Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 16., szerda

Kathleen E. Woodiwiss: Örökké a karjaidban / Szirmokat sodor a víz / Gyere, szeress egy idegent / Kötelező szerelem


A fiatal és csodaszép orosz grófnő, Szinnovea, Moszkvába tart, hogy felkeresse a cár által kijelölt gyámszüleit. Útközben rablók támadják meg, akiknek karmaiból egy titokzatos lovag menti ki.

A jóképű és férfias Tyrone Rycroft ezredes és az ifjú grófnő szenvedélyes szerelemre lobbannak egymás iránt. Szerelmük beteljesülését az intrikák sora sem tudja megakadályozni, amiben pedig igencsak bővelkedik a XVII. századi orosz cári udvar.


 

Az elítélteket szállító hajó 1747 tavaszán kiköt Virginiában, hogy ott a rabszolgavásáron pénzzé tegye rakományát. A szerencsétlen, megbilincselt nők között ott kucorog a halálra rémült Shemaine O' Hearn, a szépséges, vörös hajú, ír származású lány, gazdag szülők gyermeke. 
A lány Angliában már jegyben járt egy ifjú márkival, akinek gőgös nagyanyja szörnyű cselszövésre vetemedett, hogy elszakítsa egymástól a fiatalokat: koholt vádak alapján elfogatta és lopásért elítéltette Shemaine-t, akit úgy hurcoltak előbb börtönbe, majd a rabszállító hajóra, hogy sem családja, sem vőlegénye nem tudott róla.

Virginiában Shemaine az elsők között van, akit eladnak – gazdája a kis településen élő fiatal hajóács lesz, aki özvegyen maradván, kisfia mellé keres megbízható személyt. A választás Shemaine-re esik, de kiderül, egyiküknek sincs oka később sem, hogy megbánja ezt a vásárt. Igaz szerelem bontakozik ki közöttük, és Shemaine gazdája felesége lesz. Házasságuk után kezdődnek csak az igazi bonyodalmak, amikor előkerül Angliából Shemaine családja és volt vőlegénye, aki még mindig szereti a lányt…



A romantikus szerelmi történetek világszerte jól ismert írója. Kathleen E. Woodiwiss legújabb regényében a forró, buja amerikai Dél – New Orleans, Natchez, Biloxi – egzotikus, lenyűgöző világába kalauzolja el az olvasót. 

A fenséges Mississippi 1833 tavaszán lustán hömpölyögve nyaldossa partjait, mintha mi sem történt volna, pedig…

Egy gyönyörű asszonyt éjnek évadján, halálos veszedelem elől menekülve súlyos baleset ér a natchezi Belle Chéne kastély közelében. Bár életben marad, úgy érzi, mindennek vége, egész élete odaveszett, hiszen úgy tér magához, hogy a múltból semmire nem emlékszik. Még a saját nevére sem… Rémképek, szörnyű látomások gyötrik, amelyeknél talán csak a lidérces álomnak is beillő jelen iszonyúbb.

Két férfi vív élethalálharcot érte. Mindkettő magának követeli, s számára mindkettő idegen.

A daliás, dúsgazdag Ashton Wingate halottnak hitt, imádott feleségét, Lierint véli fölismerni benne, akit a Mississippi könyörtelen hullámai ragadtak el tőle, a heves, mindenre elszánt Malcolm Sinclaire viszont váltig állítja, hogy Ashton hazug csaló, s a bájos teremtés nem más, mint az ő hitvese, Lenore, akit fondorlattal raboltak el az otthonukból.

Mi az igazság?

Az asszony kétségbeesetten bolyong e különös szerelmi háromszög szövevényes útvesztőjében, s tudja, addig nem találja meg sem a kiutat, sem az igazi szerelmet, sem önmagát, amíg az emlékezetét magába záró börtön falai, ha iszonyú kínok árán is, le nem omlanak.


 

1815: a napóleoni háborúknak vége.

Lord Colton Wyndham, a csaták hőse hazatér Angliába, hogy atyja halála után átvegye a márki címet és ősei birtokának irányítását. Tizenhat évvel korábban feldúltan hagyta el otthonát, mert szülei a megkérdezése nélkül házassági szerződést kötöttek a szomszéd birtokossal, Lord Suttonnal, mely szerint Coltonnak majdan feleségül kell vennie lányukat, Adrianát. Colton nem tűrhette, hogy mások döntsenek a jövőjéről.

Ám visszatértekor a szerződés még mindig érvényben van; csak egyvalami változott: az egykori kis madárijesztőből, Adrianából káprázatosan szép lány lett, aki körül rajzanak a kérők. Szépsége a lordot sem hagyja hidegen, de úgy tűnik, hogy semmiképpen sem szeretné feladni szabadságát. Vajon meghajlik-e végül apja akarata előtt?

És Adriana el tudja-e felejteni a hajdani megaláztatást, hogy a férfi azért menekült el dühödten, mert ő nem kellett neki? Míg a fiatalok vívódnak, izgalmas, sőt véres események zajlanak körülöttük, Adriana egyik rendkívül makacs és gonosz kérőjének, Rogernek köszönhetően, aki még a gyilkosságtól sem riad vissza, hogy elérje célját. És egyik kiszemelt áldozata nem más, mint Lord Colton…

Kathleen E. Woodiwiss: Hamu a szélben / Shanna / Rózsaszál a fagyos télben


Egy öntudatos csinos fiatal lány és egy bátor, jóképű őrnagy lángoló szerelmének története bontakozik ki Kathleen E. Woodiwiss, a neves amerikai írónő regényének lapjain. 

