Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. augusztus 2., csütörtök

Johanna Lindsey: A Malory család 1-12.

Egyetlen ​szerelem


Lord Edward és Lady Charlotte Malory gyönyörű unokahúga, Regina Ashton végzetes tévedés áldozatává válik: az elviselhetetlen természetű, de ellenállhatatlanul jóképű Nicholas Eden a szeretője helyett őt rabolja el. 

Miután beszennyezte Reggie nevét, a szenvedélyes természetű hölgy megfogadja, hogy minden áron hozzámegy feleségül. 

Reggie lélegzetelállító szépsége a lelke mélyéig felkavarja Nicholast, pedig ez eddig még egyetlen nőnek sem sikerült. 

Vajon a kettejük között fellángoló szenvedély képes lesz legyőzni minden akadályt, intrikát és félreértést? 

És igaz-e, hogy az Eden család férfitagjai életükben csak egyszer szeretnek? 

Az Egyetlen szerelem a Malory család történetének első regénye.




Szíved ​rejtekén


Roslynn Chadwick, a gyönyörű skót örökösnő kénytelen egy biztonságot jelentő házasságba menekülni, hogy megvédje magát a vagyonára áhítozó gátlástalan unkatestvérétől. Nincs sok ideje arra, hogy férjet találjon magának, és a sors különös fintora, hogy éppen Anthony Malory kelti fel a figyelmét. 

A férfi nemcsak megrögzött agglegény, de züllött szoknyapecér hírében is áll. Az ellenállhatatlan nőcsábász rabul ejti Roslynn képzeletét. 

Vajon sikerül a józan eszére hallgatnia vagy elsodorják az érzelmei? 

A tét nem kicsi, hiszen a vagyona, az élete és a szíve forog kockán. 


A Szíved rejtekén a Malory család történetének második regénye, az Egyetlen szerelem folytatása.





Tengernyi ​szerelem


Georgina Anderson egy nagy csalódás után alig várja, hogy maga mögött hagyja Angliát, és a gyűlölt angolokat. 

Minél előbb vissza akar térni Amerikába, ezért fiúruhába öltözve felkéredzkedik a Maiden Ane fedélzetére, hogy a kapitány inasaként dolgozva tegye meg a hosszú tengeri utat hazáig. 

James, a Malory család fekete báránya hamar átlát a szitán, és elbűvöli az ártatlan lány bátor és önálló személyisége. 

Malory kapitány, aki annak idején megfogadta, hogy soha nem nősül meg, most mégis megtalálja szíve választottját: a lány soha nem tapasztalt szenvedélyt kelt a lelkében.







Csodatévő ​szerelem


A Malory család legfiatalabb tagja, Amy Malory is felcseperedett, és gyönyörű lány lett belőle. Az első bálja után mindenki arra számít, hogy egy tisztességes fiatalember megkéri a kezét. Ám a heves természetű és önfejű csitri a lehető legalkalmatlanabb férfit szemeli ki magának, a jóképű és szigorú felfogású hajóskapitányt, aki majdnem a bitófára juttatta a lány nagybátyját, James Maloryt. 

A mogorva Warren Andersont megdöbbenti Amy merész közeledése, annál is inkább, mert James Malory rakoncátlan természetű unokahúgáról van szó. 

A férfi szívét megkeményítette egy régi csalódás, és esze ágában sincs behódolni a csitri bájainak. Mégsem tud ellenállni a lány varázslatos egyéniségének. 

Amy kitartása és töretlen optimizmusa egy olyan szerelem felé sodorja, amely nemcsak a lelki békéjét veszélyezteti, hanem egy családi viszály további elmérgesedését is jelentheti. 

Vajon megtörténik a csoda? 

Warren megszabadul a múlt árnyaitól, és képes lesz még egyszer szeretni?






Mondd, ​hogy szeretsz (Pénzen nyert szerelem)


Kelsey Langton családját egyik csapás éri a másik után. Az ifjú hölgy nem tudná elviselni, hogy az imádott kishúga egy fillér nélkül az utcára kerüljön, ezért egy árverésen áruba bocsátja magát. 

Lord Derek Malory nyeri meg a licitet, és így Kelsey a szeretője lesz. 

Derek, a jóképű és ellenállhatatlan csirkefogó soha nem tapasztalt gyönyörökkel ismerteti meg ártatlan szeretőjét. 

Izgalmas kalandjaik során Kelsey mindvégig el akarja titkolni előkelő származását, hiszen nagy szégyent hozna a családjára, ha kiderülne, hogy mit tett. 

Vajon a kimondhatatlan szerelemnek végül sikerül legyőznie a társadalmi előítéleteket?




Ajándék


A ​Maloray család az ősi birtokon, Haverstonban gyűlik össze, hogy együtt ünnepelje a karácsonyt, de nem mindenki érzi magát emelkedett hangulatban. 

Sok a feszültség és a megoldhatatlannak tűnő probléma. 

Ekkor egy szépen becsomagolt ajándék bukkan fel a szalonban, amelyről senki nem tudja, hogy ki tette oda, és kinek szánták. 

A család fiatalabb tagjai egy idő után nem bírják tovább, és felbontják a rejtélyes csomagot, hogy megtudják, mi van benne. 

Egy régi időkben írt naplóra bukkannak, amely elmeséli nekik Christopher Malory és egy Anasztázia nevű cigánylány szenvedélyes szerelmének történetét. 

Egy ígéret miatt Anasztázia kénytelen olyan férfihoz feleségül menni, akitől irtózik. Az előre elrendezett házasságtól csak úgy menekülhet meg, ha egy nem cigány férfi lesz a férje. A jóképű angol lordot már az első találkozásuk alkalmával megbabonázza a lány különleges szépsége, de elfogadhatatlannak tartja, hogy ilyen alacsony származású nővel kössön házasságot. Ám a béke és az ajándékozás időszakában sok csoda történhet. A naplóból megtudjuk, hogy Christophernek sikerült-e legyőznie előítéleteit, és az úri társaság megvetésétől való félelmét.






