Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. augusztus 9., kedd

Sara Bennett: Greentree nővérek 1-3.


A csábítás fortélyai 


A jó házból való úrilány, Miss Vivianna Greentree Londonba érkezik, hogy megakadályozza az általa létrehozott árvaház lerombolását. A tulajdonos, a gőgös és élvhajhász, ám jóképű Lord Oliver Montegomery azonban hajthatatlannak tűnik. A nőben viszont méltó partnerre talál: ő makacs elszántsággal követi a férfit, egészen addig, amíg végül egy elegáns kuplerájban találja magát. Mivel észérvekkel nem sikerül meggyőznie az ifjú lordot, olyan eszközhöz kell folyamodnia, amely a férfi esze helyett a szívére hat. Egy tisztességes lány neveltetésébe azonban nem tartozik bele a szerelmi praktikák tudománya, így az ártatlan és a szerelem misztériumában járatlan teremtést a szépséges kurtizán, Aphrodité segíti, beavatva Viviannát a csábítás titkos fortélyaiba… 

Tervük vakmerő, izgalmas és veszélyekkel teli, ráadásul minden egyes lépés új, kiszámíthatatlan következményekkel jár. Viviannát azonban nem rémítik meg az akadályok, még akkor sem, hogyha az egyik éppen az ő szíve…


Vágyálom


Marietta ​Greentree szépsége és fiatalsága ellenére úgy érzi, zsákutcába jutott az élete, mert jó hírén folt esett: elcsábította, majd elhagyta egy fiatalember. A lány így nem lát más kiutat, mint hogy anyja, a híres kurtizán nyomdokaiba lépjen. A sors azonban keresztülhúzza a számításait Lord Roseby, azaz Max Valland személyében. 

Marietta és Max kapcsolata meglehetősen szerencsétlenül indul, és a mogorva lord viselkedése nem sok jót ígér a jövőre nézve. Ráadásul Marietta édesanyja egyetértésével úgy dönt: Maxet fogja használni tanítómesternek kurtizánná válásához. Csakhogy ekkor még egyikőjük sem sejti, hogy a szívük szava minden tervet felülír, és kapcsolatuk egészen másként alakul, mint ahogy azt előre elgondolták… 

Miközben lassan fény derül a múlt és a jelen titkaira, Marietta apránként megismeri a testi örömök elképesztően sokszínű tárházát, és olyan gyönyörteljes élvezetekben lesz része, hogy mindenestül újra kell gondolnia korábbi terveit.


Botrányos szerető


Sebastian Thorne beleegyezik, hogy megvédi a híres kurtizán, Aphrodité lányát a rá leselkedő veszélytől. A bukott lordot azonban váratlanul elbűvöli a nő szépsége.

On Sai: Lucy (Szivárgó sötétség 2.)


A ​​kalózkirály megindult a végeken. Senki sem tudja, a mentálok mit tesznek, védik az emberiséget, vagy a sorsukra hagyják őket.
Don rájön, hogy az események láncolata mögött a Gonosz áll, és a Navran bolygón élők kiirtását akarja. Mi a bölcsesség útja, beavatkozhat-e az emberiség sorsába egy mentál erőszakkal? És mit forral Lucy az árnyas, tóparti fák alatt?
Lucyt felkavarja Don jelenléte, és felbosszantja Chester politikai ügyeskedése. Rendet akar a világegyetemben, és úgy avatkozik be a harcba, amire senki sem számít. Ám a segítségnek ára van, és Lucy megfizet érte. Vajon elhiszi neki valaki, hogy helyes döntéseket hoz?
Scar még Artúr szerelmi vallomásán dühöng, miközben a katonai központban elkezdi az ügynökképzést. Megpróbál beilleszkedni, de rögtön gyanússá válik. Főleg, hogy megérkezik Don, és egy akció után a feje tetejére áll a titkosszolgálat.
Mindeközben Artúr az események sűrűjében próbáll helyt állni, az életét kockáztatja, hogy véghezvigye az astori szerelőkkel a lehetetlent. Ráadásul találkozik Scarral. Vajon el tudja mondani, mit érez? Isten vagy a Sátán kísértése az a különös éjjel?
És mit tesz mindeközben Chester?
Lehet-e a jó ügyért rosszat tenni? Feláldozhatók-e mások magasabb célokért?
Mi a szerelem? Felszabadító erő, pusztító sötétség, vagy egy váll, ahol békére találsz?

A sorozat első részéről itt olvashatsz!

Lora Leigh: Buja fortélyok (Buja fiúk 5.)


Caitlyn Rogue Walker otthagyja bostoni életét, hogy tanár legyen egy Kentucky állambeli kisvárosban. Ám minden álma darabokra törik, amikor belekeverik egy szexbotrányba. Caitlyn nem hajlandó elhagyni a várost, személyazonosságot cserél, és Rogue lesz. 

