Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. március 1., szerda

Nicole Jordan: Édenkert 1-2.


Őrzőangyal

Káprázatos ​regényében Nicole Jordan egy perzselő szenvedélyekkel teli, lélegzetelállítóan szép szerelem történetével ajándékozza meg hűséges olvasóit.
Amellett, hogy Max Leighton kitűnő parancsnok, nagy kísértés minden nő számára. Amikor váratlanul megjelenik Cyrene szigetén – amely az Édenkerthez hasonlatos – az ott élő Caro Evers mindent elkövet, hogy enyhítse az őrnagy háború okozta lelki sebeit. Ám miután a lány egy varázslatos éjszakát tölt a férfi karjaiban, rádöbben: Max akár egyetlen érintésével is fel tudja korbácsolni az érzékeit.
Leighton bájos őrangyalának tartja a lányt, és bár útjaik elválnak egymásétól, képtelen elfelejteni őt. Miután a férfi megelégeli a londoni felső tízezer életének talmi csillogását, visszatér Cyrene szigetére, hogy megkeresse az álmaiban kísértő lányt…
Ám ekkor megtudja, hogy Caro nem csupán az elesettek gyámolítója, de harcos is: egy olyan titkos társaságának tagja, amely arra esküdött fel, hogy Európa-szerte szembeszáll a zsarnoksággal.
Caro attól fél, hogy képtelen lesz ellenállni Max vonzerejének, ezért megfogadja, úrrá lesz lángoló érzelmein. A titkos társaság missziójában Max is szerepet vállal, s egyre messzebb kerülnek Cyrene napsütötte partjaitól. Veszélyesebbnél veszélyesebb kalandokba sodródnak, míg végül sikerül Caro barátnőjét kimenteniük egy berber törzsfőnök fogságából. Az együtt átélt megpróbáltatások során szerelmük egyre jobban elmélyül, de ezt egyikük sem meri bevallani…

A ​csábítás művésze

A ​londoni csillogó társaságból egy napsütötte, mediterrán édenkertbe viszi el olvasóit Nicole Jordan ebben a lélegzetelállítóan érzéki, felejthetetlen regényében. 

Egyetlen nő sem tudta megszelídíteni … míg nem találkozott énje másik felével. 
Thorne vikomtja, ellenállhatatlan sármjával, Anglia egyik legfelkapottabb agglegénye, s egyúttal a védelmezők titkos társaságának, az Őrzők rendjének tagja, akinek lételeme a veszély.
Mivel apja mindenáron házasságra akarja kényszeríteni, Thorne megkér egy bájos festőművésznőt, lépjen vele látszatjegyességre. 
Diana Sheridan egyszer már „megégette” magát, ezért életéből kizárta a szerelmet. Ám mivel unokatestvérének helyet szeretne biztosítani a londoni társaságban, beleegyezik a Thorne-nal való színjátékba. 
Botrány tör ki, mely tönkreteheti Diana jóhírét, ezért Thorne ragaszkodik a tényleges házassághoz. 
Amikor Diana – a férfi égő szenvedélyétől megriadva – visszautasítja őt, a szeretkezés mesterének számító vikomt szédületes csábítókampánnyal igyekszik megnyerni a lányt. 
Időközben halálos veszedelembe kerülnek, s Thorne ráébred, hogy a lány még ennél is nagyobb veszélyt jelent a szívének. Hiszen soha nem számított rá, hogy ő is beleeshet a házasság csapdájába, s meg sem fordult a fejében, hogy színlelt érzelmi kötődésük végül valódi, mindent elsöprő szerelemmé válik.

Nicole Jordan: Notorious 1-5.

Csábítás


A hírhedt londoni nőcsábász, lord Damien Sinclair mindaddig csak a saját élvezetét hajszolja, mígnem imádott húga, Olivia egy titkos találka alkalmával megsebesül, s megbénul. Damien mindent megtesz annak érdekében, hogy bosszút álljon és tönkretegye azt a fiatal nemesembert, aki meg akarta szöktetni Oliviát. 
Aubrey, bár reménytelenül szerelmes lesz Oliviába, amikor a baj megtörténik, mégis könyörtelenül cserbenhagyja. 

