Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 19., csütörtök

Jojo Moyes: Páros, páratlan


Az életben többnyire egyszerű a matek: a páros ügyek sokszor páratlanul zűrösek.

Több okból is szörnyű, ha az embert elhagyja a gyerekei apja, egyebek közt a pénzügyek meg a szörnyű csalódás miatt is. De még a végtelenül fárasztó, minden energiát felemésztő anyagi küszködésnél is rosszabb, hogy amikor olyasmi történik, amivel nem tudunk mit kezdeni, akkor az egyedülálló szülőnél nincs magányosabb ember a világon.

Így van ezzel Jess is, aki egyedül neveli kislányát, Tanzie-t és a férje korábbi kapcsolatából származó fiát, az emós Nickyt, aki a szomszéd srácok miatt igen nehéz helyzetben van. A kislány viszont matekzseni, de akármennyit gürcöl Jess, a Tanzie tehetségéhez illő méregdrága magániskolára sehogy nem jön össze a pénz.

Hacsak… hacsak meg nem nyeri a skóciai pénzdíjas matekversenyt. Odáig azonban el is kell jutni. Skóciáig hosszú az út, főleg, ha egy ócska tragaccsal indul útnak az ember, ráadásul forgalmi nélkül.

Ekkor lép a színre Ed, a lapátra tett cégvezető, akinek pénze és ideje is van jócskán. Neki más gondjai akadnak: a törvénnyel került összeütközésbe. És persze magányos, és komoly lelkifurdalás gyötri.

Barbara Boswell: Erős kísértés


Caleb Strong, a város rossz negyedéből származó bajkeverő, de hihetetlenül vonzó férfi, akiről egy olyan asszony, mint Cheyenne Whitney Merrit nem is álmodna. Ő egy finom család „jó kislánya”, aki a „megfelelő fiúval” kötött házasságban fiatalon özveggyé lett, és aki nem tud nemet mondani, amikor Caleb hatalmas motorbiciklijén becserkészi, sőt ráveszi, hogy semmivel nem törődve felüljön mögé.
A komisz férfi szűnni nem akaró, tüzes sóvárgást kelt benne.

Mikor Caleb szája forró, éhes csókkal csap le rá, az asszony égető örömöt érez, a fiú meglepetve tapasztalja, hogy egy vadmacskát tart a karjaiban, egy nőt, akinek lelke van, aki még azt is megkockáztatja, hogy szerelmét bevallja. Caleb Strong valaha bosszút esküdött a város ellen, mert tönkretette a családját, és őt is elűzte, de Cheyenne iránti érzelme arra készteti, hogy kiutat keressen.

Vajon be tudja-e bizonyítani Cheyenne, hogy szerelme elég erős ahhoz, hogy a férfi kétségeit és a város haragját túlélje?

Billie Green: Wisconsin grófja


Monte-Carlo aztán jó kis távolságra van a Texasban lévő Plumtól – gondolta magában Kate Sullivan, ahogy a felső tízezerhez tartozók partijának vendégeit tanulmányozta. Minthogy nem érezte magát elemében ebben az előkelő társaságban, kiszökött a kert jótékony sötétjébe, hogy egy kicsit összeszedje magát. A megnyugvás helyett azonban még nagyobb izgalom várt rá. A férfi, aki hozzálépett, magas volt, sötét hajú és ellenállhatatlanul jóképű, mint egy tündérmese hőse, így nem csoda, ha megdobogtatta Kate szívét. Alex Delanore-t két különböző világ közé szorították a véletlenek – és Kate volt a kulcs ahhoz a világhoz, amelyet jobban szeretett. Kate melegsége és humora hozzásegítette, hogy újra közel kerüljön régi, dédelgetett álmához… és itt van a lány, aki hazaviszi őt, haza Wisconsinba…

Charlotte Wisely: Üdv a betolakodónak


Jean Howard, a nagyhírű művészeti főiskola karcsú derekú, duzzadó keblű, elsőéves festőnövendéke merő véletlenségből betolakodik a legszigorúbb tanár, Louis Castillo műtermébe. Lesz nemulass! Pilloghat a kihívó ártatlanság a szigorú, ám daliás mester szidalmai… csókjai alatt.

Mit szólnak a botrányos tanár-diák viszonyhoz a főiskolai rossz nyelvek? Hát Enid, a hajára szőke, jellemére fekete modell? Vagy Robert, a vőlegény, aki nem tudja megkülönböztetni a mütyürt a műtárgytól? Egyáltalán szereti-e Louis Jeant vagy csak kíméletlenül kihasználja? És Jean? Neki mi fontosabb: a biztos polgári otthon vagy a művészet és a szerelem kettős lángjában lobogó szenvedély?

