Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. február 9., csütörtök

R. J. Lewis: Obsessed - Megszállottság

Elise

Megszállottja vagyok Astonnak.
Abban a pillanatban függni kezdtem tőle, ahogy 10 évesen megismertem.
Ő volt a legjobb barátom gyerekkoromban.
Védett és vezetett engem.
Hevesen szerettem őt, mielőtt valóban megértettem mi is a szerelem.
Elválaszthatatlanok voltunk.
Tudta, hogy éreztem iránta, és néha úgy nézett rám, hogy attól a lélegzetem is elállt.
De ott voltak a határok. Határvonalak, amit nem lehetett átlépni. Határvonalak, amik nem keresztezhetik egymást. Pillantások, amiket nem kellett volna váltani. Ajkak, amiket nem kellett volna megcsókolni.
Nem lett volna szabad szeretnünk egymást. Legalábbis nem ”úgy”.
Mert tudod, Aston volt a fogadott testvérem...

Aston

Elise elérhetetlen volt, egy csábítás, mely megátkozta a mindennapjaimat a zsigerből jövő vággyal, amit iránta éreztem, hogy birtokoljam, hogy megízleljem őt mintha ő nekem lett
volna teremtve. Kínok között voltam és majdnem elhanyatlottam. Ha átléptem volna a határt, ha utat engedtem volna vágyaimnak, nem biztos, hogy túléltem volna azt a csalódást, amit az örökbefogadó szüleimnek okoztam volna. Mindenkit érintett volna a dolog. Az életünk már nem olyan lett volna, mint régen. Az a változás visszafordítatlan lenne és a sérülés is végleges. Ez egy félelmetes gondolat volt, romba dönteni egy létesítményt és aztán újra építeni anélkül, hogy tudnánk, hogy fog kinézni a végén.
De a vágy, amit iránta éreztem... befészkelte magát a bensőmbe, és csak nőtt és nőtt. És a vágy egy kibaszott veszélyes dolog. Elhomályosítja az ítélőképességed, gyengévé tesz, és én tudtam... minden kétely nélkül tudtam, csak idő kérdése és megtörök.
A megszállottság egyben odaadás is. A megszállottság egy mánia és egy szükség. Egy kényszeres késztetés, hogy kielégítsd a vágyad, a vágy, amely már fájdalmat okoz, amíg érzed, hogy csontig hatol, berágja magát a lényed legmélyébe.
A megszállottság volt az én őrületem Elise iránt. Ő volt az én ösztönzésem. Az én... mindenem.
Ez nem volt egészséges. Tudtam jól.
De kibaszottul nem érdekelt.

Tabitha Suzuma: Forbidden ​– Kimondhatatlan

A szerelem nem ismer határokat…
Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz.
Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek.
Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…

Katie McGarry: Take ​Me On – Kísérj el! (Feszülő húr 4.)

A múlton nem változtathat, de Haley jövőjén talán igen.
A kick-box bajnok Haley egy tragikus végű este után megesküdött, hogy többé be sem teszi a lábát a ringbe. Csakhogy a srác, akit képtelen kiverni a fejéből, éppen az ő becsülete védelmében fogad el kihívást egy vad mérkőzésre. Haley-nek muszáj edzenie West Younggal. A nehezen kezelhető West megtestesíti mindazt, amitől Haley mindig is óvakodott. A segítsége nélkül azonban a srác öt másodpercig sem maradna talpon a szorítóban.
West súlyos titkot őriz, elhallgatja Haley elől, kicsoda ő valójában. Azzal, hogy segít a lánynak – azaz megküzd érte –, esélyt kap a jóvátételre. Amire annál is inkább szüksége van, mert az ő hibájából hullik szét a családja.
Ki kell állnia – férfiként.
Haley és West megállapodnak, hogy a kapcsolatukat szigorúan a szorítóra korlátozzák. Vajon érzéseik rácáfolnak az elhatározásukra? Vajon érdemes harcolni a szerelemért?
A sorozat 1-2. része és a 3. kötete a linkek alatt!

Jamie McGuire: Gyönyörű ​lángolás (Maddox testvérek 4.)

