Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. szeptember 2., péntek

Bizonytalanság a jövőre, vagyis az elkövetkezendő időszakokat nézve... vagy...?!

Sziasztok!

Öm, nos az a helyzet, hogy ugyebár beléptünk a szeptemberbe, amellyel együtt jó néhány emberkének(személynek) vagy megkezdődött egy új suli, vagy tovább folytatja azt egy újabb évfolyam átlépésével.

Ahogyan nekem is. Mármint, hogy 8 évnyi kihagyás után, most újra sulis lettem. Persze nem délelőtti 'műszakban', hanem a délutáni 'műszakban', heti két alkalommal, kedden s csütörtökön, délutántól 15:00-tól, este 20:00-ig, s ezen két alkalommal 8-8 órát kell majd végig ülnöm, azaz 8 tantárgy szempontjából. S mivel, az a 8 év, csak 8 év, amely nem rövid táv idő, így bizony, kénytelen leszek, jobban odafigyelni, s belemerülni a tanulásba, 'újra'... amely miatt, nos... Sajnos, bizonytalan vagyok, ami a blog jövőjét-sorsát illeti.
Előreláthatólag, hiába csak heti két alkalommal lesz suli nekem, viszont a tanulást most nem(sem) bliccelhetem el, pláne meg, hogy ugye év végén, mint mindenki másnak is, aki már a középiskolát viszi, vagy a gimit, ugyanúgy vizsgázniuk kell majd, ahogyan nekem/nekünk is. Írásbelit s szóbelit is egyben... S mivel ez most nekem igazán fontos, hogy sikerüljön is.
Így nem tudom, hogy, miként s hogyan tudok majd időt szakítani a blogra.
Lehet, hogy majd csak hétvégékként tudok majd hozni egy-egy bejegyzést, max úgy, hogy az egyik héten az egyik bejegyzést mint pl.: könyvajánlókat... a másik héten meg véleményeket, a harmadikon meg megjelenéseket... s ezeket így felváltva... De előfordulhat, hogy lesznek csúsztatások is... Nem tudom most megmondani, hogy pontosan mikorra várhatóak a bejegyzések...

S sajnos az is előfordulhat, hogy egy jó darabig, nem is tudok majd bejegyzéseket hozni, mivel nem jut majd rá időm... Így felmerült bennem az az ötletféleség, hogy megkérdezlek titeket, hogy volna e valakinek kedve betársulni. Azaz társszerkesztőként tovább működtetni a blogot.

Teljes szabad kezet kapna az illető, a blogot illetően. Változtathat is rajta, újíthat is...

Ez a javaslat arra szolgálna, hogy esetleg ne záródjon be a blog... mivel, azt nem szeretném... csak hát... ki tudja, hogy mikor tudok majd vele foglalkozni, s időt szakítani rá... :$ :/

Szóval, tehát ha volna bárkinek kedve ehhez a bloghoz, azaz ennek működtetéséhez a továbbiakban, az írhat nekem, az alábbi email címre: dory022@gmail.com


További szép, s kellemes szeptembert kívánok mindenkinek! A sulisoknak, sikeres új tanévet, s teljesítményeket! S persze, nem utolsó sorban, pedig továbbra is kellemes szórakozást kívánok mindenkinek az olvasáshoz, e hónapban is! :)

Dora Sullivan

Megjelenések #10

Libri






Audrey Carlan


Január - Február - Március (Calendar Girl 1) '2016.10.10.'


Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100,000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak.

Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. Neked sikerülne? 

Audrey Carlan eredetileg magánkiadásban megjelent sorozata ma a világ egyik legforróbb könyvszenzációja, amiből mozifilm és tévésorozat is készül, miközben Mia Saunders nem mindennapi történetét több millió női olvasó csodálja Brazíliától Kínáig. 

Insomnia: Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!




Federico Andahazi

Szerelmesek a Dunánál '2016.10.10.'

