Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. július 6., péntek

Liz Ireland: Én ​édes angyalom!


A siralmas állapotban lévő férfi, akit Emma az ajtaja előtt talál, több lőtt sebből vérzik.

Ennek ellenére van ereje hozzá, hogy megcsókolja a föléje hajoló lányt, és csak azután hanyatlik vissza eszméletlenül.

Emma józan esze azt sújga, értesítse a seriffet, ő azonban inkább a szívére hallgat.

Házába cipeli, és felgyógyulásáig ápolja az állítólagos banditát, akinek vérdíjat tűztek ki a fejére, és aki a falragaszok szerint Lang Tupper névre hallgat.

Emma hosszú évekig ábrándozott arról, hogy egyszer őt is kívánatosnak találja és megcsókolja majd valaki, ezért is ajándékozza szívét oly könnyedén a vonzó idegennek…

Fényes Niki: Feketén, ​fehéren


Deni Navarro nem ismer kegyelmet. 
Ő a város Ura, övé az utca, a szava maga a törvény. 
Öl, ha kell gyorsan és megbánás nélkül, 
bárkit eltapos, aki az útjába kerül. 

Elza Glyena McKennát a sors már sokat sújtotta. 
A félárva lány szegénységben él és az apja kegyetlensége miatt, némán. 
Az utca gyermeke, aki ismeri a túlélés szabályait, megtanulta, hogy vannak csaták, amiknek egyszerűen ki kell várni a végét….

De a sors kiszámíthatatlan, egymás mellé sodorja ezt a két össze nem illő embert, végzetes vonzódással büntetve egymás iránt. 

Mit tehet Elza, mikor tudja, hogy addig nem szabadulhat, 
amíg Deni el nem küldi? 

Mit adhat fel az, akinek már csak a büszkesége szikrája maradt? 

Meddig tűrheti, hogy a város urának a játékszere legyen? 

És Deni… képes túllépni azon, hogy a lány, aki iránt lobogó vággyal ég, sosem lesz elég tökéletes ahhoz, hogy az általa elképzelt társa legyen?

John Locke: Donovan Creed 1-4.

A ​halál mestere



A halál mestere, Donovan Creed, az amerikai terrorelhárítás egykori bérgyilkosa most szabadúszóként dolgozik. 

Bár hajlik arra, hogy normális életet éljen, gyakran hullahegyeken gázol át: megfelelő összeg fejében lelkifurdalás nélkül hajlandó ártatlan embereket is meggyilkolni. 

A könnyű nőket és a sok pénzt kedvelő volt CIA-ügynök történetei olvasók millióit ejtették rabul világszerte. 

Izgalmas, fordulatos és humoros krimi, tökéletes kikapcsolódás.








A ​halálos kísérlet


Egy milliomos felajánl 100 ezer dollárt. 

Egy feltétele van: ha elfogadják, akkor meghal egy bűnös. 

A fiatal pár elfogadja a pénzt. Nem tudják, hogy ezzel a lépéssel egy halálos kísérlet részévé, és a milliomos szemében maguk is bűnözőkké válnak… 

Ha a következő ember is elteszi a pénzt, abban a pillanatban a milliomos őket végzi ki. A játék addig tart, míg nem akad valaki, aki visszautasítja az ajánlatot. 

Donovan Creed volt CIA-ügynök és bérgyilkos végrehajtóként részt vesz a milliomos kegyetlen játszadozásában. Gyilkos munkája közben csak arra vágyik, hogy boldogan éljen szerelmével, Kathleennel és örökbe fogadott lányukkal, Addie-vel. 

Egy leszámolás azonban váratlan fordulatot hoz: Creed háromévnyi kómába zuhan, s ébredés után új arccal, új személyiséggel kell a régi életét folytatnia… 

John Locke akciódús krimijét több mint egymillióan olvasták világszerte. Kihagyhatatlan!




Mentsük ​meg Rachelt!