Szívem ​ellopott kincsei 

Danny ​London egyik legsötétebb negyedében, fiúnak öltözve éli az árva utcagyerekek életét, és lopással keresi a kenyerét. Csak annyit tud, hogy családját megölték, de neki a csodával határos módon sikerült megmenekülnie. 
Jeremy Mallory nem mindennapi körülmények között találkozik Dannyvel. A lány egy ócska fogadóban megpróbálja kirabolni az ifjú lordot, és akkor még egyikük sem tudja, hogy ez a kaland milyen váratlan fordulatokat hoz mindkettejük életébe. 
Ki ez a titokzatos nő, akinek a múltja a feledés homályába vész? 
Miért akarják még most is eltenni láb alól, és kinek áll útjában? 
Jeremyről mindenki tudja, hogy soha nem akar megnősülni, és mindennél fontosabbnak tartja a szabadságot. 
Mi történik, ha egy olyan nővel találkozik, aki hozzá hasonlóan gondolkodik, és határozott elképzelései vannak a jövőjéről? 
Képes ellenállni a kísértésnek, amikor Danny a szeme előtt változik át rongyos csavargóból gyönyörű nővé?
Az izgalmas történet végigvezeti az olvasót a Malory család életének egy újabb fejezetén.

A ​vágy foglyai


Az ​ifjú Gabrielle Brooks az anyja halála után maga mögött hagyja Angliát, hogy felkutassa rég nem látott édesapját a Karib-tenger térségében.
Érthető a megdöbbenése, amikor kiderül, hogy Nathan Brooks nem egy kereskedelmi hajó kapitánya, hanem kalóz! 
Apa és lánya három csodálatos évet tölt el a mesés karibi szigeten. Egy idő után Nathan mégis úgy dönt, hogy a lánya térjen vissza Angliába, és az elegáns londoni körökben keressen férjet magának. Régi barátját, James Maloryt kéri meg, hogy vegye a pártfogásába, és a felesége, Georgina segítségével vezesse be Gabrielle-t az úri társaságba. 

Drew Anderson, a jóképű amerikai hajóskapitány éppen a húgánál, Georgina Malorynál tartózkodik Londonban, és kénytelen elvállalni a feladatot, hogy a hölgyeket bálokba, estélyekre és társasági összejövetelekre kísérje. 
A hírhedt szoknyavadászt soha nem érdekelték a férjre vadászó ifjú szüzek. Ám most a sok félreértés, és a kezdeti ellenségeskedés meglepő fordulatokhoz vezet. 
A szereplőkre nem várt kalandok és veszélyek leselkednek. Hajórablás, fogolyszabadítás, kincsvadászat – de a legnagyobb kihívást az az olthatatlan szenvedély jelenti, amely mindkettejüket rabságban tartja. 

Kalandos ​szerelem


A MALORY CSALÁD TÖRTÉNETE FOLYTATÓDIK! 

Katey Tyler egy unalmas connecticuti faluban nőtt fel. Apját fiatalon elvesztette, és anyja halála után úgy dönt, semmi sem köti már a szülőfalujához. Egy váratlan örökség lehetővé teszi, hogy megvalósítsa régi álmát, és világ körüli útra induljon. Először Angliába hajózik, hogy felkeresse az édesanyja rokonait, akikkel még soha nem találkozott. 

Útban Anglia felé Katey megismerkedik a hajó tulajdonosával, a jóképű Boyd Andersonnal. A fiatalember éppen azt fontolgatja, hogy Londonban telepszik le. 

Katey unalmas gyermekkora után élményekre és izgalmakra vágyik. Nem kell sokáig várnia a kalandokra, mert hamarosan belekeveredik egy gyermekrablásba, bűnözőnek nézik, letartóztatják, kalózok elől kell menekülnie, találkozik az anyja rokonaival és a Malory családdal. Megdöbbentő titkokat tud meg a származásáról, és megismeri a szerelem minden örömét és fájdalmát.

Az ​igazi

Richard ​Allen kilenc évvel ezelőtt megszökött Angliából, és azóta önkéntes száműzetésben él a Karib-tengeri szigeteken. Zsarnok apja a születése óta kegyetlenül uralkodott rajta, ráadásul már gyerekkorában kiválasztotta leendő feleségét, és egy olyan megtámadhatatlan házassági szerződést kötött a lányos szülőkkel, amely a két család egyesülési szándékát foglalta írásba. Richard még gyerek volt, amikor először találkozott menyasszonyával, és az ifjú jegyesek az első pillanattól kezdve kölcsönös ellenszenvet éreztek egymás iránt. Ezért Richard tizenhat évesen felszállt az első induló hajóra, és elmenekült az apja elől. 

A szokatlan környezetben hamar barátokra talál, és kalóznak, majd kincsvadásznak áll. Senkinek sem beszél a múltjáról, és franciának adja ki magát, nehogy az apja pribékjei rátaláljanak. Amikor egy fontos ügy miatt vissza kell mennie Angliába, gondosan ügyel arra, hogy megőrizze a titkát, de egy álarcos bálon az élete váratlan fordulatot vesz. 

