Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. március 17., péntek

Monika Peetz: Keddi ​nők / Léböjt ​Hotel

Keddi ​nők 

„A ​hazugság visszatér, mint a bumeráng, és azt találja el, aki eldobta – esetleg azért, hogy elejét vegye valami nagyobb bajnak. Ez a bumeráng néha azonnal visszatér, néha csak sokára.” 
Caroline, Eva, Estelle, Kiki és Judith belevaló kölni nők, akik egy francia nyelvtanfolyamon barátkoznak össze. Levizsgázni ugyan csak egyikük tud, de a barátság megmarad, tizenöt éven át minden hónap első keddjén együtt vacsoráznak a Le Jardin étteremben, beszélgetnek, megosztják egymással kisebb-nagyobb gondjaikat, örömeiket, nyaranta pedig elutaznak egy-egy hosszú hétvégére.
Miután Judith megözvegyül, és igen rossz idegállapotba kerül, bejelenti, hogy ezúttal nem tart a többiekkel, mert rábukkant férje, Arne zarándoknaplójára, és helyette is szeretné végigjárni az El Caminót, befejezni azt, ami a férfinak a betegsége miatt már nem adatott meg. A keddi nők döbbenetén felülkerekedik a kalandvágy és a szolidaritás, így aztán egyhangúan úgy döntenek, hogy elkísérik.
Igen ám, de a naplóval valami nem stimmel. Állandóan eltévednek, és kezdenek arra gyanakodni, hogy Arne sosem járt arra, amerre ők. Hamarosan arról is meggyőződnek, hogy semmi és senki nem az, aminek látszik. Szinte még egymásról se tudnak semmit…
„Fergeteges romantikus komédia.” amazon.de

Léböjt ​Hotel

1 hét, 5 nő, 0 kalória – A Keddi nők újra akcióban!
Másfél évvel sorsfordító zarándokútjuk után a keddi nők újabb közös nyaralásra indulnak. Hét nap tökéletes kikapcsolódás: se férfiak, se család, se internet, se telefon. Egy teljes hét a léböjtkúra, a salaktalanítás és a méregtelenítés Bermuda-háromszögében, hogy nyomtalanul eltűnjenek a fölös kilók, a méreganyagok, a munkahelyi stressz és a családi gondok. Ám hamar kiderül, nem a farkaséhség az egyetlen, amivel meg kell küzdeniük, mert nem csak a kilóktól, a múlttól sem olyan könnyű megszabadulni.
Monika Peetz író, dramaturg, forgatókönyvíró. Keddi nők című regénye 2010-ben jelent meg Németországban, és még abban az évben több mint egymillió példány kelt el belőle. Azóta 23 nyelvre lefordították, és meg is filmesítették.

Braskó Csaba: Múzsa

Braskó ​Csabának szemléletfejlesztőként az a hivatása, hogy a legbonyolultabb problémákra is meghökkentően egyszerű megoldásokat ad, amelyeket cégvezetők és fejlődni vágyó emberek egyaránt igénybe vesznek. 
A Múzsa regényes formába ágyazva döbbenti rá olvasóját arra, hogy a hiba egyáltalán nem benne van, és a céljait könnyebben eléri, ha új nézőpontokból szemléli a már megszokott élethelyzeteit. 
Éva pultoslány. Élete csőd: párkapcsolata tönkrement, minden barátjának tartozik, anyjával csak veszekszik, főnöke egy szemét alak, és persze a munkáját is utálja. Még mielőtt azonban végleg belefulladna a totális kilátástalanságba, szóba elegyedik a kávézó egyik vendégével. 
A beszélgetések napról-napra különösebbé válnak, és Éva egyszer csak ráeszmél lassú "fuldoklásának"megdöbbentő okára… 
A furcsa idegen a legkevésbé sem tesz csodát, ám az eszmecserék hatására Éva mégis elkezdi másként látni a világot – benne saját magát –, és olyan képességeket fedez fel magában, amelyeknek korábban a létezéséről sem tudott…

