Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. október 4., szerda

Megjelenések #18

Harlequin Magyarország
 
 
 

 
 
Stephanie Laurens
 
 Marcus titka (Cynster - történetek 3.) '2017.11.03.'
 

A ​nyughatatlan természetű, türelmetlen Marcus Cynster a sors hívására vár. Tudja, hogy végzete a családi otthont körülvevő vidékhez köti, de milyen jövő vár rá, és kivel fogja azt megosztani?

A titokzatos szomszédnő, Niniver Carrick ellenállhatatlanul vonzza Marcust, aki kötelességének érzi, hogy megóvja – még saját magától is. Mindkettőjük érdekében az a leghelyesebb, ha messzire elkerüli a lányt.

Niniver megesküdött, hogy újra felvirágoztatja a klánt. Beletörődik, hogy nem vállalhatja a házasság kockázatát, mert azzal átengedné a klán gyeplőjét egy megkerülhetetlen, vezető hajlamú férjnek. A lány kisvártatva kénytelen segítségért folyamodni, hogy megszabaduljon a kéretlen udvarlóktól.

Az erős, határozott Marcus Cynster tökéletesen alkalmas a feladatra.

A kezdeti ellenállás után Marcus rájön, hogy várakozásával ellentétben a sors azt a szerepet szánja neki, hogy Niniver mellett álljon, és végül megkéri a kezét.

Mielőtt Niniver igent mond Marcusnak, fejest ugranak egy kockázatos utazásba, előre láthatatlan veszélyekbe, a szenvedélybe és a vágyakozásba…




Álomgyár
 
 


 
 
Karina Halle
 
 
Bűnbe született (Átkozottak 1.) '2017.11.15.'
 

A visszautasíthatatlan ajánlat… 

Ellie Watt megelégeli, hogy lopással, csalással szerezzen pénzt, ezért több év távollét után hazatér Californiába, hogy új életet kezdjen. Reméli, hogy volt gimnáziumi osztálytársa, a tehetséges tetoválóművész, Camden McQueen, még mindig gondol rá, azzal azonban nem számol, hogy a fiún mély sebeket ejtett a régi, viszonzatlan szerelem. 

Ellie meglepetten tapasztalja, hogy McQueen megváltozott: erősebb lett, igazi rosszfiúvá vált.

Amikor a fiú rájön, hogy egykori szerelme át akarja verni, váratlanul visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki.

A szabadság azonban áldozatokkal jár, és komoly veszélybe sodorhatja mindkettőjüket.



 
 
Veszélyes trükkök (Átkozottak 2.) '2018.02.20.'
 

Egy veszélyes szerelem… 

Ellie Watt mindenáron meg akarja menteni Camden életét.Korábbi gengszter szeretője, Javier segítségét kéri, a férfi azonban gonosz játékot űz vele.
Támogatásáért hatalmas áldozatot követel a lánytól. Választhat: hagyja szerelmét meghalni, vagy elkövet egy kegyetlen bűntényt. Ellie korábban vérbeli simlis volt, és most ki kell találnia valamit, mielőtt mindkettőjük élete végérvényesen tönkremegy. 



Camden McQueen nem tudja elfelejteni Ellie Wattot.



Ég a bosszúvágytól, amiért elítélték egy olyan bűntény miatt, amelyet el sem követett. A tehetséges tetoválóművész komoly lépésre szánja el magát, hisz Ellie megmentéséért bármire képes.

Vajon továbbra is szeretni fogja a lány, ha megismeri az ő sötét oldalát.



 
 
Bármi áron (Átkozottak 3.) '2018. február vége'
 
 

Bármit a szabadságért… 

Ellie, Camden és Javier különös szövetséget alkotnak.


Lehetséges egyáltalán, hogy az a három ember, akik korábban ellenségek voltak, együtt küzdjenek meg valamiért, mely mindhármuknak fontos?

Mexikó bűntanyáin izgalmas, veszélyes kalandokon át próbálják megtalálni a szabadságukat. A szabadság azonban csak egy fogalom, a megváltást magukban kell keresniük. 