Julia Miller szinte a születése óta egy lord menyasszonya, ezért polgári származása ellenére befogadja az előkelő londoni társaság. A helyzete azért is egyedi, mert az apja súlyos balesete után, a hatalmas vagyon egyetlen örököseként, ő vezeti a család üzleti birodalmát. Az élete azonban nem lehet teljes, mert gúzsba köti egy régi szerződés, amely szerint hozzá kell mennie Lord Allen fiához.
 Julia az első pillanattól kezdve gyűlöli az ifjú lordot, és egyáltalán nem bánja, hogy kilenc évvel korábban megszökött Angliából, és azóta senki sem látta. Az ügyvédei azzal biztatják, hogy ennyi év távollét után van remény a szabadulásra, mert holttá nyilváníthatja a vőlegényét. 

Julia úgy érzi, hogy hamarosan egy új élet nyílik meg előtte, és a barátnőihez hasonlóan végre ő is igazi vőlegény után nézhet. El is megy a szezonnyitó Malory-bálba, hátha ott találja meg az igazit… 


Viharos ​meggyőzés

James ​Malory Amerikába viszi a lányát, Jacqueline-t, és az unokahúgát, Judith-t, hogy teljesítse amerikai sógorainak, az Anderson fivéreknek tett ígéretét. A megállapodás szerint Jack Angliában nevelkedik, de Amerikában tölti az első báli szezonját.
Jacqueline és Judith nemcsak kuzinok, de elválaszthatatlan barátnők is, akik megfogadják, hogy nem lesznek szerelmesek, és nem fognak férjhez menni az első báli szezon alatt. Úgy gondolják, hogy a debütálás a szórakozás ideje, és ráérnek még férjet találni maguknak. Nagy örömmel készülődnek a hosszú tengeri útra, ami azonban a vártnál több kalandot hoz számukra.
Judith a legénység tagjai között megpillant valakit, akit korábban már látott a kuzinja kastélya mellett álló romos házban. Akkor azt hitte, hogy egy kísértettel találkozott, de most egy hús-vér férfi áll előtte. Az élet tele van váratlan fordulatokkal. Jacqueline sem ússza meg kalandok nélkül, mert felbukkannak James régi ellenségei, akik a lányán keresztül akarják csapdába csalni.
Nathan Tremayne munkára jelentkezik a Maiden George-ra, James Malory hajójára. Nem jószántából megy Amerikába, hanem egy küldetést teljesít, amivel visszaszerezheti a szabadságát. Csempészésért letartóztatták Angliában, és azzal a feltétellel engedték szabadlábra, hogy segít lefülelni egy hajókat zsákmányoló tolvaj bandát. A férfi kénytelen elvállalni a feladatot, mert két kis unokahúga bánná, ha megszökne. A szálak Amerikába vezetnek, ezért vállal munkát James Malory hajóján.
Nathan egyik felmenője gróf volt, ő mégis gyűlöli a nemeseket. Annál jobban haragszik magára, amiért nem tud ellenállni Judith Malory szépségének és vonzerejének. Az út során váratlan veszélyek leselkednek rájuk, de Nathan számára a legnagyobb veszélyt a saját érzelmei jelentik.
Nathan és Judith két külön világból származik. Elég erős a szerelmük, hogy legyőzzék az előítéleteket, és megtalálják a boldogságot?


Gyönyörű ​vihar

Johanna ​Lindsey ezúttal Jacqueline Malory viharos történetét meséli el nekünk. Jacket olthatatlan bosszúvágy hajtja, ezért újra összetűzésbe kerül a jóképű kalózzal, aki korábban elrabolta őt. Ám a második találkozásuk egészen másfajta vágyat lobbant fel benne.
James Malory és sógorai, az Anderson fivérek, most az egyszer egyetértenek valamiben: ideje bosszút állni a bűnözőn, aki elrabolta James és Georgina imádott lányát az első amerikai báljáról, és magával vitte a Karibi-térségbe. Jacknek ugyan sikerült épségben megszöknie, de a tettes akkor is példás büntetést érdemel. James sejti, ki áll az aljas terv mögött, és egy egész flottával indul útnak a Nyugat-Indiai szigetekre, hogy egy igazi Malory-féle megtorlást hajtson végre.
Jacket jobban érdekli a bosszú, mint az, hogy az első londoni szezon során férjet találjon magának, ezért nagyon haragszik az apjára, amiért otthon hagyta. Aztán egy titokzatos idegen az elrablójához vezeti őt meg a bátyját, Jeremyt. A Malory testvérek el akarják kapni a bűnözőt, de ők esnek a fogságába, és a kalóz hajóján „vendégeskedve” kénytelenek elhagyni Angliát. Jack mindent elkövet, hogy túljárjon a szemfüles fogvatartója eszén, akiről közben kiderül, hogy nem egy átlagos kalóz. Sőt talán nem is kalóz, hanem egy nemes, aki le akar számolni valakivel, még azokból az időkből, amikor Jack apját Hawke kapitányként ismerték. A lány hamar rájön, hogy igazából csak egy veszély fenyegeti: az egyre szenvedélyesebb vonzalom, amit egymás iránt éreznek.

3 történet egy kötetben 1-13.