Zeke Mayes serif tudja, hogy több van a lányban, mint ami első pillantásra látszik. Hosszú küzdelemre készül, hogy Rogue feladja az ellenállását, és átadja magát a vágynak. Zeke kisvártatva halálos játékba keveredik, ami a lányt is magával sodorja, s amikor minden élet és halál kérdése, nincs miért habozni többé…

Leah Scheier: Csak a te hangodat hallom


„Én ​​voltam az egyetlen, akiben megbízott, az egyetlen, aki nem árulta el. Én voltam az, akit szeretett, az egyetlen, aki hitt neki, még akkor is, amikor a tulajdon anyja behozatta ide, hogy többé már ne szabadulhasson ki. Végig fogok menni a fehérre csempézett folyosón, bekopogok az orvosa szobájába, lecsapom az asztalra, a doktornő elé a rejtélyes füzetet, elolvastatom és megértetem vele, hogy Jonah mit titkol, felfedem előtte, amire eddig csak én lettem figyelmes.”
April nem fog csak úgy, minden harc nélkül lemondani Jonah-ról, aki a fiúja, egyben a legjobb barátja is. Bármit megtenne, hogy biztonságban tudhassa. Ám ahogy Jonah egyre mélyebbre süpped sötét depressziójába, hogy így szabaduljon múltja gyötrelmes megrázkódtatásaitól, a lány vívódni kezd. Megpróbálhatja megóvni szerelmét, de ezzel azt kockáztatja, hogy elveszít minden mást: a családját, a barátait, a lehetőséget, hogy egy komoly hírnévnek örvendő művészeti iskolában tanuljon zenét. 
Vajon mekkora áldozatot kell hoznia? Végül elég erős lesz ahhoz, hogy elhallgattassa a döntésével egyet nem értőket… És azokat a hangokat, amiket egyedül Jonah hall?

Elizabeth Lowell: A múzsa hagyatéka


A ​​Tökéletes Összhatás dizájnstúdió tulajdonosa, Sara Medina műkereskedő bejárja a világot, hogy az ügyfeleinek felhajtsa a megfelelő műalkotást. Kényelmes, kifinomult San Franciscó-i életét fényévek választják el szülei tejgazdaságának ínséges világától. Sara keményen megdolgozott azért, hogy kiszabaduljon a vidéki életből, és nem is kíván visszatérni oda, legfeljebb csak egy futó látogatás erejéig. Még egy olyan izgalmas ember kedvéért sem, mint az új ügyfele, Jay Vermilion, akinek több tucat remek festmény van a tulajdonában, amelyek szárnyakat adhatnak Sara karrierjének. 

Jay nemrég örökölte meg a Vermilion-ranchot, a káprázatos wyomingi Teton-hegység közelében. Miközben Jay megjárt két háborút, az apja irányította a családi birtokot, míg a betegség el nem vette az erejét, majd az életét. Jaynek szent elhatározása, hogy helyreállítja a ranch fényét – több nemzedéknyi ős munkájának gyümölcsét –, ám ehhez először le kell rendeznie az ádáz családi viszályt cselszövő ex-mostohaanyjával és kapzsi féltestvérével. A tét néhai apja képgyűjteménye, amely a tehetséges, de kevéssé ismert festő, Armstrong „Custer” Harris műveiből áll. Jaynek tehát kisebb gondja is nagyobb, mint feleséget találni, és létrehozni a Vermilionok hetedik generációját. 

Amikor több hónapnyi bensőséges telefonálgatás után Sara és Jay végül személyesen találkoznak, az szerelem első látásra – egy mindkét fél számára alkalmatlan érzelem. A helyzetet tovább bonyolítja egy kettős gyilkosság a hegyekben, és az árulás gyanúja a családon belül. Miközben együttes erővel igyekeznek leleplezni a gyilkost, Sara és Jay tehetetlenek a lángoló szenvedéllyel szemben. 

Jay egész életében egy olyan nőre vágyott, mint Sara – egy erős, okos, talpraesett asszonyra, aki ugyanúgy otthon van a nyeregben, mint a tűsarkúban –, ám tisztában van vele, hogy Sara nem arra vágyik, amit ő nyújtani tud. És Sara is tudja, hogy nem ő a megfelelő nő Jay számára, még akkor sem, ha látszólag tökéletesen összeillenek. 

Aztán a gyilkos célba veszi Sarát. És hirtelen Jay, a harcba belefáradt katona rájön, hogy ismét van valami, amiért akár az életét is hajlandó feláldozni…

Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója


Amikor Imogen és Anna váratlanul megörökli Vivien nagyi fagylaltozóját, fenekestől felfordul az életük. A brightoni boltocska lent van ugyan a tengerparton, de minden bája ellenére kétségbeejtően kevés a vendég. Ha a testvérpár nem változtat gyorsan a dolgok állásán, örökre elveszíthetik nagyanyjuk örökségét. 

A nyár közeledtével Imogen és Anna azt tervezi, hogy visszaállítják Vivien néhai dicsfényét. Ahelyett, hogy eladnák a boltot, inkább kitanulják a szakmát, hogy a fagylaltbolt a déli part ínyenceinek legújabb kedvencévé válhasson. 

Amíg Imogen vigyáz a boltra, nővére Olaszországba utazik, egy ínyenc fagylaltkészítő tanfolyamra. Ám ahogy Anna vállvetve dolgozik együtt a szakma legjobb cukrászaival, rájön, hogy a szerelem még a legváratlanabb helyen is rátalálhat…

Lauren Rowe: A panasz (A klub 2.)


A ​​szerelem a jók öröme, a bölcsek csodája és az istenek szórakozása.
Sarah, az önbizalomhiányos szépség, és Jonas, a páratlan szerető, arra érkezik haza a belizei trópusi paradicsomból, ahol szinte folyamatosan szeretkeztek lombházikójukban a bőgőmajmok szerenádja közepette, hogy Sarah lakását feldúlták és átkutatták. Jonas megfogadja, hogy bármi áron megvédi szerelmét, főleg, mert saját múltja is kísérteni kezdi. Kitalál egy tervet, hogy felgöngyölíthesse a Klubhoz vezető szálakat, Sarah-t azonban nem avatja be a részletekbe. És ez súlyos hibának bizonyul… 
Folytatódik Sarah és Jonas erotikában gazdag története. Az exkluzív társkereső klub, ahol Jonas ártatlan szórakozást keresett, a zabolátlan szenvedély, az emésztő vágy és a szerelmi bánat terepévé vált.