A csodálatos szépségű, titokzatos lady Vanessa Wyndham előtt egyetlen cél lebeg: mindenáron meg akarja menteni felelőtlen öccsét, s a családi vagyont. A veszélyesen jóképű, szenvedélyes Damien, a Bűn lordja különleges alkut köt Vanessával…



Szenvedély


Az ​ifjú és bájos Aurora Demminget az apja feleségül akarja kényszeríteni egy, a lánynál jóval idősebb, külsőleg-belsőleg egyaránt taszító férfihoz. A gyönyörű teremtés kétségbeesésében botrányos egyezséget köt Nicholas Sabine-nal, a rendkívül veszélyes, ám felettébb jóképű fiatalemberrel, akire gyilkosság és kalózkodás miatt halál vár. A kivégzés előtti napon Aurora házasságot köt Nicholasszal, csupán azért, hogy ne kelljen egy undok vénemberrel leélnie az életét. 

Egyetlen nap tehát, és egyetlen varázslatos, szédítő éjszaka… 

Miután a fiatalasszony megözvegyül, visszatér a londoni társasági életbe, méghozzá Nicholas húgával, a hollóhajú Ravennel együtt, aki fölött férje végakaratának megfelelve gyámságot vállal. 

Ám a „halott” férj váratlanul ismét megjelenik Aurora életében, és követeli, hogy „özvegye” tegyen eleget házassági szerződésüknek, és lázas éjszakák során csábítja a szépséges arát a bűnös gyönyörre… 



Vágy


A tűzvörös hajú, szépséges Brynn Caldwell a világtól elzártan, a cornwalli partok mentén éli hétköznapjait fivéreivel, akik csempészetből próbálják fenntartani magukat. Egy szép napon aztán megjelenik a hírhedt londoni nőcsábász, lord Lucian Wycliff, s alaposan megváltoztatja Brynn eddigi életét. 

Visszautasíthatatlan ajánlatot tesz a szorongatott anyagi helyzetben sínylődő testvéreknek: feleségül veszi a lányt, cserébe kifizeti apjuk után maradt adósságaikat, valamint taníttatja a legifjabb testvért.

Jóllehet Brynn az első pillanattól fogva erős vonzódást érez a férfi iránt, kénytelen gátat szabni vágyainak, ugyanis a család női tagjai egy cigány asszony átkának köszönhetően egymás után, tragikus körülmények között sorra veszítették el szerelmüket. 

Vajon képes lesz-e Brynn megnyitni szívét a szerelem előtt, és dacolhat-e a szörnyű átokkal?



Extázis


Raven ​Kendrick gyerekkorában látta édesanyján, hogy milyen az, ha az embernek összetörik a szívét, és arra az elhatározásra jut, hogy soha az életben nem fogja megadni magát egyetlen férfinak sem. Úgy alakítja az életét, hogy biztonságos, bár unalmas és szerelem nélküli révbe érjen, de egy botrány fenekestül felforgat mindent. Elveszíti hercegi vőlegényét, és kénytelen elfogadni London leghírhedtebb játékbarlangja bizsergetően érzéki tulajdonosának az ajánlatát.

Bár ellenállhatatlan testi vágy vonzza rejtélyes megmentőjéhez, Raven megpróbál ellenállni érzéseinek, hogy megtarthassa fogadalmát. Azonban a férfi minden egyes érintése olyan eksztázist rejt, amely túlszárnyalja a nő legvadabb erotikus álmait is.

Patrick Lasseter úgy dönt, jóvátéve öccse gonoszságát, elveszi a testvére által tönkretett hírű fiatal nőt, feláldozva önnön függetlenségét. Az öccse sorsa miatt érzett bűntudata és a felesége iránti egyre erősebb vágya között vergődő Patrick elhatározza, hogy Ravennel megismerteti az igaz szerelem eksztázisát…



A ​gyönyör hercege


Dare ​North a kicsapongásaikról hírhedt nemes urakat tömörítő Pokol Lángjai Társaság vezetője oly legendás szerető hírében áll, hogy mindenfelé a Gyönyör Hercege néven emlegetik. Szakértője a női szívnek, no meg a testnek, ezért London leányai és asszonyai rajonganak érte, s valósággal versengnek a kegyeiért. 