Karina Halle trilógiája egy igazi adrenalinbomba. Izgalmas, akciódús, bővelkedik szenvedélyes, erotikus jelenetekben, és egy pillanatra sem hagyja lankadni a figyelmet. Nem kétséges, hogy a kemény, mégis érzelmes történet, akár a tetoválótinta, nyomot hagy az Olvasóban.




 
 
Budai Lotti
 
 
Shirzan szerelme (Ágyas és úrnő 1.) '2017.11.09.'
 

Egy angol úrihölgy útja egy indiai herceg ágyába
Louise Elsfieldnek, ennek a bátor és gyönyörű asszonynak a kalandjai 1685-ben veszik kezdetüket.
A II. Jakab, angol király ellen indított felkelés elsodorja főhősnőnk vonzó férjét: Lord Elsfieldet ártatlanul börtönbe vetik, majd Indiába száműzik, ahol a halálnál is rosszabb sors vár rá. De Louise állhatatos szerelmétől hajtva követi férje nyomát a lenyűgöző és ismeretlen országba, s ezzel kezdetét veszi veszélyekkel, csalódással és szenvedéllyel teli utazása.
Kalandjai során kalózok rabolják el, majd megismeri a csillogó paloták és a császári háremek világát is.
Tanúi lehetünk, mint válik főhősünkből egy bosszúszomjas amazon, vagy ahogyan a régi perzsák harcos asszonyaikat nevezték: Shirzan.



 
 
 
Shirzan bosszúja (Ágyas és úrnő 2.) '2018.03.20.'



Egy kegyvesztett asszony az angol trón ellen
A Shirzan bosszújában folytatódnak Louise Elsfield kalandjai, akit az átélt tragédiák kétségbeesésbe taszítanak. Ám, egy titokzatos indiai férfi keze utána nyúl és visszahozza a fényre.
Az asszony és a vonzó Azam herceg között szenvedélyes viszony veszi kezdetét, amit a herceg féltékeny felesége nem néz tétlenül. Louise végül a halál torkában ébred fel a szerelmes álomból, hogy visszatérjen a forrongó Angliába és bosszút álljon boldogtalansága okozóján.
Főhősünk hamarosan a király hatalmának megdöntésére szövetkező nemesek oldalán találja magát.
Újabb veszélyekbe és kalandokba sodoródik, s mindeközben bosszúja beteljesítése érdekében kénytelen lesz saját testét is fegyverként bevetni.


 
 
R. Kelényi Angelika
 
 
Bűnös örömök városa (Az ártatlan 2.) '2017.10.31.'
 

1610-ben, ​egy borzalmas évet maga mögött hagyva, Fabricius Flóra kénytelen Velencébe utazni. A bűnös örömök városába érve egy ismert és az urak által gyakran látogatott házban találja magát. Vendéglátója nem más, mint a híres kurtizán, megmentőjének édesanyja.
Velence urai hamarosan versengeni kezdenek az ártatlan lány kegyeiért, ám ő csupán egyetlen férfi után vágyakozik, Lorenzo Marianit azonban nem könnyű örökre rabul ejteni.
Flóra úgy dönt, segít neki egy gyilkosság leleplezésében, noha az áldozatot egy cseppet sem szívlelte. 
A szálak a legmagasabb körökbe, a Collegió tagjai közé vezetnek, akik közül a legfiatalabb consiglieri bármit megadna, hogy a szép magyar lányt a magáénak tudhassa. 
Képes lesz-e Flóra ellenállni a gazdagság és a hatalom csábításának?
 
 
 
A francia nő (Az ártatlan 3.) '2018.03.20.'
 

Nincs veszélyesebb egy féltékeny asszonyál…
1610 áprilisában Fabricius Flóra és szerelme, a jóképű, de cseppet sem makulátlan múltú Lorenzo Mariani Párizsba érkezik. 
Nem jószántukból utaznak, a biztos halál elől menekülnek a francia fővárosba. 
Egy gyönyörű, nagyvilági hölgy segíti őket, akinek gyökerei a velencei Mariani házhoz kötődnek. 
Flóra hamarosan megismeri a féltékenység, és az asszonyi cselszövés legmélyebb bugyrait. 
Gyilkosság, vágy és gyűlölet kíséri minden léptét, és rájön, hogy még a Tuileriák palotájában sincs biztonságban.
 
