Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. február 10., péntek

Molly McAdams: Forgiving ​Lies - Megbocsátható hazugságok

Egy halom titok...

A beépített rendőr, Logan „Kash” Ryan, nem engedhet meg magának egy olyan figyelem elterelést, mint az új szomszédja, Rachel Masters, még akkor sem, ha ő a legszebb nő, akit valaha látott. Ahhoz, hogy elkapjon egy sorozatgyilkost, ébernek kell maradnia, de e helyett, semmi másra nem tud gondolni, csak a tüzes, hosszú lábú lányra, akinek a tartózkodó viselkedése csak még inkább piszkálja a fantáziáját.

Egy halom hazugság...

A megcsalt és megsebzett Rachel, inkább marad szingli, és válik belőle őrült, idős, macskás néni, minthogy újra megbízzon egy pasiba, főleg egy ilyen dögös, tetovált, Harley-al közlekedő pasiba, mint Kash. De amikor a szikrázó, szürke szemei találkoznak az övével, Rachelnek minden akaraterejére szüksége van, hogy ne induljon el felfedező útra a kívánatos testén.

Teleki Anna: 4:00 ​AM / A ​Zafírlélek szerelme

4:00 ​AM

A vágy szavai
A mai rohanó világban vannak, akik a rövidtávú, mások pedig a hosszútávú kapcsolatokra esküsznek. Egyre ingatagabbá válik a hűség kérdése. 
Ebben a történetben a hősnőnk, Veronika életét fenekestől felforgatja egy férfi megjelenése. Hogy az eleinte biztosnak tűnő meggyőződését mennyire befolyásolja ez az esemény, ebbe nyerhetünk bepillantást, és izgulhatjuk vele végig kalandos történetét. 
De vigyázz! Nagy a kísértés… 
Az, hogy Veronika valójában melyik utat is választja, a történetből kiderül…


A ​Zafírlélek szerelme


Edin Smith az igaz szerelem keresésében éli napjait. A jóképű, középkorú orvos egyelőre csak hidegvéréről és fagyos természetéről híres. A munkája által kissé stresszelt férfi álmaiban egy női név, a „Diana” dereng fel. Csak álom, vagy látomás volna a jövőről?
A tudomány nyers világában élő férfi hitvilága pedig megmérettetik, mikor életébe csöppen az igaz szerelem határtalan boldogságának érzése. Olyannyira, hogy mindent előcsal, mit mélyen őrzött lelkében… hűséget, vágyat, őszinteséget, erőt és végtelen szerelmet…
Azonban Edin egy sötét titkot is őriz magáról…
Egy titkot, mi mindent romokba dönthet…

Sütő Enikő: Nem ​tarthatsz vissza I-II.


„Az életem nagy része szívás volt. A gyógyszerek voltak az én szenvedélyem, de soha nem voltam egyetlen férfi rabja sem. Az nem függőség, ha élvezem minden egyes percét az együtt töltött időnek. Még hogy én rabságban? Hogyan is lehetnék, hisz nem is létezem. Nem vagyok más, csak egy élettelen test, egy mesterségesen megalkotott karakter. Nem lehet valamit fogságban tartani, ami nem is létezik.” 
Megváltozott az életem abban a másodpercben, amikor megpillantottam. Veszély, vágy, tűz kezdett lángolni testemben. Ismeretlen ösvényen haladtam, de minden lépés szenvedélyt, és forróságot ígért. Akkor változott meg minden, amikor rám pillantott, és megláttam szemében a szenvedélyt. Többé már nem akartam az lenni, aki voltam. Valami többre vágytam. Hogy jó e nekem ez a változás? Nos, azt majd az idő eldönti.

Sütő Enikő: Törékeny ​szerelem (Sötét mennyország 1.)

"Úgy vágytam rá, mint éhező egy falat kenyérre. Minden vonzott benne a külseje,a hangja,a bűnre csábító sötét tekintete. Akartam őt minden lehetséges módon, ahogy csak megkaphattam.Egy cél vezérelt csupán, hogy magamhoz láncoljam. Minden nap azért imádkoztam, hogy a kínzó múlt el ne szakítson egymástól. Eközben észre sem vettem, hogy körülöttem talán senki sem az, akinek látszik." 
Celina élete legnehezebb időszakán próbál túljutni, és nem vágyik kapcsolatra.Úgy érzi soha többet nem fog tudni megbízni a férfiakban. 
Egy nyaralás során megismerkedik a jóképű, magabiztos, zavarba ejtően kedves, és zárkózott Aidennel. 
Hirtelen minden megváltozik körülötte, és magáénak akarja a férfit bármi áron. Vajon a férfi vonzalmát is csak a szenvedély mozgatja? Vajon van e jövője a szerelemnek a megismert múlt árnyékában? 
A váratlan fordulatokban bővelkedő regény választ ad, minden izgalmas kérdésre.

