Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. szeptember 17., szombat

M. L. Stedman: Fény ​az óceán felett


A Janus-szikla egy sziget, messze kint az óceánon, ahová csak háromhavonta jön hajó. Két ember lakja: Tom és a felesége, Isabel. A férfi négy keserves harctéri év után nyugalmat keres, a nő családi boldogságra, gyermekkacajra vágyik. Terveik azonban nem válnak valóra, az asszony újra és újra elvetél. Búskomorságában egész nap csak a parton bolyong, emlékei, vágyai fájdalmasan összegubancolódnak, amíg már nem eldönthető, mi a valóság és mi a fantázia világa. Egy nap gazdátlan csónak tűnik fel az óceán közepén, és a lélekvesztő felől Isabel egyre csak gyermeksírás hangját hallja… Megrázó sorsokról, rossz döntésekről és az örök reményről szól M. L. Stedman első regénye, mely izgalmas és lírai olvasmányként rabul ejtheti az olvasók szívét.

A könyv alapján készült film előzetese itt látható!

Audrey Carlan: Január (Calendar Girl 1./Január)


Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100,000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. Neked sikerülne? 
Audrey Carlan eredetileg magánkiadásban megjelent sorozata ma a világ egyik legforróbb könyvszenzációja, amiből mozifilm és tévésorozat is készül, miközben Mia Saunders nem mindennapi történetét több millió női olvasó csodálja Brazíliától Kínáig. 
Insomnia: Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Becca Prior: A ​tanítvány 2.


Küzdelem és remény. 
Néha olyan döntések elé állít az élet, ahol csak vesztes lehetsz. 
Ha gyáva vagy, elveszíthetsz valakit, aki mindennél többet jelent számodra. 
Vagy küzdhetsz… 
Küzdhetsz a világ ellen, a nehezebb utat választva… 
A harcot egyedül vívod, társad csupán a remény. 
A remény, ami mindig elkísér, bármit is sodorjon eléd az élet. 
Bíznod kell és szeretni… 
Mert élni csak szeretve érdemes. 
Vannak szerelmek, amik az égben köttetnek, és bármennyire szeretnéd elhitetni magaddal, hogy minden a te döntéseden múlik, az élet megtanít rá, hogy vannak kivételek. 
Lewis és Harry története folytatódik…

A sorozat első részéről itt olvashatsz!

Vélemény #25

Sziasztok! Most a könyvek véleményezése helyett, romantikus - azaz harlequin füzetekről írt rövidke véleményeimet hoztam el nektek. Nem tudom, hogy ki olvasott már közületek 'romantikus füzeteket' avagy ki nem, de bátran tudnám ajánlani mindenkinek. Rengetek van belőlük, szerencsére, s nagy örömömre. Bianca, Júlia, Romana, Szívhang, Tiffany stb... S hál istennek, akadnak köztük nagyon sok jó, és szerethető kis történetek... igaz, vannak amelyek nem nyerik el a tetszésemet, vagy nem igazán... De mindegyik mindenképp egy olvasást megér.
Jelenleg olvashatók, olyanok amelyeket szerettem, s olyanokat amelyeket csak kevésbé... De ettől függetlenül azokat is, ugyanúgy el lehet olvasni bátran, hátha másnak éppenséggel éppen azért tetszik meg, amiért pl. mondjuk nekem meg nem... :)

S aki mondjuk szívesebben olvasna inkább netről, az akár itt ezen a linken is eltudja őket olvasni: https://books.google.hu/books?id=r1cGBwAAQBAJ&hl=hu&source=gbs_similarbooks


Dora Sullivan





Maureen Child

Jefferson King különös házassága


Jefferson King Írországba utazik, hogy helyszínt keressen készülő filmjéhez. Maura farmja ideális választásnak tűnik, bár Kingnek komoly erőfeszítésébe kerül meggyőzni erről a lányt. Sok időt töltenek együtt, szenvedélyes kapcsolat bontakozik ki közöttük, amely nem marad következmények nélkül. A férfi házasságot kínál Maurának, szerelmet azonban nem, mert nem akar hűtlen lenni fiatalon elhunyt felesége emlékéhez. Vajon a lány szerelme elég mindkettőjüknek.






