Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. december 19., hétfő

Karácsonyi könyvajánlók #2

Sziasztok! 

Íme itt is van a második karácsonyi könyvajánlók felvonása! :)

Dora Sullivan



Christopher Moore
A Leghülyébb Angyal (Pine Cove 3.)

A Télapó halott. És ha ő meghalt, akkor a karácsonynak is annyi. Vagy mégsem?
„Mennyei Atyánk. Josh Barker vagyok, a Worchester Street 671. alatt lakom, Pine Cove-ban, Kaliforniában, irányítószám: 93754. Ma este láttam Télapót, ami klassz, és köszönöm is, de aztán egyből megölték egy ásóval, szóval attól félek, hogy idén nem lesz karácsony, pedig jó voltam, amit látsz is majd, ha megnézed Télapó listáját, szóval ha nem nagy gond, életre keltenéd Télapót és rendbe hoznád a karácsonyt?”
Micsoda szerencse, hogy épp a helyszínen tartózkodik Raziel, a Biff evangéliumából is ismert angyal, hogy teljesítse a rábízott karácsonyi küldetést. Képességeihez mérten hozzá is kezd az ünnepi csoda végrehajtásához, de hát nem véletlenül tartják Razielt a Mennyek leghülyébb angyalának.
Ami ebben az évben boldog karácsony helyett az álmos kaliforniai kisvárosra vár, azt Raziel biztosan nem fogja a legjobban sikerült csodái között számon tartani.

Agatha Christie
Poirot karácsonya (Hercule Poirot 20.)

Kedves Jamesem, 
mindig is leghűségesebb és legkedvesebb olvasóim egyike voltál, éppen ezért komolyan nyugtalanított a kritikád. 
Azt kifogásolod, hogy a gyilkosságaim kezdenek túlságosan kifinomultakká – hogy azt ne mondd –, vérszegényekké válni. Egy jó kiadós gyilkosságot szeretnél már, lehetőleg rengeteg vérrel. Olyan gyilkosságot, amely minden kétséget kizáróan gyilkosság. 
Így hát ezt a történetet kifejezetten a te számodra írtam. Remélem, meg fogja nyerni a tetszésedet. 
Szerető sógornőd: Agatha 


John Grisham
Elmaradt karácsony

Luther és Nora a középkorú amerikai házaspár, nehéz szívvel búcsúzik Dél-Amerikába utazó, friss diplomás lányuktól: életükben először nem töltik együtt a karácsonyt. 

Az ünnepi készülődés lázában égő kisváros nyüzsgésében a hirtelen rájuk szakadó gyermektelenség még fájdalmasabb számukra: különösen Nora roppan össze. Luthernek azonban támad egy ötlete. Előbb csak eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha – szakítva a hagyományokkal – a Karib-tenger napsütéses, kék ege alatt vigasztalnák magukat, és ott vészelnék át az év végét. 
A játékból elhatározás születik, és ettől a férfi szinte megfiatalodik, lázadó hősnek érzi magát, megtelik energiával. Szüksége is van rá, mert nem olyan egyszerű szakítani a megszokásokkal…


M. C. Beaton
Agatha Raisin és a karácsonyi búcsúcsók (Agatha Raisin 20.)

Agatha ​​Raisin lázasan tervezgeti karácsonyát, amelyet ezúttal igazi mesebeli ünnepként szeretne megülni. Titokban reménykedik volt férje, James Lacey felbukkanásában is. 
Várakozása közben különös levelet kap egy eldugott falu gazdag birtokosnőjétől, aki arra gyanakszik, hogy a családjából valaki meg akarja ölni. Agatha boldogan hagyja ott unalmas eseteit, és egykori kollégájával, Roy-jal elautózik az ódon udvarház tulajdonosához. Kapóra jön segítségként egy új gyakornoklány, Toni, akit nemcsak a szerencse kedvel különösképpen, de a szimata is páratlan. Agathát elfogja a féltékenység, mert úgy tűnik, felbukkant a színen egy nála is ígéretesebb tehetség, aki ráadásul rendkívül csinos is… 

A titkokkal teli udvarházban összegyűlik a család, és hamarosan bekövetkezik a gyilkosság. Nem egyszerű megfejteni a rejtélyt, mert a rokonokon kívül a faluban mindenki gyanús, aki él, hiszen az áldozat szinte tálcán kínálta magát, hogy végezzenek vele.