Jessica Steele · Catherine George · Penny Jordan
A ​főnök szeretője 

Jessica ​Steele: Szerelmes suttogások
Katja Finn, a fiatal titkárnő már maga sem tudja, mit gondoljon. Amikor a jóképű vállalkozó, Gregory Mulholland meghívja vidéki házába, a lány hamarosan a közös jövőről kezd ábrándozni. De az első gyöngéd csókok után a férfi hirtelen durván elutasítja őt. Később Gregory egy üzleti útjáról ír Katjának és találkát kér tőle. A lányon elhatalmasodik a szeretett férfi iránti vágyakozás…
Catherine George: Csak egyetlen csók
James Hackett csinos titkárnője, Michaela valamit titkol főnöke előtt. Nem szeretné, ha bárki is megtudná, hogy esténként első regényén dolgozik. Tartózkodó viselkedéssel igyekszik a vonzó külsejű férfi figyelmét elkerüli, ám minden hiába. James maga sem érti, miért nem tűnt fel neki már korábban Michaela szépsége. Megkéri, kísérje el Portugáliába, s az együtt töltött szép napok során a lány tartózkodása is oldódni látszik…
Penny Jordan: Nehéz út a boldogsághoz
Susannah Hargreaves életében sok minden megváltozik. Éppen amikor szakít nős barátjával, Daviddel, munkahelyén is új főnököt kap. Már az első perctől kezdve vonzódik a jóképű Bob Maine-hez, és sejti, hogy a férfi is hasonlóan érez iránta. Bob mégis elutasítóan viselkedik, hisz úgy véli, a lány a legjobb barátjába, Richardba szerelmes, s ez a kapcsolat még mindig tart. Mindent megtesz, hogy szétválassza őket. Érzéseit azonban nem tudja sokáig titkolni, s gyöngéd perceket tölt a lánnyal. Aztán Bob ismét Richard autójában látja Susannah-t…

Helen Brooks · Valerie Parv · Suzanne Carey
Álruhás ​herceg 

Helen ​Brooks: Egy szavát se hidd! 
Apja haláláért kíván elégtételt venni Janie, amikor a sajtó képviselői előtt pofon üti Frank Steelt. A férfi nem érzi vétkesnek magát, de amíg nem sikerül minden félreértést eloszlatnia, furdalja a lelkiismeret. Karácsony este a betegeskedő lányt elviszi pompás házába, ahol elárasztja figyelmességével. Janie hamarosan végképp nem tudja már, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson…

Valerie Parv: Csókos ütközetek 
Terise O'Neill egyetlen célja, hogy méltóképpen megtorolja mostohahúga halálát. Mindenáron igyekszik hát volt sógora, Ryan Westmore közelébe jutni, míg végül a férfi két félárva ikerlánya mellett lesz nevelőnő. Ám attól fogva, hogy beköltözik a családhoz, nincs már kedve terhelő iratok után kutatni. Ryan ugyanis egészen más ember, mint képzelte…

Suzanne Carey: A narancsfák alatt 
Nehéz helyzetbe kerül Sheryl, amikor nővére halála után rámarad a kis Jamie nevelése. Keresetet akar indítani a lelketlennek hitt apa ellen, de mert előbb szeretné alaposan megismerni, titkárnői állásra jelentkezik nála. Mike nemcsak a floridai idénymunkások harcos ügyvédje, hanem egyúttal vonzó férfi is, s mindkét minőségében óriási hatást gyakorol a lányra…




Cathy Williams · Jessica Steele · Lee Wilkinson
Figyeljen, ​diktálom!

Cathy ​Williams: Ma nekem, holnap neked 
Colin Marshall tökéletesen megbízik a titkárnőjében, a hétköznapi külsejű, dundi Natalie-ben. Amikor hosszabb üzleti útra megy, nem nevez ki helyettest a cég élére, mert meg van róla győződve, hogy a lány egyedül is boldogul. Ebben ugyan nem téved, hazatértekor mégis nagy meglepetés éri: a rút kiskacsából gyönyörű hattyú lett. Ráadásul a megszépült Natalie már nem teljesíti vakon főnöke minden parancsát. Colin elhatározza, hogy elcsavarja a fejét…

Jessica Steele: Láthatatlan kötelék 
Szülei halála után Kelsa örömmel észleli, hogy új főnöke, Garwood Hetherington szinte atyai módon törődik vele. Mindez azonban roppantul ingerli az ifjabb Hetheringtont, aki még azt is a lány szemére veti, hogy feldúlja apja házasságát. Kelsa mélyen megbántódik, hiszen ő épp a főnök fiába, Cliffordba szerelmes. Ráadásul az öreg valóban meg van győződve arról, hogy Kelsa egy régi titkos kapcsolatának a gyümölcse, vagyis tulajdonképpen nem más, mint Cliff féltestvére…

Lee Wilkinson: Édes vezeklés 
Dalia Londonba visszatérve csak egyet akar: viszontlátni egyetlen szerelmét, Sault. A férfi időközben híres regényíró lett, s éppen titkárnőt keres.Dalia tudja, hogy sokat kockáztat, mégsem akar lemondani a találkozásról, mert még mindig heves lelkifurdalás gyötri. Hiszen Saul részint miatta kénytelen azóta is örök sötétségben élni…

Sara Wood · Sara Craven · Cathy Williams
Idegen ​az ágyamban

Sara ​Wood: A Cashel-ház ura
Írország vadregényes vidékén áll az a gyönyörű régi udvarház, melynek minden ügyét Ceila intézi apja hirtelen halála után. A lány hősies küzdelmet folytat az eladósodott birtok megmentéséért. Egy napon megnyerő idegen tűnik fel a környéken, s mire Celia megtudja róla az igazságot, már késő: fülig beleszeretett a Cashel-ház új tulajdonosába…
Sara Craven: Érzelmek vihara
Maggie Carlyle megdöbben, amikor vidéki házába érkezve váratlanul egy felettébb vonzó férfit talál az ágyában: a televíziós sorozatából jól ismert színészt, Mark Delaney-t. Az ítéletidő miatt kénytelenek néhány napot együtt tölteni. A férfit azzal vádolják, hogy megerőszakolt egy nőt, s ügyvédje tanácsára egyelőre itt rejtőzött el a sajtó kíváncsi emberei elől. Csakhogy az újságírók hamarosan rájuk találnak…
Cathy Williams: A tobagói szépfiú
A szép és öntudatos Jennifer elfogadja a megbízást a milliomos Donald Jackson életrajzának megírására. Vegyes érzésekkel utazik Tobagóba, a festői Karib-tengeri szigetre, mert rajta kívül senki sem tudja, hogy munkaadója ezúttal nem más, mint saját nagyapja. Jennifer röviddel anyja halála előtt szerzett tudomást az öregúr létezéséről, s most izgatottan néz a találkozás elé. A repülőtéren egy lehengerlően jóképű fiatalember várja. A lány azonnal rádöbben, hogy mindig ilyen férfiról álmodott, Philip DeVere azonban rendkívül elutasítóan viselkedik: igazán elege van már az atyai jó barátja körül forgolódó, örökségleső nőkből…