A múlt század hatvanas éveiben játszódó románc hősnője, Alaine MacGaren családját szétzilálta, otthonát feldúlta a háború, ő maga álruhában, fiúnak öltözve keresi a boldogulás útját. Rejtőzködése különös kalandokba sodorja, s éppen a gyűlölt jenkik egyikének karjaiba…

Ez az orvos-őrnagy azonban nem akárki: vonzó, férfias, nemes lelkű és még humora is van. A két büszke ember eleinte még saját magának sem vallja be érzéseit.  Szerelmük azonban mindennél erősebbnek bizonyul.

Alaine számára Cole Latimer, a daliás őrnagy jelenti az ideált, akiért még változni is képes: vadóc keménységét meglágyítja, hetyke szertelenségét legyűri az imádott férfi kedvéért. És szemünk előtt alakul át: kedves, elbűvölő fiatalasszony válik a tüskés kamaszlányból, aki megtalálta a neki való férfit. Az ilyen férfi mellett nem szégyen rádöbbenni, hogy mennyire kell minden nőnek a kényeztetés.


 

London, 1750.

Az önerejéből dúsgazdaggá lett londoni kereskedő, Orlan Trahern unokákat szeretne, hogy vagyonát továbbörökíthesse. Egyetlen leánya, a gyönyörű Shanna azonban még nem találta meg azt a férfit, aki őt önmagáért és nem apja vagyonáért akarná feleségül venni.

Shanna egy évet kap arra, hogy házasság révén bekerüljön egy arisztokrata családba, különben apja keres neki megfelelő férjet. Két héttel a határidő lejárta előtt, végső kétségbeesésében, Shannának agyafúrt ötlete támad. A Newgate börtön halálraítéltjei közül kiválaszt egy igazán előkelő, jó hangzású névvel rendelkező rabot, akivel egyszerű megállapodást köt, mellyel mindketten jól járnak.

Annak az embernek könnyebbek lesznek végső napjai, és átmeneti szolgálatáért – azért, hogy Shannát feleségül veszi – cserébe tisztességes sírba lesz eltemetve. Így Shanna eleget tesz ugyan apja kérésének, de özvegyként mégis szabadon keresheti tovább álmai lovagját.

Ám az előkelő név viselője, az ifjú, daliás termetű Ruark Deverell Beauchamp megmenekül az akasztófától, és mindent elkövet, hogy meghódítsa „feleségét”.


 

1792 fagyos, kemény telén Észak-Anglia egyik kisvárosában a gyönyörű, harmatos rózsaszálhoz hasonlító Erienne Fleminget szörnyű sorscsapás éri: apja gonoszul árverésre bocsátja, hogy így szerezzen gazdag férjet neki, és a licitáláson befolyt pénzből fedezze saját szorongató kártyaadósságait.

A lánynak, legnagyobb rémületére, a vidék rettegett urához, a nyomorék, ám dúsgazdag Lord Saxtonhoz kell férjhez mennie, pedig ő titokban a daliás, fiatal amerikaiba, Christopher Setonba szerelmes.

Miközben egyre kétségbeesettebben vergődik a tisztesség és az ellenállhatatlan szenvedély hálójában, rá kell ébrednie, hogy riasztó külsejű, ám nemes lelkű férjét és álmai hős lovagját titkos cél köti össze: a bosszú és az igazságszolgáltatás.

Erienne-nek sejtelme sincs róla, hogy mire az egész vidéket megrengető leszámolás véget ér, a sors különös kegyelméből teljesülhet szíve vágya, és egyik férfi szerelméről sem kell lemondania.

Kathleen E. Woodiwiss: Birmingham család 1-3.


A láng és a liliom


A szépséges angol-ír Heather Simmons igazi tizennyolcadik századi Hamupipőke: valaha jobb napokat látott, de midőn árvaságra jut, gonosz mostohája pokollá teszi mindennapjait. Azután egy nem várt véletlen megvillantja a szabadulás reményét – Heather Londonba kerülhet intézeti nevelőnőnek.

Hogy aztán az intézetről kiderül, hogy bordélyház, hogy akarata ellenére gyilkossá válik – válik-e valóban? – majd egy zsandárnak az igazságszolgáltatás emberének vélt hajóskapitány veszi el erőszakkal a szüzességét.. …fokozható-e tovább ennyi borzalom? De még mennyire! Kész szerencse, hogy a végén ami rossz, az jóra fordul, s aki gonosz, az elnyeri méltó büntetését. Izgalmas, fordulatos, letehetetlen! És maradandó könyvélmény.


 

Esküvő éjfélkor


Négy híres írónő kisregényét tartalmazza ez a kötet. Négy menyasszony, négy váratlan esély a boldogságra.

Az Eltökélt menyasszony egy belga csatatéren utazik keresztül, mindenórásan, mert nem hajlandó tudomásul venni, hogy születendő gyermeke fattyú. De ha a vér szerinti apa már nem teljesítheti kötelességét, megfelel-e a százados, aki önzetlenül hajlandó segíteni? Vagy nem is olyan önzetlen az ajánlata, hanem két valamit cserébe?

