Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. június 6., kedd

M. J. Arlidge: Hazudsz, ​hazudsz (Helen Grace 4.)

Helen ​Grace felügyelő sohasem látott még ilyen pusztítást. Hat tűzeset huszonnégy órán belül. Két ember meghalt… Többen megsebesültek. Mintha valaki porig akarná égetni a várost… Helennek és csapatának át kell rostálnia a törmeléket, hogy megtalálják a gyújtogatót, aki tüzet – és hatalmat – akar, miközben emberéletek válnak hamuvá. Elég egyetlen rossz lépés, és még több élet kerülhet veszélybe. Ahogy fokozódik a nyomás, és újabb épületek égnek ki, Helen sötét késztetései is önpusztítással fenyegetnek…
M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.
Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A két folytatás (Üsd, vágd; A babaház) szintén bestseller lett. A Hazudsz, hazudsz a Helen Grace-thrillersorozat negyedik darabja.
A sorozat további részei: 
  1. Ecc, pecc
  2. Üsd, vágd
  3. A babaház

Julie Buxbaum: Három ​dolgot mondj

Jessie-vel ​csak a baj van, ő legalábbis így érzi a Los Angeles-i magániskolában töltött első héten. Már épp azon gondolkodik, hogy visszasomfordál Chicagóba, amikor e-mailje érkezik egy Valaki/Senki (VS) nevű sráctól, aki felajánlja, hogy segít neki eligazodni a Wood Valley Gimi dzsungelében. Ez valami vicc? Megbízhat VS-ben, elfogadhatja tőle a segítséget, amelyre óriási szüksége van?
Alig két éve, hogy meghalt az édesanyja, és miután az apja váratlanul feleségül vett egy interneten megismert nőt, Jessie kénytelen az ország másik felébe költözni, és mostohaszörnyével meg annak beképzelt fiával élni.
Jessie végső kétségbeesésében úgy dönt, VS-re bízza magát. A srác hamarosan a lány mentőkötelévé és szövetségesévé válik, és Jessie szeretné személyesen is megismerni. De mi van, ha egy rejtélynek jobban áll a megoldatlanság?
Julie Buxbaum művében komédia és tragédia, szeretet és veszteség, fájdalom és emelkedettség keveredik. Első ifjúsági regényének szereplőit minden bizonnyal hamarosan az olvasó is barátaivá fogadja.

Nicholas Sparks: Kéz ​a kézben

Russell ​Greennek mindene megvan: boldogan él a feleségével meg a hatéves kislányával, és a munkájában is sikeres. Az élete azonban szinte észrevétlenül a visszájára fordul, amikor ott kell hagynia jól fizető munkahelyét, és arra kényszerül, hogy önálló vállalkozásba fogjon. A változás olyan fordulatokat hoz a család sorsában, amelyek jóvátehetetlenül megváltoztatják a mindennapjaikat. Russell kezdetben azt hiszi, csak a házasságát veszítheti el, de amikor azzal szembesül, hogy az eddig szeretett nő a gyermekét is elszakítaná tőle, végképp úgy érzi, mintha kihúzták volna a lába alól a talajt. Ám egyelőre neki magának kell ellátnia a lányát, be kell indítania a saját cégét, és helyt kell állnia egy keménynek ígérkező válóper közepette is, így nem teheti meg, hogy lent ragadjon a mélyben. Jó oka van arra, hogy küzdjön, hogy ne adja fel: a lánya.
Nicholas Sparks regénye egy férfi felnőtté válásának történetét örökíti meg. Azt a kétségekkel teli folyamatot, ahogy az ember képes átvészelni a legrosszabb időszakokat, ahogy képes megtanulni a szeretet nyelvét, ahogy tragédiákat és csodálatos pillanatokat megélve készen áll egy igazabb életre.

Katie Fforde: Tökéletes ​nyár

A bábaként dolgozó Emily látszólag tökéletesen elégedett az életével. Élvezi, hogy egyedülálló nőként kötöttségektől mentes lehet. Mégis változásra vágyik, ami érzelmileg is felüdülést jelentene a hétköznapok egyhangúságából. Így amikor legjobb barátnője, Rebecca felajánlja, hogy töltse a nyarat a hajóján főszakácsként, kapva kap az alkalmon.
Ám mielőtt igazán kiismerhetné magát a hajókonyhában, alkalmazkodnia kell új környezetéhez. Rebecca várandós, ezért egyre több feladatot ad át Emilynek, akinek még a féltékeny konyhai kisegítővel is meg kell küzdenie. Ott van továbbá Alasdair, a szívdöglesztő orvos, akit Emily mindenáron igyekszik nem észrevenni, hiszen ha beleszeret, új időszámítás kezdődik a számára. Vajon tényleg ez lesz élete legfelszabadultabb nyara?
Francia kaland, a Tökéletes esküvő és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője e kötetében ismét egy lélekemelő, romantikus és szórakoztató történettel kedveskedik olvasóinak.