 
Art Nouveau
 
 


 
 
J. R. Ward
 
 
Halhatatlanság (Bukott angyalok 6.) '2017. november vége felé várható'
 
 

A Teremtő kitalált egy játékot, és a tét nem más, mint az élők és holtak fölötti uralom. Hét lélek, hét válaszút – mindegyik egy lehetőség az üdvözülésre vagy a kárhozatra. 

A hatodik felvonásban Jim Heron, a kelletlen megmentő saját testét és lelkét is veszélybe sodorja, mégis közel áll ahhoz, hogy mindent elveszítsen…. Többek közt Sissyt, az ártatlan lányt is, akit a pokolból mentett ki. Jim minden erejével meg akarja őt védeni, de Sissy a gyenge pontja, amit a démon, Devina ki is használ. Miközben Jim a lány és a játszma között őrlődik, a gonosz készen áll rá, hogy bármilyen piszkos eszközt bevessen. 

Ahogy a háború a végkifejlethez közeledik, az emberiség megmentője bármit megtenne a győzelemért. De egyetlen esélye a túlélésre, és arra, hogy felülkerekedjen ellenfelén, az igaz szerelem.


Csakhogy megmenthet-e egy szívtelen és lelketlen embert olyasvalami, amiben nem hisz? 

A Halhatatlanság J. R. Ward bestsellersorozatának legfelkavaróbb és a rajongók által legjobban várt része.




 
 
Az angyalok jussa (A bourbon királyai 2.) '2017.10.15.'
 

Egy déli dinasztia magával ragadó sagája.

A Bradford család Charlemontban a felső tízezer krémjéhez tartozik – csakúgy, mint az exkluzív bourbon, melyet gyártanak.

Bonyolult életüket és hatalmas birtokukat diszkrét személyzet igazgatja, melynek tagjai elkerülhetetlenül belebonyolódnak a család ügyeibe.

Ez most különösen igaz, amikor a családfő látszólagos öngyilkossága egyre több kérdést vet fel a családon kívül és belül egyaránt.




Könyvmolyképző
 
 
 


 
 
Kylie Scott
 
 
Deep - Ritmus (Stage Dive 4.) '2017. ősze'
 

Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…
Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.
Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és szexis Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?



 
 
Jennifer L. Armentrout
 
 
Perzselő csók (Komor elemek 1.) '2017. ősze'
 

Az ​első csók az utolsó lehet.
A tizenhét éves Layla nem vágyik másra, csak normális életre. Szeretne beilleszkedni az iskolában, és rendes randira menni a dögös Zayne-nel, akibe egy örökkévalóság óta bele van zúgva. Az a gond, hogy Zayne úgy bánik Laylával, akár a kishúgával – ráadásul a lány élete csöppet sem normális. Layla félig démon, félig gorgó, és olyan képességekkel rendelkezik, mint senki más. És bár Zayne őrző, azaz a gorgók közé tartozik, akiknek feladata a démonok levadászása és az emberek védelme, Layla csókja megölne bárkit, akinek lelke van – beleértve Zayne-t is.
Aztán a lány megismerkedik Rothtal: a tetovált, pokolian szexi démonnal, aki azt állítja, hogy minden titkát ismeri. Layla tudja, hogy távol kéne tartania magát tőle, de nehéz ellenállni a kísértésnek, amikor ezzel a fiúval végre nem akadály a csókolózás. Ha megbízik Rothban, azzal végleg tönkreteheti az esélyeit Zayne-nél, miközben árulónak bélyegezheti az őrzők családja, akik felnevelték. Ám miután Layla egy erőszakos démon-összeesküvés kellős közepén találja magát, az ellenség csókja egyszeriben semmiségnek tűnik a közelgő világvégéhez képest.