Ellison ​Edson látszólag teljesen gondtalanul él. Frissen diplomázott, hatalmas bulikat szervez, és nincs más dolga, mint vásárolgatni és a barátaival lógni. De valami mégsincs rendben, és az érzés egyre gyötrőbben nyomasztja a lányt. Elli kétségbeesve próbálja magára vonni családja figyelmét, és közben teljesen padlóra kerül. Szülei úgy gondolják, azzal segíthetnek leginkább gyerekükön, ha szigorúbbak vele, ezért megvonják tőle a korlátlan anyagi támogatást. A lány így arra kényszerül, hogy munkát vállaljon. Ezzel egy csapásra feje tetejére áll a világ Ellie körül. A helyzetet csak nehezíti, hogy egy bulin megismerkedik Tyler Maddoxszal. A fiú is, mint ikertestvére, Taylor az alpesi tűzoltók tagja, aki erdőtüzek ellen harcol. Tyler kissé arrogáns, de végtelenül elbűvölő is, így a bulin Ellie-vel hamar egymásba gabalyodnak. A lány ugyan nem akar folytatást, de úgy tűnik, a srác nem éri be egyetlen estével. Ellie nem sokáig tud ellenállni Tylernek, ám elkövet egy olyan hibát, amit nem lehet jóvátenni. 
Tyler érzései egyre inkább elmélyülnek, a lány szélsőséges személyisége és határozottsága lenyűgözi, de ahogy kezdi jobban megismerni, rájön, hogy Ellie belső démonai a Maddoxok legnagyobb ellensége lehet.

A sorozat 1-2. részéhez, majd a 3. részhez klikk a linkre!

Kristin Hannah: Szentjánosbogár ​lányok (Szentjánosbogár lányok 1.)

Nagy ​hatású új könyv szeretetről és veszteségről, és a barátság csodájáról…
1974 nyarára Kate Mularkey már belenyugodott, hogy a nyolcadikos évfolyam társadalmában az ő helye a tápláléklánc legalján van. Aztán legnagyobb ámulatára, a szemközti házba beköltözik a "világ legmenőbb csaja", és vele akar barátkozni. Úgy tűnik, Tully Hartnak megvan mindene: szép, okos, ambiciózus. Látszólag nem is különbözhetnének jobban. Kate-nek reménye sincs, hogy szerető családjával, akik lépten-nyomon szégyent hoznak rá, valaha is a menők közé tartozzon. Tully viszont csupa titok és csillogás, ám belülről titok emészti. Ők ketten megfogadják, hogy barátok lesznek mindörökre, és a nyár végére "TullyésKate"-té, elválaszthatatlan barátnőkké forrnak össze.
Így indul Kristin Hannah nagyszerű új regénye. A több mint három évtizeden átívelő, a Csendes-óceán északnyugati partvidékén játszódó Szentjánosbogár lányok két nő megrendítő, nagy hatású története, és egy olyan barátságé, amely életük meghatározó eleme lesz.
"Kedves, megható olvasmány, amely életünk egyik legfontosabb elemét veszi górcső alá: a mindent túlélő barátságot." – Elizabeth Buchan, a Revenge of the Middle-Aged Woman szerzője
"Egyszerűen csodálatos olvasmány! Nem tudtam letenni. Kristin Hannah ismét olyan történetet írt, amely az utolsó oldalig fogva tartja az olvasót. Szívből ajánlom ezt a könyvet mindenkinek." – Ruth Friedman

Julie V. Scott: Net-kaland (Net-kaland 1.)

Chloe komoly gondokkal küzd. Ez elsősorban abban merül ki, hogy immár három éve nincsen romantikus kapcsolata egyetlen férfival sem, így amikor az interneten rátalál egy különleges oldalra, kap az alkalmon és beregisztrál. Fülledt beszélgetésbe kezd egy huszonnégy éves orvostanhallgatóval, akiről csak néhány adatot tud. A Coop3r felhasználónevet viselő fazon azonnal bechateli magát a lány szívébe, habár fogalma sincs róla, hogy ki az illető. Ám ez hamar megváltozik. Szerelmük azonnal lángra kap, s mindketten igazán boldognak érzik magukat. Már csak a bonyodalmak hiányoznak… 
Mindketten ugyanarra vágynak, de valaki mindig közbeszól. Vajon képesek a fiatalok megbirkózni a rájuk zúduló eseménysorozattal, vagy feladják, s más mellett kötnek ki? 
Lehet életre szóló egy szerelem, ami az interneten köttetett? 
Készen állsz, hogy velük kalandozz?