Catherine Fisher: Incarceron 1-2.

Incarceron

Üdvözlünk ​Incarceronban! A reményt hagyd a kapuknál, és készülj fel egy véres, kegyetlen harcra a túlélésért. Ugyanis Incarceron nem egy egyszerű börtön, nem csak elzár a külvilágtól, hanem szereti kínozni a bentlakókat, játszik az életükkel és elszórakoztatja magát. Mert Incarceron él… És itt él Finn, aki nem emlékszik a múltjára, csak hogy pár éve egy cellában tért magához. Látomások gyötrik, amik azzal kecsegtetik, hogy talán Odakint született, és pont ezért tekintik néhányan a kulcsnak ahhoz, hogy megszökjenek. De vajon kicsoda igazából Finn és tényleg van-e kiút vagy csak legenda az egész?
Odakint pedig, Claudia, Incarceron Igazgatójának lánya küzd a maga módján a szabadságáért. Ugyanis hiába él nemesként, egy olyan világban, ahol csak a gazdagok élvezhetik a technika vívmányait, így sem élhet úgy, ahogy akar, ugyanis miután bevezették a Protokollt, hogy egy utópisztikus világot teremtsenek, megállították az időt. Nincs fejlődés, és egy régi kor értékrendje szerint élnek. Így Claudia sorsa az, hogy hozzámenjen egy herceghez és majd valamikor esetleg átvegye a Királynő helyét.

Sapphique

Finn megszökött Incarceronból, a szörnyű élő Börtönből, ám kínozzák az emlékek: a testvére, Keiro még mindig fogoly.
Claudia ragaszkodik hozzá, hogy Finn király legyen, a fiú azonban a saját identitásában is kételkedik.
És vajon Rix, az őrült mágus tényleg Sapphique kesztyűjét találta meg, az egyetlen emberét, akit a Börtön valaha is szeretett? Ha pedig Keiro ellopja, azzal vajon elpusztítja a világot?
Az egyikük Bent van, a másik Odakint.
Mindketten a szabadságot áhítják.
Ahogy Sapphique…

Victoria Morrow: Halvány ​holdfényben

– Kérlek… – könyörgött a sápadt szépség, ezüstösen csillogó haja zuhatagként omlott vállára, holdfényű keretbe foglalva gyönyörű arcát. – Anyám… 
Lehajolt, és ruhája alját áthúzta a lába között, majd az övébe gyömöszölte, ezáltal olyan lett, mint egy nadrág. Teste karcsú, és hajlékony volt, vékony dereka, és formás mellei kirajzolódtak az ing alatt, hosszú lábai pedig meztelenül maradtak. Megfogta az ablak felső gerendáját, és minden erőfeszítés nélkül kimászott az párkányra. Nem nézett le az alatta tátongó mélységbe, kezével kitapogatta a legerősebb indát. Szíve hevesen vert, amikor kipróbálta, hogy az inda megbírja-e a súlyát. Lassan mászni kezdett, miközben minden idegszálával figyelte, mikor hall reccsenést.

Katie D. Anderson: Csók ​és szájfény

Fiúk. Smink. Remek osztályzatok. 
Mindez a tied lehet, ha ügyesen csinálod. 
Az igazi nem mindig ott vár rád, ahol gondolnád. Lehet, hogy végig az orrod előtt volt, csak észre kell venned! 
Emerson, a sminkrajongó tinilány bajba kerül: sürgősen javítania kell a jegyein, hogy továbbra is a drága magániskolába járhasson. De őt egészen más foglalkoztatja, név szerint Vance „Szexi Fiú” Butcher köti le minden gondolatát. Így nehéz tanulni… 
Szerencsére – vagy épp balszerencséjére? – édesanyjától különös képességet örökölt: valahányszor megcsókol egy fiút, megjelennek előtte annak gondolatai. Mi lenne, ha két legyet ütne egy csapásra…? 
És kezdetét veszi a nagy Smaci- és Jegyjavító-hadművelet. 
„Kacagtató, ugyanakkor elgondolkodtató könyv a barátságról és a családról.” (Romantic Review)

Susan Wiggs: Tóparti történetek 1-10.