Budapest, 1944. A nácik elfoglalták a várost és zsidókra vadásznak. Hanna és Bora sok évvel fájdalmas válásuk után találkoznak újra: az arisztokrata festő és diplomata elrejti háza pincéjében a volt feleségét és annak férjét, azt a férfit, akivel Hanna annak idején megcsalta.
Miközben Borát naponta meglátogatja egy náci tiszt, aki szeretné, hogy a kiváló művész fesse meg a portréját, a föld alatt bujkálók a testiségbe menekülnek. A szex az a kötelék, ami az életet jelenti a halál fenyegetésével szemben, aminek segítségével talán túl lehet élni a háború borzalmait.
A Szerelmesek a Dunánál megejtő és szenvedélyes szerelmi történet, mely az első oldaltól az utolsóig magával ragadja olvasóját.


Gena Showalter

Éjsötét szenvedély (Az Alvilág Urai 5) '2016.11.10.'

Az Alvilág Urai és a Vadászok közti harc nem ért véget… 
Aeron, a harag démonának őrzője sosem látott még ilyen gyönyörű orvgyilkost. Olivia megesküszik, hogy nem démoni erő lakozik benne, hanem egy bukott angyal, aki azért vesztette el a szárnyait, mert nem volt képes teljesíteni gyilkos küldetését. A gyönyörű halandó felkorbácsolja a halhatatlan harcos szenvedélyét, de kettőjük szerelme nem csak rájuk hozhat pusztulást, de az ártatlanokat is örök kárhozatra ítélheti. 
Aeronnak dönteni kell; kötelességének vagy vágyainak engedelmeskedjen. Hűséges kísérője és tanácsadója Olivia vesztét akarja, miközben egy mindegyiküknél veszélyesebb ellenség szegődik a nyomukba, hogy elvégezze a feladatot, amire a lány képtelen volt… 
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.


Jenny Colgan

Piciny Csodák Péksége (Piciny Csodák Péksége 1) '2016.10.11.'

Polly és Chris már hét éve együtt élnek, de kapcsolatuk válságba kerül. Chris visszaköltözik az anyjához, Polly pedig kiadó lakást keres. A hirdetések közt akad egy romantikusan csábító; egy apró szigeten álló házikó, ahová csak apálykor lehet eljutni autóval. Barátnője hiába próbálja lebeszélni az őrült tervről, Polly hajthatatlan. 
A kikötőfal fölött álló ház igencsak rozoga állapotban várja új gazdáját, és a barátságtalan helyiektől vásárolt ehetetlen péksütemény sem segít Polly hangulatán. Késő este süt néhány cipót, amiből hajnalban visz a halászoknak. A faluban hamar híre megy Polly süteményeinek, így a lány új barátokra, különc hódolókra – no meg esküdt ellenségekre – tesz szert, és ki tudja, talán a szívvel-lélekkel sütött finomságok őt is megváltoztatják, hogy képes legyen újra bízni és szeretni… 
Találkozzunk a Cupcake Kávézóban írónőjének legújabb sikersorozatát Jojo Moyes és Jennifer Weiner olvasói is imádni fogják, hiszen Jenny ismeri az édes élet tökéletes receptjét: sok evőkanálnyi szívmelengetés, pár csepp könny, nagy adag szerelem és persze csipetnyi humor.


Tilos_az_Á_Könyvek



Jónína Leósdóttir

Halálkomoly '2016.09.05.'

A helyzet egyértelmű. Bárki is írta a verset, borzalmas ­lelkiállapotban van, talán már élni sem akar. Ez egy segély­kiáltás! De vajon ki küldte?
Helga egy furcsa cetlit talál a konyhaasztalon, miután egy feladaton dolgoztak együtt az iskolai angolcsoport­tal. A lapon egy elmondhatatlanul szomorú vers olvasható. A lány elindul, hogy felkutassa a szerzőjét, és megpróbáljon segíteni neki, ám a keresés jóval nehezebbnek ­bizonyul, mint várja. Öten voltak nála azon az estén, és a lány ­hiába igyekszik, egyre kérdésesebb, melyikük ­írhatta a verset, az idő pedig vészesen fogy. A nyomozásba Helga fura ikertestvére és legjobb barát­nője is bekapcsolódik, akiknek azonban egy egészen más természetű ügy ­alaposan elvonja a figyelmét.
A Halálkomoly egy humoros thriller halál komoly és halá­lo­san komolytalan helyzetekről, amelyekkel előbb vagy utóbb mindenki találkozik…


Gabo



Jeanne Ryan

Neverve - Idegpálya '2016.09.08.'