John O'Farrell: A ​férj, aki elfelejtette a feleségét

A ​férfiak gyakran megfeledkeznek a bevásárlásról. Meg a házassági évfordulójukról. Mindez nem újság. Az is előfordul, hogy elfelejtenek elmenni a gyerekért az óvodába. Na és? Az azonban korántsem hétköznapi fordulat, hogy valaki teljesen elfelejti a feleségét. E regény főhősével pontosan ez történik: egy esős őszi délután a metrón egyszer csak rájön: fogalma sincs, merre tart és mi okból, sőt azt sem tudja, ki is ő, hogy hívják, mivel foglalkozik és hol lakik. Nincs egyszerű dolga, amikor nekilát mindezt kideríteni: először lerázzák, másodszor hülyének nézik, végül a kórházban, ahol szóba állnak vele, természetesen az adataira kíváncsiak… Nagy sokára előkerül egy barátja, aki segít felidézni egy-egy emlékfoszlányt, és kis időre befogadja amnéziás hősünket. Ő hazafelé egy gyönyörű, vörös hajú nőt pillant meg az utcán, akiről megtudja, hogy a felesége. Csak sajnos épp válófélben vannak… A neves angol humorista abszurd helyzetre építő romantikus regénye üdítően szórakoztató történet arról, hogy a szerelem mindig megérdemel egy második esélyt.

R. K. Lilley: Röptében (Vágyak szárnyán 2.)

James és Bianca viharos története folytatódik a Vágyak Szárnyán második részében.
James bevezette Biancát a fájdalom és szenvedélyt, sötét és csábító világába. Megtanította neki a saját engedelmes, mazochista énjét, a nő gyorsan és mélyen beleszeretett a tagadhatatlanul karizmatikus és lehetetlenül szép Mr. Cavendishbe, de egy fájdalmas félreértés és az erőszakos démonok visszatérése a nő múltjából elborítja Biancát, zavarosak lesznek az érzelmei és lelkileg megsebzi magát, így eltaszítja a férfit magától.
Már több, mint egy hónap telt el a sokkoló támadás óta, ami kórházba juttatta, és azóta, hogy a zaklatott Jamesnek azt mondta, hogy térre van szüksége, viszont az érzései nem hagytak alább. Bár tudta, hogy csak idő kérdése, mikor esik újra áldozatul James varázsának...
A sorozat 1. Felpörgetve c. részéhez klikk a linkre!

Leila Meacham: Somerset 1-2.

Somerset

AZ ​APÁK BŰNEI A FIÚKRA SZÁLLNAK. VAGY A LÁNYOKRA? NETÁN AZ UNOKÁKRA?
A RÓZSÁK CÍMŰ BESTSELLER SZERZŐJÉNEK KÖNYVÉBŐL KIDERÜL, HOGYAN KEZDŐDÖTT A TOLIVEREK, A WARWICKOK ÉS A DUMONT-OK TEXASI TÖRTÉNETE.
Silas Toliver másodszülött fiú, így álma, hogy saját ültetvénye legyen, otthon, Dél-Karolinában, nem valósulhat meg. Ezért a férfi elhatározza, hogy legjobb barátjával, Jeremy Warwickkal elhagyja otthonát, és új életet kezd az ismeretlen Texasban. Ám a körülmények megváltoznak, ezért tervét csak úgy tudja megvalósítani, ha üzletet köt az ördöggel. Vajon egy ilyen döntés után megtalálhatja-e a boldogságot, vagy anyjának lesz igaza, és családját örökké sújtani fogja a Toliver-átok?
A Somerset hat és fél évtizedet felölelve meséli el három howbutkeri család történetét. Megismerhetjük belőle a déli rabszolgatartó arisztokrácia életét, azt, hogy miután a polgárháború véget vetett ennek az életformának, hőseink hogyan építették fel újra az életüket. Hatvanöt évnyi történelem, háború, egy rendszer összeomlása, egy életforma megszűnése – és mindebbe ágyazva három család szerelemmel, gyűlölettel, titkokkal teli élete, mely az utánuk következő nemzedékek boldogságát is veszélybe sodorja.
„Vannak könyvek, amelyekkel legszívesebben bekucorodnál az olvasófoteledbe, és csak olvasnál, olvasnál, olvasnál. Ilyen regény a Somerset is: romantika, ambíció, családi titkok, szenvedély – mindez megtalálható benne.” – The Huffington Post