 
 
Anne Frasier
 
 
A testolvasó '2017. ősze'
 
 
A halottak arcán ott a történetük.
Jude Fontaine nyomozót három évig tartották fogva egy földalatti cellában, az egyetlen kapcsolata a külvilággal a fogvatartója volt, az ő arcvonásainak olvasása adott értelmet az életének. Az tartotta életben, hogy megtanulta mit jelent a férfi minden egyes ránca, mozdulata, a tekintetén átfutó gondolata.
A magány és a kínzás után Jude-ot az igazság utáni vágy hajtja – valamint az a fantasztikus képessége, amellyel képes nem csak az élők, de a holtak testéről is olvasni. A kollégák hezitálása ellenére Jude visszatér a gyilkosságiakhoz, és miközben új társa, Uriah Ashby nyomozó is kételkedik az alkalmasságában, sőt a férfinek is megvannak a maga titkai. Ám amikor egy sorozatgyilkos fiatal lányokra kezd vadászni, a nyomozók kénytelenek együttműködni, hogy megállítsák a veszélyes őrültet, mielőtt újból lecsap.
Az őrülteket pedig senki nem ismeri annyira, mint Jude.



 
 
L.A. Casey
 
 
Gyere haza '2017. ősze'


Ő volt a legjobb barátom, a legkedvesebb pótbátyám és a legjobb védelmezőm. Ő volt a legjobb, és az enyém volt.
Lane retteg a hazatéréstől. Szeretett nagybátyja, Harry váratlanul meghalt, de Lane-nek meg kell küzdenie egy régi démonával is.
Kale Hunttal gyermekkoruk óta a legjobb barátok, ám ez a kapcsolat sosem volt egyszerű. Lane miatta hagyta ott a családját és költözött New Yorkba. Fájt látnia, hogy Kale valaki mással boldog, másba szerelmes.
Fájt, méghozzá iszonyúan.
Tehát fogta a sátorfáját és mindent hátrahagyva új életet kezdett, teljesen elvágva magát a múltjától.
Ám most, hogy visszatér, a régi érzések is előtörnek, mintha egy nap sem telt volna el a távozása óta.
Az érzelmek mindent elborítanak, a tragédia pedig összehozza az embereket.
Vajon Lane képes lesz-e megküzdeni a múltjával, a családjával, a veszteségekkel?



 
 
J.S. Carol
 
 
Gyilkos társas '2017. ősze'
 

Jody ’JJ’ Johnson, PR-szakértő éppen Los Angeles legfelkapottabb éttermében ebédel, amikor álarcos fegyveres ront be robbanómellényben, és túszul ejti a vendégeket – Hollywood leggazdagabb sztárjait. JJ arról híres, hogy minden problémát képes elsimítani, a közönséges emberekből pedig szupersztárt faragni. Ebben a helyzetben azonban ő is tanácstalan.
Miközben híre megy a túszejtésnek, az áldozatok az életükért alkudoznak egy zavart elméjű férfival, akit semmi sem tud megakadályozni abban, hogy megszerezze, amit akar.
A bomba a fegyveres szívritmusának változásától felrobban, ezért a megölése szóba sem jöhet. Mivel csak négy órája van, hogy megállítsa, JJ-nek gyorsan megoldást kell találnia, hogy a fenyegető rémálom valósággá ne váljon.
Hány túszt ránt magával a halálba az öngyilkos merénylő?


 
 
Ilona Andrewa
 
 
Perzselő mágia (Kate Daniels 2.) '2017. ősze'
 
 
 
Atlantában elszabadulnak az indulatok és felforrósodik a hangulat…
Kate Daniels zsoldosként a balul elsült mágiahasználat romjait takarítja el, ezért ha valaki, ő aztán pontosan tudja, hogy Atlantában úgy változik a paranormális energiahullám, mint az apály és a dagály. Azonban a hétévente egyszer jelentkező hatalmas mágiakitöréskor a mágiának semmi sem szabhat határt. Amikor Kate-et felkérik, hogy szerezze vissza a Falka – az atlantai paranormális katonai alakváltó egység – ellopott térképeit, hamar rá kell jönnie, hogy sokkal több forog kockán, mivel az ellopott térképek csak az első lépést jelentik két, az újjászületésben reménykedő istenség ádáz küzdelmében.
Ha Kate-nek nem sikerül elejét vennie a véres összecsapásnak, az a város pusztulásához vezethet…



 
 
Richelle Mead
 
 
The Glittering Court - A ragyogó udvar (A ragyogó udvar 1.) '2017. ősze'
 
 

A ​Vámpírakadémia nemzetközi bestsellerszerzője, Richelle Mead új, lenyűgöző romantikus sorozata a pompa és a felfedezések világába kalauzolja az olvasót. 