Amikor a kissé visszahúzódó Vee egyszer csak belecsöppen egy interneten követhető bátorságpróba-játékba, hirtelen azzal szembesül, hogy a névtelen irányítók mindent tudnak róla. Olyan nyereményekkel kecsegtetik, melyek után az EzVagyokÉn oldalán vágyakozott, majd a számára tökéletes pasival, a dögös Iannel szervezik egy csapatba. 
Először jó mókának tűnik a dolog – a rajongók buzdítására egyre kockázatosabb feladatokat hajtanak végre, egyre értékesebb jutalmakért. De az események komoly fordulatot vesznek, amikor öt másik játékossal egyetemben egy titkos helyszínre irányítják őket, ahol a fődíjért kell harcba szállniuk, s a mindent vagy semmit játékban már az életük a tét. 

Jeanne Ryan első regénye izgalmas thriller, egyszerűen letehetetlen olvasmány.


Conn Iggulden

Vérvonal (Rózsák háborúja 3) '2016.09.10.'

1461 tele 
Richard, yorki herceg halott, levágott fejét a várfalra tűzik. 
VI. Henrik király fogságban van. A Lancaster -királyné győzedelmesen végigvonul az országon, miután az özvegy skót királyné, Guelders Mária a legjobb vitézeit Margit rendelkezésére bocsájtotta. Ez a hadsereg szinte megállíthatatlannak tűnik. 
Edward March, aki a yorki hercegi címet örökölte, királynak kiáltja ki magát a parlamentben. Ezt követően véres harcok, pártviszályok kezdődnek a York- és Lancaster-ház tagjai és hívei között, ahol testvér testvér ellen, király király ellen harcol. 
Két ember követeli magának a koronát, de csak az egyik szerezheti meg.


Ciceró



Papp Dóra

Tükörlelkek (Tükörlelkek 2) '2016.09.13.'

Orsi és Kriszti nem is lehetnének távolabb egymástól. 
Fekete Orsolya ezúttal olyan helyzetbe sodorta magát, amiből csak segítséggel tud kimászni: muszáj lazítania a falakon, amikkel körbevette magát, különben teljesen egyedül marad. Eszter az egyetlen támasza, de legjobb barátnőjét túlságosan lefoglalja a szerelem. Orsinak helyre kell hoznia a viszonyát Olivérrel és Paullal, ráadásul az édesanyjával is egyre furcsábban alakul a kapcsolata. És persze ott van Zsolt meg Rágógumi is, akik változatlanul szúrják a szemét… 
Péterfi Krisztina felhőtlenül boldog a budapesti kirándulás után, ám rá kell jönnie, hogy egyre kevesebb ideje jut a szerelemre, Vikire, és a táncra is. A felvételi miatt hatalmas rajta a nyomás, nem találja a helyes irányt a jövőjéhez vezető úton. Mindennek a tetejébe ott van Tragédia, aki ellenségként tekint rá, hiába szeretne Kriszti ezen változtatni. 
Pedig eljön az idő, amikor kénytelenek lesznek szóba állni egymással…


Európa




Helen Fielding


Bridget Jones babát vár (Bridget Jones naplója 2,5) '2016.10.05.'


Bridget Jonest egyre többet kínozzák az Önelégült Anyák, folyton figyelmeztetve rá, hogy ketyeg a biológiai órája: most kell szülnie, ha még szülni akar valaha. Meg hát maga Bridget is már mindenhol terhes anyákat lát. Igaz, továbbra sem veti meg az italt, és ez hallucinációkat is okozhat – de ez biztos, hogy folyton klasszikus Bridget Jones-os helyzetekbe sodorja őt. Mondjuk, romantikusnak látszó röpke kalandokba. 