Rebecca Chance: Luxus ​és csók

Amber, a gyógyszerfüggő szupermodell lassan kiöregszik a friss szépségek közül, de tényleg csak a szexipar az egyetlen út a számára? 
Skye egy éjszakai klub egzotikus táncosnője, aki bármilyen feladatot elvállal, csak hogy célt adjon kokainnal felpörgetett életének. 
Joe, a harmincas filmsztár jófiús hírnevét és újabb milliókat ígérő házasságát csak a szexfüggősége veszélyezteti. 
Petal, a világhírű rockzenész elkényeztetett lánya meg van győződve arról, hogy szupersztár lesz belőle, s bárkin átgázol céljai elérése érdekében. 

Vajon a 30 napos luxus elvonókúra alatt meg tudnak szabadulni függőségüktől, s képesek a saját kezükbe venni sorsuk irányítását?

Simona Ahrnstedt: Egyetlen ​éjszaka

A ​svéd pénzügy kegyetlen világában a bizalom a legfontosabb árucikk.
Senki sem tudja ezt jobban a könyörtelen, megállíthatatlan befektetőnél, David Hammarnál, aki épp Svédország egyik büszkeségének, a nagy múltú, több milliárd koronát érő vállalatnak, az Investumnak az átvételét tervezi. Amikor minden a helyére kerül, támogatóként már csak egyvalakit szeretne maga mellett tudni: a tulajdonos család egyik tagját – Natalia de la Gripet.
Az elegáns és tehetséges Nataliát hajtja a vágy, hogy megállja a helyét egy férfiak által uralt világban. David váratlan ebédmeghívása azonban kíváncsivá teszi. Mindenki tudja, hogy a férfi gazdag, veszélyes, és fittyet hány a szabályokra – a nő azonban hamarosan rájön, hogy David mély lelki sebeket is hordoz.
Bár mindketten tisztában vannak vele, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője, mégsem tudnak ellenállni a kettejük között lángoló szenvedélynek. És ahogy a vége felé közeledik a forró nyár, megdöbbentő titkokra derül fény, és Nataliának meg Davidnak szembe kell néznie legbelsőbb félelmeivel és vágyaival.

Nancy Madore: Enchanted ​– Megigézve / Enchanted ​Again – Ismét megigézve

Enchanted ​– Megigézve

Erotikus esti mesék hölgyeknek
"Sziporkázó szellemességgel elbeszélve… a világ kedvenc tündérmeséinek erotikus gyújteménye nem kevesebb, mint briliáns." – ARomanceReview.com
Engedd, hogy elragadjon egy semmi máshoz nem hasonlító fantáziavilág! Ahol a gyönyörű hercegkisasszonyt szerelmi hármas fogatra csábítja jóképű hercege és a megnyerő komorna… ahol egy rejtélyes úriember fiatal felesége az érzékeit borzoló büntetésben részesül gátlástalan kíváncsisága miatt… ahol a naiv leány feleségül megy egy szörnyeteghez, akinek érzéki étvágya felébreszti bimbódzó vágyát…
Tizenhárom klasszikus mese egyedülálló és kifejezetten felnőtteknek szóló változatával Nancy Madore kíváncsivá tesz és felizgat.
Az írónő csiklandós, pezsgőn erotikus antológiája garantálja, hogy késő éjszakáig fenn maradsz majd.
Ezután másképp látod majd a tündérmeséket.

Enchanted ​Again – Ismét megigézve

A Megigézve elsöprő sikere után Nancy Madore e briliáns második kötettel tesz eleget a folytatásért áhítozó rajongók kérésének. Az észveszejtően érzéki, remekbeszabottan romlott és kétségkívül komorabb történetek ezúttal klasszikus mondókák modernkori értelmezései. 