A The Glittering Court – Ragyogó Udvar Osfrid előkelő palotáitól Adoria aranyporán és vadregényes erdein keresztül mutatja be Adelaide életét: az osfridi grófnő komornája személyazonosságát ellopva megszökik előre elrendezett házassága elől, hogy új életet kezdjen Adoriában, az Új világban. Ehhez pedig be kell iratkoznia a Ragyogó Udvarba. 

Az Udvar egyszerre iskola és üzleti vállalkozás: szegény lányokból előkelő hölgyeket faragnak, hogy tehetős, hatalommal bíró férjet foghassanak maguknak az Új világban.

Adelaide számára természetesen semmiféle kihívást nem tartogat a tananyag. Tanulmányai során összebarátkozik a tűzről pattant hajdani mosónővel, Tamsinnel, valamint a gyönyörű sirminicai menekülttel, Mirával.

Csupán egyetlen ember jön rá, ki is valójában Adelaide: a ravasz Cedric Thorn, a Ragyogó Udvar gazdag tulajdonosának fia. 

Adelaide rádöbben, hogy Cedric is sötét titkot rejteget, és közös tervet szőnek: megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni Adelaide hazugságából.

Csakhogy hamarosan bonyodalmak akadnak – először akkor, amikor átkelnek az Osfridet és Adoriát elválasztó veszélyes tengeren, majd később, amikor Adelaide felkelti egy leendő kormányzó figyelmét. 

Ám egyetlen bonyodalom sem bizonyul olyan ijesztőnek, mint az Adelaide és Cedric közötti vonzalom.

Ha engednének az érzelmeiknek, botrány törne ki a Ragyogó Udvarban, és mindkettejüket a vad, feltérképezetlen, messzi területekre száműznék…



 
Lettero
 



 
 
Louise Doughty
 
 
Dupla spirálban '2017.10.06.'
 
 

Yvonne Carmichael sikeres középosztálybeli nő. Amikor a munkája során megismerkedik egy titokzatos férfival a Parlamentben, szenvedélyes viszonyba bonyolódik vele. Nem sejti, hogy ezzel nem csak a házasságát kockáztatja. 

Yvonne körül a titkok hálója napról napra fojtogatóbbá válik. 

Aztán megtörténik, aminek sosem szabadna: egy szörnyű bűntény. A titokzatos férfi és Yvonne bíróság elé kerülnek. 

Melyikük követte el a bűncselekményt?

Mi történt pontosan?

Ki a férfi valójában? 



 
 
Emily Brightwell
 
 
Mrs. Jeffries és a gyilkos bál (Mrs. Jeffries 5.) '2017.11.15.'
 
 
Ki ölhette meg Hannah Greenwoodot a bálon?
Gáncsoskodó természetű nőszemély volt, de ez még nem ok arra, hogy eltegyék láb alól.
Különösen kínos, hogy Whiterspoon felügyelő is részt vett az ünnepségen. Csakhogy neki fogalma sincs, ki lehetett a tettes.
Szerencséjére Mrs. Jeffries a briliáns elméjű házvezetőnője rájön néhány furcsaságra.
Vajon mit láthatott Lady Cannonberry, amíg egy pohár puncsra várt a felügyelőtől?
Miért az oldalajtón át távozott Mr. Locke?
Milyen gyanús eseményre célozgat Mr. Wartburton a fiatal özvegynő Rowena Stanwick múltjában?
És miért lopták el Dr. Solan jegyzetfüzetét, ha abba csak a verseit jegyezte fel?
Ha Miss Marple házvezetőnő lenne, úgy hívnák: Mrs. Jeffries.
A sorozat minden kötete önálló detektívtörténet.