A tökéletesnek tűnő reggel hirtelen rémálommá változik… 

A számítógépzseni Sam Case a vagyonát nem épp tisztességes eszközökkel szerezte. Kifejlesztett egy zseniális programot, amellyel a pénzmozgás nyomai eltüntethetőek a hatóságok elől. A páratlan lehetőséget kihasználva több alvilági ügyféltől kap megbízást. 

Sam beleszeret a gyönyörű Karen Vogelbe, az együtt töltött éjszaka után azonban fenekestül felfordul az élete. Feleségét, Rachelt elrabolják, és egy bérgyilkos arra kényszeríti, hogy válasszon Rachel vagy a szeretője között. Akit visszautasít, az meghal. 

Sam Case mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történik körülötte, de ebben a játszmában semmi nem az, aminek látszik… 

John Locke harmadik Donovan Creed-krimije lehengerlően izgalmas, fordulatos.




Most ​és akkor


Donovan Creed, a volt CIA bérgyilkos és szeretője, a szexi Rachel a gengszterektől lopott milliókból utazgatnak és élvezik az élet minden percét. 

A floridai St. Alban's valódi turistaparadicsom lehetne, négyezer éves ősi indián történelme, portyázó kalózai, kocsmái és cápái érdekesek lehetnének az idelátogatóknak. A városon azonban immár háromszáz éve átok ül: a fiataljai elmenekülnek, a vállalkozásai tönkremennek, a polgárai megkeserednek. 

Itt telepszik le ideiglenesen Creed és Rachel. Bár Creed már csak nyugalmat szeretne, nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy beleássa magát a város rejtélyes múltjába. 

1710-ben Jack Hawley kalózkapitány szerződést kötött a város vezetőségével. A város megszegte az egyezséget, ám egy fiatal lány felajánlja magát, és a város gyáva lakói elfogadják az áldozatát. A kalózkapitány viszont elátkozta a várost. És ez az átok napjainkban is pusztít… 

John Locke, a bestseller szerző új krimije lebilincselően izgalmas utazás a múltban!

Janet Evanovich · Lee Goldberg: Fox és O’Hare 1-3.

A ​nagy zsákmány


Kate ​O'Hare, az FBI különleges ügynöke közismert elkötelezettséggel és fegyelemmel végzi a munkáját: a világ leghírhedtebb bűnözőit hajszolja, és juttatja rács mögé. A főnöke szerint állhatatos és becsvágyó; a barátai szerint szívós, makacs és talán egy kissé megszállott. És bár Kate az elmúlt öt évben komoly hírnevet vívott ki magának, őt csupán egyetlen név érdekli: Nicolas Fox, a nemzetközileg körözött svindler, akire a nő több okból is le akar csapni. 

A vakmerő, jóképű és veszélyesen elbűvölő Nicolas Fox született szélhámos. Hírhedt a bonyolult svindlijeiről, amelyekkel híresebbnél híresebb gazdagokat kopaszt meg. Eleinte a pénz motiválta. Ma már az izgalom. Tudja, hogy az FBI a sarkában van – különösen Kate O'Hare, aki minden lépését figyeli. Nick számára nincs is ennél izgalmasabb, élvezi, hogy egy gyönyörű nő hajszolja… még ha a hölgy dutyiba akarja is juttatni. 

Ám épp, amikor úgy tűnik, Nicolas Fox ezúttal tényleg nem ússza meg szárazon, a férfi sikerre viszi eddigi legnagyobb svindlijét: állást ügyeskedik ki magának az FBI-nál, Kate O'Hare különleges ügynök társaként. 

A Fox és O'Hare sorozat első kötete



A ​nagy hajsza


A nemzetközileg is neves tolvaj és szélhámos Nicolas Fox alaposan kidolgozott szökéseiről és merész átveréseiről ismert. A legnagyobb átverése nem más, mint hogy meggyőzte az FBI-t, hogy hadd álljon össze az egyetlen emberrel, aki valaha elkapta őt, azzal az egyetlen nővel, aki igazán felkeltette az érdeklődését: Kate O'Hare-rel. 

Együtt fognak álcát ölteni, csalni és hazudni annak érdekében, hogy elkapják a legjobban keresett bűnözőket. 