1. Aranyló ​nyár

Keserédes időutazás vára Bellamy család tagjaira, akik azért gyűlnek össze a lélegzetelállító szépségű üdülőtelepen, Camp Kiogán, hogy megünnepeljék a nagyszülők ötvenedik házassági évfordulóját. 
Az unokák közül Olivia vállalja a nem kis feladatot, hogy lakhatóvá varázsolja az egykori ifjúsági tábort. Megbízást ad Avalon egyetlen építési vállalkozójának, Connor Davisnek, és a meghitt közelségtől újra fellángol köztük a kamaszkori vonzalom. A lány réges-régi fényképet pillant meg a helyi sütödében, amelytől az egész család élete alapvetően megváltozik. Amikor nyár végén bevonják a tábor zászlaját, mindenki őszintébb, boldogabb jövő ígéretével térhet haza…

2. A ​tűzhely melege

Jenny Majesky élete ezen a télen fenekestül felfordul. Még fel sem foghatta igazán, hogy rátalált az édesapjára, amikor egy hóviharos éjszakán leég a háza, és a tűzben odavész minden emléke, értéke. 
Rourke McKnight, a rendőrfőnök a védőszárnyai alá veszi, Jenny beköltözik a férfi házába és egész letében. Rourke szíve már régen a lányé lett, abban a pillanatban, amikor kamaszként először látták meg egymást. Jennynek azonban a fiú barátja, Joey is csapta a szelet, és Rourke lovagiasan a háttérbe vonult. Csakhogy Joey veszélyes hivatást választott, és Jenny menyasszonyként fiatalon magára maradt. Egyetlen öröme a sütöde volt, ahol mindennap életre keltek szeretett nagymamája receptjei és életbölcsességei. A lányra azonban még vár néhány titok és felfedezés, mire rájön, hová és kihez tartozik…

3. Csöndes ​kikötő

A regénysorozat második kötetében újabb szereplők kerülnek fel a Bellamy család tablójára, és kibontakozik előttünk egy olyan pár románca, akik már kamaszként érezték, hogy őket egymásnak teremtette az ég. Greg Bellamy nemrég vált el a feleségétől, Sophie-tól, és úgy döntött, hogy visszatér gyermekkora színhelyére, a Juhar-tó partján fekvő, páratlan szépségű Avalonba. Hirtelen ötlettől vezérelve megveszi a banktól az ódon Tóparti Fogadót, melyből előkelő, patinás szállodát akar varázsolni. Sejtelme sincs, hogy ezzel megfosztja álmaitól egykori pajtását, Nina Romanót, aki egész életében arra vágyott, hogy ezt a hotelt vezethesse. A férfi gyanútlanul állásajánlatot tesz Ninának, ám az asszony tudja, hogy ha elfogadja, akkor elindul az érzelmi lavina…

4. Téli ​varázs

Sophie Bellamy elismert nemzetközi jogászként dolgozik Hágában, ám egy napon terrortámadás áldozatává válik. Megőrzi hidegvérét, így el tud menekülni, de az esettel kapcsolatos rémálmok sokáig üldözik. Úgy dönt, otthagyja kitűnő állását, és letelepszik a Juhar-tó partján fekvő faluban, ahol elvált férje és gyermekei élnek. Hófúvás közepette érkezik meg, és kocsijával az árokban köt ki. Noah, a helyi állatorvos siet a segítségére, aki nyomban megdobogtatja az asszony szívét. Sophie küzd az új és csodás érzés ellen, mert a gyermekeinek akarja szentelni magát. A férfi azonban – akinek eddig csak a négylábúakkal volt szerencséje – túl gyorsan szeretné őt meghódítani…