Sarah: „Mintha egész életemet egy palackba zárva éltem volna, amiből ez a pasi most kihúzta a dugót. És azóta semmi másra nem tudok gondolni, mint hogy téged, Jonas, te szeretők gyöngye, szomorú szemű, buja ajkú szerelmem, olyan gyönyörben részesítselek, amilyet még sosem éltél át, hogy olyan kielégülést, biztonságot, imádatot nyújtsak neked, amiről nem is gondoltad volna, hogy létezik, hogy felszabadítsalak, úgy, ahogy te felszabadítottál engem.” 

Jonas: „A szerelem súlyos elmebaj.”

Kylie Scott: Play – Futam (Stage Dive 2.)


Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret…
Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.
Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?

Gwenda Bond: Lány a kötélen


"Üdvözli nézőit a Cirque American!
A tizenhat éves Jules Maroni álma, hogy kötéltáncos édesapja nyomdokaiba léphessen a magasban. A Repülő Garciák jelenléte azonban könnyen keresztülhúzhatja a lány számításait. A rivális Maronik és a Garciák ugyanis hosszú évtizedek óta esküdt ellenségként kerülik egymást…
Jules azonban nem hajlandó tudomásul venni a családi drámát, és csakis a drótkötélre összpontosít. De amikor felfedez egy pávatollat – egy hírhedt, balszerencsét hozó tárgyat – a jelmezén, Jules kis híján elveszíti az egyensúlyát. Miközben egyre több titokzatos, balszerencsét hordozó talizmán bukkan fel a színen, Jules rájön, nincs más választása: segítséget kell elfogadnia, mégpedig a legváratlanabb forrásból: Remy Garciától, aki mellesleg a Cirque legjobb légtornásza.
De mitől óvja annyira nagyanyja a lányt? Mit tartogatnak Jules számára a Nagy Arkánum lapjai? Meg lehet-e változtatni előre megírt sorsunkat?"

Sophie Jackson: Egy font hús (Egy font hús 1.)


Wes ​​Carter vérbeli nehézfiú. Az Arthur Kill Büntetés-Végrehajtási Intézet fegyenceként három éve ül kokainbirtoklásért. Tartozott valakinek, és a tartozása fejében vállalta a büntetést. Látszólag kemény, mint a beton, és hideg, mint a vas, ami elválasztja a külvilágtól. Gyönyörű, veszélyes, titokzatos és okos. Carter 16 éve (pontosabban 5844 napja) vár arra a lányra, akit a sors hozzá vezetett, és akinek a haja illatos, mint a barack. Csak ő mentheti meg a pokoltól… 
Kat Lane még csak kilencéves volt, amikor egy banda agyonverte az apját egy esős éjszakán Bronxban. A védtelen kislányt egy nála nem sokkal idősebb srác mentette ki. Kat sosem tudta meg, ki volt az a kapucnis idegen, akinek a karjaiban átvészelte a szörnyű éjszakát. 
Kat magánórákat ad Wesnek, de a múlt mély sebei nem tűnnek el nyomtalanul, és az állatias szenvedély sem gyógyíthatja be őket…hacsak a szerelem nem segít. 
Sophie Jackson trilógiája – a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről – az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Samantha Young rajongóinak kötelező.
Ő volt minden, amire szüksége lehetett.
Titok, harc és szenvedély.
16 évig várt rá.
Ő az, Barack.

Tasmina Perry: Eredendő bűn / Sztárok ügyvédje / Titokzatos idegen /Türkizkék óceán


Botrány. ​​Hírnév. Csillogás. Vágy.
A káprázatosan szép Brooke Asgill az esküvőjére készül. Jövendőbelije a szexis és befolyásos David Billington, akinek határozott célja, hogy a Fehér Ház elnöki székére tör. Ám boldogságukat veszélyezteti az Asgill család drogról, szexről és gyilkosságról árulkodó sötét múltja. A család feje, a keménykezű Meredith tudja, hogy a titkok nem láthatnak napvilágot, semmi nem akadályozhatja meg, hogy Brooke az oltár elé álljon, és ezzel biztosítsa családja helyét a New York-i társasági elitben. A legszörnyűbb titokra azonban még csak most derül fény…
Manhattan exkluzív negyedeitől Hawaii türkiz tengerpartjaiig, Párizs szalonjaitól a Florida Keys-i luxusvillákig bonyolódik a lélegzetelállítóan izgalmas történet önzésről, árulásról, hazugságról, karrierről és bűnökről.


Az ​​újságcímek mögött titkok egész világa rejtőzik
Meddig volnál képes elmenni, hogy megvédd mások titkait, amikor te vagy az, aki mindent elveszíthet?
Anna Kennedy fiatal, gyönyörű, okos, és él-hal a munkájáért. London egyik legfelkapottabb, médiajogra szakosodott ügyvédi irodájának munkatársaként a film-, sport- és üzleti világ sztárjainak bűneit segít elrejteni a szenzációra éhes sajtó vizsla tekintetű és botrányra éhes cápái elől.
Amikor Anna kudarcot vall a bíróságon, és Sam Charles, a szívtipró hollywoodi filmszínész félrelépését kiteregeti a média, sárba rántva ezzel nemcsak Sam karrierjét, hanem Anna ügyvédi tekintélyét is, a lány felveszi a kesztyűt.
Minden kockázatot vállalva küzd, és közben egy olyan gyilkosság nyomára bukkan, amelyben a londoni üzleti világ elismert és köztiszteletben álló képviselői érintettek, és amely, ha napvilágra kerül, világraszóló botrányt kavarhat.
Azok, akik felelősek egy partilány roppant gyanús haláláért, mindenre képesek, hogy bárkit elhallgattassanak, ha az útjukba áll. Nem utolsósorban az elszánt fiatal ügyvédnőt, aki túl sokat tud…
Tasmina Perry ezúttal egy olyan világba hívja olvasóit, ahol a hatalom és a pénz véresen komoly játszmákkal próbálja elrejteni az igazságot, ahol nincs senki, akiben megbízhat az ember, és ahol az életét kockáztatja az, aki túl jól végzi a munkáját.

