Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. december 13., kedd

Gavin Extence: Az ​univerzum és Alex Woods


Alex Woods jól tudja, hogy nem éppen átlagosan kezdődött az élete. Azt is sejti, hogy egy érzékfeletti képességekkel megáldott leányanya, az édesanyja, nem teszi rokonszenvessé az iskola rémei előtt. Tudja továbbá, hogy az életben a legképtelenebb dolgok megtörténhetnek – a fejét elcsúfító forradás tanúskodik erről. Azt azonban ő sem látta előre, hogy a mogorva, megözvegyült remetével, Mr. Petersonnal való ismeretsége barátság lesz. 

Az idős férfi arra tanítja, hogy az életben egyetlen nagy dobásunk van, és hogy ezért jól, a lehető legjobban kell dönteni. Így hát, amikor a tizenhét éves Alexet Doverben megállítják a vámtisztviselők 113 gramm marihuánával a kocsija kesztyűtartójában, meg egy urnával az utasülésen, miközben az egész ország felbolydult miatta, halálosan biztos abban, hogy jól döntött.

Hazel Gaynor: Hullámok ​tengerén


Írország, ​​1912… 
Egy apró falucska tizennégy szülötte a jobb élet reményében Amerikába indul a Titanic óceánjáró fedélzetén. A tizenhét éves Maggie Murphy számára azonban az utazás keserédes. Bár jövője ismeretlen, új helyen várja, szíve Írországban marad, hátrahagyott kedvesével, Séamusszal. Miután megtörténik a katasztrófa, Maggie egyike annak a kevés harmadosztályú utasnak, akinek sikerül életben maradnia. Egyedül ébredve egy New York-i kórházban, a lány megesküszik, hogy soha nem beszél a rettegéssel és pánikkal teli, végzetes éjszakáról.
Chicago, 1982… 
Az édesapja halála után céltalanul sodródó Grace Butler nem tudja eldönteni, mihez kezdjen. Mikor a dédnagymamája, Maggie megosztja vele szinte egész életében őrzött, fájdalmas emlékét a Titanicról, a felismerés új irányt ad Grace-nek – és végül mindketten rálelhetnek azokra, akiket rég elveszettnek hittek. A megtörtént események által ihletett regény szívbemarkolóan elegyíti a valóságot a kitalációval, hogy feltárja, milyen hatással volt a Titanic tragédiája nemcsak a túlélők, hanem leszármazottaik sorsára is.

Mikkel Birkegaard: A ​holttestemen keresztül


Frank ​​Fons sikeres író, aki regényeiben brutálisan végez az áldozataival. Azonban lehetséges, hogy most ő a következő áldozata egy pszichopata gyilkosnak… 

Frank a dániai Sjalland-szigeten található hétvégi házában írja a könyveit. Egyedül lakik – távol a nagyváros zajától és saját múltjától. De nem rejtőzködhet örökké. Egyik reggel felhívja a koppenhágai rendőrségen dolgozó kapcsolata. A gillelejei kikötőben, Frank házának közelében találtak egy női holttestet. Az elkővető tökéletesen megvalósította Frank legújabb, még kiadatlan regényének egyik brutális gyilkosságát. 

De ki ismeri az új könyv cselekményét? Nem sokkal később újabb gyilkosságra derül fény, amely minden részletében megegyezik egy korábbi regényben leírttal… 

Kristen Ashley: A ​nyomozó (Álomférfi 3.)


A szerelem a szomszédban van… 

A kedves, félénk Mara Hanover szerelmes a szomszédjába. Négy éve titokban ácsingózik álmai pasija után, de tudja, hogy a jóképű Mitch Lawson nyomozó nem az ő fajtájához való. A származása miatt egy ilyen férfi nem akarhat tőle semmit. De amikor a fürdőszobai csap elromlik, és nem lehet elzárni, Mitch siet a segítségére. 

Mitch már régóta figyeli a szomszédnőjét, és kapva kap az alkalmon, hogy segítsen neki. A plátói kapcsolatukat azonnal átfűti a szenvedély. Aztán Mara aggasztó telefonhívást kap az unokatestvére gyerekeitől, és úgy érzi, visszahúzza őt az az élet, amit mindenáron megpróbált maga mögött hagyni. Vajon a szexi nyomozó meg tudja győzni Marát, hogy engedje el a múltját, és építsék együtt a közös jövőjüket?

A sorozat első két részéről itt olvashatsz!

Danielle Paige: A ​Sárga Téglás háború (Dorothynak meg kell halnia 3.)


Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Dorothy nevű lány Kansasből. Úgy ismerhetitek, mint tornádólány. Ózföldén kötött ki, ahol három barátra tett szert: a Bádog Favágóra, a Madárijesztőre és a Gyáva Oroszlánra. De túl nagy volt a mágia kísértése. Megváltozott tőle. És a barátai is kifordultak önmagukból.
 
A varázslatos Ózfölde ma sötét, fenyegető hely. 

Amy Gumm vagyok. A tornádók nyilván odavannak a kansasi lányokért, mert engem is elkapott egy. És szintén Ózföldén kötöttem ki, ahol a jók a gonoszok, és a gonoszok a jók. A gonosz boszorkányok ráébresztettek igazi hivatásomra: a gyilkolásra. 

Csak egy módon akadályozható meg, hogy Dorothy elpusztítsa Ózföldét – és Kansast. Meg kell ölni. És én vagyok az egyetlen ember, aki ezt megteheti. De kudarcot vallottam. Emberek haltak meg miattam. Az én hibám, hogy portál nyílt a világok között, s most Ózfölde és Kansas is veszélyben van. Mi lesz, ha nem sikerül bezárnom? 

Dorothy gondoskodni fog arról, hogy soha többé ne térhessek haza.

A sorozat első két részéről itt olvashatsz!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...