Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. június 2., péntek

Lucy Keating: Dreamology ​– Álomgyár

Alice, mióta csak az eszét tudja, Maxről álmodik. Minden nap, elalvás után bejárják a világot, egzotikus helyekre utaznak, beszöknek a Louvre-be, vagy épp egy piramis tetején piknikeznek. És az ezernyi mesés kaland során egymásba szeretnek. De ez mind csak álom… Max ugyanis nem létezik. Legalábbis a lány ezt hiszi… 

Alice édesapjával Bostonba költözik, és amikor belép új iskolájában az osztályba, Maxszel találja magát szemben. De a valóság más, mint Alice fantáziájában. A fiú kimért, és ráadásul van barátnője. És az ismerkedés korántsem olyan tökéletes, mint azt a lány remélte. 
Amikor pedig kiderül, hogy Max álmai is régóta Alice-ről szólnak, a képzelet és a valóság egyre inkább kezd összemosódni. Úgy tűnik, véget kell vetniük a közös fantáziáknak, ezért mindent megtesznek, hogy kiderítsék a rejtélyes közös látomások okait. 
De annak, aki álmában lesz szerelmes, elég-e valaha is a valóság?

M. O. Walsh: Fényed ​ki ne hunyjon

A ​louisianai Baton Rouge-ban a nyári délutánok tikkasztó hőségében nap mint nap összejönnek a szomszédok, hogy együtt főzzenek, hideg sört igyanak és beszélgessenek. Az itt élők figyelnek egymásra. Amikor azonban 1989 nyarán a tizenöt éves Lindy Simpsont a házuktól néhány méternyire megerőszakolják, kiderül, hogy a látszólagos idillnek is megvan a maga sötét oldala.
Az apró, zárt közösségben több gyanúsított is akad. Például a félelmetes Bo Kern, aki a gimnázium után is a szülei nyakán élősködik; a néhány házzal lejjebb lakó Jason Landry; annak nevelőapja, Jacques, a kétes hírű pszichiáter; valamint a szemközt élő kamasz fiú is, aki a Lindy iránt érzett szenvedélyes, elvakult szerelme miatt kerül fel a lehetséges elkövetők listájára. Sok-sok évvel később ő meséli el nekünk, hogy az életet miként változtatja meg örökre a szívfájdalom, a bűn és a szerelem.
Fényed ki ne hunyjon egyszerre tárja elénk egy kamasz lelkivilágát, egy erőszakos bűncselekmény lebilincselő történetét, a helybéli családok kusza életét és a mindent felemésztő kamaszkori szerelmet. M. O. Walsh regénye megrendítő regény a család jelentőségéről, valamint az emlékek és a megbocsátás erejéről.

Christopher Moore: Nagy Kaszás 1-2.

Mocskos ​meló


Halálnak lenni mocskos egy meló. De valakinek ezt is meg kell csinálni.
Charlie Asher egy normális fickó, aki kifejezetten jól érzi magát a saját kis normális életében. Kicsit neurotikus, kicsit túlaggódja a dolgokat, de azt is a normalitás határain belül teszi. Inkább bétahímnek lehetne nevezni őt, mint alfának, de Charlie már hozzászokott ehhez az állapothoz. Felesége okos, csinos, bájos nő, aki pontosan azért szereti őt, mert annyira normális. Gyermekük születik, és úgy tűnik, a dolgok nem is alakulhatnának jobban Charlie számára.
De aztán az emberek úgy kezdenek hullani Charlie körül, mint a legyek. Sötét árnyak suttognak neki a csatornákból, ismeretlen nevek jelennek meg a noteszében, bizonyos tárgyak vörösen izzanak a közelében. Igen, minden jel arra mutat, hogy valamiféle titokzatos erők új munkakörre jelölték ki Charlie Ashert. Mostantól ő lesz a Halál. Másoknak ez a vég. De neki csak a kezdet.

Lestrapált ​lelkek


Ha ​a halál el nem választ…
…akkor majd valami más.

Nagyon különös dolog történik San Franciscóban: a holtak lelkei titokzatos módon eltűnnek. Valaki vagy valami ellopja őket, és senki nem tudja az okát. Csak annyi sejthető, hogy mindennek egy narancssárga hídhoz van köze.
Charlie Asher halálkereskedő ugyanolyan értetlenül áll a probléma előtt, mint mindenki más. Néha pedig értetlenül fekszik. Mert a probléma annyira fogós, hogy konkrétan kifekteti. Nem is szólva arról a társadalmi léptékben kisebb, ám számára legalább olyan súlyos problémáról, hogy éppen egy harminc centis mókusember testében várja, hogy buddhista szerzetes barátnője új és lehetőleg élhetőbb testet találjon neki.
Hogy a dolog – de remélhetőleg nem az élet – végére járjanak, szedett-vedett banda verődik össze. Itt van Menta Friss kétméteres halálkereskedő, Alphonse Rivera nyomozóból lett antikvárius, valamint San Francisco hajléktalan császára a két kutyájával. Más már nem is hiányzik, mint hogy Charlie kislánya, Sophie visszakapja a halál feletti hatalmát, az őt védelmező két ördögi véreb pedig visszatérjen hozzá. Az nem kérdés, hogy a pokol előbb-utóbb elszabadul. De ki fogja megállítani?
Christopher Moore legújabb regénye a Mocskos meló szellemes és pokoli, vicces és vérlázító, szívhez és könnycsatornához szóló folytatása.