Debbie Macomber
Csillagos éj

Carrie ​​Slayton, a fiatal és tehetséges újságírónő egy chicagói lap társasági rovatának munkatársa, ám a munkájával nem igazán elégedett, így hát elhatározza, hogy felmond. A főnöke azonban nem akarja elengedni, inkább egy igazán izgalmas feladattal bízza meg: készítsen interjút a titokzatos Finn Daltonnal, akinek a zord, ám mégis gyönyörű Alaszkáról szóló bestsellere a könyves toplisták élén áll, és rajongótábora egyre nő.
 
Carrie feladatát azonban megnehezíti, hogy a férfi kerüli a nyilvánosságot, senki sem tudja, hol lakik, ráadásul egyetlen újságírónak sem ad interjút. Carrie kitartó kutatás után végül rátalál az íróra az alaszkai vadonban. A lányt teljesen elbűvöli a vidék szépsége és nem mellékesen a férfi személyisége is. 
Minden különbözőségük ellenére mély vonzalom alakul ki kettejük között, és Carrie-nek döntenie kell: ha megírja a cikket, elveszíti Finnt, ha viszont a szívére hallgat, le kell mondania a karrierről.

Debbie Macomber
Angyali segítség

 Lucie és Aren egymásba botlanak – úgy tűnik, véletlenül – a Times Square-en, 
szilveszter éjjel. Első látásra megkedvelik egymást, de a sors egy újabb fordulata 
elszakítja őket egymástól.



Marni Bates
Rocksztárt kaptam karácsonyra

Holly előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt. Mert hiába a képeslapra kívánkozó táj, ha ott van két szörnyeteg unokatestvére, akik mindjárt első este kiutálják a közös kabinból. A tengeribeteg Holly így kénytelen beosonni egy vadidegen fürdőszobába, ahonnan kilépve két dologgal néz farkasszemet: a világ legdögösebb pasijával és egy paprikaspray-vel. Kár, hogy ez utóbbit a magát Nicknek nevező srác nem fél használni…
Amikor később Holly elhagyná a kabint, legnagyobb megdöbbenésére sikoltozó tinicsajok állják útját. Mert Nick valójában Dominic Wyatt, az őrülten népszerû ReadySet dobosa.
Az internetre pillanatok alatt felkerülnek a kettőjükről készült botrányos fotók, amik veszélybe sodorják az együttest. Dominic ezért ráveszi Hollyt, hogy a hajóút idejére játssza el a barátnője szerepét. A kamu kapcsolattal csak-csak megbirkóznak, na de a valódi érzelmekkel…

Meg Cabot
Mia karácsonya (A neveletlen hercegnő naplója 6 és 1/2.)

Mia hercegnő a téli szünetet minden évben Genoviában tölti, Grandmére-rel. Már nagyon várja az idei karácsonyt, mely tökéletesnek ígérkezik: szerelme, Michael és legjobb barátnője, Lilly is vele lesznek. 
De még egy hercegnő tervei is meghiúsulhatnak, Lilly pedig kénytelen megtanulni a palotában használatos protokoll szabályokat. Miának annyi hivatalos rendezvényen kell részt vennie, hogy nem jut elég ideje Michaellal édes kettesben lenni. 
De a legnagyobb baj az, hogy fogalma sincs, mivel lepje meg barátját. Vajon lesz elég ideje, hogy rájöjjön: a tökéletes ajándéknak semmi köze a nemzetközi futárszolgálathoz? Megtalálásához az igaz szerelem a legjobb tanácsadó. Bár nem baj, ha van az embernél némi ezüstszínű szalag is…

Alan Bradley
Elég már az árnyakból (Flavia de Luce rejtélyei 4.)