Legújabb célpontjuk Carter Grove, aki a Fehér Házban dolgozott szakácsként, és aki egyben egy titkos biztonsági ügynökség szívtelen vezetője is. 

A halálos hajsza Washington D.C.-től kezdve, Sanghai-on és Skócia felvidékein keresztül egészen Montreal belsejéig űzi Nicket és Kate-et. 

Viszont ahhoz, hogy valaki túljárjon Fox és O'Hare eszén, több kell, mint halálos fenyegetések, képzett bérencek, átvirrasztott éjszakák és egy dinasztia megfizethetetlen családi ékszerének sorsa feletti aggódás.





A ​nagy meló


"Egy elragadó szélhámos, és egy elkötelezett FBI-ügynök, akik az őrületbe kergetik egymást… újra! 

Az FBI csupán egy dolgot kért, amikor titokban összepárosították a titkos ügynök Kate O’Hare-t Nicolas Foxszal – kapják el a világ legveszélyesebb és legérinthetetlenebb bűnözőit. 

Most a sor egy globális drogcsempész-birodalom brutális vezetőjén van a sor. 

Hogy hogyan néz ki, hol van vagy hogyan lehet megtalálni, azt még az FBI sem tudja, de Nick Foxnak van pár trükk a zsebében, így hát megindul az újabb nyomozás, amely Nashville utcáiról elvezeti őket Lisszabon sikátoraiba, Isztambul tetejére és még a Temze közepére is."

Kirsty Moseley: The ​Boy Who Sneaks in my Bedroom Window – Álmaim őrzője

Volt egyszer egy lány. 
És egy fiú. 
Meg egy ablak.
Amber Walkert és a bátyját, Jake-et bántalmazza az apjuk. Egy éjszaka Jake legjobb barátja, Liam észreveszi a zokogó Ambert, és bemászik a szobája ablakán, hogy megvigasztalja. 
Ezzel kezdődik szeret/nem szeret-kapcsolatuk, ami meghatározza a következő nyolc évet. 
Liam mára magabiztos csajozógép lett, aki egyetlen csaj mellett sem tud kikötni, még sohasem volt igazi barátnője. 
Amber máig nem dolgozta fel a bántalmazó apjától elszenvedett lelki sebeket. 
Ő és Liam bizarr párost alkotnak. A kapcsolatuk mindig is viharos volt. De mi történik akkor, ha Amber egyszer csak máshogy tekint a bátyja legjobb barátjára? És mit szól a túlféltő báty, amikor megtudja, hogy a húga és a barátja egyre közelebb kerülnek egymáshoz?
A legmeghatóbb történet arról, mire képes a szerelem.

Jus Accardo: Denazen 1-3.

Touch ​– Érintés (1.)


Mikor ​egy idegen fiú száguld le a patak melletti töltésen, és épp a lába előtt ér földet, a tizenhét éves adrenalinfüggő Deznee Cross úgy dönt, kihasználja a lehetőséget, hogy felbosszantsa apját, ezért hazaviszi a titokzatos, jóképű, jégkék szemű srácot. 

De valami nem stimmel Kale-lel. Dez cipőjét hordja a zuhany alatt, lenyűgözik az olyan tárgyak, mint egy DVD, vagy egy váza, és mintha attól tartana, hogy a lány egy érintésétől elporladna. D

e egyszer csak megjelenik Dez apja, fegyverrel a kezében, és jóval többet tud Kale-ről, mint kellene. 

Dez rájön, hogy sokkal több van a fiúban – és az apja „ügyvédi irodája" is más – mint az elsőre látszott. 

Kale a Denazen részvénytársaság rabja volt – egy szervezeté, amely összegyűjtötte a „különleges" gyerekeket, akiket csak a Hatosnak neveznek, hogy fegyverként használja őket, egy egész életen át. 

Á, igen, és az érintése? 

Az halálos. 

Dez és Kale mindenre elszántan csatlakozik a Hatoshoz, hogy legyőzzék a Denazent, mielőtt azok kapják el őket és Dez apja rájön a legnagyobb titokra. 

