Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 24., csütörtök

Cat Adams: A vér dala


Celia Graves, a profi testőr számtalan különös megbízást teljesített már, felvéve a harcot mind az emberi, mind a természetfeletti lényekkel. Ám a legújabb feladata minden eddigin túltesz.

Különc ügyfelét, a kis kelet-európai állam hercegét nem csak a terroristáktól kell megvédenie, a túlvilági lények egész hada is az arisztokrata nyomába ered.

Celia balsejtelme a megbízással kapcsolatban nem alaptalan: egy váratlan támadás utáni reggelen arra ébred, hogy szervezete részben átalakult. Néhány barátja – egy különleges képességű mágus, egy vérfarkas és egy tisztánlátó rendőr – összefog annak érdekében, hogy Celia túlélje a támadásokat, miközben fel kell kutatnia ellenségeit, és rá kell jönnie arra is, kinek áll érdekében, hogy eltegye az útból a fiatal uralkodót.

Barbara Lazar: A Virágszamuráj párnakönyve


Kozaisó vagyok.
Ötödik Leány.
Játéknő.
Mesemondó.
Szerető.
Feleség
Szamuráj.

„Az életemmel dicsőséget kell hoznom a családomra.” – Egész életében ez a cél lebeg a szegény földműves család kis Ötödik Leánya előtt, aki csupán hatéves, amikor egy darab földért cserébe apja eladja a földesúrnak.

A kegyetlen Csibánál megtanulja, hogyan tűrje csendben a megaláztatásokat és a szenvedést, azonban Daigoro no Goróval, a sötét lelkű pappal, aki elviselhetetlen testi és lelki kínokat okozva újra és újra felbukkan az életében, szembeszáll.

Büntetésből a Kitaszítottak falujába száműzik.

A hűséges szamuráj, Akio vele tart, a szárnyai alá veszi, és harcművészetekre oktatja a lányt, aki csak így képes elviselni, hogy férfiak kiszolgálására kényszerítik. Az okos gyermekből gyönyörű és bölcs nővé érő Rózsaszín Virágra, a mesélőre, aki történeteivel képes fékezni mások kegyetlenségét, felfigyel Micsimori kormányzó is.

A férfi szerelemre lobban iránta, és magával viszi: ahogy megálmodta, Kozaisó immár egy szamuráj feleségeként, mint magas rangú úrnő áll férje mellett a Taira és a Minamoto nemzetség között kirobbant háborúban. És hamarosan bosszúja is beteljesül.

A lírai szépségű napló, „párnakönyv” egy különleges nő életét követi végig a 12. századi Japánban, aki megállja a helyét emberként, szamurájként és feleségként, aki soha nem adja fel, és tisztaságát, erejét és hitét megőrizve végül legyőzi a gonoszt.

Kendare Blake: Anna 1-2.

Vérbe öltözött Anna


A 17 éves Cas Lowood szokatlan hivatást választ: halottakat öl.

Így tett az apja is, míg el nem pusztította egy kegyetlen kísértet. Cas apja rejtélyes fegyverével, az athaméval együtt a rendkívüli képességet is örökölte, ezért mozgalmas életmódra rendezkedik be boszorkánykodással foglalkozó mamájával és Tybalt, a szellemek jelenlétét megérző macska társaságában.

A fiú a helyi mendemondákat és a titokzatos események hírét követve nyomoz az élőkre veszedelmes, vérszomjas és bosszúálló holtak után, hogy ártalmatlanná tegye őket.

Így érkeznek meg egy ontariói kisvárosba, Thunder Baybe, ahol a vérbe öltözött Anna szedi áldozatait. Cas azt hiszi, szokványos esettel áll szemben. Csakhogy a több évtizeddel ezelőtt meggyilkolt, hófehér, vérrel pettyezett csipkeruhában kísértő, örökké 16 éves Anna senkinek sem kegyelmez, aki átlépi egykori otthona, a régi, elhagyott és elátkozott ház küszöbét…


 

A rémálmok lánya



A Vérbe öltözött Anna folytatása Hónapok teltek el, amióta a vérbe öltözött lány, Anna Korlova becsapta maga mögött a Pokol kapuját, de Cas Lowood, a híres kísértetvadász nem tudja kiheverni elvesztését.

