Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. december 30., szerda

B.Ú.É.K.!!!!

Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet, Kívánok Mindenkinek!!!!


Moskát Anita: Horgonyhely


Egy birodalomban, ahol a föld oda köti az embert, ahová megszületett, csak azoknak van reménye a vándorlásra, a kereskedelemre és a hatalomra, akik várandósak. Ebben a nők uralta, különös mágiával átitatott világrendben három rendkívüli személy keresi a kitörés lehetőségét.

A könyvtárhajójához kötött Vazil titokban az egyenjogúság eszméjét hirdeti és a nők vándorlásának okait kutatja, hogy egy napon mindenki szabad lehessen. Lánya, Helga azonban szabadulna a hajótól, ahová születése óta kötődik, ezt pedig csak egyféleképpen teheti meg: ha teherbe esik, minél előbb. Lars a föld férfiak számára tiltott mágiáját űzi, ami által különleges hatalomra tesz szert – ez pedig az egész világukat felforgathatja.

Moskát Anita merész témát feszegető, lenyűgöző regénye felülbírálja az előítéleteket, és egy sötét és kíméletlen történeten belül keresi a választ a kérdésre, hogy mi a szabadság és a mások feletti uralom ára.

Michael Robotham: Élet vagy halál


A rácsok mögött töltött tíz hosszú év után miért szökik meg valaki a szabadulása előtt egyetlen nappal?

Audie Palmer már egy teljes évtizedet lehúzott a texasi állami börtönben, miután beismerte a bűnösségét az egész országot megrázó bűntényben. Tíz évvel korábban fegyveresek kiraboltak egy pénzszállító autót, ám az akció nem a tervek szerint alakult: a hajszában négy ember életét vesztette, és hétmillió dollár nyomtalanul eltűnt. Ennyi pénzért pedig már sokan sok mindenre képesek.

Audie a szabadulása előtti napon azonban eltűnik a cellájából. Mindenki őt keresi – a rendőrség, az FBI, az alvilág, de még magas rangú politikusok is. És ekkor egy másik fegyencnek is titokzatosan nyoma vész ugyanabból a börtönből…

Audie viszont nem saját maga miatt aggódik, valaki más életét próbálja megmenteni.

A. M. Aranth: A Liliom Kora


A Város otthon, béke, biztonság.

Lily, amióta az eszét tudja, a Városban élt. A Város volt hazája, táplálója és élete. Egy nap azonban, amikor rejtélyes emberek rabolják el, rá kell döbbennie, hogy a mélyben a Város szörnyű titkokat rejt: az utcák kövei alatt, a dübörgő gőzgépeknél és kavargó csatornajáratoknál is mélyebben iszonyatos sötétség lapul, amellyel egyedül ő veheti fel a harcot.

Vincent mindent elvesztett. A lány, akiért az életét is odaadná, eltűnt. A nyomozás során a férfi mindennel és mindenkivel szembeszáll, hogy visszakaphassa – közben nem is sejti, hogy ellenségei már rég kivetették hálójukat, és minden lépés csak közelebb viszi a végzetéhez.

Közben megállíthatatlanul közeledik újév napja, egy új korszak hajnala, amikor a Város acél szíve lángra lobban és ünneplő embertömegek lepik el a ködlepte utcákat. És egyikük sem tudja, hogy közben éhes szempárok milliói, mint megannyi csillag pislognak a Városra a külső sötétségből.

Mert a Város már nem csak otthon és béke, hanem egy ősi, titkos háború frontvonala, amely egész világok sorsát dönti el.

Adele Parks: Férjek és szeretők


Szex, pasik, kavarás…

Connie húszas éveinek végén járó mai modern nő. Londonban él, és mindene megvan, amiről barátnői csak álmodoznak; jóképű férj, jó állás, szép ház. Aztán egy konferencián belebotlik a két lábon járó kísértésbe, egy veszni valóan csinos, csábulj-el típusú pasiba, és egy csapásra fenekestől felfordul az élete. Megkérdőjeleződik minden, amiben eddig hitt, és amit eddig biztosnak vélt. Vajon mégiscsak Ő a Végzet vagy ez is kaland csupán, mint anno a többi?

Manapság sokan vitatják az ásó, kapa, nagyharang örök életre szóló tartósságát és szentségét. Hogy és miért van az, hogy a tökéletesnek látszó álomvilág egyszerre csak nem lesz elég? Miért akarunk mindig többet és többet?

Connie története jó alkalom arra, hogy közel kerüljünk a tűzhöz, anélkül, hogy közben megégetnénk magunkat.

Kylie Scott: Lick – Taktus (Stage Dive 1.)


Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte

Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!

Colleen Hoover: This Girl – Ez a lány (Szívcsapás 3.)


Colleen Hoover, a New York Times bestseller írója a viharos szerelemmel, szenvedéllyel és fájdalommal teli Szívcsapás-sorozattal számos olvasót ejtett rabul. 

Miután Layken és Will szerelme a legnagyobb próbatételeket is kiállta, az immár házasságban élő fiatal pár végre kezdi biztonságban érezni magát a kapcsolatban. De bármennyire is élvezi Layken az új, közös életüket, néhány kérdés nem hagyja nyugodni. Noha Will szeretné magában tartani a múlt fájdalmas emlékeit, Layken mindent tudni akar róla. Will végül beadja a derekát, és elmeséli saját történetét, mely során felszínre kerülnek legbelsőbb érzelmei és gondolatai. Miközben újraéli jó és rossz pillanatait, a Laykennel való első találkozásáról is meglepő dolgok derülnek ki.

Az Ez a lány-ban Will a saját szemszögéből meséli el Laykenhez fűződő, bonyolult kapcsolatát.

Kettejük jövője azon múlik, hogyan birkóznak meg a múlttal a közkedvelt Szívcsapás-sorozat záró részében.

Cassandra Clare · Sarah Rees Brennan: Az Árnyvadász Akadémia (Történetek az Árnyvadász Akadémiáról 1.)


Miután mondénként, aztán vámpírként élt, Simon nem gondolta volna, hogy egyszer még árnyvadász lehet belőle, ma azonban megkezdi tanulmányait az Árnyvadász Akadémián.

Vajon lehet-e belőle ugyanaz az ember, aki vámpírként volt? Képes lesz-e megint hőssé válni, és megfelelni a barátainak, Isabelle-nek, és legfőképpen önmagának?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...