Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. január 27., szerda

Böszörményi Gyula: Leányrablás Budapesten (Ambrózy báró esetei 1.)


Budapest, 1896.

A város a millenniumi ünnepségek lázában ég. A békebeli Monarchia minden zugából tízezerszám tódulnak az emberek, hogy megcsodálják az ezeréves Magyarország egybehordott kincseit. Köztük van a Marosvásárhelyről érkezett, 16 éves Hangay Emma kisasszony is, akinek a rendezvények második napján nyoma vész.

Négy évvel később titokzatos távirat érkezik az azóta is gyászoló, idős édesapa, Hangay Árpád címére: a különös üzenetet Emma, a rég halottnak hitt lány küldte! Az ekkor 17 éves Mili kisasszony, Emma húga azonnal a fővárosba utazik, hogy nővére keresésére induljon.

A talpraesett, éles eszű lány nem sejti, hogy midőn felszáll a vonatra, rémálmokhoz hasonló kalandok sora veszi kezdetét, melyek kibogozásában egyetlen támasza a jó hírű, ám igen zord természetű mesterdetektív, Ambrózy Richárd báró lesz.

Margaret Moore: Repülj velem!


Ryan, a hivatását imádó pilóta élete egyik pillanatról a másikra tragikus fordulatot vesz: agyműtéten esik át, amelynek következtében nem szabad többé repülőgépre ülnie. Az egyik sorscsapás vonzza a másikat, hiszen nem sokkal a felépülése után francia felesége elhagyja, és fiukat, Tonyt is magával viszi a hazájába. Ryan egyedül marad, legalábbis úgy hiszi egy ideig, mivel a múlt ködéből váratlanul előbukkan Lorraine, a csinos légiutas-kísérő, akivel a pilótának volt valaha egy futó, és minden perspektíva nélküli kalandja.

A stewardess egy új, és a lány meddősége miatt rosszul végződő kapcsolatba menekül, amikor egészen véletlenül, egy útja során felfedezi a gép fedélzetén Ryan fiát, Tonyt. Átélnek egy vérfagyasztó légi kalandot, amely nem utolsó sorban Lorraine-nek köszönhetően szerencsésen végződik, majd a sors – és Tony – megint összehozza őket, és felkínálja nekik az újrakezdés ígéretét.

Akkor is, ha Lorraine nem képes gyermeket szülni, akkor is, ha Ryan sem a régi kitűnő pilóta már. De hát repülni nemcsak gépeken lehet, hanem lélekben is, ha van hozzá méltó partner, és a mai világban a gyermek nem elérhetetlen ábránd még egy meddő nő számára sem…

Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk (Miután 4.)


Tessa és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak?

Miután boldogok leszünk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

Tessát és Hardint már elég meglepetés érte. A köztük lévő kötelék erősebb, mint valaha, de az újabb és újabb kihívások alapjaiban rengetik meg a kapcsolatukat, és Hardin áthatolhatatlannak hitt páncélján is rést ütnek. Miközben mindkettejük családjáról megdöbbentő titkok kerülnek napvilágra, egyértelművé válik, hogy nem is különböznek annyira egymástól. Tessa már nem az a kedves, egyszerű, jó kislány, mint amikor megismerte Hardint, és Hardin sem ugyanaz a szívtelen, mogorva fiú, akibe Tessa beleszeretett. Tessa már megérti a Hardinban kavargó sötét érzelmeket, és tudja, hogy csak ő csillapíthatja le, amikor ezek a démonok a felszínre törnek. Hardinnak szüksége van rá. De minél több részlet derül ki Hardin múltjából, ő annál zárkózottabb lesz, el akarja magától taszítani Tessát, és mindenkit, aki közel áll hozzá. Eljön az az idő, amikor Tessa már nem biztos abban, hogy önmaga feláldozása nélkül meg tudja menteni Hardint. Megéri-e a szerelem, hogy feladja érte a saját egyéniségét? Nem akar meghátrálni, de igazából kiért harcol? Hardinért vagy saját magáért?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...