Stephanie Perkins: Isla ​és a hepiend (Anna és a francia csók 3.)

A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját? 

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól. 

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, édes és érzelmes történetben – amihez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret –, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.
A sorozat 1-2. részéhez klikk a linkre!

Linda Kage: Forbidden Men 1-2-3.

Egy csók ára (1.)

Nem érdekel, mint mond az unokatesóm. Nem vagyok a lehetetlen kapcsolatok királynője. Úgy értem, csak azért, mert az utolsó pasim megpróbált megölni és hagyott egy kis heget a nyakamon, aztán arra kényszerültem, hogy az ország másik felébe költözzek és hivatalosan is megváltoztassam a nevem Reese Randallre, hogy elszökjek előle, nem jelenti azt...
Ó, kit akarok becsapni? Fősulis gólyaként valószínűleg nekem van a legrosszabb múltam a randizás tekintetében. Nem meglepő, hogy a szerelem az utolsó, ami eszembe jut, amikor Mason Lowe belép az életembe. De a kémia köztünk egyszerűen elképesztő! A kapcsolatunk a logika határait feszegeti. És ráadásul annyira szexi. Amikor mellette vagyok, elevenebbnek érzem magam, mint addig bármikor. Még veszekedni is szeretek vele. A lelki társam lehetne... kivéve egyetlen icipici apróságot.
Mason dzsigoló.
Basszus, én aztán tudom, hogy válasszak.

Professzornak szeretettel (2.)

Harmadéves az egyetemen. Kiemelkedő sportoló. Állandó figyelemben részesül az ellenkező nemtől. Ezen az egyetemen, imádtak. Ez hétszáz mérföldre van attól a helytől, ahol felnőttem, ahol még mindig csak egy lakóparki szemét vagyok, a város csavargója, a legidősebb a négy testvér közül, akik viszont számítanak rám, hogy valahogy egybetartom itt ezt a szart, így tudom majd őket segíteni távol tartani attól a gagyi élettől, amiben én nőttem fel. Soha nem gondoltam, hogy majd  szembekerülök saját magammal, ami mindent megváltoztat, amíg nem kaptam egy pillantást valakitől, aki számomra az igazi. Soha nem gondoltam volna, hogy majd egy ilyen valakihez fogok vonzódni, mint ő, vagy többet szeretnék tőle, mint egy éjszaka. Tudom, hogy ő a tökéletes választás. Az egyetlen probléma az, hogy Dr. Kavanagh az irodalom professzorom. Bármibe is kezdek bele a tanárommal, ha mi összejövünk, akkor az egész jövőmnek búcsút inthetek, vagy a családom és különösen Dr. Kavanagh jövőjének. Kivéve, hogy néha a szerelemért érdemes mindent kockáztatni. Vagy legalábbis átkozottul remélem, hogy megéri, és ez mindennél jobb lesz, mert már nem tudok ellenállni neki.

Légy a hősöm (3.)

Egyszer régen, volt egy elkényeztetett gazdag lány, aki el volt telve magával. Ő tényleg csak a látszattal törődött, és elrejtett minden sötét, csúnya titkot egy nagyképű sznob álarca alá. De aztán Eva Mercer teherbe esett, lelőtte egy pszichopata, és kirúgták az egyetlen otthonból, amit addig ismert. Most már pénztelen, munkanélküli, és el kell kezdenie felnevelnie egy újszülöttet. De hogyan?
A város másik oldalán, a szexi, tetovált árva, Patrick Rayan, nem tarthat egy pillanatnyi szünetet sem. Feltételesen van szabadlábra helyezve, mert megvédett egy bajba jutott leánykát, azzal, hogy próbált neki segíteni felnevelni a gyermekét. De semmi mást nem akar, csak megtalálni az egyetlen igaz szerelmét. Ismeri ennek a nőnek az illatát, a mosolyát és a nevetését, de még soha nem találkozott vele. Még csak nem is tudja a nevét. Csak azt tudja, hogy ő a kulcsa annak, hogy minden rendbe jöjjön. Az egyikük egyfajta hős, aki megmenthet téged a fizikai erőszaktól. A másik, lehet, hogy megment egy másfajta végzettől. Ahhoz, hogy elérjék az álmaikat, Evának és Picknek meg kell tanulniuk bízni egymásban.

Katy Evans: Real (Valós) 2-3-4.

Mine ​– Enyém (Real 2.)

„Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy az ENYÉM legyen.” – Remington Tate
A nemzetközi bestseller VALÓS-ban az Underground boksz-bajnokság megállíthatatlan rosszfiúja, Remington Tate, megtalálta méltó ellenfelét. Brooke Dumas, akit azért szerződtettek, hogy tökéletes kondícióban tartsa a férfi testét, olyan elemi ösztönöket ébresztett fel Remington „Remy” Tate-ben, amik olyan ősiek, mint az emberiség maga… most pedig képtelen a nő nélkül élni.
Broke sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy olyan férfi mellett fog kikötni, aki minden nő álma, azonban nem minden álom ér boldog véget, és pont, amikor a leginkább szükségük lenne egymásra, Brooke-ot elragadják a ring mellől. Így most, hogy elválasztja őket a távolság és a sötétség, Brooke számára nem marad más, minthogy megküzdjön annak a férfinak a szerelméért, aki csakis az övé.

Küzdelem a ringben és a ringen kívül…

Remy ​– Egyedül Te (Real 3.)

A földalatti harcos, Remington Tate, egy rejtély, még önmaga számára is. Az elméje sötét és világos,összetett és felvillanyozó.A tettei időnként precízen megtervezett mozdulatok,máskor irányíthatatlan események és érzések sora. Ezektől eltekintve egy dolog biztos és állandó: akarni,kívánni,szeretni és megvédeni Brooke Dumas-t. Ez Remy története attól a pillanatól kezdve,hogy megpillantotta Őt és tudta,minden kétséget kizárva,hogy Ő lesz a legvalódibb dolog, amiért neki valaha küzdeni kellett.

Rouge (Real 4.)

Greyson King…
A pasim. A barátom. A védelmezőm. Miatta kelek fel reggelente hatalmas mosollyal az arcomon, és miatta fekszem le elgyengülve, fáradtan, és arra vágyakozva, hogy a karjaiba vegyen. Amikor szeretkezünk, úgy mondja ki a nevem, mint valami mantrát. Úgy ejti ki, mintha fontos lennék számára…
Ő.
Hazudott.
A neve Greyson King, alias Zero.
Nulla nyomott hagyott eddig maga után, nulla múlttal rendelkezik, és tudom, hogy ha vele vagyok, akkor zéró esélyem van egy normális jövőre.
Lehet, hogy nem hagy nyomokat maga után, de rajtam hagyta a nyomát/ lenyomatát, a lelkembe, és utálom, hogy ha csak egy futó pillantást vetek rá, már akkor dübörögni kezd a szívem. A testem felforrósodik.
  Egész életemben kerestem a szerelmet. Vártam a pillangókat, a szivárványt…E helyett érzelmek forgatagába vagyok, és senki sincs, aki elkapjon, ha zuhanni kezdek, csak az a férfi, aki előle menekülnöm kellene. Az a férfi, akiről azt hittem, hogy ő lesz a hercegem. De ez a herceg egy csaló gazember.
Greyson nem fogja engedni, hogy bármi az útjába álljon, ha rólam van szó. Nem fogja engedni senkinek, hogy fenyegessen, vagy veszélybe sodorjon, és talán pont ez az, amitől a legjobban félek…
Mit fog tenni az én gazfickóm, annak érdekében, hogy megtartson?
A sorozat 1. Valós részéhez klikk a linkre!

Donna MacMeans: Csiszolatlan ​gyémánt (Chambers testvérek 3.)

Anglia, ​1881. Nehéz idők járnak a Brit Birodalom diplomatáira: nem sokkal az amerikai elnökválasztás után a washingtoni nagykövetüket meggyilkolják, és felerősödnek az ír függetlenségi törekvések is. A Korona szolgálatában Michael Raffertyre hárul a feladat, hogy a gyilkos nyomára bukkanjon. A küldetés sikere érdekében Rafferty diplomatának adja ki magát: a feladat azonban nehezebb, mint amilyennek elsőre tűnik, a férfi modorával ugyanis komoly gondok adódnak. Ezért úgy dönt, keres egy nőt, aki megtanítja neki az illemszabályokat, és egyben hajlandó eljátszani a felesége szerepét. A kiszemelt hölgy, Arianne Chambers azonban vonakodik belemenni a játékba. Arra még hajlandó lenne, hogy úriembert faragjon a bárdolatlan fickóból, férjre viszont egyáltalán nem vágyik. Ám hamarosan azon kapja magát, hogy a Michael durva külseje alatt megbúvó szenvedély lassanként meghódítja a szívét. Rafferty eközben egyre veszélyesebb kalandokba bonyolódik, és rádöbben, hogy Lady Arianne sokkal talpraesettebb és vonzóbb, mint amilyennek első pillantásra tűnt… De vajon elegendő-e a kölcsönös vonzalom ahhoz, hogy örökre összekössék az életüket?


Az első része : A szerelem iskolája
A második része: Nászéjszaka

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...