Courtney Henke: Arany hálóban


Elizabeth Hammar, a bank menedzsere váltig állítja, hogy a számítógép biztonsági rendszere csakis Dexter Wolffe hibájából vádolja sikkasztással. A férfi, az egyetlen mentőtanúja, szerencsére hisz ártatlanságában, így nem áll ellent a lány kérésének, hogy mentse ki szorult helyzetéből. Bár Elizabeth eddig sohasem kényszerült mások segítségét igénybe venni, forró érzelmei ezúttal legyőzik büszkeségét. Dex ösztönember, Liz viszont mindig az eszére hallgat. Vajon boldoggá teheti-e egymást két ilyen ellentétes jellemű ember?

Ellie Winslow: Mélykék tenger


Lydia már a görög út kezdetétől idegenkedett Nick Aristou arrogáns modorától. Sem ragyogó fekete pillantása, sem az a tény, hogy azt az utazási irodát szándékozott megvásárolni, amelynek Lydia az alkalmazottja volt, nos ezek egyike sem adhatta meg neki azt a jogot, hogy Lydiát is a cég tulajdonának tekintse. Mégis, annak ellenére, hogy haragudott Nickre a viselkedéséért és a pletyka dacára, amely szerint a férfi valószínűleg el fogja bocsátani az állásából, nem tudta elnyomni magában azt a vágyakozást, amelyet Nick legcsekélyebb érintései ébresztettek benne. A férfi meg akarta kapni – persze a maga módján, Lydia pedig elszánta rá magát, hogy megmutatja: őt sem megvásárolni, sem elnyomni nem lehet.

Elizabeth Barrett: Mérték után


Daniel Collinsra, a New York-i színészre, szinte rászabták a pimasz Petrchio szerepét a Csókolj meg Katámban. A nyári előadásra összeállt társulat jelmeztervezőnőjét, Chris Burnst annyira elbűvöli a férfi mosolya, hogy komoly erőfeszítésébe kerül a kosztümökre összpontosítania a figyelmét. Ráadásul ha beleszeretne a színészbe, ez azt jelentené, hogy el kell hagynia szeretett New Hampshire-jét a nagyváros kedvéért – ez csak természetes. Chrisnek már voltak sikerei New Yorkban, de rájött, hogy a hírnévért és dicsőségért folyó ádáz küzdelem nem az ő formája. Danielt azonban a nagyvároshoz köti a karriere. El kell-e szakadniuk vajon a szerető szíveknek, vagy megtalálja-e a helyét a férfi a Broadway fényeitől távol?

Helen Conrad: Titkos viszony


„Semmi kétség. Ez a fickó áruházi tolvaj.” Így okoskodik Shelley Pride, a fiatal pszichológusnő, akit felháborít, hogy senki, még az áruházi detektívek sem lépnek közbe, amikor pedig nyilvánvaló bűncselekmény történik. Kénytelen-kelletlen maga leplezi le a gyanús alakot. A tolvaj mosolya azonban szinte lefegyverzi és alaposan megingatja határozottságát. Hát még, amikor megtudja a férfi valódi foglalkozását.

A sikeres „letartóztatás” után Shelley elfogadja a „bűnöző” Michael Harper ebédmeghívását, aki ezek után mindent latba vet, hogy meghódítsa a lányt. Shelley jó ideig állja Michael ostromát abban a szilárd meggyőződésben, hogy a férfi munkája kizár minden tartalmas emberi kapcsolatot. De Michael konok ragaszkodása és állhatatossága elől azonban mégsem tud kitérni. A férfi árnyékként követi mindenüvé és kék szemének csillogása lassan ráébreszti a lányt, hogy nincs menekülés…

Iris Johansen: Kedves vadember

Kedves vadember

Ricardo Lázaro, a legendás költő katona, Saint Pierre forradalmi vezetője fogságba esett az egyik támadás során. Ám még sikerült megmentenie Lara Clavel öccsét, és a szép nő azzal az elhatározással érkezett meg a szigetre, hogy kiszabadítja öccse megmentőjét.

Lara tudta, hogy csak akkor sikerülhet a tervük, ha meggyőzi fogva tartójukat arról, hogy Ricardo beleszeretett.  Amikor szemtől szembe találta magát a forradalmi vezérrel, rájött, hogy minden porcikája kívánja, szereti a férfit.

Ricardó mindent megtett, hogy megvédje ezt a szőke angyalt a szenvedésétől, de a körülmények úgy hozták, hogy ez elkerülhetetlenné vált. Nagy szüksége volt ekkor messze földön híres erejére, ami nélkül nem élhette volna túl a tíz évig tartó polgárháborút. Lara szemének tüze ráébresztette, hogy a forradalom mit vett el tőle – szeretetet, gyengédséget, kötődést. Ricardo azt vallotta, hogy vannak dolgok, amikért érdemes harcolni.