A Csók éjfél után hősnője egy hercegkisasszony, akinek egyetlen barátja van gyerekkorában: a kertész kisfia. Miután a herceg eltávolítja a kertészt és családját a birtokról, a fiút egyetlen gondolat élteti, hogy megmutassa, belőle is lhet úriember. És amikor a herceg halála után lányának két hét alatt férjhez kell mennie, mert különben elveszíti az örökségét, egy titokzatos férfi kéri meg a kezét…

Botrányos menyasszony: a férjhez menni nem akaró, büszke fiatal nő megcsókol egy megrögzött agglegényt, akinek be sincs mutatva! A lány apja, hogy elejét vegye a szóbeszédnek, ragaszkodik a házassághoz. Az erőszakkal, zsarolással összeboronált pár azonban egymásba szeret….

A Csábító csók az ifjú angol arisztokrata lányt és újdonsült férjét, a déli ültetvényest egyesíti, és örök boldogságot ígér. De lehet-e boldog az a házasság, amelyet pénzen vett menyasszonyal kötnek? Ráadásul ugyanazt a lányt már előbb el akarta adni nagybátyja egy gazembernek, aki nem szokott lemondani arról, ami az övé.



http://moly.hu/system/covers/big/covers_35196.jpg?1395354648

Egy szenvedélyes csók után



Csodálatos élet reményével kecsegteti Raelynn Barrettet az amerikai hajómágnással, Jeff Birminghammel kötött villámgyors házassága. Úgy tűnik, férje szerető ölelése enyhítheti fájdalmát és haragját, amit családja méltatlan kegyvesztettsége miatt érez.

De hiába próbálja elkerülni, meg kell hallania a hitveséről keringő kegyetlen pletykákat, amelyek darázshadként zsongnak körülötte. Ráadásul kénytelen hinni a saját szemének: a látszat szerint a drágalátos Jeff elvetemült bűnöző, és Raelynnek menekülnie kell a férfi vágya és szerelme elől.

Jeff tudja, hogy ártatlan, de fogalma sincs az összeesküvésről, a házasságát fenyegető titkokról és hazugságokról. Szembeszáll a hitszegőkkel, hogy megmentse veszélybe sodort boldogságát, és visszanyerje az imádott nő bizalmát… örök helyet szerezve szeretett Raelynnje szívében.


 

Csalóka lángok


Nagylelkű pártfogója halála után Cerynise Kendall kisemmizve magára marad. Cerynise-t, a rendkívül tehetséges fiatal festőművésznőt egy szál ruhában rakják ki az utcára, ezért gyerekkori pajtásához, a nagyszerű Beauregard Birmingham kapitányhoz fordul segítségért. Megkéri, hogy vigye el őt Dél-Carolinába. Új otthonra és új életre vágyik. Most minden az elbűvölő, kalandszerető tengerészen múlik, akit már gyermekkorában is bálványozott.

Birmingham érdes stílusa olyan viharos érzelmeket takar, mint maga az Atlanti-óceán. Készségesen felajánlja segítségét Cerynise-nak. és ha ideiglenesen is, de hajlandó névházasságot kötni vele, hogy gyermekkori barátnőjét megóvja a botránytól.

Veszélyes titkok, mindenre elszánt ellenfelek, a tenger és a lélek csábításai fenyegetik jövőjüket és utazásuk biztonságát még akkor is, amikor a barátság csodálatos módon vággyá, a vonzalom pedig szerelemmé alakul közöttük.

Kathleen E. Woodiwiss: Egymásnak teremtve / Örökké / A farkas és a galamb

 

Mit tegyen egy szépséges ifjú hölgy, ha kuzinjának esküvőjén a menyasszony helyett tévedésből őt rabolják el? Mit tegyen, ha elrablója túl jóképű ahhoz, hogy bosszút álljon rajta? S mit tehet az összeesküvéssel fondorlatosan megvádolt ám a börtönből még fondorlatosabban megmenekült főúr, Lord Maxim Seymour, ha elfelejti szelíd aráját, és beleszeret a tévedésből elrabolt, vadmacskatermészetű nemeskisasszonyba?







A házassági terveket szövögető londoni nemesemberek legtöbbje a kihívóan büszke és kiváló neveltetésű, eszes és gyönyörű Abrielle-ről álmodik, aki ráadásul tekintélyes vagyon várományosának számít.

Ám amikor mostohaapja – aki a keresztes háborúk során tanúsított bátorságáért és hősiességéért nagy tiszteletnek örvend – mégsem részesül a jól megérdemelt rangban, címben és az ezekkel járó anyagi javakban, a lány hirtelen kegyvesztetté válik. Többé már nem számít megfelelő partinak a londoni társasági körökben.

Csupán egyvalaki pályázik még a kezére, s ő is bevallottan a testi élvezet kedvéért: a felettébb rút és velejéig gonosz Desmond de Marlé. Úgy hírlik, a férfinak része volt előző két felesége halálában.

Abrielle-nek azonban nincs más választása, el kell fogadnia a kegyetlen és gyűlöletes de Marlé házassági ajánlatát, hogy megmentse családját az ínségtől, mostohaapját az adósok börtönétől. Fel kell áldoznia szüzességét ennek a kívül-belül ocsmány alaknak, akitől undorodik, retteg, és aki ellen minden porcikája tiltakozik,… miközben titkon egy másik férfi iránt vonzódik.