Mindössze ​​egy ártatlannak tűnő meghívás, és…
Amikor Sophie Ellist felkérik, hogy vigyázzon egy fényűző knightsbridge-i családi házra, úgy tűnik, élete legnagyobb ajándékát kapta. A tulajdonos tündöklő világának bűvkörébe kerül, és találkozik a vagyonos amerikai üzletemberrel, Nick Cooperrel, akivel szenvedélyes szerelmi viszonyba bonyolódik. Amikor azonban Nicket holtan találják szállodai lakosztályában, Sophie lesz a gyilkosság első számú gyanúsítottja, és rá kell döbbennie, hogy a férfi egyáltalán nem az volt, akinek látszott. Kétségbeesett küzdelembe kezd, hogy megtalálja a valódi tettest, de közben már nem csak a hatóságok elől kell menekülnie, de egy csapat veszélyes bűnöző is a nyomában van, akik úgy gondolják, Sophie-nál van valami, amit ők mindenáron meg akarnak kaparintani. És nem tágítanak, amíg meg nem szerzik…
Szabaduljon ki a mindennapok fogságából, és utazzon el Tasmina Perryvel Londonba, New Yorkba, az egzotikus Côte d’Azurre – egy olyan világba, ahol az összecserélt (ön)azonosság súlyos hazugságokat és egy nemzetközi összeesküvést leplez le!


A csillogó felszín alatt sötét titok rejtőzik… 

Diana és Julian Denver mindent elért, amire ember csak vágyhat: boldog házasságban élnek, van egy fiuk, és pompás otthont rendeztek be maguknak Londonban és vidéken. Kívülről nézve Diana élete maga a tökély, a látszat azonban csal… 

Julian váratlan és tragikus körülmények között bekövetkező halála nem hagyja nyugodni az asszonyt, ki kell derítenie, mi történt a férjével. A húgához, Rachelhöz fordul segítségért, pedig megfogadta, hogy többé szóba sem áll vele. A korábban a bulvármédiában dolgozó Rachel látszólag paradicsomi körülmények között él, búváriskolát vezet egy thaiföldi szigeten. A valóság azonban az, hogy a családja kiközösítette, az újságírói pályafutása pedig kettétört egy telefonlehallgatási botrány miatt. 

Diana felbukkanása feltépi Rachel régi sebeit, a lány mégis elszántan veti bele magát az igazság kiderítésébe, hogy jóvátegye a múltban elkövetett hibáit, kerüljön bármibe…

Tasmina Perry: Apuci lányai / Örökösnők / Divatdiktátorok


A Balcon nővérek gazdagok, előkelőek, és káprázatos áloméletet élnek. Mindenkit ismernek, mindenhol megfordulnak: a felső tízezer beachpartijaitól és a legelőkelőbb manhattani bároktól, Milánó exkluzív divatbemutatóin és Cannes sztároktól nyüzsgő utcáin át, egészen a legmenőbb és leggazdagabb férfiak ágyáig. 

Ám amikor arisztokrata és zsarnok apjukat holtan találják a kastély vizesárkában, apuci elbűvölő lányai is gyanúba keverednek. 

A Balcon család fényűző életének felszíne alatt bosszú, árulás, erőszak és sötét titkok rejlenek, amelyek véget vethetnek a családi sikertörténetnek…


A New York-i milliárdos, Adam Gold Londonba költözik. Szexis, egyedülálló, és még a bőre alatt is pénz van. A sors szeszélyéből megismerkedik Karinnal, a londoni társadalmi elit egyik legelragadóbb tagjával, Erinnel, a naiv vidéki lánnyal, aki álmai állását kapja tőle: Adam személyi titkára lesz, és Mollyval, a drogproblémákkal küzdő szupermodellel. Mindnek Adam kell, hiszen ő az évszázad partija, aki biztosíthatja számukra az életre szóló sikert és csillogást…

Ám váratlanul feltűnik a színen Molly lánya, a gyönyörű Summer – akin Adamnek is megakad a szeme –, és veszélybe sodorja a három nő ördögi terveit… 

Az Apuci lányai itthon is népszerű írónője ismét egy káprázatos sikerkönyvet írt. Szédítő utazás a szupergazdagokkal Monte-Carlótól a Comói-tóig; szex, érzéki vágyak, árulás, karrier és gyilkosság egy hamisan csillogó világban. Erre találták ki a tengerpartokat.