A titokra, melyet Dez egész életében meg akart óvni. A titokra, melyért Kale ölne, hogy megóvja.




Untouched ​– Érintés nélkül (1.5)


Kale ​napjait erőszak és halál töltötte be, mielőtt Dezzel találkozott. Gyilkoló fegyvernek használták a Denazen hatalomvágyó emberei, mert Hatos, kivételes képességgel rendelkezik. Van, aki örül ennek, nem úgy Kale. Kale érintése azonnali halált jelent. 

Most azonban vele van Dez, a lány, akit meg tud érinteni, s ketten együtt felkutatják a Hatosokat, hogy figyelmeztessék őket a Denazen veszélyére. Kale a rabságból kikerülve a külvilággal ismerkedik, és igyekszik maga mögött hagyni sötét múltját. Alábecsülték azonban azt, amennyire a Deanazen vissza akarja őket szerezni. 

Amikor Dez feláldozza magát, hogy megmentse az új Hatost, akit épp akkor mentettek meg, nehogy a cég kezébe kerüljön, Kale eltűnik. A Denazen mindent bevet a célja érdekében. Samsen jött el értük, a rémálom Kale múltjából, az egyetlen ember, akitől valaha igazán félt, és hamarosan világossá válik előttük, hogy megvan a maga hátborzongató terve. 

Kale-nek minden kiképzésnél szerzett tudását be kell vetnie, hogy visszakapja Dezt és biztosítsa, hogy kijussanak szabadon… és élve. De elég lesz ez?






Toxic ​– Mérgezés (2.)


Mikor a Sumrun éjszakáján egy Hatos megmenti Kale életét, figyelmezteti, hogy ennek következményei lesznek. 

Egy csere. 

Valamit adniuk kell a fiú visszanyert életéért cserébe. 

De Dez nem is sejtette, hogy épp azt az egy dolgot veszíti majd el, amiért bármit megadna… 

És nem elég, hogy Dez elveszíti Kale érintése elleni immunitását, az a Hatos, aki segít megtanítani Kale-nek, hogyan tudja irányítani a képességét, az első pillanattól kezdve odavan a srácért. 

Jöhet még ennél is rosszabb? 

Igen, Jade meg tudja érinteni Kale-t. De most a csábító Dez legkisebb problémája.


Tremble ​– Remegés (3.)



Dez Crossnak megvannak a maga problémái. Már majdnem tizennyolc éves és az elmeháborodás határán áll a Denazen részvénytársaság által használt drogtól, amivel a képességét igyekeztek fokozni. A hozzá közelálló emberek hátat fordítottak a földalatti mozgalomnak, és most a rossz oldalon harcolnak. És akkor még ott van Kale is… 

Ettől rosszabb már nem is lehetne a helyzet. 

Már persze, amíg nem lesz mégis rosszabb. 


A Denazen egy új, Uralom elnevezésű kísérletet készül indítani, ami működik is. Ám ez azt jelenti, hogy ki a régivel és jöjjön az új. Kiadták a parancsot, hogy végezni kell a második kísérlet minden túlélőjével, köztük Dezzel is. A jó hír az, hogy az eredeti kísérletnek van egy túlélője. Egy nő, akinek a vérében talán megtalálható az ellenszer a Felsőbbrendűség csoportjába tartozók második generációjának a hibáira. 

De nem csak az ellenálló Hatosok tudnak a nőről. 


Dez apja képes lenne mindent megtenni, hogy megakadályozza a lányt az ellenszer megszerzésében – még azt az egyetlen dolgot is bevetné, amitől Dezben egészen biztosan egy világ omolna össze.

Colleen Hoover: Ugly ​Love – Csúf szerelem

Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved. 

Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. 

A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát: 

Ne kérdezz a múltról! 

Ne várj semmit a jövőtől! 


Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz. 

Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története. 

Vesd bele magad!

