Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 15., vasárnap

Emily March: Eternity Springs 1-2-3.

Angyalszárnyak


Üdvözöljük Eternity Springsben, a mennyország e Sziklás-hegység vidékén megbúvó szegletében! Egy angyali kisváros, ahová meggyógyulni, az életet újrakezdeni érkeznek vereségekkel, tragédiákkal megvert emberek.

Az építész Gabriel Callahan például egy balesetben elvesztette a feleségét és a kisfiát, Eternity Springsben akar félrevonulni a világtól. Új lakóhelyén azonban, ha tetszik, ha nem, barátságos és gyakran kíváncsi szomszédok ismerkedési kísérleteivel kell számolnia. Csak akkor kezdi megérezni az őt körülvevő világ gyógyító jellegét, amikor hajlandó beismerni, hogy gyengéd érzelmeket táplál a helyi állatorvosnő, Nic Sullivan iránt. És a város építészként is igencsak számít rá.


 

A Kolibri-tó



Üdvözöljük ismét Eternity Springsben, a Sziklás-hegység vidékén megbúvó varázserejű kisvárosban!
Az Angyalszárnyak olvasói már jól ismerik, miben is rejlik e varázserő, amelyre A Kolibri-tó történetében Sage Anderson és Colt Rafferty sorsa az újabb bizonyíték.

A fájdalmas emlékektől gyötört orvosnő és a gyerekkori nyaralásai színhelyén menedéket kereső férfi külön-külön képtelenek volnának rémálmaikat kordában tartani, ehhez csak egymásra találásuk adhat esélyt – no meg Eternity Springs, a hely szelleme.


 

A szívfájdalom-zuhatag



Emily March életteli regénysorozata egy egészen különleges városkáról szól, és azokról az emberekről, akiknek a legnagyobb szükségük van e város, Eternity Springs varázsára. 

A több mint húsz éve házas Ali Timberlake, miután már mind a három gyereke kirepült a családi fészekből, egyedül érkezik ide, az amerikai Sziklás-hegység vidékére. Elfásult házasságát szeretné átgondolni olyasfajta magányban, amilyet a város lélekkel teli közössége és természeti szépsége nyújthat.

A Denverben maradt a férj, a sikeres bíró Mac azonban nem az a fajta férfi, aki küzdelem nélkül elengedné az asszonyt, akit szeret. Amikor felesége visszaszerzésére elszántan megjelenik Eternity Springsben, ő is megtapasztalja a hely csodáját, amelyet immár Alivel együtt szeretne élvezni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...