Penny Jordan · Jasmine Cresswell · Emma Darcy
Kölcsönzött ​vőlegény

Penny ​Jordan: Te vagy az igazi
Az életvidám Holly Witchell úgy érzi, egy világ omlik össze benne, amikor barátja, Howard Neston bejelenti eljegyzését Rosemaryvel. A férfi ráadásul még az eljegyzésükre is meghívja volt barátnőjét! Holly már csak büszkeségből is elmegy a vacsorára – de nem egyedül: Martin Remmington, Rosemary egykori udvarlójának a társaságában. Ami eredetileg csak bosszúnak indult, hamarosan csodálatos valósággá válik. Holly szenvedélyesen beleszeret Martinba, aki viszonozza érzelmeit…
Jasmine Cresswell: Ezt jól kisütötted!
Julie-nak egy régi szerelem fájó emléke és a péküzletével járó gondok miatt huszonnégy éves korára sincs még barátja. Szülei megnyugtatására kitalál egy amerikai milliomos vőlegényt, de hamarosan így is bajba jut: anyja feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy Julie a húga esküvőjére vigye magával és mutassa be végre családjának a férfit. Kétségbeesésében a lány az egyik vevőjétől kér segítséget. Robert, aki színésznek vallja magát, készségesen vállalja a vőlegény szerepét, de Julie bosszúságára kissé eltúlozza az „alakítást"…
Emma Darcy: A karácsonyi vendég
Cameron McFarlane nem hiába írt számos, nagy sikerű lélektani szakkönyvet. Amikor megszokott takarítónőjét Danielle helyettesíti, a férfi rövid beszélgetés után kitalálja, mi nehezíti meg annyira újdonsült ismerőse életét. Ezért szívesen eleget tesz a lány kérésének, aki egy vonzó férfi bemutatásával szeretné elnyerni végre családja megbecsülését…

Diana Hamilton · Kate Walker · Susan Napier
Látatlanban ​egymáséi

Diana ​Hamilton: A legősibb mesterség
Egy ismerőse kérésére Zoe – aki amúgy hites könyvvizsgáló – hivatásos „rossz lánynak" öltözik egy álarcosbálon. A jelmez oly jól sikerül, hogy a lány később alig tud megszabadulni egy tolakodófickótól. A segítségére siető férfi szintén a külseje alapján ítéli meg, szerfölött elcsodálkozik, amikor másnap egy komoly pénzügyi cég irodájában újra találkoznak…
Kate Walker: Senki többet?
Georgia hiába lett kitűnő belsőépítész, ha apja elismerését csak egy házassággal vívhatja ki. Egy jótékonysági rendezvényen aztán sikeresen licitál Lucasra, a volt autóversenyzőre, akinek az lesz a feladata, hogy eljátssza a vőlegényt Georgia családja előtt. A születésnapi „fellépés" túlszárnyalja a lány legmerészebb reményeit, s már csak az a kérdés, miként bizonyítsa be, hogy nem csupán a papa kedvéért vonzódik Lucashoz…
Susan Napier: A feladó ismeretlen
Gyönyörű testvéréhez képest Hilary úgy érzi, hétköznapi megjelenésével semmi esélye a férfiaknál. Igen meglepődik hát, amikor egy ismeretlen hódolótól levelet kap. Eleinte csak baráti, később azonban mind szenvedélyesebb hangvételű írások érkeznek, és a lány hasonló hévvel válaszol a küldeményekre, míg egyszer csak gyanút fog. Talán nem is ő a címzett? Hogy a kérdést tisztázza, személyesen keresi föl álmai lovagját…

Madeleine Ker · Miranda Lee · Sally Wentworth
Megszerezlek, ​bármi áron

Madeleine ​Ker: Boldog vagy-e, Christine?
A fiatal újságírónő, Christine Yardley elutasítóan viselkedik Norman Canfielddel, aki a lány apja után kerül a főnöki székbe. Igaz, hogy erősen vonzódik a férfihoz, mégis minden alkalmat megragad, csakhogy bosszanthassa. Rádöbben ugyan, hogy a férfi is szereti, mégis a fejébe veszi, hogy féltékennyé teszi. De Christine heves flörtje Fabian Andersonnal váratlan következményekkel jár: Norman egyszer csak a gyönyörű Anita iránt kezd érdeklődni…
Miranda Lee: Önkéntes lovag
Elliott Knight, a sikeres és vonzó ügyvéd Audrey mentőangyalaként lép a színre, amikor egy kávéházban fültanúja lesz az ismeretlen lány és udvarlója közt folyó vitának. Miután meghallja Russell gúnyos kijelentését, hogy csak a pénzéért csábította el Audrey-t, azonnal beavatkozik mint a lány új barátja, és távozásra szólítja fel a modortalan fickót. Audrey hamarosan beleszeret lovagjába, de úgy látszik, ez a szerelem sem váltja be reményeit. Elliott ugyanis irtózik a házasság gondolatától…
Sally Wentworth: Veszélyes csók – édes íz
Norma Bruce évekkel ezelőtt 35 000 fontot fogadott el Tim Faulknertól, a bankártól, hogy kifizethesse az öccse műtétjét. Az üzletember azért adta a pénzt Normának, hogy többé ne találkozzon az unokaöccsével, Alexanderrel, aki reménytelenül szerelmes a lányba. Évek múlva ismét viszontlátják egymást, de Tim még mindig könnyelmű nőnek tartja Normát. A lány, aki sikereket ért el a pályáján, nem tudta elfelejteni a megaláztatást. Most mégis újra érzi a csókok ízét…