Luxus. ​​Hatalom. Gyönyör. Árulás.
A gazdagok világában a divatnak nagy ára van…
Saul Milford lenézett a teraszról oda, ahol a két unokahúga, Emma Bailey és Cassandra Grand játszott. A hétéves Emma Bailey a Jane Eyre egyik példányát tartotta a kezében, okos szemében kérdések csillogtak; tizenkét éves unokanővére, aki imádta a csinos szoknyákat és a gyöngyöket, vörös lakkot kent vaskos, szögletes körmeire.
Huszonhárom évvel később a két gyönyörű nő Saul temetésén találkozik újra. Emma ekkor már elismert menedzser, míg Cassandra a divatvilág egyik híressége. A család tagjai előtt rejtély, hogy a félelmetesen gazdag Saul kire hagyta hatalmas vagyonát, a világmárkának számító céget és a Winterfold kastélyt. A két lányon kívül Elizabeth, a titokzatos műkereskedő, Tom, a playboy, és a sikerre éhes Roger is a végrendelet felolvasására vár. Ez az elátkozott nap a legsötétebb gyűlölködések és cselszövések sorát indítja el a család tagjai között, akik az árulástól, sőt még a gyilkosságtól sem riadnak vissza, hogy megkaparinthassák a mesés vagyont.
Az Örökösnők, az Apuci lányai és az Eredendő bűn írónője legújabb bestsellerében a káprázatos luxusdivat világába viszi el olvasóit, ahol a hatalom és a pénz a korlátlan úr, ahol a tisztesség, a barátság, a becsület nem számít, ahol a drog és a szex körül forog minden, és ahol az aljasságot elrejti a csillogás.

John Locke: Donovan Creed 1-4.


A halál mestere 


A halál mestere, Donovan Creed, az amerikai terrorelhárítás egykori bérgyilkosa most szabadúszóként dolgozik. Bár hajlik arra, hogy normális életet éljen, gyakran hullahegyeken gázol át: megfelelő összeg fejében lelkifurdalás nélkül hajlandó ártatlan embereket is meggyilkolni.

A könnyű nőket és a sok pénzt kedvelő volt CIA-ügynök történetei olvasók millióit ejtették rabul világszerte. Izgalmas, fordulatos és humoros krimi, tökéletes kikapcsolódás.


A halálos kísérlet 


Egy milliomos felajánl 100 ezer dollárt. Egy feltétele van: ha elfogadják, akkor meghal egy bűnös. A fiatal pár elfogadja a pénzt. Nem tudják, hogy ezzel a lépéssel egy halálos kísérlet részévé, és a milliomos szemében maguk is bűnözőkké válnak… 

Ha a következő ember is elteszi a pénzt, abban a pillanatban a milliomos őket végzi ki. A játék addig tart, míg nem akad valaki, aki visszautasítja az ajánlatot. 

Donovan Creed volt CIA-ügynök és bérgyilkos végrehajtóként részt vesz a milliomos kegyetlen játszadozásában. Gyilkos munkája közben csak arra vágyik, hogy boldogan éljen szerelmével, Kathleennel és örökbe fogadott lányukkal, Addie-vel. Egy leszámolás azonban váratlan fordulatot hoz: Creed háromévnyi kómába zuhan, s ébredés után új arccal, új személyiséggel kell a régi életét folytatnia… 


Mentsük meg Rachelt!


A tökéletesnek tűnő reggel hirtelen rémálommá változik…

A számítógépzseni Sam Case a vagyonát nem épp tisztességes eszközökkel szerezte. Kifejlesztett egy zseniális programot, amellyel a pénzmozgás nyomai eltüntethetőek a hatóságok elől. A páratlan lehetőséget kihasználva több alvilági ügyféltől kap megbízást. 

Sam beleszeret a gyönyörű Karen Vogelbe, az együtt töltött éjszaka után azonban fenekestül felfordul az élete. Feleségét, Rachelt elrabolják, és egy bérgyilkos arra kényszeríti, hogy válasszon Rachel vagy a szeretője között. 

Akit visszautasít, az meghal. 

Sam Case mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történik körülötte, de ebben a játszmában semmi nem az, aminek látszik… 

John Locke harmadik Donovan Creed-krimije lehengerlően izgalmas, fordulatos.


Most és akkor


Donovan Creed, a volt CIA bérgyilkos és szeretője, a szexi Rachel a gengszterektől lopott milliókból utazgatnak és élvezik az élet minden percét. 

A floridai St. Alban's valódi turistaparadicsom lehetne, négyezer éves ősi indián történelme, portyázó kalózai, kocsmái és cápái érdekesek lehetnének az idelátogatóknak. A városon azonban immár háromszáz éve átok ül: a fiataljai elmenekülnek, a vállalkozásai tönkremennek, a polgárai megkeserednek. Itt telepszik le ideiglenesen Creed és Rachel. 

Bár Creed már csak nyugalmat szeretne, nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy beleássa magát a város rejtélyes múltjába. 1710-ben Jack Hawley kalózkapitány szerződést kötött a város vezetőségével. A város megszegte az egyezséget, ám egy fiatal lány felajánlja magát, és a város gyáva lakói elfogadják az áldozatát. A kalózkapitány viszont elátkozta a várost. És ez az átok napjainkban is pusztít… 

John Locke, a bestseller szerző új krimije lebilincselően izgalmas utazás a múltban!

Julie Cross: Tempest – Förgeteg


2009-et ​​írunk. A tizenkilenc éves Jackson Meyer átlagos srác: egyetemre jár, barátnője van… És képes rá, hogy időutazást tegyen. De nem úgy, ahogy a filmekben látjuk – az ugrásai után semmi sem változik a jelenben, mindez csak ártatlan szórakozás. Egészen addig, amíg egy napon idegenek nem támadnak rá és a barátnőjére, Hollyra, aminek az a vége, hogy a Jacksonnal folytatott küzdelem után lelövik Hollyt. Jackson rémületében véletlenül visszaugrik az időben két évet. 2007-ben találja magát, de ez az időugrása különbözik a korábbiaktól. Ezúttal 2007-ben ragad, nem képes ismét a jövőbe jutni.
Jackson mindenáron szeretné megmenteni Hollyt, de nem tud visszatérni a saját életidejébe (a hazai bázisába), ezért amit csak lehet, igyekszik megtudni a képességéről. Eközben életében – ismét – először találkozik Hollyval. Az ugrásai alkalmával szerzett ismeretek alapján idővel rájön, hogy amit a családjáról, a hátteréről tud, az mind csak látszat.
Csakhogy hamarosan keresni kezdik a múltban a férfiak, akik 2009-ben lelőtték Hollyt. Ők az Idő Ellenségei, és semmi sem szab gátat abbéli törekvésüknek, hogy visszavigyék – vagy megöljék – ezt a különleges képességekkel rendelkező fiatal időutazót. Jackson összerakja az apjáról, az Idő Ellenségeiről és a magáról begyűjtött darabokat, és el kell döntenie, mennyire elszánt abban, hogy megmentse Hollyt.