Amikor az elején azzal szembesültem, hogy Maura hajthatatlan, s hogy nem dőlt be King-nek már rögvest az első pillanatban, és ez a férfinek imponált is, tetszett is, már ott tudtam, hogy végig imádni fogom ezt a történetet én is, mint az a két személy, akinek a véleménye hatására olvastam el ezt a füzetet.
Különösen tettszett, hogy a falu lakói ennyire támogatták, s Maura mellett álltak, és hogy bár először igenis imponált nekik, Jefferson háttere, s munkája mégis ennek ellenére, amikor kellett, Maura mellé álltak...
S tetszett az is, hogy Jefferson testvérei segítettek a férfinak rávilágítani arra, hogy neki Maura mellett a helye, s nemcsak mint egy férfi, s nemcsak mint a gyereke apjaként, hanem egy szerető/szerelmes férfiként is. :) És az, ahogyan a végét összehozták, hát az igazán aranyos volt, és igazi összetartás a részükről. :)

Sara Craven
Váratlan vendég

Jake nem akar hinni a szemének, amikor egy ismeretlen fiatal nőt talál abban a lakásban, amelyet a cége azért vásárolt, hogy itt szállásolja el a külföldi vendégeket. De hogy kerül ide ez az idegen lány, akinek ráadásul minden öltözéke egy szál törölköző? A férfi önkéntelenül is tetőtől talpig végigméri, s közben azon gondolkodik, hogy az ártatlan arcú csinibaba alkalmas lenne-e arra, hogy eljátsszon egy szerepet, és ezzel kimentse őt szorult helyzetéből. Az események azonban kicsúsznak Jake kezéből, és folytatnia kell a színjátékot…



Tulajdonképpen ennél is azt kaptam amire számítottam, már magából a fülszövegből. És bár tettszett, de egy kicsit örültem volna neki, ha egy-két fokkal újat is tudott volna adni nekem.
De szerethető volt mind a két 'fő' karakter.
Jake az a tipikus, férfi akiért nők ezrei bomlanak/hevernek a lábai elé. Gazdag, sármos és nem utolsó sorban, még szívdöglesztő is… de… azért mind ez mellett, van egy olyan arca is, amelybe hamarabb bele lehet zúgni, akárcsak Madlin is tette. :)
Madlin pedig az a tipikus nő, ki nincs tisztában azzal, hogy ő nem csak okos, de akár gyönyörű nő is lehet a férfiak szemében, akik boldogak volnának ha az ő oldalukon volna, mint ahogyan Jake is az volt, s lett.
Aranyos kis történet volt, bár a végén becsúszott egy szomorú pillanat, de Jake hősiesen állta a sarat, s végül általa lett happy end a vége. :)

Képtalálat a következőre: „Maureen Child Elcsábítom ​a férjem”
Maureen Child
Elcsábítom a férjem

Vannak férfiak, akiknek a házasság csupán üzleti kérdés. Devlin Hudson, a Hudson Pictures tulajdonosa csak azért vette el Valerie Sheltont, hogy megszerezze a lány apjának szerteágazó kapcsolatait is. Ám Val nem ilyen frigyről álmodott. Harcolni kezd a házasságukért, és a módszereivel alaposan meglepi a magabiztos, csak a munkájának élő férjét. A visszahúzódó kiscicából ragadozó nagymacska lesz, aki mindent bevet céljai elérése érdekében: romantikát, szenvedélyt és végül, de nem utolsósorban, a nagybetűs Szerelmet….