Művelt Nép
(Ulpius)
 
 


 
 
Tiffany Reisz
 
 
Fény az éjszakában '2017.10.09.'
 
 
Varázslatos ​időutazás, mese veszteségről és bátorságról, és egy asszonyról, aki felfedezi, hogy a sorsát homokba írták, nem pedig kőbe vésték.
Fay Barlow fuldoklik. Imádott férje, Will halála után képtelen menekülni fájdalmától, többnyire föl sem kel az ágyból. Ám amikor munkát ajánlanak neki Dél-Carolina legendás fövenyein, elvállalja, mert a fényképészet maradt az egyetlen szenvedélye. 
Az elbűvölő tengerparti városkában Fay ismét szerelembe esik, amint megpillantja az omladozó, mégis gyönyörű Bride szigeti világítótornyot, és megszállottja lesz a Fény Asszonyát övező legendának -aki a toronyőr lánya volt, és titokzatos körülmények között fulladt vízbe, 1921-ben. 
Fayt valami rejtélyes okból úgy vonzza a világítótorony, mint pillangót a fény. Egyik este, amikor odalátogat, leteríti egy hatalmas hullám, egy ellenállhatatlan erő pedig a múltba húzza – egy szerelmi történetbe, amely nem az övé.
A sors megváltoztatható. Az összetört szívek meggyógyíthatók. De szerethet-e vajon két férfit, akiket egy emberöltő választ el?


 
 
Tom Bale
 
 
Kapd el, ha tudod '2018-ban várható'
 
Mit nem tennél meg a családodért?
Az éjszaka közepén Alice és Harry French a legkegyetlenebb lidércálomra ébred. 
Álarcos férfiakat találnak a hálószobájukban, akik a néhány hónapos lányuk életét fenyegetik. 
Ez nem félresikerült rablás. A brutális behatolók pontosan tudják, kit keresnek: egy Edward Renshaw nevű férfit. 
És ölni is hajlandók, hogy eljussanak hozzá. 
Az ifjú szülők hamarosan ráébrednek, hogy a rémálom csak most veszi kezdetét. 
Véletlen személycseréről van szó? Ki ez a Renshaw, és mit rejteget? 
Egyvalami biztos: máris túl sokat tudnak. 
Alice és Harry egymástól elsodródva menekül és harcol, miközben a támadóik egyre közelebb jutnak hozzájuk. Csak egyetlen megoldás marad, hiszen az életük a tét.


 
 
Jodi Ellen Malpas
 
 
A tiltott '2017.11.26.'
 
 
Mit teszel, ha nem tudsz uralkodni az érzelmeiden? Amikor tudod, hogy nem szabad így érezned valaki iránt. Még gondolatban sem.
Annie még nem tapasztalta meg a „szikrát”, azt a fajta kémiát, amikor meglátsz egy srácot, elakad tőle a lélegzeted, és teljesen elgyengülsz. Mígnem bulizni megy a barátaival, ahol szembetalálja magát a rettentően szexi és titokzatos Jack-kel. Nem csupán szikra gyúl közöttük. Ez igazi robbanás.
Jack azt ígéri, hogy tüze elhamvasztja Anniet, és tökéletesen beteljesíti ígéretét. 
Együtt töltött éjszakájuk szenvedélyétől lenyűgözve, Annie kioson a szállodaszobából. Biztos benne, hogy az a férfi, aki ilyen erős hatást tett rá, akinek ilyen könnyedén meghajolt az akarata előtt, csakis veszélyes lehet. De már túl mélyek az érzelmei. Ám Jack nem csupán veszélyes. Tiltott férfi.


 
 
Tina Seskis
 
 
A nászút '2017.11.20.'
 