Hiába mondják a barátai, hogy Anna miatta szállt alá, ő csak élőhalottként tengődik. A fiú tudja, hogy sosem talál rá a szerelemre egy élő lány oldalán, senki sem hasonlítható az ő halott Annájához. És csak őt látja mindenütt, vele alszik el és vele riad fel rémálmaiból.

De valami nagyon nincs rendjén… Ezek nem képzelgések. Valahányszor megjelenik, látszik Annán, hogy a legválogatottabb kínzásokat kell kiállnia. Persze meg kell bűnhődnie tetteiért, de Cas úgy érzi, most rajta a sor, hogy viszonozza a lánynak, amit érte tett…

Aprilynne Pike: Wings 1-4.

Szárnyak


„Aprilynne Pike első regénye, a Szárnyak, egy első könyves szerző bámulatos bemutatkozása. Az általa életre keltett mesevilág leleményességével csak a történetben elhelyezett csavarok bája veszi fel a versenyt.” – Stephenie Meyer, a Twilight saga szerzője

Mágia és összeesküvés, szerelem és veszély – ebből a nagyszerű regényből kiderül, hogy eddig szinte semmit sem tudtál a tündérek világáról.


 

Spells – Varázsigék



Laurelt beidézik tündérhazájába. Mindkét otthonát halálos veszély fenyegeti, szülei házát és a tündérek országát Avalont is. Így a lánynak minden erejére és tudására -legyen az emberi vagy tündéri- szüksége lesz ahhoz, hogy túlélje a megpróbáltatásokat.

Ki fog neki segíteni?

David, akivel a való világban él szerelemben? Vagy Tamani, az ellenállhatatlan tündérfiú, akihez tagadhatatlanul erős szálak fűzik?


 

Illusions – Illúziók



Laurel tavaly óta nem találkozott Tamanival; akkor arra kérte a fiút: engedje el. Bár még mindig sajgott a szíve, biztos volt benne, hogy jól döntött, amikor Davidet választotta.

De amikor az élet végre visszatér a normális kerékvágásba, Laurel felfedezi, hogy ismét harcolnia kell egy ismeretlen ellenféllel. Újra Tamanihoz kell fordulnia védelemért és jótanácsért, mert az Avalont fenyegető veszély nagyobb annál, mint amit a tündérek valaha is képzeltek volna.

Most először Laurel nem lehet biztos abban, hogy ők kerülnek ki győztesen.


Destined – Elrendelve


Laurel immár tudja az igazságot: Yuki ritka Téltündér, a leghatalmasabb, legveszélyesebb minden tündér között, és Klea arra akarja használni az erejét, hogy elpusztítsa Avalont.

Azt azonban még nem sejti, hogy Kleának Yukin kívül számtalan más fegyvere is van, amelyek segítségével pillanatok alatt fordíthat egy ütközet menetén.

Avalon napjai meg vannak számlálva, de a Wings sorozat utolsó kötetében Tamani, David és Chelsea segítségével Laurel szembeszáll a bosszúszomjas tündérrel.

A mindent eldöntő ütközet – háborúban és szerelemben!

Trish Doller: Majdnem normális




Travis másfél évig volt Afganisztánban, azonban most eltávot kap, így hazatér családjához, akikkel azóta nem sok kapcsolatot tartott.

Az apja még mindig csalódásként kezeli a fiút, az anyja túláradó lelkesedéssel próbál a kedvében járni, az öccse pedig lenyúlta a kocsiját és barátnőjét, csakúgy, mint eddig mindent, ami Travis-é volt.

Ráadásul a fiút hallucinációk kísértik, nem tudja feldolgozni legjobb barátja halálát.

Az egyetlen, akit Travis tényleg szívesen lát újra, az Harper, a fiú egykori majdnem barátnője, akivel egyre közelebb kerülnek egymáshoz...

Ana Leigh: A Fraser fivérek 1-2.

Vadnyugati szerelem


A bestsellerszerző, Ana Leigh káprázatos új sorozatának első részében megtudhatjuk, hogyan találta meg Clay Fraser a szerelmet és szenvedélyt a vadnyugaton.