Egy napon a gyönyörű színésznő, Julienne Laurent megérkezik a városba, s megdobogtatja a férfiak szívét. Dare felismeri benne élete nagy szerelmét, aki őt hét esztendővel korábban csúnyán rászedte és megcsalta, jóllehet a férfi el akarta venni feleségül a szép francia arisztokrata hölgyet. 

Dare bosszút forralva ellátogat a színházba, és a nagy nyilvánosság előtt fogadást köt, hogy a szeretőjévé teszi az ünnepelt dívát. Ám Julienne sem marad adósa, mert azt ígéri a publikumnak, hogy ő fogja térdre kényszeríteni a Gyönyör Hercegét. 

Közben a rettegett Caliban, Napóleon egyik legfőbb segítője ismét gyilkol Londonban, és minden eszközzel igyekszik megakadályozni a szövetséges államok győzelmét a korzikai diktátor felett. 

Dare részt vesz a hírhedt kém üldözésében, miközben azt gyanítja, hogy Julienne veszélyes áruló, s összejátszik Calibannal. 

Vajon képes lesz-e Julienne ellenállni volt szeretője végzetes vonzerejének, vagy pedig behódol a Gyönyör Hercege csábításának? Valóban veszélyes kém Julienne, aki akár gyilkolni is képes? Kit rejt Caliban személye, és sikerül-e Dare-nek kézre kerítenie a rettegett gonosztevőt?

Nicole Jordan: Szerelmi csatározások 1-6.


A ​szerelem foglyai

Nicole ​Jordan élvezetes meséje érzéki és lebilincselő történet az 1800-as évek elejének történeti hátterébe helyezve. Magával ragadó első kötete az izgalmas, új, Szerelmi csatározások című sorozatának.
Marcus Pierce, a veszedelmesen jóképű, nőfaló hírében álló arisztokrata a grófi címmel együtt megörökli Arabella Loring és két húga gyámságát, és azon nyomban közli velük, hogy szándékában áll gazdagon kiházasítani őket. De a gyönyörűséges és makrancos Arabella már első találkozásuk alkalmával mélyen erotikus feszültséget kelt Marcusban. Szenvedélyes pengeváltásuk után Marcus úgy dönt, hogy mindenáron megszerzi ezt a gyönyörű és tűzről pattant teremtést.
Arabella, akinek egyszer már összetörték a szívét, örökre lemondott a férfiakról és a házasságról. Csupán arra vágyik, hogy háborítatlanul vezethesse az ifjú hölgyek számára létesített iskoláját. Ám mégis elfogadja Marcus vakmerő kihívását: ha a gróf el tudja csavarni a fejét két hét alatt, akkor a felesége lesz. Ha azonban képes ellenállni a férfi csábítási kísérleteinek, ő és a húgai végleg elnyerik függetlenségüket.
És ezzel kezdetét veszi az erotikus fordulatokban gazdag szerelmi csatározás…

Beteljesült ​vágyak

A Loring lányok trilógiájának második kötete.
Roslyn Loring úgy akar férjhez menni, hogy képes legyen előbb magába bolondítani a jövendőbelijét. Csakhogy nem tudja, hogyan kell boldoggá és bolonddá tenni egy férfit. Kiszemeli ezért a hírhedt nőcsábászt és agglegényt, Derw Moncriefet, hogy tanítsa meg neki a szerelmi csábítás fortélyait… 
A hercegről az a hír járja, hogy ő London legcsodálatosabb szeretője. A férfi elkezdi tanítani a lányt a szerelemre, a testi gyönyörök élvezetére. Egy felejthetetlenül forró és szenvedélyes éjszaka után a pajzán tanítómester és Roslyn rádöbben arra, hogy a lecke a gyönyörről milyen könnyedén válik igazi szívszerelemmé…