Cynthia Hand: Say Goodbye – Amikor búcsúzunk


Alexis egy középiskolás kitűnő tanuló, akit felvettek a híres MIT egyetemre, matematika szakra. 

Öccse öngyilkossága óta azonban semmi sincs rendbe a családjában. 

Anyja egyfolytában sír és azt mondja, hogy véget ért az élete. 

Apja még a tragédia előtt elhagyta őket egy fiatalabb nőért. 

Alexis pedig dühös, ugyanakkor magát hibáztatja öccse, Ty haláláért, néha pedig az az érzése, hogy öccse szellemként követi őt. 

Alexis pszichológusa, Dave azt javasolja a lánynak, hogy kezdjen el naplót írni, hátha így könnyebben meg tud birkózni öccse öngyilkosságával. És ahogy Alexis papírra veti fájdalmát, kétségeit, emlékeit, úgy tárul fel az olvasó előtt a múlt, a jelen és a jövő.

Cynthia Hand: Angyalsors 1-3.


Angyalsors


Clara ​​Gardner nemrégiben szerzett tudomást arról, hogy félig-meddig angyal. Az ereiben csörgedező angyalvérnek köszönhetően nemcsak okosabb, erősebb és gyorsabb, mint az emberek (akik közé mostantól már nem számíthatja magát), hanem rendeltetést is kap, azaz el kell végeznie valamit ezen a világon. Csakhogy nem könnyű kiokoskodnia, mi is ez a feladat. Látomása – pontosabban az ott megjelenő erdőtűz és vonzó külsejű idegen – hatására új városba költözik, új iskolába kerül. 

Miután megismerkedik Christiannel, aki nem más, mint – a szó szoros értelmében – álmai fiúja, kezd összeállni a kép, ám ugyanakkor minden összezavarodik. Feltűnik ugyanis egy másik srác, Tucker, akinek szemlátomást Clara emberi vonásai tetszenek. 

Ahogy Clara próbál kiigazodni az érthetetlenné vált világban, addig nem sejtett veszélyek mellett olyan döntési kényszerekkel is szembesül, amelyekről nem is hitte volna, hogy bekövetkeznek az életében – őszinteség és színlelés, szerelem és kötelesség, jó és rossz között kell választania. 

Végre a látomásából ismert tűz is föllobban, de vajon Clara készen áll-e, hogy vállalja a sorsát?

Az Angyalsors megindító mese szerelemről és sorsról, egy lány vívódásáról, hogy a szabályokat kövesse vagy inkább a szívére hallgasson. 



Angyalfény


Clara Gardner hónapokon át készült arra, hogy szembenézzen a látomásából ismert erdőtűzzel, mégsem tudott felkészülni a döntésre, amelyet a végzetes napon kellett meghoznia. 

A rendeltetését közel sem olyan egyszerű teljesíteni, mint ahogy gondolta, most pedig a Tucker iránt érzett szerelme és a Christianhez fűződő bonyolult érzelmei között őrlődik. 

Emellett egyre jobban megismeri az angyalok világát, a Jó és a Rossz közötti harcot, ráadásul szembe kell néznie egy szörnyű ténnyel: valaki, aki közel áll hozzá, hónapokon belül meg fog halni. 

A lány jövője csupa kérdőjel, egy dologban azonban biztos: a tűz csupán a kezdet volt.


Angyalnyár 


A New York Times sikerlistájára is feljutott Cynthia Hand lebilincselő kisregénye az Angyalsors trilógia világában játszódik. 

Clara szabadulni igyekszik az emlékektől, amelyek Wyomingban kísértik, és a jövőre utaló látomásoktól, amelyekkel egyelőre nem képes szembenézni – ezért tökéletes menekülésnek tűnik, ha a nyarat Olaszországban tölti legjobb barátnőjével, Angelával… 

Amióta Angela az eszét tudja, mindig azt magyarázták neki, hogy a szerelem veszedelmes, egy percre se hagyja őrizetlenül a szívét. Két éve azonban, amikor megismerkedett Phennel, elhatározta, hogy mindenáron közel kerül hozzá. 

Most döntenie kell, megoszthatja-e Clarával a titkát, vagy ha elmondja neki az igazságot, azzal kockára tesz mindent, ami fontos a számára. 

A hol Angela, hol Clara nézőpontjából kibontakozó történet bemutatja a felejthetetlen nyarat, amely próbára teszi a két lány barátságát, és visszavonhatatlanul megváltoztatja az életüket.