Vajon Lara meg tudja győzni arról, hogy a szerelem és a boldogság az, amiért a legtöbbet érdemes küzdeni?

Jeanette Ernest: Szerelmi fészek


Az aranyhajú Adrian Anders tudta, hogy a férfiak körül fogják rajongani a törökországi amerikai támaszponton. Ám arra aligha készülhetett fel, hogy az elviselhetetlen Adam Wade őrmester egy percre sem fogja békén hagyni, és minden vetélytársat elhessegetve csak magának akarja kisajátítani.

Mennyei boldogság volt Adam karjaiban heverni, amíg Adrianban fel nem támadt a gyanú. Sötét pletykák keringtek az őrmester múltjával kapcsolatban.

Miféle botrányos titkokat rejteget vajon előle Adam? Könyörtelenül felhasználná őt is céljai eléréséhez? Adrian tudni akarta, mi az igazság. De lehet, hogy máris elkésett vele?

Jennifer Dale: Gyengéd rapszódia


Judith Vanover nem tudta valóra váltani azt az álmát, hogy zongoraművész legyen, ezért zenei ügynökségen vállalt állást. Azonban túlságosan magasra tette a mércét, lenézte a popzenészeket, mindaddig, amíg Oliverrel nem találkozott.

A rocksztár személyes varázsa azonban szinte kikényszerítette, hogy ügyfelei közé sorolja, bár remélte, hogy kapcsolatuk nem fog túlmenni ezen a szinten.  Soha nem hitte volna, hogy a férfi elég erős és érzékeny legyen ahhoz, hogy áthatoljon az ő jeges ellenállásán.

Oliver ugyanis egyszerűen sutba dobta a Judith által olyannyira áhított zongoraművészi karriert. Ezért gyűlölte a férfit, de nem tudta kivonni magát a hatása alól annak a kemény, sodró lendületű zenének, amit játszott, és amit úgy neveznek: rock and roll…

Joan Elliott Pickart: Az angyalok éneke / A rejtély


Drew Sloan még sosem találkozott olyan nővel, aki puskával kényszerítette volna bármire is. Ám egyszer csak ott állt mögötte a gyönyörű Memory Lawson, és azt követeli, hogy azonnal hagyja el az ő „szent” hegyét. Drew egy szempillantás alatt észreveszi az erős vonzalmat kettőjük között, de Memoryt a múlt fenyegető árnyai fékezik meg abban, hogy átadja magát a mindent elsöprő szerelemnek. Vajon lesz-e végre Memory eddig apa nélkül felnövő kislányának apukája? Vajon meg tudja-e győzni Drew élete nagy szerelmét arról, hogy semmi nem állhat boldogságuk útjába?


 

A varázslatosan szép, vörös hajú Liberty Shaw egy napon váratlanul könyvesboltot örököl Los Angelesben. Nemsokára egy nem kevésbé varázslatos férfi toppan be a kis boltba és Liberty életébe: Finn O'Casey, a festőművész. És ezzel kezdetét veszi kettőjük meglepetésekkel, kalandokkal, perzselő vággyal teli regénye.

A gőgös és dúsgazdag Victoria Manfield eltűnt – elveszett? ellopott? – naplója is nagy szerepet játszik a fordulatos történetben; idővel azt is megtudhatjuk, miért kell az egykori titkos ügynökből kaszinótulajdonossá lett Jard Loringnak Las Vegasból meglepetésszerűen New Orleansbe repülnie, és mindezt átszövi a vágy és a varázslat: a gyönyörű Liberty és a daliás Finn diadalmas szerelme.

Joan J. Domning: Tigris Lady


Ki az a titokzatos hódoló, aki a hivatali komputeren udvarol neki, rózsát küld és Tigris ladynek becézi, a szerelem és a vágy hercegnőjének? És hogyan tud versenyezni az ellenállhatatlan Larry Harttal, aki azért érkezett, hogy megjavítsa a komputert és azért maradt, hogy rövidzárlatot okozzon az érzelmeiben?

Kendre St. Clair meghasonlott – elbűvölte valaki, aki egyes-egyedül csak neki tárta föl a lelkét, de akit soha nem látott szemtől-szemben, másrészt rabul ejtette Larry ragyogó hús-vér közelsége.

Hogyan választhatna költészet és vágy, lélek és Larry között?

Joan Wolf: Felhőszakadás


Chris minden ízében színész volt, Mary pedig megrögzött tudós, de a házasságuk tökéletesnek látszott, egészen addig míg Hollywood csillogása és egy tündöklő kis sztárocska el nem rabolta a férjét.  Éppen akkor, amikor Marynek a legnagyobb szüksége lett volna rá, a férfi hűtlenül elhagyta őt, ezért nem is akarta látni többé az életben.