A ​csábító menyasszony

A szilaj szépség, Lilian Loring úgy véli, a szerelem túl kockázatos vállalkozás, és a házasságot a legjobb teljesen elkerülni , még ha nem kívánt udvarlója olyan vonzó külsejű is, mint Heath Griffin, Claybourne márkija. 
A karizmatikus lord még sosem találkozott olyan nővel, aki ellenállt volna a közeledésének, és a kezdeti tiltakozás után Lily is elolvad Heath érzéki csókjaitól. Talán éppen ezért dönt úgy, hogy olyan helyen rejtőzik el a férfi elől, ahol egy úriember biztosan nem keresne egy hölgyet: egy kétes hírű házban. 
A nyomába eredő Heath megtudja, hogy miközben ő vidéken üldözi, az elbűvölő kis bajkeverő vidáman tanítja Londonban társasági viselkedésre a félvilági nőket. Ám rövidesen a hajsza izgalmánál már erősebb Heath vágya, hogy feleségül vehesse a házasság elől mindenáron menekülő Lilyt. 
A férfi számára ebben a szerelemi csatában az jelenti a győzelmet, ha sikerül végül elnyernie Lily kezét és a szívét…

Visszanyert ​boldogság

Az ​életteli szépség, Eleanor Pierce, két évvel ezelőtt meglátta jóvágású jegyesét, Damon Staffordot, Wrexham vikomtját korábbi szeretőjével kocsikázni a parkban, és hirtelen dühében felbontotta a jegyességüket. Az elbájoló szívtipró most visszatért Londonba, és minduntalan beleavatkozik Eleanor ügyeibe, hogy meghiúsítsa az új udvarlójával való bizalmasabb kapcsolat kialakulását. És amikor Damon kábító csókjai újra felkorbácsolják a lány legmélyebb vágyait, Eleanor ismét elveszíti a szívét… 
Ám, mivel nem akarja hagyni, hogy a történelem ismételje önmagát, tantaluszi kínokat okozó csábítási tervet eszel ki: megfogadja, hogy megszelídíti az élvhajhász úriembert, mielőtt megadná magát a férfi bűnre csábító, kitartó vágyainak. 
Mivel Damon feltett szándéka, hogy más férfi ne udvarolhasson a szeretett lánynak, és ne nyerhesse el őt, rájön, csakis úgy érhet célt, ha elnyeri Eleanor szívét. Azonban ez a botrányosan vakmerő szépség a férfi saját szerelmi játszmáját fordítja Damon ellen, aki kész és hajlandó veszíteni ebben a játszmában.

Váratlan ​választás

A veszedelmesen vonzó nemesember és korábbi mesterkém, Rayne Kenyon, Haviland grófja közömbös a szerelem iránt. Pusztán egy örököst akar, aki továbbviszi grófi címét, ezért kénytelen megnősülni. Választása mindenkit meglep: egy jellegtelen külsejű, nincstelen vénkisasszonyt vesz feleségül, akinek apja egykor Rayne kémtársa volt, és megmentette az életét. Ám a talpraesett, éles eszű Madeline Ellis jóval értékesebbnek bizonyul Rayne számára, mint várta. 
Madeline-t elvarázsolják Haviland tüzes csókjai, és tudja, hogy rátalált a szerelemre, egy olyan férfi oldalán, aki kitartóan ellenáll a romantikus érzelmeknek. 
Az esküvő után az asszony maga veszi kezébe a sorsát. Reméli, hogy egyszer talán, de csak talán, elnyeri Rayne szívét is. 
A Loring nővérek segítségével a jellegtelen, egyszerű nő szédítő démonná válik, gyönyörű, vakmerő csábító lesz a hitvesi ágyban. 
De ki gondolná, hogy egy szimpla érdekházasságba hirtelen berobbanhat a veszély, a vágy és a váratlan szerelem?