Tomor Anita: Még ​mindig rólad álmodom

Mit ​kezdesz az életeddel, ha egy nap felébredsz, és minden, amiről azt hitted, a valóság, arról egyszer csak kiderül, hogy csupán egy álom volt? 

Liv egy hajón ébred, és úgy érzi, napok, sőt hetek teltek el egyetlen éjszaka alatt. Tisztán emlékszik az álmára: Kambodzsára, a régészkedésre, a különleges világra, ahol megannyi kalandban volt része, és ahol igazán beleszeretett Davidbe, a pasiba, aki mellett most felébredt. 

David azonban nem emlékszik arra, hogy milyen veszélyes kalandokban vettek részt együtt, és arra sem, hogy az életét adta volna a lányért, hogy megmentse. 

Aztán különös dolgok kezdenek történni. David elmegy, Livnek pedig indul a gépe Kambodzsába. Ázsiába érkezve Livre egyre gyakrabban tör rá déja vu érzés, minden olyan ismerősnek tűnik számára, minden olyan, mintha már megtörtént volna egyszer. 

Csak David nincs ott vele. Livet nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy valami nem stimmel, és keresni, kutatni kezd Angkor romjai között, míg utat nem talál egy másik világba, ahol álmában járt már egyszer. Méghozzá Daviddel. Innentől kezdve egy újabb kaland veszi kezdetét. 

Vajon Liv és David újra egymásra találnak? Vajon a hazugságok és a titkok megváltoztatják az érzéseiket? 

A nagy sikerű Álmodtam már rólad című regény folytatása megérkezett! Tomor Anita, a Helló újra, kedves exem! és a Nyolc éjszaka szerzője újra elkalauzol minket Kambodzsába, és egy olyan világba, ahol bármi megtörténhet. 
Meglepetésekkel teli, szenzációsan jól felépített történetet kapunk, oly sok izgalommal, szerelemmel és szenvedéllyel fűszerezve, amely egész egyszerűen lebilincseli az olvasót. 
Ez a könyv garantáltan rabul ejt!

Courtney Cole: Ha ​velem maradsz (Megtört lelkek 1.)

Nem mindegy, hogy az ágyában vagy az életében
A huszonnégy éves Pax Tate egy igazi vadbarom. Tetovált, kőkemény rosszfiú, szemét hozzáállással. Persze minden oka megvan rá: hétéves volt, amikor az anyja meghalt, így Pax magára maradt az apjával, és rengeteg szorongással. 
Azóta drogokkal és nőkkel próbálja elnyomni a fel-feltörő sötét múltat, amivel nem akar szembenézni, mint ahogy a lelke kongó ürességéről sem vesz tudomást. Ha úgy tesz, mintha nem lenne benne sivárság, akkor nincs is, nem igaz? 
Tévedés. 
Amikor megismerkedik a kedves és gyönyörű Mila Hill-lel, úgy érzi, a lány gyógyír lehet a be nem hegedő sebeire. Mila az igazi és az egyetlen, aki megmentheti Paxet saját megsebzett szívétől, akinek hatására megoldhatja a gondjait. De csak akkor, ha a férfi felhagy a szemétkedéssel, és engedi, hogy segítsék. 
Az öntörvényű Pax mindezt jól tudja, és dolgozik a változáson. 
Vajon ennyi elég ahhoz, hogy ne veszítse el Milát?

Christopher Moore: Noir

Jobb ​ma egy nő, mint holnap két egyforma
San Francisco, 1947 nyara. Nem mindennap esik meg, hogy egy olyan titokzatos, szőke hölgyemény, mint Stilton – igen, a sajtról kapta a nevét – besétál abba a lekoszlott kocsmába, ahol „Kétbütykös” Sammy Tiffin csapolja a piát. Szerelem ez első pohárra, de mielőtt Sammy rárepülhetne, megjelenik egy tábornok, akinek bizonyos lányok kellenek bizonytalan célokra.
Közben gyanús tárgyat észlelnek a Csendes-óceán partján, majd egy titokzatos valami lezuhan az Új-Mexikói sivatagban, egy Roswell nevű helyen. Csakhogy legalább ennyire bizarr dolgok történnek San Franciscóban is, és amikor Sammy egyik üzleti terve becsődöl, a kiszemelt barátnő pedig gyanús körülmények között eltűnik, a férfi elég sok furcsasággal kénytelen szembenézni, hogy megtalálja a nőt.
Christopher Moore új könyve a második világháború utáni San Franciscóban játszódik, kötekedő kocsmatöltelékek, ódivatú ópiumbarlangok és rasszista rendőrök között. A regény Raymond Chandler világát idézi, csak éppen a szereplőgárda inkább hasonlít Tapsi Hapsira és társaira. Nagyon noir, nagyon Moore.