Karen Leabo · Emma Darcy · Stephanie Howard
Sármos ​szélhámosok

Karen ​Leabo: Ne higgy a csillagoknak!
Jill és Stephen sosem foglalkoztak eddig a csillagjegyekkel. Amikor a lány nénikéjét alaposan kifosztja egy jósnő, együtt segítenek rendbe tenni az idős hölgy pénzügyeit, s merő kíváncsiságból beleolvasnak az egyik ott heverő „szakkönyvbe". Eddig örökös civakodásuk ezzel mintegy magyarázatot kap: igen, végletesen ellentétes a természetük. S mégis valami ellenállhatatlanul egymáshoz vonzza őket…
Emma Darcy: Nekem rendelt a sors
A drága Henrietta néni mindig is jól látta, hogy Lynette Mansfield folyton háttérbe szorul agyonkényeztetett, gyönyörű nővére miatt. Pedig a lánynak nagyszerű szín- és formaérzéke van, s mint textiltervező ki is bontakoztathatná tehetségét. Lyn pontosan ezért megy el hazulról, s költözik be a néni örökül hagyott lakásába. Arra azonban nem számít, hogy Henrietta őt magát is örökbe szánta kétes hírű szomszédja, Peter Kelso számára…
Stephanie Howard: Sógor, koma, jó barát
Katrina eredetileg azért megy el Tenerife szigetére, hogy interjút készítsen egy skót szobrásszal. Amilyen nehezen halad előre hivatalos ügyében, olyan bonyodalmasnak ígérkezik a magánéleti problémája is. A pénzét szeretné visszakapni húga lelkiismeretlen udvarlójától, de csak annak bátyjával, Axellel találkozik. Axel a jelek szerint nős, Katrinát mégis furcsa nyugtalanság fogja el, ha ránéz…

Helen Brooks · Amanda Browning · Ruth Jean Dale
Szeretők ​és egyéb családtagok 

Helen ​Brooks: Jogom van hozzád
A gyönyörű, szenvedélyes nászéjszaka után Victoria elhagyja férjét, mivel meg van győződve róla, hogy Zac megcsalta őt. A gazdag és befolyásos férfi azonban rátalál rejtőző asszonyára, és azt is megtudja, hogy hamarosan gyermekük születik. Victoria ugyan eltökéli magában, hogy hajthatatlan marad, és bármilyen áron megőrzi függetlenségét, ám a férfi csókjaitól minduntalan elgyengül…
Amanda Browning: Égből pottyant örökség
Laura hatalmas összeget örököl, de nem árulhatja el, hogy a gazdag Alexander Harrington törvénytelen lánya volt. Quinn, az elhunyt keresztfia ezért meggyanúsítja, hogy a pénzt szerelmi szolgálataiért kapta. Noha a két fiatal erősen vonzódik egymáshoz, úgy tűnik, a családi titok végképp elválasztja őket. Egy napon azonban Laura féltestvére, Philip balesetet szenved, s eközben rengeteg vért veszít…
Ruth Jean Dale: Családi rovat
A kilencéves Jessica nem akar anya nélkül felnőni. Hirtelen ötlettől vezérelve újsághirdetést ad fel édesapja, Matt nevében, aki aztán a beérkező levelek közül épp arra válaszol, amelyben egy kisfiú szeretné férjhez adni a mamáját. Mint kiderül, a gyerekek nagy fába vágták a fejszéjüket, hiszen Matt lakberendezőként régóta dolgozik már a fiúcska édesanyjának, az egyik legkiállhatatlanabb megrendelőjének…

Charlotte Lamb · Lynne Graham · Helen Brooks
Szigorú ​szerető

Charlotte ​Lamb: Akárki voltál…
Ambrose Kerr olyan sikereket ért el, amilyenekről mások csak álmodhatnak, és amiért csak irigyelhetik. Talán ezért is volt eddig mindenkivel szemben hűvös és megközelíthetetlen. Emilie úgy érzi, a férfinak sohasem lesz szüksége rá, de aztán feltárul előtte a titok, amely Ambrose-t óvatossá tette. Miközben egyre közelebb kerülnek egymáshoz, jól tudják, ha mások is kifürkészik, mit rejt a múlt, kezdődő boldogságuk könnyen semmivé válhat…
Lynne Graham: Ne add a bankot!
Kelda megdöbbenve értesül arról, hogy édesanyja másodszor is feleségül kíván menni a dúsgazdag bankárhoz, Tomaso Rossettihez. A lány így sok év után viszontlátja mostohabátyját, Angelót, aki annak idején valósággal megkeserítette kamaszkorát. A férfi most toscanai házába csalja Keldát, hogy az ne tudja megakadályozni szüleik házasságkötését. Az együtt töltött éjszakának nem várt következményei lesznek…
Helen Brooks: A farkas és a bárány
Sok rossz tapasztalata miatt Wolf Strade, a gazdag gyáros, rendkívül gyanakvóvá vált az egész női nem iránt. Szent meggyőződése, hogy csupán a pénzét akarják kicsalni, ezért nála a titkárnői állás betöltésének is az a feltétele, hogy az illető férjezett legyen. A fiatalon megözvegyült Lydia így hazugságra kényszerül…