És egyszer csak Bridget azt gyanítja, hogy elkezdődött nála a klimax. De egy terhességi teszt hamar kideríti, hogy nem erről van szó. Bridget terhes! Áldott állapotban van! Igaz, nem egészen úgy esett meg a dolog, ahogy álmodott róla, de attól még boldog. Már amennyire boldog lehet a kismama, akinek agyában az ultrahangos vizsgálat és a terhestorna megható (vagy épp vicces) pillanataiban is egyre az dörömböl az agyában: „De ki az apa?”





Stephen King (Richard Bachman)


Az átkozott út '2016.09.30.'


Bart Dawes húsz éve lakik ugyanabban a házban, itt szerelmeskedett először a feleségével, itt játszott a kisfiával… Most a kisvároson át új utat építenek, és ez előbb a munkahelyét, majd az otthonát fenyegeti. Bart azonban nem hagyja magát – az útépítő céggel, sőt az egész világgal szembeszáll, hogy megvédje az életét: azt az egyetlen életet, amelyben megtalálta törékeny boldogságát. Az 1970-es években játszódó történet vége teljes összeomlás; a kisvárosban, mely a modernizáció útjára lépne, végül kő kövön nem marad.
Magyarul most először jelenik meg Stephen King korai regénye: egy átlagember kiúttalan küzdelmének szívszorító története. King, akiből aztán a horror és a thriller királya lett, finom pszichológiai meglátásokkal teli, igazi irodalmi regényt írt, de ebben sem tagadta meg önmagát – itt is elszabadul a pokol a külvilág hatalmas erőivel szemben tehetetlen gyönge ember meggyötört idegrendszerében és a külvilágban egyaránt.


Tom Wood

A játszma '2016.09.16.'

Egyetlen szabály van: ölsz vagy megölnek.
Az ellenség és A bérgyilkos után itt a harmadik kőkemény, csupa vér akcióregény Victorról, a szabadúszó bérgyilkosról. Most Algírban kell megölnie valakit, méghozzá egy másik bérgyilkost. Könnyűszerrel végez vele, de aztán kénytelen a helyébe lépni, hogy kiderítse, mi volt a megbízatása. Ez a bérgyilkos, a holland Kooi, megölt egy amerikai titkos ügynököt Jemenben. A CIA gondosan ellenőrzi a számítógépét, a telefonját, de semmit sem tud meg addig, amíg a megbízó újból nem jelentkezik, nem tudván, hogy eddig jól bevált embere immár halott. 
Magát Kooinak kiadva Victor átmegy a teszten, és bekerül egy válogatott zsoldosokból álló csapatba, akikkel egy lehetetlennek látszó küldetést kell végrehajtania a római orosz nagykövetségen. Kezdetét veszi a nagy játszma, csakhogy van egy fontos körülmény, amelyről Victor nem tud, s így már-már megoldhatatlan válaszút elé kerül…


Maecanas



Danielle Steel

Becses ajándékok '2016.09.08.'

A ​​jóképű és elbűvölő világfi, Paul Parker felesége halála után újra megnősült, egy gazdag, fiatal francia nőt vett feleségül. Első házasságából egy fia, a másodikból három lánya született, de Paul férji és szülői kötelességeitől egy vállrándítással megszabadulva, mindig is élte a maga kellemes, nagyvilági életét. 
Az apa nélkül felnövő, anyjuk szerető gondoskodásától körülvett három Parker lányból eleven szellemű, önálló és magabiztos fiatal nő lett, de a fiú az apai minta hiányában kudarcot kudarcra halmoz. 
Amikor Paul hosszú betegség után békésen, álmában távozik az élők sorából, a család pedig összegyűlik, hogy meghallgassa a végakaratát, a gyerekek új oldaláról ismerhetik meg apjukat. 
Meglepetésként éri őket, hogy mind a négyükre személyre szabott örökséget hagyott, olyat, amelynek segítségével megvalósíthatják az álmaikat, és rátalálhatnak az igazi boldogságra. 
De a legnagyobb meglepetést volt feleségének, Véronique-nak tartogatta: egy titkot a múltból, amely alapjaiban rengeti meg a nő világát, és amely végre szabaddá teszi.


General Press



Angela Marsons

Ördögi játszmák '2016.09.08.'