A jóképű, magas, fekete hajú és kék szemű Raven Seabern – a skót király titkos küldötte – eddig ismeretlen érzéseket ébreszt Abrielle-ben. Már legelső találkozásuk alkalmával felkelti a lány érdeklődését, és persze Abrielle látványa is megbabonázza Ravent. Szerelmük azonban nem teljesedhet be, hiszen a lány már az undorító de Marlé menyasszonya, s ígéretét nem szegheti meg.

Ám a két szerelmes között fellobbanó tűz nem hamvad el. Raven tudja, hogy rátalált az igazira, a lány nem lehet senki másé…

Titkok, cselszövések, fortélyok és elképesztő veszedelmek sora vár mindkettejükre, ha követni akarják szívük szavát.


 

1066-ot írunk. 

Vilmos normann herceg hadai elfoglalják a szászok lakta Angliát. A falvakat felperzselő, embereket kardélre hányó hódítók áldozatául esik a szépséges, ifjú Aislinn, egy szász földesúr lánya is: apját az egyik lovag megöli, őt magát pedig megbecsteleníti.

Vajon nyomorult földönfutóként hagyja-e el ősei kastélyát, vagy megmenti a legendás hős, Vilmos bizalmasa, a rettenthetetlen Wulfgar? Lehet, hogy a férfi a halálnál is rosszabb sorsot szán neki? Születhet-e minden borzalmon győzedelmeskedő igaz szerelem a vérből és halálból? Egymásra találhat-e hódító és meghódított?

E fordulatos történelmi regény lapjain minderre választ kaphatunk, miközben a szép Aislinn és a nagyszerű Wulfgar izgalmas kalandokban bővelkedő történetét élvezhetjük.

Kathleen E. Woodiwisst immár a magyar közönség is jól ismeri: a Hamu a szélben, az Örökké a karjaidban és a már nagy sikerű romantikus-történelmi regények világhírű szerzője most az Erzsébet-kori Angliába vezeti az olvasót. Aztán a fordulatos és sokágú cselekmény átröppent minket a korabeli Hamburgba, ahol megismerhetjük a rejtélyes Hanza-szövetség titkos összejöveteleit, a kereskedőváros színes életét, de mindenekelőtt két főhősünk, a férfias Maxim és a tündéri szépségű Elise lelket és testet egyaránt átforrósító szerelmét.

Katie Cotugno: Hogyan szeress?


ELŐTTE:

Reena Montero szerette Sawyer LeGrande-ot amióta az eszét tudta: olyan természetes volt ez számára, akár a levegővétel, és olyan végtelen, akár az idő. Csakhogy Sawyer ezt látszólag egyáltalán nem észlelte… amíg egy napon, hihetetlen ugyan, de megvilágosodott. Reena és Sawyer zűrös és bonyolult kapcsolatba kerültek egymással. Aztán Sawyer hirtelen, egyetlen szó nélkül lelépett a párás floridai városból, Reena pedig magára maradt összezavarodva és – terhesen.

UTÁNA:

Szinte három év telt el, és Reena életének középpontjába egy új viszony került: a lánya, Hannah iránti szeretet. Reena megtanult Sawyer nélkül élni, és végre képes saját maga irányítani életének különös és váratlan eseményeit. Ám éppolyan hirtelen és váratlanul, ahogy annak idején lelépett, Sawyer egy napon ismét feltűnik a városban. Reena semmit nem akar tőle, viszont hazugság lenne azt állítani, hogy Sawyer megjelenése nem mozgat meg benne valamit. A múltbeli események után azonban vajon megengedheti-e magának, hogy újból belészeressen Sawyer LeGrande-ba?

Ebben a lenyűgöző bemutatkozásban Katie Cotugno két szerelem kibontakozását fésüli egybe – változó időben, ám változatlan szereplőkkel.

Kami Garcia · Margaret Stohl: Caster krónikák 1-2-3.

Beautiful Creatures – Lenyűgöző teremtmények


Gatlin megyében ritkán érték meglepetések az embert. Legalábbis azt hittem. Kiderült, nagyobbat nem is tévedhettem volna.

Volt egy átok.
Volt egy lány.
És a végén
Ott volt egy sírgödör.

Lena Duchannes-hoz fogható lányt még nem láttak Gatlin városában. A középiskola új diákja mindent megtesz azért, hogy különleges képességeit és a családját sújtó évszázados átkot eltitkolja a városka vaskalapos polgárai és diáktársai előtt. Azonban az elfeledett Dél vadon burjánzó kertjeiben, borongós mocsaraiban és romos temetőiben nincs az a titok, ami örökre titok maradhatna.

Ethan Wate számolja a napokat az érettségiig. Azon a napon nem csak a középiskolának, de Gatlinnek is búcsút akar mondani. Hónapok óta egy gyönyörű lány kísért az álmaiban. Amikor Lena beköltözik a város legrégebbi, egyben leghírhedtebb ültetvényére, Ethan megmagyarázhatatlan vonzódást érez iránta. Elszántan kutatni kezdi a kettejük közötti titokzatos kapcsolat eredetét.

Egy városban, ahol ritkán érik meglepetések az embert, egy titok mindent megváltoztathat.