Rózsák

A ​TÖVISMADARAK ÉS AZ ELFÚJTA A SZÉL KLASSZIKUS HAGYOMÁNYAIT KÖVETŐ CSALÁDREGÉNY ÁLMOKRÓL ÉS ÁTKOKRÓL, KÖTELESSÉGTUDATRÓL ÉS HATALMI HARCOKRÓL, AZ ŐSÖK TISZTELETÉRŐL ÉS A TILTOTT SZENVEDÉLYRŐL…
KELET-TEXAS, 1916. A howbutkeri Houston Avenue-n lakik a várost alapító három család – a Toliverek, a Warwickok és a DuMont-ok –, akik már több nemzedék óta rózsák formájában rendezik nézeteltéréseiket: vörös rózsát adnak egymásnak, ha bocsánatot akarnak kérni valamiért, és fehér rózsával jelzik megbocsátásukat.
Amikor a tizenhat éves Mary Toliver apja halála után megörökli a család gyapotültetvényét, Somersetet, még nem tudja, mekkora fájdalmakat kell még ezért kiállnia. Nem veszi komolyan az átkot, amelyről az apja az utolsó levelében írt. Megszállottságában csak arra tud gondolni, hogy méltó úrnője legyen Somersetnek, és ezért még azt is képes elviselni, hogy anyja és bátyja elhidegül tőle.
És ez csak az első alkalom, amikor Mary eladja a lelkét Somersetért. Amikor visszautasítja a jóképű, dúsgazdag Percy Warwick házassági ajánlatát, aki tiszta szívéből szereti és akit ő is viszontszeret, még nem sejti, hogy ezzel a döntésével több eljövendő nemzedék életét teszi tönkre.

Laurelin Paige: Első ​érintés (First and Last 1.)

AZ ​IGAZSÁG MEGSZÁLLOTTJA. A VÁGY RABJA.
Emily Wayborn csinos és sikeres szinkronszínész, aki kicsapongó múltját maga mögött hagyva kezd új életet. Vége azoknak az éveknek, amikor luxus eszkortlányként gazdag és perverz férfiak kívánságát leste. Ám amikor kétségbeesett üzenetet kap egykori barátnőjétől, egyre mélyebbre hatol a sötétségbe, amelyből egyszer már kiszabadult
Lenyűgözött, elbűvölt, bárhová követtem volna, de Amber bajba került, és szüksége volt a segítségemre.
Emily elhatározza, hogy felkutatja eltűnt barátnőjét, a nyomok pedig Reeve Sallishez, a jóképű, ám veszedelmes szállodatulajdonoshoz vezetik, aki nőfaló, perverz, és alvilági módszereiről híres.
Lassan, apránként, kétség sem férhet hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.
Hogy megtalálja Ambert, Emily kénytelen felkínálni a testét, így próbálja kifürkészni a férfi titkait és a barátnője nyomára lelni. Ám ahogy egyre jobban belebonyolódik a viszonyba, ellenállhatatlan vonzalmat érez Reeve perverziói iránt, miközben sejti, hogy a vesztébe rohan
Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed- regények

Jay Crownover: Az ​utcák királya (Welcome to the Point 2.)

Egy ​sötét, alvilági királyságban az uralkodó nem ismerhet félelmet, csak így tarthatja irányítása alatt az utcákat és a rajtuk élősködő, könyörtelen bűnözőket. Race Hartman elég jó családba született, elég intelligens, és eléggé kiábrándult a saját világából ahhoz, hogy az utcák királya legyen. Az olyan helyeken, mint a Point, mindig felüti a fejét a bűnözés, és mindig is lesznek züllött alakok, de aki föléjük tud kerekedni, az gátat szabhat a pusztításnak. Race-nek van egy terve, de kérdés, hogy meg tudja-e akadályozni a teljes pusztulást úgy, hogy saját magát nem teszi tönkre? Brysen Carter sosem állhatta a legjobb barátnője bátyját, mert túl sármos, túl megnyerő a modora, és túl könnyen behálóz bárkit. Óriási kísértés egy ilyen férfi aranyfényű ragyogásában sütkérezni, de Brysen tudja, hogy Race olyan, akár a Nap: ha túl közel kerül hozzá, jó eséllyel a vesztébe rohan. Mikor fenyegető üzeneteket kap, majd valaki az életére tör egy parkolóban, az egyetlen ember, akire számíthat, pontosan az a férfi, akit nem engedhet közel magához. Néha a vakmerőség az egyetlen esélyünk az életben maradásra. Vajon Brysen hagyhatja, hogy Race megmentse az életét, ha ennek az az ára, hogy feladja érte önmagát?

A sorozat 1. A tetovált srác c. kötetéhez klikk a linkre!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...