Alexandra ​​Thorne pszichiáter. Jól menő magánpraxist visz, önkéntes munkát vállal egy rehabilitációs intézményben, cikkei jelennek meg szakmai lapokban, intelligens, vonzó; és olyan szabadságot teremt magának, amelyre mindig is vágyott. Egy tökéletes nő, egy tökéletes élet. 
Egy napon azonban az egyik páciense gyilkosságot követ el, bosszút áll egy hajdani traumáért. Egy másik páciense majdnem agyonver egy férfit, aki csak megrázogatta, hogy felébressze. Mi történik dr. Thorne betegeivel, hogy ilyen erőszakos cselekményeket hajtanak végre? Mi zajlik egy-egy terápián? És mi lehet az orvos valódi szándéka? 
Kim Stone felügyelő hátborzongató ügybe csöppen, a megérzéseire hagyatkozva, mást lát ott, ahol a kollégái és a felettese csak a maszkot. Egyedül marad: a saját szakállára kezd nyomozni, de talán gyermekkora tragikus eseményei, veszélyes élete miatt egy okos és számító elme számára könnyű préda lehet… 
Kim Stone az Ördögi játszmák történetében ugyanolyan keményen és minden megalkuvás nélkül veszi fel a harcot a bűnnel és a bűnösökkel szemben, mint az Elfojtott sikoly című kötetben. 
Angela Marsons újabb regényét ezúttal is a veszélyes tempó, a pergő szócsaták és az akciódús nyomozás jellemzi.


Lacey Baker

Telihold (Sweetlandi történetek 3) '2016.10.17.'

Parker ​​Cantrell, a jóképű, futó kalandjairól hírhedt baltimore-i nyomozó a nagyanyja halála után visszatér Sweetlandbe, a szülővárosába. Eltelik egy hét, eltelik kettő, és neki nem igazán akaródzik folytatnia megszokott életét; tovább marad, mintha nem csak szomorú kötelességének tenne eleget. 
Mi állhat a döntése hátterében? Talán a legutolsó ügye, amely miatt belső vizsgálat zajlik ellene, vagy a motoros balesete, amelyből csak nehezen épül fel? Esetleg egy sweetlandi görbe éjszaka, amelynek nem lett folytatása? 
Drew Sidney, a sweetlandi virágbolt tulajdonosa a harmadik hónapban járhat, amikor úgy dönt, hogy már nem húzhatja tovább, beszélnie kell leendő gyermeke apjával. Parkerrel egyetlen éjszakát töltöttek együtt, és ő azóta nem adott lehetőséget a férfinak sem a magyarázkodásra, sem egy újabb randevúra. Tisztában van Parker nőcsábász múltjával, és az eddigi rosszabbnál rosszabb tapasztalatai alapján cseppet sem bízik benne, inkább egyedül nevelné fel a gyermekét. Félő azonban, hogy újra elcsábul, hiszen a kettejük között vibráló vonzalom minden eddiginél erősebb.
Mit tegyen? Haladjon a megszokott útján, vagy talán esélyt adhat Parkernek és saját magának is egy új, teljesebb életre?

 

Elizabeth Berg

Álmok szárnyán '2016.10.06.'

George Sand. Egy kivételes asszony, aki a szeretetben, a szerelemben kereste a vágyva vágyott teljességet, amely talán sosem lehetett az övé. Szoros barátságot ápolt Gustave Flaubert-rel, Liszt Ferenccel, szeretői között tudhatta Alfred Musset-t és Frédéric Chopint is. 
Az első női bestsellerszerző, akinek megadatott, hogy a műveiből megéljen. Egy lánglelkű újító, egy határozott, eltökélt nő, aki sok tekintetben messze megelőzte korát. 
Elizabeth Berg regényében meseszépen és érzékenyen idézi meg az írónő életútját, amelyben örömteli pillanatok és tragédiák, szerelem, szenvedély, hit és hivatástudat kéz a kézben járnak.



Charlotte Link

Hazug múlt '2016.10.10.'