Tasmina Perry: Ház ​medencével

Valaki ​hazudott. Valaki meghalt. 

EGY HALÁLOS NYÁR 

Jem Chapman számára ez élete lehetősége. 

Ki tudna nemet mondani egy meghívásra, hogy szálljon be egy nyaraló bérlésébe Hamptonsban? 

De amikor megtudja, mi történt az előző nyáron, Jemet akaratlanul is kirázza a hideg. 

Egy fiatal nőt holtan találnak a ház kerti úszómedencéjében, belefulladt. A nyaralótársak azt mondják, hogy Alice zavart volt. Sokat ivott. Nem tudott úszni… 

EGY TITOK, AMELYÉRT ÖLNI IS ÉRDEMES 

Ahogy Jem egyre jobban megismeri elbűvölő új nyaralótársait, rájön, hogy mindegyiküknek van valami rejtegetnivalója. 

Mi történt valójában tavaly nyáron? És ki az, aki hajlandó volna bármeddig elmenni, hogy elhallgattasson valakit?

Vi Keeland: A ​beosztott

Amikor az első alkalommal összefutottam Chase-szel, nem tettem rá túl jó benyomást. 
Egy étterem mosdója előtt kuporogtam a folyosón, és épp a barátnőmnek hagytam üzenetet, hogy mielőbb hívjon vissza valami ürüggyel, mert le akartam lépni a pocsékul sikerült randimról. 

Chase hallott minden szót, szajhának nevezett, majd kéretlenül ellátott néhány tanáccsal pasi- és randiügyben. Megmondtam ennek a magas és szívdöglesztően jóképű alaknak, hogy foglalkozzon a saját átkozott ügyeivel, majd visszamentem a dögunalmas partneremhez. 

Később – elhaladván az asztalunk mellett – Chase kajánul vigyorgott, én pedig a pimaszul szexi, kemény fenekét bámultam, miközben odament a lányhoz, akivel együtt vacsorázott. 

Képtelen voltam megállni, hogy néha lopva ne pillantsak rá erre a beképzelt és lekezelő modorú alakra, aki a terem túlsó végében ült a barátnőjével. Természetesen többször rajtakapott, hogy nézem, és mindannyiszor rám kacsintott. 

Amikor ez a szívdöglesztő fazon és a hasonlóképpen szexi barátnője hirtelen ott termett az asztalunknál, megrémültem, hogy ez a jóvágású idegen be akar árulni a pasimnak. 
Ehelyett azonban úgy tett, mintha régóta ismernénk egymást, majd leült az asztalunkhoz a párjával, és mindenféle kiagyalt és rám nézve módfelett kínos történettel szórakoztatta a társaságot a nem létező közös gyermekkorunkról. 

A fickó – aki mellett addig halálra untam magam – furcsa módon izgalomba jött a tolakodó ismeretlen sztorizásától. 

Amikor az este véget ért, elváltunk egymástól, én pedig sokkal többet gondoltam erre a vonzó idegenre, mint azt valaha is be merném vallani. Még annak ellenére sem voltam képes kiűzni a fejemből, hogy tudtam, sosem látom újra. 

Úgy értem, mi az esélye annak, hogy csupa véletlenségből ismét belefutok valakibe egy nyolcmilliós nagyvárosban? 

A véletlen mégis úgy hozta, hogy egy hónap múlva ez a szexi pasi lett az új főnököm…

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...