 
Gond van a paradicsomban…
Jemma, amióta csak az eszét tudja, a tökéletes nászutat tervezi. Kéthetes menedék egy ötcsillagos üdülőhelyen a Maldív-szigeteken, luxus villákkal, személyi inassal és teljes visszavonultságban.
Paradicsominak kellene lennie, de rémálommá válik.
A férfi ugyanis, akihez egy héttel ezelőtt feleségül ment, nyomtalanul eltűnt a szigetről, és a tökéletes új élet épp ilyen gyorsan tűnik el Jemma szeme elől.
Ez hogy történhet meg mindazok után, amin együtt keresztülmentek? Létezik valaki a szigeten, akiben a fiatal nő megbízhat? És mindenekelőtt – hová ment a férje?



Maxim
 
 


 
 
Mindy Meija
 
 
Amit csak akarsz '2017.10.09.'
 
 

Az érettségi előtt álló Hattie Hoffman egész életében szerepeket játszott: jó tanuló, a szülei jó kislánya és a város megbecsült lakója. Miután brutális késelés áldozata lesz a gimnáziumi színielőadás éjszakáján, tragikus halála éket ver a kisvárosi közösség életében.

Del Goodman, a helyi sheriff, aki mellesleg a Hoffman család jó barátja, eltökéli magát, hogy felkutatja a gyilkost, ám a bűntény felderítése során egyre több megválaszolatlan kérdéssel szembesül.

Kiderül, hogy Hattie kiváló színészi képességeit jóval a színpadon kívül is kamatoztatta.

A történetet három különböző szemszögből ismerjük meg: Del, Hattie és az új irodalom tanár szemszögéből, akinek a házassága az összeomlás szélén áll.

Az Amit csak akarsz egymásba fonja a három történetet Hattie utolsó évéről, amelynek eseményei végül tragikus halálába torkollnak.




 
 
Cynthia Hand - Brodi Ashton - Jodi Meadows
 
 
Lady Jane (Lady Jane 1.) '2017.12.04.'
 
 

A 16 éves Lady Jane Grey házasodni készül egy olyan férfival, aki teljesen idegen a számára, valamint egy összeesküvés közepébe is belecsöppen, amely során unokatestvérét, Edward királyt akarják megfosztani trónjától.

Ám ezek a csekély kis tényezők mit sem számítanak Jane-nek.

Ő Anglia királynője lehet. 

Mégis mi baj történhetne?


 
Libri
 
 


 
 
Stephanie Garber
 
 
Caraval (Caraval 1.) '2017.10.26.
 
 

Scarlett ​Dragna eddig még egyetlen napot sem töltött távol attól a kicsi szigettől, ahol ő és a húga, Tella, hatalmaskodó, kegyetlen apjuk keze alatt felnövekedtek.

A történet azzal indul, hogy az apa házasságra kényszerítené Scarlettet, ami egyszeriben véget vetne a lány hosszú évek óta tartó álmodozásának a messzi szigeten zajló Caravalról, a földkerekség legvarázslatosabb előadásáról, amelynek közönsége szintén a játék résztvevőjévé válhat. 

Azonban épp ebben az évben végül megérkezik a várva várt meghívó, amiről Scarlett annyit álmodozott. Tella elhatározza, hogy elmegy a Caravalra, és egy titokzatos matrózzal elraboltatja Scarlettet is. Csakhogy amint odaérnek, kiderül, hogy Tella eltűnt: az ő elrablója a Caraval ördögien mesteri szervezője, Legend. Scarlett hamarosan megérti, hogy a húga az idei Caraval kulcsfigurája, az egész játék körülötte forog: az lesz a győztes, aki Tellát megtalálja. 

Scarlett többször is végighallgatja a figyelmeztetést: bármi is történjék a Caraval során, az mind csak a fantasztikusan kidolgozott előadás része, de ő, szegény, még be se lépett, máris bábuként kezd lépkedni a mágia és a szívfájdító szerelem sakktábláján. Hanem akármi is a Caraval, valóság vagy sem, neki mindenképp meg kell találnia a húgát, mielőtt véget érne a játék utolsó, ötödik éjszakája, máskülönben a beinduló veszélyes dominóhatásra Tella örökre eltűnik a világból. 

Isten hozott, légy üdvözölve a Caravalban!

De légy óvatos, nehogy túl messzire röpítsen a képzeleted!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...