Joanna Bolouri: A ​lista

Egy év. Egy nő. Tíz határozottan szexi kihívás.
Phoebe Henderson szingli, de ezt egyáltalán nem érzi irigylésre méltó állapotnak. Egy éve történt, hogy a barátját rajtakapta egy másik nővel, és azóta nem segített rajta sem többrekesznyi bor, sem a kapcsolatok természetrajzát teljes mélységében boncolgató elemzések legjobb barátnőjével, Lucyval.
Amikor ÚJ SZERELEM nélkül kénytelen szembenézni egy ÚJ ÉVVEL, Phoebe újszerű fogadalmat tesz.
A LISTA
Tíz olyan dolog, amit a szexről mindig is tudni akart, de sosem nyílt alkalma kipróbálni (vagy éppen a bátorsága hiányzott hozzá).
Egy bakancslista, amelynek terepe az ágy.
Egy egész évnyi élvezet, minden kötöttség nélkül.
Egyszerű, ugye?
Akkor vegyük még hozzá a minden lében kanál kollégákat, a szeretőként is funkcionáló barátokat, az ölelkezéseket a természet lágy ölén, valamint talán és esetleg az igaz szerelmet, s rögtön világossá válik mindenki számára, mekkora fába is vágta Phoebe a fejszéjét…

Julia Lewis Thomson: Többek ​által

Te ​megérdemelnéd a második esélyt?
Anna mély érzésű lány, aki szeretetre vágyik. Igazán megérdemelné, hogy boldog legyen. A Defektesek dobosa, András megadja neki mindazt, amire szüksége van: szerelmet, nyugalmat és boldogságot. De vajon mindez az övé lehet anélkül, hogy megjárná a poklot? Annának nem adatik meg a könnyebbik út
Az élet tragédiák sorozata. Anna, amikor már mindent elveszített, ráébred, hogy választania kell: hagyja, hogy végleg maga alá temesse az önsajnálat, vagy belekapaszkodik egy halvány napsugárba, és elhiszi, hogy az rá ragyog.
Vajon Anna képes szembe nézni saját félelmeivel, és megleli azt, amiért érdemes küzdenie? Lesz-e elég bátorsága újra szeretni és az új szerelemért áldozatokat hozni? Tud-e küzdeni egy olyan férfi szerelméért, akivel a kapcsolatát mindenki helyteleníti? Vagy engedi, hogy mások irányítsák, azt remélve, hogy így nem érheti több fájdalom?
Julia Lewis Thomson valódi mélységekbe és magasságokba röpíti olvasóját. A szerző hisz abban, hogy kockázatokat kell vállalnunk ahhoz, hogy megtalálhassuk a boldogságot, amihez olykor fel kell égetnünk a hidakat magunk mögött, illetve meg kell bocsátanunk magunknak és a szeretteinknek.

Goewin Graig: A ​háromszög csúcsán

Az írás a tartalmát tekintve eltér a szokásos felnőtt tartalomtól, ám a téma társadalmi megítélése megkívánja a jelzést. 
Még a felnőtteket is erősen megosztja a szerelmi háromszög létezése, ennek egy ritkán hallott, olvasott nézőpontja adja a történet gerincét. 
A „harmadik” véleményére kevesen kíváncsiak, pedig ember ő is, akinek vannak érzései. 
A történeteket a „harmadik” szájából halljuk. 
Két asszony beszélgetésén át ismerhetünk meg részleteket az életük sarkalatos pontjairól, véleményeket, érveket, ítéleteket. 
(Mint tudjuk: az igazság odaát van…)

Heiling Bea: Mellékutcák

Van valami, ami mindenkit érdekel, és majdnem mindenkit érint. Van, aki sajnálkozik miatta, van, aki szenved tőle, van, aki direkt élvezi, és van, aki talán nem is tud róla. De biztos, hogy mindenki ismer valakit, aki résztvevője a körnek. Ha eddig azt hitted, mással nem történhet meg, ha eddig úgy érezted, senki nem érthet meg téged, akkor itt az ideje, hogy szembesülj vele: mindenki lehet harmadik egy kapcsolatban. Sokszor úgy csöppenünk bele, hogy senki nem kérdezett meg minket, ezt az útvonalat terveztük-e magunknak. Ha ez egy szimpla sablontéma lenne, akkor nem kellene egy egész könyvet szánni rá, de nem az. Mert ezer meg egy formája, oka, kimenetele és fájdalma van annak, hogy hárman vannak egy kapcsolatban és valaki a mellékutcába kényszerül.