Az ​ördögi herceg

Izzik ​a szenvedély Nicole Jordan Szerelmi csatározások c. sorozatának fantasztikusan élvezetes, befejező részében.
Két évvel szeretett vőlegénye halála után Tess Blanchard végre elhatározza, hogy megnyitja szívét és esélyt ad egy új szerelemnek. Ezért derült égből villámcsapásként éri, hogy egy fenyegető botrány miatt kénytelen feleségül menni félelmetes ellenségéhez, Ian Sutherlandhoz, Rotham hercegéhez. A lány számára elképzelhetetlen, hogy valaha is megszeresse a rendkívül arrogáns, de ellenállhatatlanul csábító nemesembert. A helyzetet súlyosbítja, hogy Rotham botrányos múltjában Tess olyan titkokra bukkan, melyek miatt Londonból a férfi távoli kastélyába, Cornwallba menekül. 
Ian, aki már évek óta sóvárog a lány után, felháborodva veszi tudomásul, hogy az előkelő társaság azt hiszi, ő üldözte el maga mellől hitvesét, és mindannyian igyekeznek védelmezni Tesst. 
Természetesen a házaspár vehemens rivalizálása tüzes, gyönyörteli éjszakákat eredményez. Az eseményeket tovább bonyolítja, hogy Ian kastélyában egy rejtélyes szellem kísért, miközben Tess igyekszik a házasságközvetítő szerepét játszani, hogy összeboronálja barátnőjét annak gyerekkori szerelmével. 
De a szüntelenül csatározó, kényszerházasságban élő felek közötti lángoló szenvedély átalakulhat-e felhőtlen boldogsággá és örökké tartó, hitvesi szerelemmé?

James Patterson: Még ​egy esély


A ​lélegzetelállító Női Gyilkosság Klub-sorozat második regényében James Patterson rettenetes bűnözők közé kalauzol bennünket. 

A San Franciscót megrázó döbbenetes gyilkosságsorozat esetei között látszólag semmi összefüggés, kivéve a brutalitást, amellyel elkövették. Ám Lindsay Boxer felügyelő úgy érzi, van valami, ami összeköti az ügyeket. 

Barátnői, a Női Gyilkosság Klub segítségét kéri: kell lennie valami nyomnak, amelyet főnökeik és férfi kollegáik nem vettek észre. 

Sindy Thomasszal, a Chronicle riporterével, Jill Bernhardth helyettes kerületi ügyésszel és Claire Washburn igazságügyi orvos szakértővel karöltve, Lindsay rájön, hogy valóban van valami, ami összeköti az eseteket. Az áldozatok ugyan eltérő korúak voltak, más-más helyen laktak, és nem ugyanazzal a fegyverrel ölték meg őket, de Lindsay felfedezi, hogy mindegyiküknek volt olyan közeli hozzátartozója, aki egy bizonyos foglalkozást űz. 

A Női Gyilkosság Klub tagjai rájönnek, hogy a gyilkos célja egy elmondhatatlan szörnyűség, valami, ami több mint hosszú, és hogy a következő áldozat közülük kerülhet ki. Kikövetkeztetik, hol csap le legközelebb, és csapdát állítanak neki. Ám ha következtetéseik helytelenek, a következmények végzetesek lesznek. Nincs még egy esély. 

Telis-tele feszült izgalommal és döbbenetes fordulatokkal, melyek csak James Patterson elméjében foganhattak, a Még egy esély felejthetetlen, könyörtelen és megdöbbentő mű. James Patterson Aki előbb meghal című krimije megjelent a GABO Kiadónál, mely a Női Gyilkosság Klub-sorozat első kötete. A Floridában élő szerző jelenleg a sorozat harmadik darabján dolgozik.

Jackie Collins: Csak ​rock


A Csak Rock a szerző eddig legizgalmasabb regénye. A hanglemezipar és a világsztár-"csinálás" New York-i és londoni műhelyeibe kalauzolja el az olvasót a történet. 