Angyalvágy


Az utóbbi évek több meglepetéssel szolgáltak, mint amire az angyalvérű Clara Gardner valaha is számított volna.
Miután kiderítette, milyen különleges szerepet játszik a többi angyalvérű között, eltökélte magát, hogy megóvja Tucker Averyt a gonosz erőtől, amely őt magát követi… még akkor is, ha ennek érdekében mindkettejük szívét össze kell törnie. A város elhagyása tűnt a legjobb megoldásnak, tehát visszatért Kaliforniába – akárcsak Christian Prescott, az ellenállhatatlan vonzerejű fiú abból a látomásból, amely egész kalandozását elindította.
Amíg Clara igyekszik helytállni egy számára ijesztően új világban, fölfedezi, hogy a bukott angyal, aki megtámadta őt, most minden lépését figyeli. És nem is egyedül. Fenyegetően közeledik a fekete szárnyúak elleni harc, és Clara tudja, hogy végül teljesítenie kell küldetését. Az pedig áldozatokkal és árulásokkal jár.
Az Angyalsors sorozat izgalmas záróakkordjában Clarának egyszer s mindenkorra döntenie kell saját sorsáról.

Clélie Avit: Je suis là – Itt vagyok


Elsa nem érez hideget, szomjúságot, éhséget. Egy hegymászó baleset után kómába zuhanva, hónapok óta érzéketlenül fekszik egy kórházi ágyon. Illetve nem teljesen érzéketlenül.
Hall.
Csak ezt senki sem tudja.
Thibault az édesanyját kíséri be a kórházba az öccséhez,
ő viszont nem hajlandó bemenni hozzá. Neheztel rá a halálos balesetet miatt, amit okozott. A kórházban bolyongva véletlenül Elsa szobájába téved. Ahová ettől kezdve rendszeresen visszatér…

Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában (Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában 1.)


Dante ​tud úszni. Ari nem. Dante magabiztos és könnyen szavakba önti érzéseit. Ari nehezen boldogul a beszéddel és kétségektől szenved. Dante belemerül a költészetbe és a művészetekbe. Arit a börtönben lévő bátyjával kapcsolatos gondolatok nyomasztják. Dante világos bőrű. Ari árnyalatai sokkal sötétebbek.
Úgy tűnhet, mintha Dante lenne az utolsó ember, aki képes lebontani a falakat, amiket Ari maga köré emelt. Ám mindezek ellenére, mikor ők ketten találkoznak, különleges kötődés alakul ki közöttük. Rávilágít életük legfontosabb igazságaira, és segít rájönniük, milyen emberek akarnak lenni.
Azonban útjuk során hatalmas akadályokba ütköznek, és csak akkor tudnak megerősödve túljutni rajtuk, ha képesek hinni egymásban és a barátságuk erejében.

Abbi Glines: A sorsom (Existence trilógia 2.)


Pagan Moore számára semmi sem egyszerű. Lelkeket lát, és a pasija, Dank maga a Halál. Miután szerelmét megmentette attól, hogy az örökkévalóságig a Pokolban ragadjon, azt hitte, a dolgok visszatérnek a normális kerékvágásba. De tévedett. 

A női szívek megdobbantója, az iskolai hátvéd, Leif Montgomery eltűnt. Amíg a város beleőrül az aggodalomba, Pagan más okokból lesz idegroncs. Úgy tűnik, hogy Leif nem egy átlagos tinédzser, még csak nem is ember. Neki nincsen lelke. 

Dank már a kezdetektől tudta Leif titkát, de nem kezdett el aggódni egyetlen lelketlen teremtmény miatt. Azonban most tudatosul benne, hogy mekkora hibát követett el. 

Pagan lelkét már születésekor megjelölték, kielégítve ezzel egy olyan sötét erőt, amit a Halál meg sem közelít. Dank tudja, Pagan lelkének megmentése nem lesz könnyű, de a lány az övé, azt pedig már bebizonyították, hogy akár meg is tagadja a Mennyet azért, hogy vele maradhasson. Így, ha most a Pokol akar belőle egy darabot, nem jelenthet problémát…

A trilógia 1. A végzetem c. részhez klikk a linkre!

Abbi Glines: Te vagy nekem a remény (Sea Breeze 3.)


Cage ​​York baseball játékos nagyravágyó tervekkel és reményekkel. Igazi vagány srác, aki imádja a nyüzsgő várost, a napfényt és a szép lányokat. Ám az álmai hamar szertefoszlanak, és a hőn áhított karrier helyett Sea Breeze-től távol ragad egy farmon. 

Eva Brooks, élete sokáig úgy zajlott, ahogy a nagy könyvben mag van írva. Mindig a kitűzött cél felé haladt, és el is érte azt. Egészen addig, amíg első szerelme, John Beasley, életét nem vesztette egy tragédiában. Eva gondosan megtervezett élete egy pillanat alatt semmivé lett. 

A csalódott Cage és az összetört szívű Eva találkozása nem indul zökkenőmentesen. A lány, úgy tűnik, kezdetben utálja a fiút. Eva próbálja bezárkózni, és megvédeni magát egy esetleges újabb csalódástól. De Cage nem adja fel., minden alkalmat megragad, hogy a lány közelében lehessen. 

És ahogy az idő halad, Eva is rájön, hogy mindketten új reményt adhatnak a másiknak. De képesek lesznek maguk mögött hagyni a múltat? És ami talán még fontosabb: le tudnak mondani terveikről, vágyaikról a szerelemért?

Kiera Cass: The Crown – A korona (A Párválasztó 5.)