Amikor a jenki szépség, Rebecca Elliott tudomására jut, hogy egyedülálló nők nem csatlakozhatnak a Kaliforniába tartó szekérkaravánhoz, kétségbeesett lépésre szánja el magát. Kiválasztja magának a jóképű Clay Frasert, és beveti csáberejét, minek következtében másnap reggel jegygyűrűvel az ujján ébred.

Clay Fraser, a korábbi konföderációs katona egy reggel arra ébred, hogy akár tetszik neki, akár nem, az elmúlt éjszaka megnősült – és ami még ennél is szörnyűbb, egy jenkit vett feleségül. De ami a legrosszabb az egészben, a felesége nem hajlandó vele hálni!

Szikrázik a levegő közöttük, és perzselő vonzalom kíséri őket útjukon, miközben a szekérkaraván nyugat felé tart. De csak a nyugati égnél is határtalanabb szerelem vezeti rá Rebeccát és Clayt, hogyan vághatnak bele abba a szenvedélyes, új életbe, ami a végzetük…


 

Az új seriffhelyettes



Amikor banditák támadják meg a postakocsit, amellyel Cassie Braden utazik, a nő hálás Colt Frasernek, amiért megmentette. Ám semmi esetre sem találja vonzónak a tagbaszakadt, jóképű idegent – végtére is csak átutazóban van, Cassie pedig mindig kikosarazza az arra vetődő cowboyokat. De akkor miért szikrázik a levegő, ahányszor csak együtt vannak?

Colt úton van Kaliforniába, hogy szerencsét próbáljon, de bátorsága révén ő lesz a seriffhelyettes abban az álmos kisvárosban, ahol Cassie él. No nem mintha meg akarna állapodni, de szüksége van a pénzre – és miért ne kezdeményezne ártalmatlan flörtöt a seriff vadóc lányával, mielőtt tovább folytatja útját nyugat felé?

Mégis, amikor újabb veszély fenyeget, a Cassie és Colt közé álló erők elveszítik a csatát az ellenállhatatlan vággyal és az elfojthatatlan szerelemmel szemben.

Ana Leigh: A MacKenzie klán


Luke


Honey Behrnek sürgősen könnyű zsákmány után kell néznie. Utolsó dollárján jegyet vált egy folyami hajóra. Amikor lehetősége adódik, hogy átvegye egy hirdetés útján szerzett, megrémült menyasszony helyét, a merész és szabad szőke egy pillanatig sem habozik.
Ám rá kell döbbennie, hogy a játék egyre komolyabbá válik,  amikor egyenesen a törvény karjába szalad.

Luke MacKenzie sheriff menyasszonyt keres; szelíd, anyáskodó hölgyet, aki jól gondját viselhetné a gyermekének. Ám amikor megpillantja a fényt Honey szemében, rádöbben, mekkora bajba került. A kék szemű szépség domborulatai önmagukban elégnek bizonyulnak, hogy bűnbe vigyenek.


 

Josh

 
Josh MacKenzie detektív mindig elkapja az emberét, de még soha nem került szembe egy olyan nővel, mint amilyen Emily Lawrence!

Emily elmenekül vagyonos családja és unalmas társasági udvarlói elől, hogy a vadnyugaton keressen kalandot; de a kezdő Harvey-felszolgálólány többet kap, mint amire számított, amikor találkozik Josh MacKenzie-vel.

Úgy gondolja, a magas, jóképű texasi álmai férfija lehet… egészen addig, míg az bilincset nem kattint a csuklójára, hogy hazavigye. Természetesen a gyönyörű méregzsák minduntalan igyekszik keresztülhúzni Josh számításait – aki férfiasan megpróbál ellenállni bűvös vonzerejének, miközben azon tűnődik, mi sodródott nagyobb veszélybe: a munkája vagy a szíve?


Zach


A dacos Zach MacKenzie veszélyes titkot őriz, amiért nagy árat fizethet, ha elszalasztja az egyetlen esélyt, hogy elnyerje a régóta vágyott nő szerelmét…

Ő a legrosszabb, akit nő szerethet.

Rose Duboise Harvey-pincérnőként utazik Nyugatra keresve egy új életet és gazdag férjet remélve. Annál több esze van, minthogy belehabarodjon egy olyan jelentéktelen cowboyba, mint Zach MacKenzie. Bár a férfi erős, és elég jól néz ki ahhoz, hogy elálljon tőle a lányok lélegzete, de veszélyes útonállókkal barátkozik, akik biztosan mindannyian a vesztükbe rohannak. De miért nem tudja mégsem lecsillapítani zakatoló szívét, valahányszor a férfi közelében van?