A szereplők – főként rocksztárok – élete és pályája összefonódik a mindenható és kíméletlen lemezmágnás, Marcus Citroen ambícióival és mamutcége érdekeivel. De ezek a férfiak és nők egymás sorsát is lépten-nyomon keresztezik. A nagy és végső számvetésre a floridai tengerparton, egy hihetetlenül fényűző garden partyn kerül sor. Őrült éjszaka; csillagok ragyognak odafenn, brilliánsok idelenn. A túszdráma utolsó felvonása… 

A többi? 

Csak Rock…

Whitney G.: Komisz fönők



A főnök

Sohasem keveri a munkát az élvezettel. Soha. A magánélete tabu,
csak a bulvárlapok tudnak róla, meg az a néhány(?) nő, akinek része
van benne.
De életében a munkája a legfontosabb. És most keresi a tökéletes
asszisztenst, aki szakmailag hozzáértő, jó egyetemről jött, tizenöt évvel
idősebb nála, házas és ismeri a kibaszott órát.
Ekkor jött Mya.

Az asszisztens

A legjobb. Professzionális, hatékony, nélkülözhetetlen. És minden
idegszálával gyűlöli a főnökét. Ami nem lenne baj, de akkor miért
vannak állandóan nedves álmai róla?
De életében a munkája a legfontosabb, így az álmokat elfelejti és csak
a karrierjére koncentrál. Bízik benne, hogy ha úgy dolgozik, ahogy
eddig, minden jól alakul. Hiszen ha eddig is mindent tökéletesen
csinált, most sem hibázhat.
Ugye?


Kevin Hearne: Tricked ​– Átverve (A Vasdruida Krónikái 4.)


Az ​eddigi legjobb átverésem az volt, amikor láttam magam meghalni. 
„Kevin Hearne remek történetmesélő, csípős humorral megáldva. Az Amerikai istenek találkozása a Dresden-aktákkal.” 
Atticus O’Sullivan, az utolsó druida nem maradt volna életben a kelta ravaszság nélkül kétezer évig. Így amikor a bosszúálló norvég istenek végezni akarnak vele, a még ravaszabb navahó isten, Prérifarkas segítségével elhiteti velük, hogy sikerült megölniük, felaprították az arizonai sivatag kellős közepén.
De a trükkös Prérifarkas nem osztogatja ingyen a segítségét. Mire kettőt pislogna, Atticus vérszomjas, sivatagi alakváltókkal találja magát szemközt, amiket a navahók bőrcserélőknek hívnak. Amikor a druida már azt hiszi, hogy kézben tartja a dolgokat, csúnyán elárulja valaki, akiről soha nem hitte volna. Atticus elhatározza, hogy ha ezt túléli, soha többet nem hagyja magát átverni. Milyen szép utolsó szavak!



A sorozat többi részéről itt olvashatsz!

Andri Snær Magnason: LoveStar


A ​LoveStar sziporkázóan eredeti, szellemes, groteszk és abszurd elemeket sem nélkülöző szatíra a nem túlságosan távoli jövőről, amelyben a marketing és a technológia törvényei uralkodnak. A LoveStar nevű izlandi székhelyű megacég és azonos nevű alapítója merész tudományos kutatásaival és még merészebb ötleteivel nemcsak az emberek közötti kommunikációt forradalmasítja, hanem az emberi létezés olyan alapvető elemeit is, mint a szerelem és a halál. 

A cég Izland északi részén létesült gigantikus szabadidőparkjába emberek ezrei zarándokolnak a világ minden részéből, miután „kikalkulálták” őket – hiszen a szerelem, az igazi megtalálása többé nem a véletlen műve, hanem egy szigorúan tudományos és tévedhetetlen módszer eredménye, mely nem csupán a párválasztás korábbi, nevetségesen alacsony hatásfokkal működő formáit küszöböli ki, hanem elhozza az emberiség számára a régóta vágyott harmóniát és békét. Ami a halált illeti, a temetés immár ósdi és kegyetlen aktusnak minősül – a holtakat inkább rakétákkal lövik ki az égbe, ahonnan a légkörbe visszahullva fényes csillagokként ragyognak fel. 

Amikor Indriði és Sigríður megtudja, hogy várakozásuk ellenére nem egymásnak kalkulálták ki őket, elhatározzák, hogy a maguk részéről nem rendelik alá magukat az értelem és a tudomány szabályainak. 