A PÁRVÁLASZTÓT CSAK EGY IFJÚ NYERHETI MEG.
A HERCEGNŐNEK PEDIG CSAK EGY SZÍVE VAN.
Eadlyn Illéa első olyan hercegnője, akinek Párválasztót rendeznek, ám egyáltalán nem hiszi, hogy harmincöt kérője közül bármelyikbe is bele­szerethet.
A versengés első heteiben kizárólag a napokat számolja, hogy mikor küldheti végre haza az összes fiatalembert. A palotában történő események következtében azonban egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, és eközben arra is ráeszmél, hogy talán mégsem tenné boldoggá, ha magányos maradna.
Eadlyn még mindig nem igazán tudja elhinni, hogy rá is olyan tündérmesébe illő élet várhat, mint a szüleire húsz évvel korábban. Az embert azonban a szíve időnként nagyon is meglepi… Ezért a lánynak hamarosan olyan döntést kell hoznia, amely minden korábbinál lehetetlenebbnek és fontosabbnak bizonyul.

Lisa Kleypas: Wallflowers 1-2.


Nem múló varázs


A férfinak adta az ártatlanságát…
Lady Aline Marsden neveltetése egyetlen célra irányult: hogy előnyös házasságot kössön saját társadalmi osztályának egy tagjával. Ehelyett önként odaadta az ártatlanságát az apja birtokán szolgáló John McKennának. A szenvedély hevében elkövetett vétkük megbocsáthatatlan volt… Johnt elküldték a birtokról, Aline-nak pedig a londoni társaságból száműzve, vidéken kellett élnie.
…és a férfi a szerelmét vette el.
McKenna időközben meggazdagodott és visszatért… szemtelenül jóképű és igézőbb, mint valaha. Könyörtelen tervvel érkezett: bosszút akar állni a nőn, aki összezúzta a szerelemről szőtt álmait. De a varázslat kettejük közt fényesebb lánggal ég, mint a kezdet kezdetén. McKennának döntenie kell, véghezvigye-e a bosszúját, vagy kockára tegyen mindent első és egyetlen szerelméért.


Egy nyáréjszaka titkai


A ​​londoni társaság estélyein petrezselymet áruló négy ifjú hölgy szövetkezik egyetlen közös cél érdekében, hogy minden női furfangot és praktikát bevetve férjet találjanak maguknak. Így születik meg a merész férjvadász-terv.
Annabelle Peyton eltökélte, hogy családját megmenti a katasztrófától, ezért úgy dönt, hogy szépségét és eszét használva rávesz egy megfelelő társaságbeli nemes urat, hogy kérje meg a kezét. De a gazdag és hatalmas Simon Hunt, Annabelle legfondorlatosabb – s egyben legkitartóbb – csodálója egyértelművé tette, hogy bár szívesen bevezeti a lányt az ellenállhatatlan gyönyörök világába, feleségül nem hajlandó őt venni. Annabelle elszántan igyekszik visszautasítani a hallatlan javaslatot… ám tehetetlen a csábítás magas fokú művészével szemben.
Barátnői összeesküvést szőnek, hogy egy alkalmasabb úriembert hozzanak olyan helyzetbe, hogy kénytelen legyen megkérni Annabelle kezét, mert Annabelle csak ily módon menekülhet meg Simontól… és saját sóvárgó vágyától. Ám egy nyári éjszakán Annabelle behódol Simon szenvedélyes ölelésének és csábító csókjainak… és rájön, hogy mind közül a szerelem a legveszedelmesebb játék.

Julia Quinn: Wyndham elveszett hercege 1-2.


Wyndham elveszett hercege 


Volna szíves Wyndham igazi hercege előállni?
Jack Audley útonálló. Katona. Mindig öntörvényű. Egy valami azonban soha nem volt, és nem is akart lenni, mégpedig egy kiterjedt birtok ura, aki egy ősi örökségért és százak megélhetéséért felelős. De amikor felismerik benne a Wyndham-ház rég elveszettnek hitt sarját, gondtalan élete véget ér. Ha kiderül, hogy a származása törvényes, övé lesz a cím, amit soha nem kívánt magának: ő lesz Wyndham hercege.
Grace Eversleigh már öt éve dolgozik Wyndham hercegi özvegyének társalkodónőjeként. Hálátlan munka, a mindennapok egyhangúságát csak néha töri meg egy-egy kisebb esemény… egészen addig, míg hetyke mosolyával és könnyed vonzerejével meg nem jelenik a színen Jack Audley. Nem az a férfi, aki a nemet elfogadja válaszul, és amikor Grace a karjaiban van, ő már nem az a nő, aki nemet akar mondani. Ám ha Jack Audley az igazi herceg, ő az egyetlen férfi, akit soha nem kaphat meg.


Mr. Cavendish, ha jól sejtem?


Amelia ​​Willoughby azóta Wyndham hercegének a jegyese, amióta az eszét tudja. Szó szerint. A szerződést ugyanis még akkor kötötték meg, amikor mindössze hat hónapos volt, és onnantól fogva az egész életét azzal töltötte, hogy várt. És várt. És várt… Thomas Cavendishre, a fennkölt hercegre, hogy végre valahára rászánja magát a házasságra. Ám ahogy messziről figyeli a férfit, az a nyugtalanító gyanú ébred benne, hogy a herceg soha egyetlen gondolatot sem pazarol rá…
Ez igaz is. Nem gondol rá. Thomasnak nagyon is ínyére van a jegyesség – ezzel is kordában lehet tartani a férjvadászokat –, és igenis el akarja venni a lányt feleségül… majd valamikor. Amikor azonban épp kezd rádöbbenni, hogy a menyasszonya több is lehet ennél, Thomas világát alapjaiban rengeti meg a rég elveszett unokafivére érkezése, aki talán Wyndham hercege, de az is lehet, hogy nem. És ha nem Thomas a herceg, akkor nem jegyesek Ameliával. Ami a világ legkegyetlenebb tréfája, mert ez a rátarti és előkelő herceg elkövette azt a hibát, hogy szerelmes lett… a saját menyasszonyába!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...