Karácsony ​​van, és Flavia de Luce – a tizenegy éves „kiskopó", a kémia megszállottja – a laboratóriumába visszavonultan a Télapó csapdába ejtésén morfondírozik. Ám hamarosan megzavarja a patinás Luce-birtokra érkező filmes stáb, akik azért jönnek Buckshaw-ba, hogy a híres Phyllis Wyvern főszereplésével filmet forgassanak.
 
A színésznő meglepően kedvesen viselkedik a magányos Flaviával, kárpótolja nővérei gonoszságáért. Sőt, nagylelkűen még egy Romeo és Júlia előadást is elvállal. A tomboló hóvihar közepette Bishop's Lacey minden lakója Buckshaw-ba igyekszik, hogy megnézze Wyvernt és partnerét. Amíg a közönség önfeledten szórakozik, az időjárás még zordabbra fordul, és a birtokot végleg elzárja a külvilágtól. Az ott rekedt emberek türelmesen várják  a vihar végét, eközben rejtélyes családi titkokra is fény derül. De az este döbbenetes végkifejletére senki nincs felkészülve: egy filmtekerccsel megfojtott színészre bukkannak. 

Vajon az összegyűlt vendégek közül ki rendezte ezt a vérfagyasztó előadást? Ahogyan a vihar egyre jobban tombol, s ahogyan a gyanúsítottak köre fokozatosan bővül, Flavia számára mégis egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ki a gyilkos.

Nora Roberts (J.D. Robb)
Halálos Ünnep (Eve Dallas 7.)

A New York Times bestsellerírónője újabb regénnyel bővítette futurisztikus sorozatát. Amikor a szerelmeseket számítógépes technológia hozza össze, a randevúzás halálos játékká válhat…
Senki sem szereti magányosan tölteni az ünnepeket. New York legelőkelőbb társkeresője, a Csakis Önért ilyenkor ismerteti meg egymással a legtöbb magányos szívet. De Eve Dallas hadnagy, miközben egy sorozatgyilkos után nyomoz, rémületes felfedezést tesz: minden áldozat kapcsolatban állt a társkereső szalonnal. 
További gyilkosságok történnek, és Eve betekintést nyer az igaz szerelmük után kutató gazdagok világába – miközben a gyilkos a következő áldozatát keresi. És ebben a világban a szerelem ereje a férfiakat és a nőket arra csábítja, hogy végleg elárulják egymást…

Nora Roberts (J.D. Robb)
Halálos karácsony (Eve Dallas 39.)

A mélyen a szívébe fúródott konyhakés kartonlapra írt üzenetet szorított az áldozat izmos mellkasához. Az állt rajta: A Mikulás szerint rossz fiú voltál! Ho, ho, hó!
Eljött a karácsony, de Eve Dallas hadnagy nincs ünnepi hangulatban. Miközben karizmatikus férje, Roarke hatalmas, fényes fogadást szervez, neki csak egy gyilkosság jár a fejében.
Az áldozat – Trey Ziegler személyi edző – életében is nagy bajba került, de halálával még többet okozott. A hiú, hűtlen és bosszúálló Trey számtalan ellenséget szerzett. Vagyis Eve-nek sok gyanúsított közül kell kiválasztania a gyilkosát. Amikor Peabody nyomozóval kiderítik Trey sötét titkát, a nyomozás halálos fordulatot vesz.
Hiába az ünnepi fények, Eve-nek és Roarke-nak sötét utat kell végigjárniuk az igazság utáni hajsza folyamán.

Vavyan Fable
Szennyből az Angyal

A regény hősnője, Tonie – túl egy súlyos válságon – mesei karácsonyról álmodozik: fenyőillatú, csillagszórós, Kis éji zenés, meghitt ünnepről, romantikus kettesben egy férfival, akit erre az alkalomra választ számára a számítógépes társkereső szolgálat. S nem arról, hogy bűnözők lepjék el otthonát. Holott pedig ellepik. 
Púder, a sorozatgyilkos; Néró, a piromániás; valamint Procc, akinek az a fixa rögeszméje, hogy neki sebészeti úton mindenkit meg kell gyógyítania. Továbbá ellepi hajlékát a nővére a sarjaival, anyja a neurózisával; szomszédnője, Meta Hari, aki mindhárom szemével perfekt módon lát – és még sokan mások. 
A vágyott idillből pokolian felforgatott karácsony lesz, s mindennek a Szolgálat által küldött (?) pasas, Barret Grand a dilihopmestere.