De sikerrel járhatnak-e egy olyan világban, amelyben a forradalmasított tömegkommunikációnak köszönhetően bármelyik ember potenciális ügynök? 

A rendkívül szórakoztató regény – mely valahol az 1984, a Monty Python’s Flying Circus, a Galaxis útikalauz stopposoknak és Sparks-regények közötti mezsgyén egyensúlyoz – egyik legfontosabb tanulsága talán az, hogy az emberi természethez az őrület ötletekre és az elvakultságra való hajlam mellett olyan értékek is hozzátartoznak, mint a szeretni tudás és az élni akarás.

Charlotte Link: Az ​utolsó nyom


A ​fiatal nő siralmasan nézett ki. Dermedt és sápadt volt, orcáin nagy vörös foltok virítottak. Szorosan a teste köré kulcsolta a karjait, mintha a kinti, kegyetlen hideg szorításából idebent sem tudna szabadulni. Pedig az igazságügyi orvostani intézet pincéjét rendesen fűtötték. Legalábbis az a kis előtér meleg volt, ahová Fielder felügyelő és asszisztensnője, Christy McMarrow hadnagy kikísérték a látogatót, aki azonosította az Epping Forest-i ismeretlen halottat. A lány csak egyetlen kurta pillantást vetett a viaszos arcra, aztán gyorsan elfordult, és hallhatóan visszafojtotta az öklendezését. Pedig a gyalázatosan elintézett testet meg se mutatták neki. Attól, gondolta Fielder, valószínűleg egyenesen elájult volna. Eltartott egy ideig, amíg a lány meg tudott szólalni. 
– Ő az. Jane. Jane French. Az előtérben cigarettát kért. Fielder tüzet is adott. A nő keze erősen remegett, de ez nem csak a nyomasztó helyzetből fakadt. A férfi azonnal látta, hogy a lány drogos. És amint a ruhájából is lehetett látni, prostituált. A szoknyája olyan aprócska volt, hogy semmi változást sem jelentett volna, ha nem is viseli. Leheletvékony fekete harisnya, amely a hideg ellen semmi védelmet nem nyújt. Magas sarkú csizma, és valami fémes anyagú, ingszerű dzseki, amely jó mélyen ki volt nyitva, hogy érvényre juttassa a lány méretes, jó formájú mellét. A lány fiatal volt, húszas éveinek elején járhatott Fielder becslése szerint. 
– Nos, tehát, Miss Kearns… – mondta, hangsúlyosan hivatalos és száraz hangon, hogy ezzel is segítsen a lánynak magához térni –, tehát biztos abban, hogy egy bizonyos… Jane French a halott?

Abigail Barnette: Első ​alkalom

 

UGYANAZ A TÖRTÉNET A NŐ ÉS A FÉRFI SZEMSZÖGÉBŐL:
ÍGY LÁTJA A NŐ:
Egy csúnya szakítással a háta mögött Penny Parker csak főnöknője unszolására hajlandó elmenni egy vakrandira. Vonakodásának egyik oka, hogy a férfi lényegesen idősebb nála. Ám kiderül, hogy Ian Pratchett ugyanúgy képzeli a jövőt, mint ő: családot akar alapítani, stabilitásra és igaz szerelemre vágyik. Minden jel arra utal, hogy Ian a nagy Ő, de álmodozhat-e közös életről két ember, akiket – korukat tekintve – évtizedek választanak el egymástól?
ÍGY LÁTJA A FÉRFI:
A frissen elvált, romantikusan pesszimista Ian nem is érti, miért épp Pennyvel akarja összehozni közös ismerősük. A lány kérlelhetetlenül optimista, hihetetlenül babonás és szexuálisan tapasztalatlan – vagyis mindaz, ami ő nem. De az első pillanattól fogva szikrázik köztük a levegő, és a férfi előtt felsejlik a folytatás lehetősége. Lehet, hogy álmait egy olyan nő váltja valóra, akiről nem is gondolta volna?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...