Döbbenettel ​​vegyes iszonyat rázza meg az észak-angliai kisvárost, amikor Richard Linville-t, a köztiszteletben álló, nyugdíjas rendőr főfelügyelőt egy februári, hideg éjszakán a saját otthonában brutálisan meggyilkolják. Vajon kinek állhatott az útjában a visszavonultan élő, feddhetetlen idős férfi? 
Linville lánya, Kate az apja halálával elvesztette az egyetlen embert, akit szeretett. A londoni rendőrségen dolgozó nő magányosan, céltalanul tölti a mindennapjait: senkihez sem tud közel kerülni, ráadásul a munkában sem érzi magát sikeresnek. Amikor hazatér gyászolni a szülői házba, úgy érzi, a vidéki rendőrség nem tesz meg mindent az ügy felgöngyölítése érdekében, ezért ő maga ered a gyilkos nyomába. A nyomozás során egyre több holttestre bukkan, és egyre több titokra derül fény az apja múltjából – mintha a férfi nem is az az ember lett volna, akinek ő ismerte. 
Ahogy Charlotte Link feszült hangulatú, izgalmas krimijének főhőse közeledik a rejtély megoldásához, szembe kell néznie, mivel jár, ha egy hazugságra épített életről lehull a lepel.


Vince Flynn - Kyle Mills

A túlélő '2016.09.12."

Vajon ​​képes valaki a síron túlról nemzetközi bonyodalmakat okozni, hogy tönkretegye a CIA igazgatóját és annak legbelsőbb körét? Ha igen, akkor az csak Joe Rickman, a volt afganisztáni titkos ügynök lehet. Bosszúja kegyetlen és ördögi: halála után a megbízottjai rendszeres időközönként bizalmas információkat szivárogtatnak ki, amelyek leleplezik és veszélybe sodorják a Cég kémhálózatának legértékesebb tagjait. 
Irene Kennedy, a CIA igazgatója és legendás ügynöke, Mitch Rapp számára megkezdődik a versenyfutás a pakisztáni titkosszolgálattal. A szálak ugyanis kisvártatva a Közel-Keletre vezetnek, ahol egy bonyolult hatalmi játszma szereplői is beleszólnak az események alakulásába. Ráadásul az amerikai kémelhárításnak igyekeznie kell, hogy ki ne fusson az időből. A hóborította orosz sztyeppe egyik eldugott szegletében ugyanis egy titokzatos informatikus készen áll arra, hogy folytassa Rickman tervének megvalósítását… 
A feszes ütemű, izgalmas fordulatokban bővelkedő regényben Mitch Rapp nem kisebb kihívással néz szembe, mint hogy megmentse Amerikát – és vele együtt az egész nyugati világot.

Sabrina Jeffries: Karácsonyi csoda '2016.10.04.'


Az Ulpius (Művelt_Nép_Kiadó)




Mira Sabo

Dr. Farkas bárányai (Budapesti ragadozók 1) '2016.11.25.'

Baszódj ​​meg!
Azon már túl vagyunk, Farkas, csak gondolom, te nem emlékszel rá.
Dr. Farkas Tamás a sztárügyvéd éppolyan összetett személyiség, mint bármelyikünk. Olykor a szenvedélyes, lobbanékony, mindig támadásra és küzdésre kész, szexéhes Farkas, máskor meg az eminens, érzelemgazdag jófiú, Tamás, aki természetéből adódóan mindig háttérbe szorul, amíg a vadállat kiéli vágyait. 
Elérkezik a pillanat, amikor a sok egyéjszakás kaland után felbukkan A Nő, akitől még Farkasnak is tátva marad a szája, de most Tamás szerelemre gyullad. Megbabonázza a fiatal lány tisztasága, és felerősödik benne a stabilitás utáni vágy. Ám a lecke sem marad el, és visszaköszön a sötét titkokkal teli múlt, hogy Farkas megértsen, túléljen, átértékeljen. 
Vajon sikerül megszelídíteni a Farkast? Összhangba tud kerülni a személyiség két fele, hogy dr. Farkas Tamás egy életre elköteleződjön egy nő mellett? Vagy alulmarad Tamás, és végleges győzelmet arat a benne szunnyadó vadállat?
Mira Sabo, az Amíg kinyílik a szemünk című bestseller szerzője legújabb regényében tovább követi a budapesti elit erotikával, droggal és pénzzel felpumpált luxuséletét, a rá jellemző szókimondó, és lebilincselő stílusban.