 

Beautiful Darkness – Lenyűgöző sötétség



A tizenhetedik holdtól rettegő Lena megszökik Gatlinből. Szerelmét, Ethant újra különös rémálmok gyötrik, és sejti, hogy folytatnia kell halott édesanyja kutatómunkáját ahhoz, hogy Lenat az Igézők világában megtalálhassa és megmenthesse.


 

Néha nincs visszaút.
Ezúttal elmarad a happy end.

Ethan Wate azt hitte, képes lesz hozzászokni a déli kisvárosban, Gatlinben zajló furcsa és képtelen eseményekhez. Azonban amikor Lenával visszatérnek a Nagy Gáttól, a furcsa és képtelen új értelmet nyer. Sáskák, hőség és földrengések pusztítják a várost, mióta Lena kiválasztotta magát a Tizenhetedik Holdnál. Még a Lena családjában élő, hatalmas Igézőket is érinti a változás: kezdik elveszíteni az uralmat a képességeik felett. Ahogy múlik az idő, egyre égetőbbé válik a kérdés: mit, vagy inkább kit kell feláldozni ahhoz, hogy Gatlin megmeneküljön?

Bármennyire ijesztő ez a káosz, Ethan örül neki, mert eltereli a figyelmét a saját gondjairól. A fiút ugyanis újra rémálmok gyötrik, de most nem Lenával kapcsolatban: egy rejtélyes figura lép ki az álmaiból, és kezdi kísérteni napközben is. Közben Ethan egyre többet veszít el önmagából, nevek, telefonszámok, emlékek hullanak ki a memóriájából. Nem tudja, miért történik vele mindez, és retteg megkérdezni.

Kami Garcia: Unbreakable – Törhetetlen (Légió 1.)


Miután Kennedy Waters holtan találja édesanyját, fenekestül felfordul az egész élete. Az ideig meg sem fordul a fejében, hogy a világot valójában a sötét szellemvilág lényei irányítják. Erre akkor döbben rá, amikor egy ikerpár, Jared és Lukas Lockhart betörnek Kennedy szobájába, és elpusztítják azt a veszélyes szellemet, amelynek a lány megölése lett volna a feladata. A testvérektől tudja meg, hogy édesanyja egy titkos ősi szervezet, a Légió tagja volt, melynek célja és feladata a világ megvédelmezése egy bosszúszomjas démontól. És a szervezet öt tagját ugyanazon az estén gyilkolták meg.

Most Kennedy-nek kell átvennie anyja szerepét a Légióban, hogy fényt derítsen az igazságra, és hogy életben maradjon. Két másik Légió-tag, Csuhás és Alara segítségével a fiatalok azt a fegyvert keresik, amivel elpusztíthatják a démont. Útjuk során a démon általa irányított szellemekkel is felveszik a harcot.

K. M. Smith: A szerelem ezer arca


A szerelem ezer arca az első könyvem. 2013-ban álmodtam valamit, egyetlen kép volt, egyetlen pillanat és másnap elkezdtem írni egy történetet. A mondatok néha folyóként ömlöttek belőlem, alig tudtam megzabolázni őket, de sikerült némi rendet tennem közöttük, így született meg ez a könyv. 

Életünket behálózza a szerelem. Bárhol, bármikor utolérhet minket és ezer arca lehet.
Katy Stevens élete legnagyobb lehetősége előtt áll, hiszen megkapja álmai filmszerepét. Hihetetlennek érzi, hogy mindez pont vele történhet meg. Amikor rájön, hogy filmbeli partnerét az a Robert Thomas játssza, akit nők milliói bálványoznak, közöttük ő is, még jobban várja az előtte álló forgatást.

Vajon sikerül bebizonyítania, hogy ilyen fiatalon alkalmas egy ilyen fontos szerepre? Sikerül úgy együtt dolgoznia ezzel a fantasztikus férfival, hogy megállja mellette a helyét?

Számtalan hasonló kérdés foglalkoztatja, ám a forgatás alatt nyilvánvalóvá válik, hogy Rob nem csak színészként tekint rá, hanem nőként is. Ez pedig további kérdéseket vet fel.

Vajon egymásra találhat két ennyire különböző társadalmi rétegből és országból érkező ember? Megkapják a lehetőséget a világtól, hogy boldogok legyenek?

Johanna Phillis: Végzetes szerelem


– Nem vagyok én olyan szörnyű, mint amilyennek látszom, Merry.
Ward szinte suttogva ejtette ki a szavakat, majd lágy ajka megérintette a lány ajkát. Meredith régen, nagyon régen érzett hasonlót. Szinte már el is felejtette ezt a mindent elsöprő forróságot és vágyat, melyet a férfi érintése keltett. Önfeledten adta át magát a végeláthatatlan csókok rohamának.
– Meglátod, boldogok leszünk. Ez csak a kezdet…

Barbara Cartland: A kastély üdvöskéje / A szív szava / Játék a szívvel


Chadwood új grófja hazatér Indiából, és otthon teljes felfordulás várja. A kegydíjasok és nyugdíjasok éheznek, s ez a sors vár a néhai vikárius gyermekeire, a szép Olivia Lambrickre, húgára és öccsére is.

Megérkezésekor a grófot azonnal felkeresi egyik unokatestvére, aki temérdek adósságot csinált. Hogy megszabaduljon tőle és Oliviától, aki szintén segítséget kér a gróftól, azt ajánlja nekik, hogy háza¬sodjanak össze.