Vavyan Fable
Mennyből a csontváz

Imogen, ​​a szabadsítlusban szeánszozó, kissé különc özvegyasszony karácsonyozásra várja hipochonder öccsét, Valdust, és menopauzás húgát, Genevát. Továbbá kisakaratú unokaöccsét barátnőstől, valamint ábrándoz kuzinját, Aetnát. Utóbbi boldogtalan ara és Shakespeare-rajongó. 
A meghívottak útnak indulnak a vidéki házhoz. Soha nem látott jégvihar támad rájuk. 
A Kifürkészhetetlen Sors a regényes múltú, kísértetjárta kúriához vezérel két bűnözőt és az őket hajszoló zsarukat. A fejvadászok eredetileg legénybúcsúba készültek. Rosco tüntetően cipeli a vőlegénynek szánt szexapácát, és csontvázünnepnek csúfolja a karácsonyt. Társa, London jeges vízbe esik, és férfias titka van. 
Odakeveredik egy pszichiátriai eset, a hasadásos Boston. Imogen unokaöccse viszont elakad a jégpokolban, ám furcsa modorú barátnője megérkezik a gyerekével. Utóbb ezt többen a Végzet Szivatásának tekintik. 
Az időjárási karantén összezárja a sokféle embert a tömény múltú épületben. Hamarosan még egy terítékre lesz szükség: a bekokszolt Mikulás a kéménybe dugul. 
E fergeteges napokat velük ünnepli Imogen réges-rég megboldogult férje, Uly Bácsi – és sokan mások a hajdanvolt időkből.

Jenny Colgan
Karácsony a Cupcake Kávézóban (A Cupcake Kávézóban 2.)

Issy Randall, a Cupcake Kávézó büszke tulajdonosa szerelmes, és nem is lehetne boldogabb. Új üzlete virágzik, és jó barátok veszik körül, bár két kolléganője, Pearl és Calorine mintha nem nagyon lenne feldobva a hó és a vidámság közelgő ünnepétől. Ám amikor barátja, Austin eljátszik a gondolattal, hogy New Yorkba költözik, Issy kénytelen egy távkapcsolat kilátásával szembenézni. És amikor legnagyobb a karácsonyi forgalom a kávézóban, s egyre nagyobb a kereslet Issy ínycsiklandó süteményeire, a lánynak el kell döntenie, mit tart a legfontosabbnak az életben.
Ebben a decemberben Issynek minden erő-, jókedv- és fahéjtartalékára szüksége van, hogy így vagy úgy mindenkinek boldog karácsonyt teremtsen…

Katie Fforde
Karácsonyi lakoma és más történetek

Idén minden kívánságod teljesül! 
Mondj igent a boldogságra!
A Francia kaland, a Tökéletes megoldás és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője e kötetében lélekemelő, romantikus és szórakoztató történetekkel ünnepli a karácsonyt. 
Mit tegyünk, ha szenteste egy behavazott skót kisvárosban ragadunk egy jóképű idegennel…? 
Mi a teendő, ha a karácsonyt a családunkkal akartuk volna ünnepelni, de egy szobafoglalási zűr végül egy sármos férfival hoz össze…? 
Mi történne, ha egyszer az életben hagynánk, hogy a sors vezesse a kezünket, egyenesen a boldogságig…?
Katie Fforde bájos humorral és – nem mellesleg – ínycsiklandó étkekkel teli kötete szép karácsonyi ajándék mindenkinek, aki hisz a szeretet és a barátság erejében, az újrakezdésben vagy a folytatásban, és abban, hogy ha odafigyelünk egymásra, tényleg megtörténhet a csoda…, és akár még szerelembe is eshetünk.