5. Befogad-lak

Estélyi ruhában, magas sarkú cipőben, poggyász nélkül száll repülőre Kimberly van Dorn, hogy maga mögött hagyja gondosan felépített karrierjét és híres sportoló barátját. Amikor édesanyja hazaviszi a kocsiján, a lánynak leesik az álla, ugyanis az előkelő családi villában most csiricsáréra pingált panzió működik. Penelope elmeséli, hogy férje halála után úszott az adósságban, s nem maradt más tulajdona, mint a szüleitől örökölt udvarház. Kim egyre jobban megbarátkozik a fizető vendégekkel, különösen Bo Crutcherrel, a jóképű baseballjátékossal. A férfi nyugodt életét egyszerre forgószélként kavarja fel két hír: végre bekerülhet a profi ligába, a nagymenők közé, csakhogy a sors váratlan fordulata miatt gondoskodnia kell tizenkét éves fiáról, akit még életében nem látott. Nehéz helyzetében épp a megközelíthetetlennek tűnő, csodaszép Kimberly siet a segítségére…

6. Mennyből ​az angyal

Maureen Davenport, a jelentéktelen külsejű, pedáns könyvtároslány arra készül, hogy megrendezze a legcsodálatosabb pásztorjátékot, melyet Avalon lakói valaha láttak. Kéretlen segítőként mellé szegődik Eddie, akit a bíróság az ittasan okozott balesete után közmunkára ítélt. A hosszú hajú, tetovált fiatalember gyökeresen másképp gondolkodik a karácsonyról, mint a lány, viszont tagadhatatlanul ért a problémás gyerekek nyelvén. S a lelkes készülődés közben, a kavargó hópelyhek, templomi énekek, ízletes sütik és ünnepi titkok forgatagában a két fiatal végül egymásba szeret…

7. Ma ​este megtalállak

Három ember sorsa fonódik össze a Juhar-tó partján.
A búcsúzó: George Bellamy, aki elvesztette a rákkal folytatott küzdelmet, és meghalni tér vissza gyerekkora színhelyére.
A harcos: Ross, az unokája, aki Afganisztánból utazik haza a nagyapjához.
A rejtőzködő: Claire, aki egy kegyetlen gyilkos elől bujkál és ápolónőnek szegődik George mellé.
Amikor egymásra bízzák az életüket, rádöbbennek, hogy együtt a legnagyobb terhet is el lehet viselni, és a boldogság a legváratlanabb helyzetekben is bekopogtathat az ajtón…

8. Daisy ​férjhez megy

DAISY BELLAMY:
Tehetséges fotós és egyedülálló anyuka. Most még…
LOGAN:
Daisy gyermekének apja, akinek már benőtt a feje lágya, és szeretné, ha ők hárman igazi család lennének.
JULIAN:
Veszélyesen vonzó jó barát, aki a saját álmait kergeti.
Amikor Daisy végre meghozza a döntést, a sors egy kegyetlen csapással mintha csúfot űzne belőle…

9. Üzenet ​a palackban

Sonnet Romano
Teendők a harmincadik születésnapom előtt
Főiskolai diploma :)
Gyakornoki munka a tengerentúlon :)
Jó viszony Apával :)
Jobb lakás :)
Szerelem –
Sonnet Romano sikeres és okos lány. Az UNESCO-nál dolgozik, Manhattanben lakik, és már csak a nagy Ő hiányzik az életéből. Viszonyt folytat ugyan apja kampányfőnökével, a szívdöglesztő Orlando Riverával, de nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban. Amikor az édesanyja, Nina azzal a nagy hírrel lepi meg, hogy kisbabát vár, a lány hanyatt-homlok Avalonba utazik. Zach Alger, gyerekkori barátja azonban beavatja egy nagy titokba: Nina sajnos súlyos beteg. Sonnet úgy dönt, az anyja mellett a helye. Orlando nem veszi tőle jó néven a döntést, és hihetetlenül aljas tettre szánja el magát, amelynek nemcsak Sonnet, hanem az egész családja megissza a levét…

10. Gyertyafényes ​karácsony

Darcy és Logan két összeillő ember, csakhogy mindketten túl vannak már egy-egy komoly csalódáson. Logan elvált apuka, aki megosztott szülői felügyelet mellett neveli elbűvölő kisfiát. Ő továbbra is hisz a szerelemben; családot, gyerekeketszeretne. Darcy viszont egy kudarcba fulladt házasságot követően nem akar új kapcsolatot. Hiába a kölcsönös rokonszenv és a fellobbanó szenvedély, mindketten mástvárnak az élettől. A két magányos ember hosszú sétákat tesz a behavazott erdőben, esténként pedig együtt üldögélnek a kandalló vidáman pattogó tüze mellett. Őszinte szerelmükvajon megbirkózik-e az eléje tornyosuló akadályokkal, vagy ki-ki magányosan megy tovább a maga útján?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...