Zach viszont csak megjátssza a rosszfiút, hogy beépüljön egy törvényszegő bandába. Ha elmondaná Rose-nak, hogy valójában a Texas Rangers rendőre, nemcsak megbízását kockáztatná, de mindkettőjük életét is.

Ajka ellenállhatatlan, és szenvedélyének lángja is elég erősen perzsel ahhoz, hogy egy okos férfi valami igazán ostoba dolgot tegyen… mint például, hogy beleszeret.


 

Jared

 
A tüzes Kitty MacKenzie többet kap, mint amire számított. Nemcsak egy jóképű, konok, magának való férfit, hanem annak két csintalan leányát is…

Kitty MacKenzie, a csinos, fiatal özvegyasszony úgy dönt, újra kezdi életét, és elvállal egy nevelőnői állást két elragadó, bár rendkívül pajkos kislány mellett. De az igazi problémát nem az ikrek jelentik, hanem az édesapjuk.

A magas, sötét hajú Jared Fraser egyre jobban foglalkoztatja, hiszen olyan ördögien jóvágású, hogy Kitty szíve mindig vadul kalapálni kezd, amikor csak egymásra néznek. Jared viszont azok után, hogy felesége, aki két kislányát is szülte, elhagyta őt, képtelen megbízni a nőkben. De Kitty valahogy egészen más…

Elizabeth Bard: Ebéd Párizsban


Szerelmi történet receptekkel

Egy párizsi hétvége alkalmával Elizabeth Bard együtt ebédelt egy sármos franciával – és soha többé nem tért haza.

Vajon szerelem volt első látásra? Vagy az volt a döntő mozzanat, hogy a kés könnyedén siklott keresztül a pavé au poivre-on, és a hús rózsaszín leve étvágygerjesztően folyt rá a vajas borsmártásra? Az Ebéd Párizsban egy fiatal amerikai nő két szenvedélyes – újdonsült kedveséhez és a francia konyhaművészethez fűződő – szerelmi viszonyának hiteles krónikája.

Elizabeth, miután fogja magát és új életet kezd a világ legromantikusabb városában, lelkesen veti bele magát a nyüzsgő piacok, a hangulatos bisztrók és a nádszálvékony femmes fatales-ok világába. Megtanulja, hogyan kell halat pucolni (ebben Jane Austen siet a segítségére), mindent elkövet, hogy leküzdje az időnként rátörő honvágyat (ehhez a csokoládéfelfújtat kell bevetnie), és belehabarodik a hentesébe (aki Matt Dillon kiköpött mása). Elizabeth rájön, hogy minél mélyebbre merül a francia konyhaművészetben, annál könnyebb megértenie Párizst.

Felfedezi, hogy a francia kultúra nem sokban különbözik az érett sajttól – a kérges külső lágy, pikáns belsőt takar.

Scott Westerfeld: Leviatán 1-2.

Leviatán


Ezerkilencszáztizennégyet írunk. Az Osztrák-Magyar Monarchia trónörökösét, Ferenc Ferdinánd főherceget meggyilkolták, és egész Európa a háború küszöbére sodródik.

Két tábor áll szemben egymással összebékíthetetlenül: a gépimádó barkácsok és a darwinisták, akik sosem látott fajzatokat tenyésztenek háborús célokra.

Ferenc Ferdinánd fia, Sándor herceg az egymásnak feszülő nagyhatalmak figyelmének középpontjába kerül, és menekülni kénytelen szülei gyilkosai elől.
Útja keresztezi Deryn Sharpét, a skót lányét, aki fiúnak öltözve szolgál a brit légierőnél.
Az egyikük barkács – a másik darwinista, és mindketten súlyos titkokat őriznek.

Harcok, veszedelmek és intrika szegélyezik útjukat, a nyomukban pedig ott liheg a háború.


 

Behemót



Egy ellopott hadihajó. Egy titkos küldetés. Egy világraszóló kaland.

