Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. június 13., kedd

Kristin Hannah: Titkok ​tava / Maroknyi ​mennyország

Titkok ​tava

A világszerte népszerű és igen sikeres amerikai írónő első magyarul megjelent regényét veheti kezébe az olvasó.Kristin Hannah romantikus történetét olyan, már nálunk is jól ismert és kedvelt regényírók, mint Luanne Rice (Érzelmek viharában, Naptánc, Égi szerelem, Suttogás a múltból) és Susan E. Phillips (Törékeny szív, Latin szerető) ajánlják az önök figyelmébe."A Titkok tava egy csodálatos regény, szívhez szóló, érzelmes. Hannah rendkívül hitelesen ír a szerelemről, és a hősei annyira valóságosak, hogy úgy érezzük, a történetnek nincs vége az utolsó oldalon, és a szereplők a regény befejezése után is tovább élnek." (Luanne Rice)


Maroknyi ​mennyország

Devon felmosolygott rá, s a férfinak elakadt a lélegzete, amikor az arcára kiült vágyakozást megpillantotta. Lehajtotta a fejét, hogy megcsókolhassa. Devon közelítette hozzá az arcát, s ajkuk félúton találkozott. A férfi szája birtoklóan érintette Devonét. Stone Man lassan, nagyon gyöngéden kopogtatott Devon ajkának kapuján, míg az félénken meg nem nyílt előtte. A szavak nélküli biztatásra a férfi szíve vadul dörömbölni kezdett a mellkasában. A magányosan eltelt oly sok év után olyan jólesett valakit megcsókolni, a karjában lenni, s érezni, hogy az a valaki igazán törődik vele. Riadtan lehunyta a szemét, s imádkozni kezdett magában. Életében először valami igazra talált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...