Meglepően, nekem ez tetszett!
Talán azért mert a történet menetét, szálát fordított állásban olvastam. Mármint, hogy olyan volt ez az egész, mintha Val lett volna a férfi, Dev meg a nő.
Ahogyan Val 'harcolt' azért, hogy a férje elfogadja azt, hogy ő szereti, és hogy végül egy igazi családdá váljanak, olyan volt, mint amikor egy hasonló történetben, a férfi az aki igyekszik meggyőzni a nőt arról, hogy őket egymásnak teremtették, s hogy nem csak a szex működik köztük tökéletesen, hanem a kapcsolatuk is akár.
A családtagokból bár keveset kaptunk, de imponáltak, ahogyan Val mellett álltak. :)
Dev, nos… olyan mintha nőt kaptam volna tőle, és ebből a szempontból tudnám azt mondani, hogy akár kedvelhettem is volna teljesen, ha olykor nem csaptam volna legszívesebben tarkón… Hasonló helyzetben, egy női karakternél is sok lett volna már nekem az amit ő gondolt, de ismerve a könyvbéli hasonló nők gondolatát, elméletét mégis azt tudom mondani, hogy elfogadható volt tőle ez a viselkedés.
Érdekes volt ez a változtatás, és áthajazni a másikra azt a karakter stílust, amit ráaggatott az író e füzet főpárosára, mégis tetszett, az a helyzet. De ha őszinte akarok lenni, szívesebben megmaradok az eredeti verziónál, mármint, hogy a férfi teper a nőért, és nem pedig fordítva…
De az igaz, hogy olykor kellemes csalódás is tud lenni, ha éppen a nő teper a férfiért. :)
A végén volt egy olyan pillanat, ami szerintem összecsapott lett, még akkor is, ha egy füzetről van szó.
Túl hamar ébredt rá Devlin arra, hogy tényleg szerelmes Val-ba, és hogy ez érdekében, hamar 'ki is békültek'… Ezt azért még húzhatták volna, azt gondolom… :)


Kim Lawrence
A félálompasi

Miranda egy idilli kis házban időzik vidéken, amikor egy váratlan látogató megzavarja a nyugalmát. Ki lehet ez a szemtelenül jóképű idegen, aki beállít az éjszaka kellős közepén, és nem átallja magának követelni a lakást? Gianni Fitzgerald makacsul állítja, hogy ő a tulajdonos unokaöccse, és gyakran látogat ide. Miranda azonban érzi, hogy a férfi rejteget előle valamit. A titoknak köze van még valakihez, aki Giannival együtt érkezett. A lány igyekszik megfejteni a rejtélyt, de egy váratlan csók még jobban összezavarja…



Nálam max csak 2*-ot ért ez a kis történet…
De még így se tudom azt mondani, hogy tetszett volna. Jó-jó persze akadtak benne egyes jelenetek, amelyeknek sikerült egy apró mosolyt kicsalni belőlem, de sajnos több volt azon rész, amikor kínosan mosolyogtam rajta: hogy ez most tényleg komoly???
Oké, hogy vannak olyan storyk/könyvek amelynek épp az adja meg az alapot, s löketet ami ennél is indult… De, hogy őszinte legyek, nekem ezzel már egy egésznyi csillag levonás jött, mert zavart…
Ahogyan még egy jó pár cselekmény… :-/
A karaktereket se tudtam megkedvelni, a viselkedésük olykor már nekem okozott kínos mosolygást: egy te jó ég megjegyzéssel.
Ahhoz már hozzászoktam, hogy nem minden főhősnőt bírok, de hogy a férfi főhőst se?! Nos, ez új volt nekem, s ezt sajnáltam is… Talán a legjobban, azután csak, hogy maga a leírás többel, valamivel jobbal kecsegtetett, s végül nem azt kaptam amire számítottam… :-/


Kathryn Ross
Szerelembe esett szerető

A milliomos Luke Santana és a cégénél dolgozó, karrierista Nicole a profizmus mintaképei, akikről mindenki azt hiszi, kizárólag a munkájuknak élnek. Senki nem tudja, hogy valójában szeretők, akik szenvedélyes órákat töltenek együtt az ágyban. Ez egészen addig így megy, amíg Nicole egy nap váratlanul be nem jelenti, hogy vége. Luke azonban mindig eléri, amit akar – és most azt akarja, hogy folytassák…




Kb. azt kaptam amit egy ilyen irodai viszonyba bonyolódó 'pár'-ról számítottam, kicsit másképp.
Alapjába véve tetszik a köríve, és maga a történet is. Viszont keveslettem egy kicsit, s ami a végén becsúszott, arról azt gondolom, hogy nem feltétlenül kellett volna bele, de így sem volt rossz…
A karakterek nos, kedvelhetők. Tetszett Nicole hűvös, tartózkodási viselkedése… S nem tudom eldönteni, hogy sajnáljam e azt, hogy Luke nem tepert annyira Nicole-ért, avagy örüljek neki…
Mindenesetre, nem bántam meg, hogy elolvastam, egyszeri kis olvasmánynak elment…


Cathy Williams
Csókot lopni...

