetnék mentegetőzni... meg mi egyéb... de az sablonosnak tűnhetne. Ezért csak annyit mondok, hogy családi és magán életi okok miatt, nem tudtam eddig teljesíteni, az általam ígérteket, amit rettentően sajnálok... És most jöhetnék azzal, hogy ezúttal, minden másképp lesz... stb...stb...stb... De nem jövök ezzel. Hanem helyette rátérek arra, amit a bejegyzés cím takar, csakhogy még véletlenül se untassalak titeket itt ezzel a bejegyzéssel...

A 'Help? avagy társszerkesztő kerestetik'...-kel, arra akarom felhívni a figyelmeteket, hogy arra gondoltam, miután beláttam, hogy a sajátos véleményezés az nem az én világom... - Nem azzal van a gond, hogy nem tudnék véleményt alkotni egy általam elolvasott könyvről. Hiszen, regényeket is írhatnék belőle... egyedül azzal van a bajom, hogy nem tudnék spolier nélkül írni. Mármint, hogy ne tudnék úgy véleményt írni, hogy ne véletlenül ne lőjem le a poént, a lényeget, avagy, hogy el ne meséljem a sztorit... És ha elmesélem magát a történetet, akkor mi jut nektek? Akkor már, aligha fognátok magatokat és elolvasnátok az éppen adott könyvet amiről én hadoválnék itt nektek, hisz már úgyis tudnátok, hogy miről szólna... - ... meg, lényegében, valahogy nincs annyi időm se, hogy leüljek és a sok katyvasz közül ami a fejemben kavarog, véleményt hozzak össze nektek. Egy olyan véleményt, amely során, s után szívesen olvasnátok el az éppen adott könyvet. :$
Ezért arra gondoltam, hogyha akadna köztetek olyan 'önkéntes' vállalkozó... (ez de hülyén hangzik... bocsánat is érte), aki szívesen és örömmel osztaná meg az olvasni szeretőkel a véleményét, az általa olvasottról/olvasottakról, de nincs kedve egy saját bloggal vesződni/kínlódni, az akár itt is megoszthatná, ezen a blogon a többiekkel, mint társszerkesztő.
Azaz, én társszerkesztővé tenném őt/vagy őket, és teljesen szabad kezet kapván, saját maguk rakhatnák ki/közzé a blogon a saját véleményüket, a saját nevükkel (nem kell, hogy az igazi legyen... lehet, áll név is... xD)

Ha valaki szeretné ezt, mármint, hogy megoszthassa a saját véleményét (bocsi, a 'vélemény' szó ismétlése miatt :$), eme oldalon, annak nem kell mást tenni, mint az alábbiakat:


Ír nekem erre az email címre: dory022@gmail.com
Tárgyban feltünteti, hogy: Társszerkesztésre jelentkezem
Üzenetben pedig: Rövid infót magáról, és hogy mégis mikor, mi közönként tudna időt szakítani arra, hogy a véleményét megosztja a többiekkel, azaz, közzé tenni a blogon.


És... ennyi...

Max 2-3 személyt tudnék bevenni társszerkesztőnek... ezért, tényleg csak olyanok írjanak, akiknek ez az egész nem nagy dunszt... mármint, hogy vállalja, hogy leírja a kritikáját, és hogy közzé teszi. Meg, hogy max hetente legalább egyszer, publikálja is... (nem tartom kizártnak, hogy esetleg egy héten akár többször is... csak... értitek... ugye?!)

Remélem, hogy lesz, s akad köztetek olyan, aki szívesen publikálná és megosztaná (és megint bocsi mindenkitől) a véleményét az olvasókkal. :)

Előre is köszönöm, hogyha elolvassátok eme bejegyzést, és ha valaki fontolóra veszi a felhívás féleségemet...

Dora Sullivan

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...