Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. február 22., csütörtök

Dianne Duvall: Halhatatlan őrzők 5 - 5,5 - 6

Elszabadult éjszaka (5.)

Lisette d'Alençon évszázadok óta küzd a sötétség ellen. Fivérei, barátai oldalán harcol. De amikor furcsa álmokat kezd látni, mégsem képes ezekről beszélni, bár ezt követelnék a Halhatatlan Őrzők törvényei. Egy sötét hajú férfiról álmodik, akinek gyengéd pillantása és brutális sebei vannak, egy olyan férfiról, akiért sajog a szíve, és akit árulónak bélyegeztek.

Zach magányos számkivetett. Nem hajlandó megvédeni magát a hamis vádaktól, nem alázkodik meg azok előtt, akiknek hinniük kellene benne. De abban biztos, hogy megvédi azt a nőt, aki az oldalán harcolva szembeszállt a szupervámpír pestissel, ami úgy tűnik, a semmiből bukkant fel. Az Őrzők őt teszik felelőssé, ezért Lisette is biztosan őt gyanúsítja majd.

Az élet és halál örökkévaló körforgásában kiben bízhatnak igazán?


Szellemölelés (5,5)

Yuri Sokolov Tehetségesként azzal a képességgel született, hogy látja a szellemeket, de okosabb annál, hogy kapcsolatba is lépjen velük. Még soha nem találkozott olyan bájos szellemmel, mint Cat Seddoné, aki otthonában és álmaiban is kísérti. Ám szerelmüknek nem kedvez a csillagok állása, és a Halhatatlanokat fenyegető új veszéllyel való szembenézés során megtörténhet, hogy Yurinak egy másfajta örökkévalóságra kell felkészülnie.




Árnycsapás (6.)

Az Egyesült Államok bűnüldöző szerveit segítő Heather Lane képes olvasni a gondolatokat. A jövőt viszont nem. A véres harcról szóló álma tehát, ami minden éjjel megismétlődik, csakis valamiféle kezdődő agybaj jele lehet. Elképzelése sincs, honnan vette a hét elmebeteg vámpírt, akik megtámadják, és a nyolcadikat, aki teljesen más, mint a többiek. Jóképű, bátor férfi, aki mellette harcol, és akit végtelenül hiányol, amikor felébred.

Aztán az álom valósággá válik. Heather egy háborúba keveredik, ami ragadozók és az emberiség védelmezői között zajlik, részt vesz benne a férfi is az álmaiból. Amikor rájön, hogy ezúttal ébren van, nem biztos benne, hogy képes megbízni Ethanben, és abban a homályba burkolózó szervezetben, amihez tartozik. Az amerikai hadseregben egyikük sem bízik. De amikor olyan erőteljes gonosz indít támadást, mint most, mindent meg kell tenni, ami a túléléshez szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...