Olivia még magához sem tér az ötlet okozta rémületből, mikor a grófot megtámadja néhány elkeseredett, munkanélküli fiatal. Ájultan viszik be Olivia kis házába. Jóllehet gyűlöli a grófot, Olivia tudja, hogy gondos ápolással képes csak visszaadni a gróf egészségét.


 

Sophie Studley rendkívüli szépsége az első látásra rabjává tett minden férfit. Sophie igazi álma azonban nem a szerelem és a boldogság, hanem a hercegnéi cím. Előbb a Yelverton hercegségre pályázik, de mivel a vőlegény nagybátyja aligha akar hamarosan elhalálozni, a még gazdagabb Lord Rothwynnel akar megszökni. 
Közben meggondolja magát, mert azt hiszi, hogy jegyesének nagybátyja mégis hamarosan elhalálozik, és a család szegény rokonát, Lalithát küldi el maga helyett a Lordhoz.

A Lord nem akar szégyenben maradni barátai előtt, s mivel Lalitha szintén Studley lány, a szegény rokont veszi titokban feleségül. Sophie anyja bosszút forral, tőrbe csalja és rabszolgakereskedőknek adja el a lányt. A Lord nem érti, hova tűnt el házából névleges felesége. Lalitha viszont várja, hogy a Lord iránt felébredt igazi szerelme megmenti a szégyenletes sorstól.


http://moly.hu/system/covers/big/covers_72535.jpg?1395366699

Serenát az apja kártyán elveszíti, s így feleségül kell mennie a szívtelen Vulcan márkihoz, akihez fogható szép férfit Serena még sosem látott. A férfi magával viszi őt az otthonába, Mandrake-be, a gonosz Vulcan markiné birodalmába, ahol Serena olyan gyűlölettel találja szembe magát, amilyet eddig életében még sosem tapasztalt.

Akaratlanul is belecsöppen a csempészek, útonállók és előkelő szalonok világába, elrabolják, és egy gyilkosság szemtanúja lesz. Aztán egy párbaj hírére őrült vágtában elindul Londonba, Justinjához, de lehet, hogy mindhiába.

Barbara Cartland: Táncolj át a szívemen / Szívek párbaja / Kitaszítva


1929-et írunk. 

Fiona magányosan és pénz nélkül él Londonban. Nem talál jobb állást, kénytelen táncosnőként dolgozni Paglioni bárjában, egy elegáns és felkapott night-clubban. A klubot a felső tízezer látogatja.
Fiona itt találkozik és esik szerelembe Jim Macdonalddal, egy gazdag és jóképű férfival.

De úgy tűnik,hogy a szenvedélyüket nem kíséri a boldogság áldása, mivel Jim már egy másik nőnek van elkötelezve, Ann-nek. Ann sötét múltú, titokzatos nő; boldogtalanság és tragédia kíséri útját.












 

A kelepcébe csalt Lady Caroline Faye egy hodfényes erdei tisztáson találja magát – egy holttest mellett, és a gyilkos nincs is messze tőle. Itt találkozik Lord Breconnel, akinek helyes arcán szomorú kifejezés ül. Caroline nem árulja el a férfinak, ki is ő valójában, hanem azt mondja, hogy csak egy társalkodónő.

Nem sokkal ezután Lord Brecon anyjának, a nagyságos Lady Breconnek lesz a társalkodónője. A komor Breacon-kastélyban megtudja, hogy a férfinak – akibe egyre jobban beleszeret – szörnyű titka van, melyet nem akar neki elmondani.

Megkezdődik a szívek párbaja, melyben Vane megpróbálja megmenteni Caroline-t saját meggondolatlan lépésétől, attól, hogy elkötelezze magát mellette, a lány pedig eldönti: megmenti a férfit és a szerelmüket.


 

Beau Bardsley az egyetlen színész, aki mellett a Drury Lane Királyi Színház telt házzal működött, miután Mrs. Siddons betegsége miatt távozott. A színész Bardsley annyira rosszul van, hogy lánya, Shimona, akit soha nem engedtek a színházba, elkíséri apját az öltözőbe, ahol a Hamlet előadására készül.

Mialatt a lány ott tartózkodik, a kicsapongó életmódjáról ismert Ravenstone herceg, akit a „Hitvány”-ként ismernek, Beau Bardsleytól segítséget kér. Egy fiatal színésznőre van szüksége, aki két napon keresztül eljátszana egy szerepet, és ő kész a szerepért 500 guinea-t fizetni, ami hatalmas összeg. Shimona tudja, hogy ennyi pénzből kifizethetné édesapja olaszországi utazását, és ezzel az életét is megmenthetné. Amikor édesapja eszméletlen állapotba kerül, elindul a Ravenstone házba.

Barbara Cartland, a világ legismertebb romantikus regény szerzője, aki történelmi regényeket, színdarabokat is ír, ismert előadó, televíziós személyiség,mostanra már több mint 600 könyvet írt, melyből a világ minden táján több mint 650 millió példány kelt el.

Mia March: Meryl Streep filmklub


Lolly mindig azt mondta, egy Meryl Streep-film van olyan jó, mint egy húsleves, egy legjobb barát, egy pszichológus és egy ütős ital együttvéve.