Giuditta Fabbro: A ​szerelmes bérgyilkos

Várszegi Csaba néven csendesen élő férfiról senki meg nem gondolná, hogy évekig ő volt Európa egyik legprofibb bérgyilkosa. Csaba nyugodt kis élete azonban egy telefonhívással megváltozik. A megbízást egy férfitól kapja, a célpont egy olasz-magyar kettős állampolgárságú nő, akit a szüleitől örökölt vállalatai Magyarországhoz kötnek. Csaba miután felveszi az előleget, az előre megbeszéltek szerint, jelentkezik Giulia Arrivabene személyi testőrének. Az elsőre könnyűnek tűnő megbízás abban a pillanatban élete legnehezebb feladata lesz, amint meglátja a nőt. Hiába próbál harcolni az érzései ellen, azok egyre jobban eluralkodnak rajta. Mikor rájön, hogy képtelen megölni a célpontot, eldönti, hogy inkább a megbízóval végez. Ezzel csak annyi a probléma, hogy fogalma sincs róla kit kell meggyilkolnia, azért, hogy a szerelme élhessen.

Gerda Green: Fény ​és förtelem

A ​Fény és förtelem Gerda Green krimiíró első regénye. Olga és Herold a fiatal nyomozópáros, akik kis és nagyvárosi ügyek iránt egyaránt érdeklődnek. Ismeretségi körük kiterjedt és szeretnek elmerülni a bűnüldözés világában, amiben nagymértékben segíti őket Olga álomvilága és intuitív személyiségjegyei, Herold racionális gondolkodásmódja és csipkelődő, olykor gúnyos humora és az a sok-sok barát, akikre munkájuk során szert tesznek. Többek között Jánossy Alfréd hadnagy, aki kezdetben kétkedve, majd örömmel fogadja munkájukat. Első nagyobb közös ügyük, amit az olvasó elé tárunk, a CÉG-ben folytatott nyomozásuk, amellyel fényt derítenek a vállalatot üzemeltető bűnbandára és az ott dolgozó, olykor önhibájukon kívül az események közepébe sodródott személyek sorsára. Egyúttal bepillantást nyerünk a nagyvárosi partyk csillogó világába és a sokak által utált munkatárs Lajos Egon magányos életébe is. A Fény és förtelem a minden emberben megbúvó kettős személyiséget tükrözi, melynek lényege, hogy senki sem születésétől kezdve jó, vagy velejéig romlott, hanem az olykor kedvesnek látszó személyek is lehetnek elvetemültek, ahogy az ellenszenvesek is végül szimpatikusak. A kötetet Bölecz Lilla fiatal és tehetséges grafikusművész nagyszerű illusztrációi és borítója díszítik, akinek 2010-ben nyílt először kiállítása. Azóta számos megbízást készített, ügynökségnek dolgozik és riportok is készültek vele.

Georgie Downy: A ​Fekete Herceg

Angelina félig olasz, romantikus és életvidám bostoni lány. Egy titokzatos Tiziano festményt, a Fekete Herceg képmását kutatva érkezik Firenzébe. Álmai a valóságban is testet öltenek: a férfi észbontóan jóképű, de sötét és titokzatos. Erotikus kisugárzása menthetetlenül bűvkörébe vonja Angelinát, lángoló szerelem ébred a szívében iránta. A szépséges Toszkánában, és az érzéki gyönyörök birodalmában folytatódik az utazás… De meddig lehet eltitkolni az igazságot? A férfi végül döntésre kényszerül, de talán már késő…

Elizabeth Arwen: Játszmák

Mit tehetsz meg, hogy visszakapd a párodat? Mit tehetsz meg, ha gyermeket akarsz? Bármit megtehetsz, ha párod van? Meddig tart a hűség és hol kezdődik a megcsalás? Ki lehet a felelős? Ki vállalja a felelősséget? Két házaspár és egy független fiatal lány életuta gubancolódik-gabalyodik össze. Az emberi lélek legsötétebb mélységeiben és legmagasabb szféráiban játsszák játszmáikat. Az erősen erotikus töltésű romantikus fikció végkicsengése: lehetsz-e újra Ember, ha már voltál állat is?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...