Ismerjék meg Dant, az ezermestert, akinek a szerszámosládája tele van meglepetéssel… Georgie Porgie-t, aki már nem az a fiú, aki megelégszik a csókkal… Jessicát, aki két férfi között őrlődik, és nem biztos, hogy jól dönt… Petert, akinek libidóját fellobbantja felesége elmélázó tekintete… És a többi izgalmas szereplőt, akik felébresztik az olvasókban szunnyadó felnőttet…

Liz Kessler: Emily, ​a sellőlány (Emily 1.)

Furcsa! Emily egész életében hajón élt, anyja mégis igyekszik távoltartani a víztől. Amikor végül megengedi neki, hogy úszni tanuljon, Emily meglepő és riasztő felfedezést tesz… Később, miközben új barátnőjével, Shonával felfedezi a tenger alatti világot, családi titkot tud meg, és kihívja maga ellen Neptun haragját. Vajon megtalálja apját, akivel sohasem találkozott? Vajon mit szól mindehhez az édesanyja? Újraéledhet egy szerelem? Lélegzetelállítóan izgalmas, varázslatos kaland, melyben az olvasó érdekes emberi és egyéb szereplőket ismerhet meg, és bűvös vízi világba merülhet le.

Lilly Shade: Az ​örökös

Egy ​tökéletes férfi és egy különleges lány. Vajon mit rejthet a hibátlan álca? 
William, a milliárdos üzletember Seattle-be utazik, hogy megtalálja elhunyt nevelőapja egyetlen vér szerinti gyermekét, akit ténylegesen megillet a férfira hagyott örökség. Miközben piszkos módszereivel a valódi örökös után kutat, összehozza a sors egy dacos, szemtelen, fiatal lánnyal, aki egyedi szépségével azonnal megbabonázza őt. William felrúgva saját szabályait, enged Jessica csábításának. 
Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, William rájön, hogy Jessica nem egy átlagos lány, a múltját sötét titkok rejtik, ami után a férfi hiába nyomoz, folyton zsákutcába fut. 
Merőben eltérő személyiségük, életvitelük és a köztük lévő korkülönbség nehéz döntés elé állítja őket. 
Megéri ennyit szenvedni egy boldog kapcsolat lehetősége miatt? 
Ha fény derül minden titokra, képesek lesznek ugyanúgy nézni egymásra, mint azelőtt? 
Lilly Shade története nemcsak arra bizonyíték, hogy nincsenek véletlenek, de arra is, hogy a sors sem mindig kegyes. A tökéletes nem valódi, és ami annak látszik, csupán álca. Az ilyen álcák pedig a legsötétebb titkokat rejtegetik.

Kody Keplinger: Lying ​Out Loud – A hazugságháló

Sonny ​Ardmore remekül hazudik. 
Arról, hogy az apja börtönben van, hogy az anyja kirakta őt otthonról, és éjszakánként titokban a legjobb barátnőjénél alszik. 
Talán Amy Rush az egyetlen, aki átlát Sonny hazugsághálóján, és mellette áll, bármi történjék is. Mindent megosztanak egymással: a titkaikat, a ruháikat… Sőt, még a Ryder Cross iránti utálatuk is közös. 
Ryder az új fiú a Hamilton gimiben, és megtestesíti mindazt, amit Sonny és Amy ki nem állhat: a srác egy beképzelt, sznob stréber. Csakhogy Rydernek van egy gyenge pontja: Amy. Le sem tagadhatná, hogy belezúgott. Úgyhogy amikor Ryder e-mailben randira hívja Amyt, a két lány úgy érzi, kihagyhatatlan alkalom kínálkozik a számukra. 
Úgy alakul, hogy Sonny egy egész éjszakát végigchatel Ryderrel, és őszinte borzalmára rádöbben, kezdi megkedvelni a fiút. Csakhogy van egy kis probléma: Ryder végig azt hitte, Amyvel beszélget. Úgyhogy Sonny bonyolult hadműveletet eszel ki, amivel rádöbbentheti Rydert, valójában mindig is őt akarta, nem Amyt. Képes lesz Sonny egészen az igazságig jutni a hazugságai segítségével, vagy végül Rydert és Amyt is elveszíti? 

Kody Keplinger egy vicces és egyben szívszorító történettel tér vissza a The DUFF – A pótkerék világába: azokról a hazugságokról ír, amiknek bedőlünk, és azokról az igazságokról, amikre véletlenül sem számítanánk.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...