Jodi Ellen Malpas

A védelmező '2016.11.25.'

Az ​​emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe. 
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül. 
Ám Jake gyorsan rádöbben, hogy Camille nem az a nő, akinek hitte. Hanem melegszívű, együtt érző lány, akinek a jelenléte megnyugtatja őt, így a megvédelmezése hamarosan többet jelent Jake számára egy jól fizető állásnál, bármennyire harcol is ez ellen. Jake-nek feloldozásra van szüksége. Egy idő után már Camille-ra is. De tudja, hogy nem kaphatja meg mindkettőt.


Aurora Rose Reynolds

November előtt (November előtt 1) '2016.11.25.'

November:
Elhagytam New Yorkot, és a rossz emlékeimet, örökre. Tenessee várt, és apa sztriptíz klubja, ahol könyvelőként dolgozom.
A klubban ismertem meg Asher Maysont.
Asher tipikus rosszfiú, és én nem akarok tőle semmit.
Asher:
Mióta csak az eszemet tudom, soha nem okozott gondot megszereznem egyetlen nőt sem – November előtt.
De akarom őt, jobban mindennél. És megszerzem.

 

Jeffery Deaver

Az acél csók (Lincoln Ryhme 9) '2016.11.25.'

A ​​digitális technológia része a mindennapjainknak.
Könnyebbé teszi az életünket, a segítségével gyorsabban teremthetünk kapcsolatot egymással, és lerövidíti az utazási időt. De rossz kézbe kerülve életeket olthat ki.
Amelia Sachs nyomozó éppen egy gyilkost üldöz forró nyomon haladva egy brooklyni áruházban, amikor a hajtóvadászatot végzetes esemény szakítja félbe. Egy mozgólépcső gépházában találja magát, hogy kimentsen egy mélybe zuhant áldozatot és egyúttal kiengedje a markából a gyanúsítottat. 
De vajon tényleg egyszerűen egy rémisztő baleset történt? Lehet pusztán véletlen egybeesés, hogy a gyilkos éppen akkor járt a helyszínen? 
Félő, hogy az áldozatok száma további látványos növekedést mutat. Sachs és Lincoln Rhyme, a törvényszéki szakértő kénytelenek rádöbbenni, hogy valószínűleg egyik legkönyörtelenebb eddigi ellenfelükkel állnak szemben. Valakivel, aki a leghétköznapibb tárgyakat is képes öldöklő fegyverré változtatni. Valakivel, aki egy távirányítóval is ölni tud.
Jeffery Deaver, a 150 országban kiadott, No.1. nemzetközi bestseller szerző a mindennapi életünk részévé vált modern technikai eszközök veszélyeit mutatja be, felejthetetlenül izgalmas thrillerében.


Tijan

Fallen Crest High (Fallen Crest High 1) '2016.11.15.'

Mason és Logan Kade testvérek, piszkosul gazdagok, öntörvényűek és pont Samantha iskolájába, a Fallen Crest Highba jönnek. Samanthát nem érdekli senki és semmi. A barátai, a csalfa pasija, sőt, még a szülei válása sincs rá hatással, nemhogy a Kade fivérek, most mégis a két sráccal kell élnie. 
Ez lenne a világ vége? Vagy a változás talán nem is olyan rémes?
Tijan New York Times multi bestseller szerző, hatalmas és elkötelezett rajongótáborral világszerte.


Lauren Blakely

Kőkemény '2016.11.25.'

Nem ​​elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít. 
Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem: jó külső, agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz. 
Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló. 
De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges. 
Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját – a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot –, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. 
Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a következő hétre legyen a menyasszonyom. Charlotte benne van a dologban – azért mond igent, hogy viselhesse ezt a jókora követ. 
Ám hamarosan a nyilvánosság előtti színlelés a hálószobában egyáltalán nem lesz megjátszás, hiszen Charlotte képtelen lesz majd tettetni a lábujjgörbítő, ablak rezegtető orgazmus-sikolyait, miközben új magaslatokba röpítem majd a lepedők között. 
De azt hiszem, én azt nem tudom majd színlelni, hogy érzek iránta valamit… 
Mi a csudába sodortam magam ezzel a… kőkemény dologgal itt?

Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva (Egy éjszaka 2) '2016.11.05.'
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka leplezetlenül (Egy éjszaka 3) '2016.11.15.'
Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre (Birtoklás-trilógia 2) '2016.10.05.'

Kossuth



Howard Jacobson

Shylock a nevem '2016.10.17.'

Shakespeare halálának 400. évfordulója alkalmából, a Hogarth Shakespeare projekt keretében neves angolszász szerzőket kértek fel egy-egy Shakespeare-dráma átdolgozására. A brit zsidó irodalom kiemelkedő alakjaként számon tartott Booker-díjas Howard Jacobson a Velencei kalmárt gondolja újra kisregény formájában. Jacobson a kezdetektől fogva megosztó színdarab antihősét, az egy font húshoz makacsul ragaszkodó Shylock figuráját a mai Észak-Anglia futballsztároktól és celebektől hemzsegő gazdagnegyedébe helyezi át. A fekete humorú átdolgozásban a hangsúly az apa-lány, illetve a zsidó-keresztény viszony ellentmondásaira tevődik át.



Fumax




Gregg Hurwitz

Orphan X - Az Árva (Evan Smoak 1) '2016.09.15.'

A ​​Seholember. Városi legenda. Egy férfi, akinek a nevét csak suttogva emlegetik. Azt beszélik, ha felkeresi valaki, aki reménytelen helyzetbe került, és méltó a segítségére, ő mindent elkövet, hogy megvédje és megmentse.
Ő azonban nem csupán legenda.
Evan Smoaknak megvan hozzá a képessége és a forrásai is, hogy segítsen azokon, akiken senki más nem segít. Rendkívül veszélyes múltja van. Még gyerekként választották ki, hogy a szigorúan titkos Árva program részeként tökéletes, hivatalosan nem létező ügynökké – más szóval gyilkossá – neveljék és képezzék ki. Ő volt X Árva. Evan egy idő után szakított az ügynökséggel, és az ott tanultakat arra használta fel, hogy minden hidat felégessen maga után.
Most azonban valaki a nyomában van. Valaki, hasonló képességekkel és kiképzéssel. Valaki, aki ismeri X Árvát. Valaki, aki egyre közelebb és közelebb kerül hozzá, és kihasználja Evan gyengéjét – a Seholemberként végzett küldetését –, hogy megtalálja és kiiktassa őt.
Az X Árva Gregg Hurwitz izgalmas, új Evan Smoak-sorozatának első darabja, feszült és mesteri thriller, amely az első oldalától kezdve beszippantja olvasóját. Zajos nemzetközi sikert aratott: megjelenésének havában az Amazon.com legjobb könyve lett, máris több, mint húsz országban fogják kiadni, számos országban vezette a sikerlistákat, a megfilmesítési jogok pedig Bradley Cooper produkciós cégénél kötöttek ki!



MyMarketing.hu




Vivien Moss

A szabad akarat játéka '2016.09.15.'

Vivien ​​Moss könyve, A Szabad akarat játéka elrepíti az olvasót egy szabad elvű lány magával ragadó világába, életébe és mindennapjaiba, miközben beavatja őt titkaiba és kalandjaiba tabuk nélkül. Cathy magasan képzett vezető pozícióban lévő fiatal nő, aki nem ismeri a szerelmet. Magabiztos, hideg, maximalista és öntörvényű. 

Kapcsolatai javarészt egyalkalmas, gyors, lopott órákból állnak. Kalandjai során Cathy egyre jobban megismeri önmagát, felismeri vágyait, majd belecsöppen a swinger tabumentes világába. Bekerül egy olyan közegbe, ahol az emberek szabadon és nemi előítélettől mentesen élvezhetik és élhetik meg valamennyi erotikus fantáziájukat. Ahol mindent szabad, de semmi sem kötelező. 

„ … Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik. Nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat. …” 

Vajon létezik a neki való férfi, akivel megtalálja a boldogságot?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...