Kim Lawrence · Sandra Marton · Liz Fielding
Színlelt ​szerelem 
Kim ​Lawrence: Ne higgy a szemednek!
Furcsa körülmények között találkozik Eve először a tekintélyes Drew Cummingsszal. Öccse jó ideje áradozik már legjobb barátja nagybátyjáról, aki a lány képzeletében öntelt, nagyképű fickóként él. A valóság aztán ennél is rosszabbnak tűnik, de miután a kezdeti félreértések eloszlanak, Drew vonzerejének Eve sem tud sokáig ellenállni…
Sandra Marton: Cukorfalat
Joe nagymamája szeretné, ha agglegény unokája megházasodna, vagy legalább otthon rendezett körülmények között élne, ezért felfogad számára egy csinos szakácsnőt. Lucinda nyomban megtetszik a férfinak, annál is inkább, mivel Joe már látta őt egy társasági összejövetelen, ahol a lány egy hatalmas tortából lépett elő, csábító kosztümben. Sajnos hamar kiderül, hogy a főzési tudománya viszont igencsak szerény…
Liz Fielding: Parányi szívesség
A Londonba tartó vonaton Veronica megvesztegeti az étkezőkocsi pincérét, hogy ültesse asztalához Fergust. Azt reméli, ha ennek a férfinak a társaságában jelenik meg unokahúga esküvőjén, édesanyja egy ideig biztosan nem próbálja összeboronálni mással. Fergust elbűvöli Veronica hűvös szépsége, és gyorsan kötélnek áll…

Miranda Lee · Cathy Williams · Lucy Gordon
Tisztességtelen ​ajánlat 

Miranda ​Lee: Merész ajánlat
Öt éve szerelmes Samantha a főnökébe, aki azonban semmi érdeklődést nem mutat iránta. Az elkeseredett lány már éppen fel akar mondani, amikor Guy meglepő vallomást tesz: régóta szeretne egy gyermeket, de a házassággal járó kötöttség nélkül. Samantha merészen felajánlkozik az anya szerepére, s bár a szíve sajog, igyekszik megőrizni a férfival szemben üzleti tárgyilagosságát…
Cathy Williams: Késő bánat?
James Gardiner csupán játékszernek tekinti barátnőjét, aki egyszer véletlenül megtalálja a férfi elhunyt feleségének fényképét. Mivel James fölöttébb elutasítóan és hűvösen viselkedik vele, amikor kérdőre vonja, Claire elhagyja őt, s új életet kezd. Nemsokára ragaszkodó lovagja akad az amerikai Stephen személyében, ami végképp felszítja James harci kedvét. Immár mindent elkövet, hogy visszaszerezze Claire-t…
Lucy Gordon: Határidős házasság
Ismeretségük első percétől fogva Briony roppant ellenszenvesnek találja főnökét, de amikor látja, hogy az özvegyen maradt férfi milyen szeretettel bánik kislányával, Emmával, megváltozik a véleménye. A súlyosan szívbeteg gyermek igazi családi otthonra vágyik, Briony pedig hajlandó őt „utolsó hónapjaiban" a pótanyuka szerepében boldoggá tenni. A játék azonban túl jól sikerül, s az esküvő után a fiatalasszony kezd valóban beleszeretni férjébe…

Helen Brooks · Rosalie Ash · Elizabeth Power
Titkok ​a múltból 

Helen ​Brooks: Az élet iskolája 
A szép tanítónő Candy azzal a szándékkal keresi föl a falu földbirtokosát, hogy a szemébe vágja, mennyire gyűlöli. A férfi ugyanis évekkel korábban elcsábította és cserben hagyta a nővérét, most pedig arra készül, hogy bezárassa a falu kis iskoláját, Candy legnagyobb büszkeségét. De ha Simon Strythe valóban gonosz, hogyan lehet mégis olyan vonzó?

Rosalie Ash: A vadőr lánya 
A szép Emily súlyos előítéletet táplál a Fleetwood család férfi tagjaival szemben, mivel szerinte mindannyian hűtlen és megbízhatatlan szoknyavadászok. Annak, hogy mégis megpályázza a neves ügyvéd, Dominick Fleetwood által meghirdetett levéltárosi állást, különleges oka van: szülei múltja után akar nyomozni a régi iratokban. Dominick nyilvánvalóan mit sem tud az apja és Emily anyja közötti fájdalmas történetről, mert hevesen udvarolni kezd levéltárosnőjének…

Elizabeth Power: Szélhámosnők kíméljenek! 
Londonban nagyapja temetésén találkozik a hazatérő Alexia kilenc hosszú év után Oliverrel. A férfi eleinte kétségbe vonja, hogy ő az igazi örökös, de aztán megbizonyosodik igazáról, beleszeret és feleségül is veszi. Bizalmát akkor veszíti el újra, amikor feleségét erősen félreérthető helyzetben találja egykori új-zélandi barátjával, aki egy súlyos családi titok ismerőjeként zsarolja az asszonyt…

Danielle Steel: A ​kitüntetés

A ​német megszállás idején Gaëlle de Barbet, a Lyon közelében élő diáklány sorra elveszíti szeretteit: apját és bátyját megölik a németek, anyja megtébolyodik, legjobb barátnőjét és családját pedig a szeme láttára hurcolják el. Amikor a véletlen úgy hozza, hogy Gaëlle-nek módja nyílik elbújtatni egy zsidó kisfiút a nácik elől, csatlakozik a francia ellenállás tagjaihoz, és százával menekít gyerekeket biztonságos helyre. A háború utolsó napjaiban pedig a családi kastélyban elszállásolt német parancsnok kérésére és segítségével Gaëlle a nácik által elrabolt műkincseket rejt el, hogy a németek távozása után visszaadja őket a kifosztott francia múzeumoknak.
Amikor véget ér a háború, Gaëlle-t azzal vádolják, hogy együttműködött a németekkel. Igazát nem tudja bizonyítani, ezért Párizsba menekül, ahol a divat világában új életet kezd. Később New Yorkba kerül, s Dior-modellből feleség és anya lesz. Megannyi fájdalmas veszteség után végül visszatér a gyökereihez, Párizsba.
Ám a múlt kísértetei továbbra sem tágítanak mellőle. A háború után pillanatok alatt rásütötték a kollaborálás bélyegét, de az már senkinek nem volt sürgős, hogy kiderítse az igazságot. Unokája azonban addig nem nyugszik, amíg nagyanyját el nem ismerik annak, aki mindig is volt: igaz embernek és hősnek.