Három fiatal nő közös gyermekkoruk helyszínén találja magát újból, és egy tengerparti fogadóban kénytelenek átvészelni egymás társaságát. Az unokanővéreket egy megrendítő bejelentés kényszeríti arra, hogy ismét szembenézzenek egymással és saját magukkal, majd az idilli kisvárosban újraértékeljék az életüket.

Isabel házassága romokban van, és egyáltalán nem biztos abban,  hogy maradt még bármi, amiért érdemes küzdenie.

June a hétéves kisfiának tett ígéretét igyekszik beváltani, miszerint felkutatja a soha nem látott apját de fogalma sincs, hogyan lásson neki a keresésnek.

Kat pedig egy életre szóló elhatározás előtt áll, miközben abban sem biztos, hogy egyáltalán ebben a kis kikötővárosban akar-e maradni.

A gyerekkoruktól fogva egymással rivalizáló lányokat egy tragédia hozza össze ismét valamint nagynénjük, Lolly, aki a fogadója filmklubjában Meryl Streep-filmeket vetít.

Emma O'Neill: Csak hallgasd a hangom…


A Madison Avenue egyik portálja fölött neonbetûk hirdetik: Weekend Travel. Az utazási iroda specialitása a „hosszú európai hétvége”, ám évrõl évre elõrukkolnak egy-egy különleges kalandot ígérõ ajánlattal is. Ide tér be londoni repülõjegyéért a szociológus Fiona Bleir, aki nem is sejti mennyire felforgatja életét az Európában töltött hétvége…

A New Yorkban és Londonban játszódó megkapó történet két reményvesztett ember egymásra találásáról szól. Olyan korban, amikor „annyira az életünk részévé vált a borzalom és az erõszak, hogy gyakorta részvétlenül megyünk el mellette, amikor mindenki lohol a maga dolga után, és tudomásul veszi a dolgok állását, úgy ahogy vannak”.

Edith P. King: Kalózhercegnő


Valamikor az amerikai függetlenségi háború idején… 

Robert Briggs, az egykoron angol, ám most rettegett amerikai kalózkapitány visszatér Angliába, hogy viszonozza az angol hadihajók támadásait, és saját felségvizeken torolja meg az Újvilágot ért sérelmeket. Nevét rettegik Anglia partjainál, s úgy tűnik, nem akad legyőzőre. Ám Briggs kapitány nem csupán pusztítani érkezett, hanem hódítani is. Gyermekkori szerelmét, Susan Bernerayt keresi, hogy elnyerje szívét, s magával vigye az Újvilágba.

Szédítő kalandozások veszik kezdetüket, melyek során a szépséges, ám szende Susan Bernerayból magabiztos Kalózhercegnő válik. A nő immár nem retten meg az előtte álló feladatok nehézségeiről, hanem hűséges embereivel nekivág, hogy kiszabadítsa férjét az angolok fogságából.

Szerelem, ármány, romantika, szenvedély!

Jennifer Murgia: Angyalcsillag


A tizenhét évesek átlagos életét élő Teagan napjai végérvényesen megváltoznak, amikor megismerkedik Garrethhel. Ám csupán rövid boldogság adatik nekik. A fiú felfedi Teagan előtt a titkát: azért jött, hogy figyelmeztesse. Sötét erők törnek az életére, rajta múlik a világ és az emberek sorsa.

Garreth természetesen segítséget és védelmet kínál a lánynak. A jóképű fiú ugyanis nem más, mint Teagan emberi testet öltött őrangyala – jobb tenyerén ott a nyolcágú csillag, az angyalok jele.

J. A. Redmerski: Ének a szentjánosbogarakról


Elias Kline és Brayelle Bates kicsi koruktól elválaszthatatlanok. Amikor Bray Dél-Karolinába költözik, mindketten ráébrednek, hogy ártatlan gyerekkori kapcsolatuk már sokkal több egyszerű barátságnál, így a lány visszatér Georgiába.

Egy ideig minden szivárványosnak tűnik, ám egy sorsdöntő éjszakán szörnyű baleset történik. Elias és Bray elmenekül. Semmiképpen nem akarnak rács mögé kerülni, és igyekeznek a szabadságukat a lehető legteljesebb mértékben kiélvezni. Hozzácsapódnak egy bandához, így a páros vad és vakmerő új élete kiteljesedik. De a problémáik elől nem futhatnak el.

Amikor utoléri őket a múltjuk, muszáj szembenézniük a valósággal. Bár a leglehetetlenebb helyzetekből is kiverekedik magukat, Elias ismeri Bray fájdalmas titkát. A lányt önmagától kell megmenteni, s ez nem biztos, hogy sikerül…

J. A. Redmerski: A soha határa 1-2.

A soha határa


Camryn Bennett még csak húszéves, de azt hiszi, pontosan tudja, milyen lesz majd az élete. Ám egy vad éjszaka után az észak-karolinai Raleigh legmenőbb belvárosi klubjában ismerősei és önmaga elképedésére úgy dönt, otthagyja megszokott életét, és elindul a vakvilágba. Egy szál táskával és a mobiltelefonjával felszáll egy távolsági buszra, hogy megtalálja önmagát – és helyette rálel Andrew Parrish-re.