A behemót a brit tengerészet legádázabb teremtménye, mely egy falással egész hadihajókat tüntet el. A darwinisták fel akarják használni a barkácsok ellen, még ha ezért azt az árat is kell fizetniük, hogy az Oszmán Birodalom is belép a háborúba.

Deryn, a brit légierő fiúruhában szolgáló kadétja és Sándor, az álruhás osztrák–magyar trónörökös a Leviatán fedélzetén utaznak Isztambul felé. A léghajó küldetését azonban katasztrófa fenyegeti, és a két fiatal hamarosan idegen földön találja magát – magányosan, üldözőkkel a nyomukban. Sándornak és Derynnek minden ügyességükre, ravaszságukra és szövetségesükre szükségük lesz, hogy megbirkózzanak a veszedelmekkel.

Scott Westerfeld: Csúfok 1-2-3.

Csúfok


Mindenki tündöklően gyönyörűvé válik, mint egy szupermodell. Mi ebben a baj?

Tallynek hamarosan tizenhat éves lesz, és már alig várja. Nem a jogosítvány miatt, hanem hogy végre szép legyen. Tally világában a tizenhatodik születésnap egy olyan műtétet jelent, ami az embert taszító csúfból lélegzetelállító szépséggé változtatja. És azonnal egy olyan high-tech paradicsomba kerül, ahol nincs más dolga, mint őrületesen nagyokat bulizni. Néhány hét múlva ő is megérkezik oda.

De új barátnője, Shay nem biztos benne, hogy széppé akar válni. Szívesebben próbálná ki az életet odakint. Amikor Shay megszökik, Tally a szépek világának egy teljesen új oldalát ismeri meg – és ez taszító. A hatóságok az elképzelhető legrosszabb ajánlatot teszik a lánynak: találja meg barátnőjét és adja a kezükre, máskülönben sosem változhat széppé. Döntése örökre megváltoztatja az életét.

Egy új, rabulejtő trilógia első kötete.


 

Szépek



Gyönyörű. Közkedvelt. Tökéletes.
Tökéletes tévedés.
Tally végre szép lett. Most a tökéletesnél is jobban néz ki, a ruhái káprázatosak, a fiú akivel jár, szívdöglesztő, őt pedig mindenki imádja. Ez az, amire mindig is vágyott.

De valami még sincs rendjén.
Valami azt súgja, a sok szórakozás mögött – az állandó bulizás, high-tech luxus és a teljes szabadság mögött – valami hiba van.Valami fontos. Aztán érkezik egy üzenet Tally múltjából. Elolvassa, és eszébe jut, hogy mi is a baj a szép élettel.

A szórakozásnak vége szakad.
Választania kell: küzdjön azért, hogy elfelejtsen mindent, vagy küzdjön inkább az életéért. Egy biztos. A hatóság nem tűri, hogy bárki birtokában legyen ennek az információnak.

A Csúfok folytatása – ha lehet, még az első résznél is jobb!
Feledkezz bele!


 

Specials – Különlegesek



A Különleges Körülmények Ügyosztálya: ezektől a szavaktól Tallyt taszító, lázadó csúf napjai óta kiveri a víz. Régen a Különlegesek csupán fenyegető szóbeszédként léteztek, félelmetesen szépet, veszélyesen erőset, és lélegzetelállítóan gyorsat is jelentve.
Egy hétköznapi Szép leélheti az életét úgy, hogy soha nem találkozik Különlegessel.
Tally azonban sosem volt hétköznapi.

Most pedig egyik napról a másikra maga is közéjük tartozik: feltuningolt harci gépezet, melynek célja, hogy a Csúfok nyugton, a Szépek pedig bután maradjanak. Az erő, a sebesség, és gondolkodásának gyorsasága és tisztasága jobb érzés, mint bármi, amire Tally vissza tud emlékezni. Általában.

Azonban szívének egy aprócska csücske még mindig emlékszik valami többre. Ezt mégis könnyű elhessegetni, amíg Tallynek fel nem ajánlják a feladatot, hogy irtsa ki véglegesen Újfüstös lázadóit. Végül nincs más választása: hallgatni kénytelen arra az apró, halk szívdobbanásra, vagy véghezvinni a feladatot, melyre beprogramozták.

Akárhogy dönt is, Tally világa soha többé nem lesz már a régi.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...