Cecelia Ahern: Lantmadár


Laura a nagyvilágtól elzárva él Írország délnyugati részén, a hegyek közt, harmóniában a természettel. Egy nyári napon azonban összetalálkozik az erdőben Solomonnal, és élete egy csapásra megváltozik. A sármos férfi egy dokumentumfilmes forgatócsoport tagja. A háromfős kis csapat éppen következő filmjéhez keres témát, Laura pedig egyből felkelti az érdeklődésüket. A lány ugyanis lenyűgöző képességgel rendelkezik: úgy tudja utánozni a hangokat, mint senki más – senki, csak az ausztrál lantmadár.
Laura egy új élet reményében a stábbal tart Dublinba, ahol nem csupán a nagyváros zajos nyüzsgése robban be a mindennapjaiba egyik pillanatról a másikra, de a 21. század is, a közösségi média, a tévé és a tehetségkutató műsorok pozitívumaival és árnyoldalaival egyaránt.
Cecelia Ahern legújabb regénye elgondolkodtató, szívmelengető szerelmi történet a mindenkiben ott lakozó szabadságvágyról és a világ zaja mögött megbúvó a csendről.

Courtney Cole: Ha ​elhagysz (Megtört lelkek 2.)

Kölcsönadnád ​a szárnyad, ha a másik zuhanna?
Gabriel Vincent hadnagy egy háborús hős. Legalábbis az volt. Amióta hazajött Afganisztánból, Gabe képtelen kiverni a fejéből azt a rémálomba illő éjszakát a csatatéren, amely örökre megváltoztatta az életét. Tudja, hogy tönkrement az élete, amit csak sok sörrel és még több nővel tud elviselni. Egészen Madison Hill feltűnéséig.
Madison élvezi a szinglilétet. Legalábbis ezt hiszi. Szüleinek tragikus halála után átvette a családi étterem vezetését, és azóta semmi másra nincs ideje. Egészen Gabriel Vincent felbukkanásáig.
Noha elsőre fel sem tűnik nekik, Gabe és Madison hamar egymásba bolondulnak. Gabe-nek van egy sötét titka, és attól fél, hogy ha Maddy megtudja, milyen is ő valójában, a nő csalódik benne. Maddy pedig olyan gondokkal küzd, amelyeket Gabe talán nem értene meg. Felismerik, mekkora szükségük van a másikra, de ehhez meg kell küzdeniük az életük démonaival – és a démonokkal az a baj, hogy csak fájdalmak árán tűnnek el.
Vajon sikerül helyrehozniuk a múltat, mielőtt elveszítenék egymást?
A sorozat első része: Ha velem maradsz.

K. L. Slater: Bízz ​bennem!

Lenyűgöző, ​magával ragadó lélektani thriller, tökéletes olvasmány A lány a vonaton és A nővér rajongói számára.
Tizenhárom évvel ezelőtt valaki nagyon rosszat tett Annával. Most elérkezett az idő, hogy a lány elégtételt vegyen…
Anna magányosan él, a rend és a megszokás jelent számára vigaszt. Egyetlen barátnője a szomszédban lakó magányos, idős hölgy. Nem szívesen engedi közel magához az embereket, hiszen jól tudja, milyen sokat árthatnak.
Egy átlagos napon Anna tanúja lesz egy súlyos közúti balesetnek, és a sofőrben felismeri Carlát – azt a nőt, aki sok évvel ezelőtt tönkretette az életét. Itt a lehetőség, hogy Anna kiegyenlítse a számlát, de a bosszút nagyon körültekintően kell végrehajtania…
Először is össze kell ismerkednie Liammel, a balesetben megsérült férfival. Nyomon kell követnie a rendőrségi nyomozást. Észrevétlenül figyelnie kell Carlát…
Ahogy Anna egyre inkább Carla megszállottjává válik, az ő titkai is feltárulnak. De vajon Carla tényleg olyan veszélyes, vagy Anna jobban tenné, ha olyasvalaki miatt aggódna, aki sokkal közelebb áll hozzá?”

Taylor Adams: No ​exit

Darby, a másodéves egyetemista sűrű hóesésben próbál átjutni a Sziklás-hegységen régi Hondájával. Bocsánatot akar kérni a halálosan beteg anyjától, akit hamarosan megműtenek. Azonban a sors kétségbeejtő fordulatot hoz. A havazás hóviharrá válik, ami elvágja Darby útját a hegyekben. Nincs térerő, csak lemerülő mobiltelefon, nincs remény, csak a hóvihartól elzárt parkoló a semmi közepén. 

Darbynak egy autós pihenőben kell töltenie az éjszakát néhány ismeretlen társaságában. Egy bűntény szemtanúja lesz. Egy kislányt pillant meg az egyik veszteglő autó félig befagyott ablaka mögött. A gyereket minden bizonnyal elrabolták. 

Hátborzongató, élet-halál küzdelem veszi kezdetét, mert Darby nem az a fajta lány, aki könnyen feladja, és most méltó ellenfelére akadt. 

A nyaktörő tempójú, lélegzetelállítóan izgalmas thriller egy pillanatra sem vesz vissza a feszültségből, egészen a drámai végkifejletig.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...