A szexi és izgató Andrew úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap. Olyan dolgokra veszi rá Camrynt, amilyenekre a lány sosem hitte magát képesnek, és megmutatja neki, hogyan adja meg magát a legmélyebb, legtiltottabb vágyainak. Hamarosan ő lesz Camryn merész új életének központja – olyan szerelmet, vágyat és érzelmeket kelt, amilyeneket a lány korábban elképzelni sem tudott. De Andrew nem árul el mindent Camrynnak. Ez a titok vajon örökre összehozza őket – vagy mindkettőjüket elpusztítja?


 

Az örökké határa



A fiú a hosszú utat választotta. A lány azt, amelyik sehová sem vezet. De a véletlen úgy hozta, hogy mind a kettő ugyanoda vitt…

Amikor minden darabokra hullik, a szerelem akkor is megmarad…

Camryn Bennett soha nem volt még boldogabb, mint most. Öt hónap telt el azóta, hogy egy távolsági buszon megismerkedett lelki társával, Andrew Parrish-sel – és nem az esküvő lesz az egyetlen különleges esemény az eljövendőkben. Camryn idegesen, mégis izgatottan várja, hogy leélhesse az életét Andrew-val – azzal a férfival, akiről a szíve mélyén tudja, hogy örökké szeretni fogja. Oly sok minden áll még előttük – mígnem váratlanul bekövetkezik a tragédia.

Andrew nem érti, hogyan történhetett velük ilyesmi. Próbál továbblépni, és azt hiszi, Camryn is ezt teszi. De amikor rájön, hogy Camryn titokban iszonyatosan szenved, és a fájdalmat önpusztító módszerekkel igyekszik elnyomni, kész bármit megtenni, hogy visszahozza a lányt az életbe. Be akarja bizonyítani, hogy a szerelmük mindent legyőz. Andrew úgy dönt, hogy újabb, reménnyel és szenvedéllyel teli utazásra viszi Camrynt. Már csak arról kell meggyőznie a lányt, hogy vágjanak bele…

Fiona Paul: Az Örök Rózsa titkai 1-2.


A reneszánsz Velencében a titkok ugyanolyan hatalmasak – és halálosak – lehetnek, mint a méreg.

Cassandra Caravellónak mindene megvan, amit egy lány kívánhat magának: elegáns ruhák, csillogó ékszerek, meghívók a legelőkelőbb estélyekre, és egy jóképű, gazdag vőlegény… mégis többre vágyik. A szülei halála óta Cassandra csapdában érzi magát, egyedül a vizek városában, ahol a sötét csatornalabirintusok menekülésről suttognak.

Amikor Cass belebotlik egy meggyilkolt asszony tetemébe, akinek a szíve fölé egy nagy X-et metszettek, kapcsolatba kerül a titkos társaságok, kurtizánok és gyilkosok veszélyes világával. Nem kell sok hozzá, hogy belebolonduljon Falcóba, a huncut mosolyú, szegény festőbe, akinek nagy tehetsége van ahhoz, hogy folyton bajba kerüljön.

Sikerül Cassandrának megtalálnia a gyilkost, mielőtt még az talál rá? És hű marad-e vőlegényéhez, vagy megadja magát zabolátlan érzéseinek, amelyek Falcóhoz vonzzák?

A szépség, a romantika és a titokzatosság olyan vonzón és ellenállhatatlanul szövi át a regényt, mint amilyen vonzó és ellenállhatatlan maga Velence városa is.


 

Az Örök Rózsa titkai második, lenyűgöző részében Cassandra Caravello igyekszik elfelejteni Falcót, a zabolátlan festőművészt, aki magával vitte a szívét, amikor távozott Velencéből, s közben egyre közelebb kerül erős és határozott vőlegényéhez, Lucához.

Úgy tűnik azonban, Lucának is akadnak titkai. Amikor az éjszaka közepén katonák jönnek a fiatalemberért és letartóztatják, Cass élete ismét a feje tetejére áll. Meg kell mentenie Lucát, ami azt jelenti, hogy meg kell keresnie az egyetlen dolgot, amely bizonyíthatja vőlegénye ártatlanságát, az Örök Rózsa könyvét.

Így hát Cass Firenzébe indul, a városba, amelyről azt suttogják, megszállták a vámpírok, s éjszakánként titkos táncesteknek és az Örök Rózsa Rendje gyertyafényes találkozóinak a színtere…, valamint Falco otthona, aki nem másnak dolgozik, mint Belladonnának, a rend döbbenetesen szép vezetőjének.

Bízhat-e Cass a szívében, hogy ezúttal elvezeti az igazsághoz? Semmi sem az, aminek tűnik, és az igazság talán mind közül a leghalálosabb méreg. 

Elizabeth Sherwood: Déli rapszódia


A három Flemming testvér közül csupán Lacyt fűzik mély érzelmi kötelékek a sok áldozatot követelő, de termékeny földhöz, Swan\'s Watchhoz, amely már öt generáció óta áll a család tulajdonában. Amikor Jared Steele, egy hajószállítási szerződés elnyerését követően megjelenik az életében, a lány nem képes ellenállni a férfi csábításának. Lacy a szenvedéllyel teli, forró éjszakák után is tudja, bár boldogan társa lenne Jarednek, nem tudná elhagyni miatta Swan\'s Watchot, még akkor sem, ha ezzel mindörökre búcsút intene a szerelemnek.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...