Lucy Robins apja elsikkasztott egy kisebb összeget a cégtől, amelynél dolgozott, hogy kifizethesse beteg felesége kórházi számláit, és el tudja vinni egy szép utazásra. Most rettenetes nagy bajban van, mert az új tulajdonos, Gabriel Diaz rájött a dologra, és börtönnel fenyegeti. Amikor Lucy végső kétségbeesésében hozzá fordul, a férfi közli vele, hogy őt nem hatják meg a könnyes históriák. Üzletemberként inkább alkut ajánl a lánynak: amennyiben lefekszik vele, eltekint a feljelentéstől…


Nah, végre! Az előző két sztorihoz képest, erre már azt tudom mondani, hogy igen. Ez tetszett.
Teljesen mást kaptam, mint amire számítottam, s ez most pozitívként említem meg, s éltem is meg.
A karakterek is szimpik voltak, bár bevallom a végén kicsit sok volt már nekem az, hogy Lucy belesűrűsödött a hazugságok hálójába, s az időugrások….
De végül happy end a vége, s szerethető is. :-)


Nikki ​​Logan
Georgia éve 

Georgia élete legnagyobb megaláztatását szenvedi el, amikor a férfi, akivel együtt jár, nyilvánosan, hallgatók millióinak füle hallatára visszautasítja a házassági ajánlatát. A rádióadó műsorigazgatója felajánlja az elkeseredett lánynak, hogy egy éven át elkísérik a „gyógyulás” útján, és ehhez az anyagi eszközöket ők biztosítják. Ez lesz Georgia éve…

Fiona Harper
Túlélni a Valentin-napot 

Amióta Valentin-napon egy rádióadásban házassági ajánlatot kapott, mintha minden londoni nő a szerelmével üldözné Danielt, a szenvedélyes botanikust. Csak az elragadóan csinos és szexi új kolléganő, Chloe nem akar tőle semmit. A férfi képtelen ellenállni ennek a kihívásnak…

Crystal Green
Régi bűnnek hosszú az árnyéka 

St. Valentine lakói megrökönyödve látják, hogy a városukban felbukkant cowboy a megszólalásig hasonlít tisztelt és szeretett városalapítójukra. Jared, akit csecsemőkorában örökbe fogadtak, és most a rokonait keresi, nyomozni kezd állítólagos felmenője után. Egy régi napló és a csinos pincérnő, Annette segítségével megdöbbentő felfedezést tesz…

A három történet közül, egyedül csak a harmadikra tudnám azt mondani, hogy tetszett… Nem mintha rossz lett volna a Georgia éve, és a Túlélni a Valentin-napot… De a harmadik részre tudnám még azt mondani, hogy azt élveztem is – Régi bűnnek hosszú árnyéka -.
Amelyben Jared bár nem sorolható a tökéletes pasikhoz – legalábbis az én listámon –, mégis voltak olyan pillanatai amelyekért kedveltem. Annette-tel is ugyanígy voltam. Egy átlagos, kedvelt karakter, számomra, semmi több.
Olyan, kis nyugis, rövid, gyors romantikus-szerelmi történet, amelyet egyszer (lehet, hogy lesz aki többször), el lehet olvasni…

Angol könyvek #4 - Erotikus & Romantikus

Sziasztok!

Jó sok kihagyásnyi idő után, most végre sikerült összegyűjteni nektek egy pár angol Epub/PDF könyveket, amelyeknek ahogyan korábban is, most is hoztam a letöltési linkjeiket... :)

Dora Sullivan


Alannah Carbonneau - Teach me to live (Teach me 1)







Alessandra Torre - Moonshot







Rissa Brahm - Tempting Isabel (Paradise South 1)







Stephanie Fourtnet - Butterfly Ginger







Stephanie Fournet - Fall Semester


Képtalálat a következőre: „stephanie fournet fall semester”





Stephanie Fournet - Leave a Mark


Képtalálat a következőre: „stephanie fournet leave a mark”





Stephanie Fournet - Legacy


Képtalálat a következőre: „stephanie fournet legacy”





Susan Elizabeth Phillips - Heroes Are My Weakness



Epub


PDF


Tarryn Fisher - F*ck Love




Epub


PDF


Tymber Dalton - Safe Harbor


Képtalálat a következőre: „tymber dalton safer harbor”

Epub


PDF

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...