Chris világhírűvé vált, Maryből pedig rangos professzor lett, aki csak a mozi sötétjében engedte meg magának, hogy néha gondoljon rá. Azután riporterek fényképezőgépeinek villogó vakui előtt újra találkoztak és régi érzelmeik újraéledtek. Hivatalosan sohasem váltak el. Vajon azért tért-e vissza a férfi, hogy helyreállítsák a kapcsolatukat, vagy azért, hogy végérvényesen elváljanak?

Judy Gill: Tiltott álmok


A világ végén, az év legnagyobb viharának kellős közepén esett be Shell Landry ajtaján Jason O'Keefe.  A számos sebből vérző Jason lázálmában a lány nevét suttogta.

Shell – félelmei ellenére – semmit nem tudott megtagadni tőle, s még akkor sem tiltakozott, amikor az eszmélő férfi magához húzta az ágyába. Valami azt súgta neki, hogy ők már az idők kezdete óta ismerik egymást. Természetesnek tűnt az ölelkezésük is, holott akkor még a férfi nevét sem tudta.

Vajon Jase azért jött-e, hogy felfedje a titkot, ami Shellt és az anyját hosszú évekre rejtőzködésre kényszerítette?

Jase azt állította, hogy Shell segítségére van szüksége egy rejtély megoldásához, de valójában ennél sokkal többet kért tőle: a csókjait, az ölelését és a bizalmát. Addig simogatta a lányt, míg az szívébe zárta. Maradéktalanul bízni akart a férfiban, de túl sokat kockáztatott ezzel a bizalommal, az anyja és a saját biztonságát.

Vajon a szerelem ereje legyőzi-e a félelmeit és eleget tehet-e huszonhárom évvel ezelőtt tett ígéretének?

Linda Warren: Rajtad a jel


Tanner Danielson attól a pillanattól kezdve, hogy meglátta a magáénak akarta Julie Fieldinget.  Amíg Julie másvalaki felesége volt, hozzá sem mert érni, de most, hogy szabaddá vált, egy percet sem várt tovább. Olyan erővel lobbant fel köztük a láng, ahogy száraz szalmacsóvába harap a szikra.

Julie, elsöprő vágyaitól hajtva megadta lelkét e heves érzésnek, és szomorú emlékektől üldözve, meggyötörve hallgatásra bírta félelmeit.Vajon meg tudja-e győzni Tanner a lányt, hogy ő a végzete, és neki sincs más álma, csak ő?

Anna Teleki: Pozíció


Egy sorsdöntő éjszaka… Két élet, egy kompromisszum, két pozíció.

Alexandra Rossé élete egy éjszaka teljesen megváltozik. Az addig egyedülálló, vezető egyéniségű nő arra ébred, hogy férjnél van. Ha ez nem lenne elég, a férfinak még gyerek is van, akit a gyámügy el akar venni tőle.

A számára rémálomból menekülni kívánó nő, azonban kénytelen együttműködni a férfival. Az ugyanis nem más, mint a nyomozó, akit a húga felkeresésére ajánlottak neki.

Az évek óta vezető pozíciót betöltő nőnek van egy sötét oldala… Amit nem is titkol a férfi elől. Ő nem cseléd, nem szerető és főképp, nem anya. Ő úrnő! De vajon ki vezet kit?

Sarah Morgan: Hóvarázs (O'Neil testvérek 1.)


Kayla Green csak egy dolgot szeretne karácsonyra: hogy a szeretet ünnepe mihamarabb véget érjen. A sikeres PR-tanácsadó ugyanis ki nem állhatja a piros masnikba, csillogó üveggömbökbe, fenyőágakba öltözött várost, a rénszarvasszánon érkező Mikulást pedig nagyjából annyira várja, mint a félévente esedékes látogatást a fogorvosnál.  Így aztán kapóra jön neki egy év végi munka.

Jackson O'Neil megbízza, hogy találjon ki egy reklámkampányt a családi vállalkozás, a festői környezetben lévő Snow Crystal Sí- és Üdülőközpont számára.

Kayla boldogan hagyja ott New York karácsonyi forgatagát abban reménykedve, hogy az isten háta mögötti erdei szállásán egyetlen fényfüzér, karácsonyfa vagy mézeskalács figura sem szúrja majd a szemét. De csalatkoznia kell: már a legelső találkozás az O'Neil famíliával rádöbbenti, hogy Snow Crystal egyáltalán nem az a hely, ahol el lehet bújni a karácsony és a család elől…

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...