Cecilia Ahern
Ajándék

A kevély üzletember, Lou Suffern folyamatosan küzd az idővel, még álmában is csak a munka jár az eszében. Családjának meg kell harcolnia minden vele töltött pillanatért. Egy hideg téli reggel munkába menet Lou megismerkedik a hajléktalan Gabe-bel, és egy pillanatra mégis meglágyul a szíve: állást szerez a fiúnak a cégnél. Ez a ritka jó cselekedet többszörösen megtérül: Gabe szerencsét hoz Lounak, sőt, úgy tűnik Gabe segítségével elérheti, amit mindig is akart: végre egyszerre lehet két helyen! 
Azonban rá kell jönnie, a rohanás sem mindig kifizetődő, és karácsony reggeléig még sok mindent rendbe kell hoznia a családjával… 
Cecelia Ahern negyedik, az Athenaeumnál megjelenő kötete (Talált tárgyak országa, Bennem élsz, Ahol a szivárvány véget ér) igazi karácsonyi történet egy mesés ajándékról, amelyet az ember életében csak egyetlenegyszer kaphat meg.

Két ​​karácsonyi történet egy kötetben!
Karácsonyi kötetünket két kitűnő írónő neve fémjelzi, ami garancia a felhőtlen szórakozásra. Nora Roberts és Day Leclaire hosszú évek óta vezetik a különböző sikerlistákat. Karaktereik felejthetetlenek, a történetek szívet melengetőek, sziporkázóan humorosak, s néha könnyet csalnak a szemünkbe. Jó szívvel ajánljuk őket a hosszú téli estékre.

Nora Roberts
 Jégvirág 

Kocsija irányíthatatlanul sodródik a jeges hegyi úton, és Laura a rettegés borzalmas perceit éli át. A várandós asszony volt anyósa és apósa előle menekül, akik maguknak követelik születendő gyermekét. Az autója a védőkorlátnak csapódva összetörik, így Laurának, más választása nem lévén, el kell foglalnia Gabriel Bradley segítségét, aki az áprilisi hóviharban megosztja vele magányos hegyi kunyhóját. A fotóművész eleinte még csak nem is titkolja, mennyire zavarja a kényszerű összezártság, ám minél több időt töltenek egy fedél alatt, annál közelebb kerülnek egymáshoz. A férfi megfesti Laura portréját, amely varázslatos erővel bír….

Day Leclaire
Megpuhítva, megfőzve 

Végy egy csinos, céltudatos könyvelőnőt, akinek fogalma sincs a főzésről, és adj hozzá egy szívdöglesztő olasz mesterszakácsot. Fűszerezd egy kis szerelmi háromszöggel, és kevergesd a történetet, amíg el nem éri a kellő hőfokot. Aztán öntsd díszes karácsonyi formába, és süsd készre…
Dióhéjban erről szól Maddie és Joe hol kacagtatóan vidám, hol könnyes, szomorú románca. A lány egy árverésen komoly összeget fizet a mesterszakács szolgálataiért, hogy az megtanítsa őt a konyhaművészet fortélyaira, és különleges karácsonyi vacsorával lephesse meg vőlegényét. Joe azonban sokkal inkább a szép ifjú hölgyet akarja megfőzni…

Johanna Lindsey
Ajándék (A Malory család 6.)

A ​​Maloray család az ősi birtokon, Haverstonban gyűlik össze, hogy együtt ünnepelje a karácsonyt, de nem mindenki érzi magát emelkedett hangulatban. Sok a feszültség és a megoldhatatlannak tűnő probléma. Ekkor egy szépen becsomagolt ajándék bukkan fel a szalonban, amelyről senki nem tudja, hogy ki tette oda, és kinek szánták. A család fiatalabb tagjai egy idő után nem bírják tovább, és felbontják a rejtélyes csomagot, hogy megtudják, mi van benne. 
Egy régi időkben írt naplóra bukkannak, amely elmeséli nekik Christopher Malory és egy Anasztázia nevű cigánylány szenvedélyes szerelmének történetét. Egy ígéret miatt Anasztázia kénytelen olyan férfihoz feleségül menni, akitől irtózik. Az előre elrendezett házasságtól csak úgy menekülhet meg, ha egy nem cigány férfi lesz a férje. A jóképű angol lordot már az első találkozásuk alkalmával megbabonázza a lány különleges szépsége, de elfogadhatatlannak tartja, hogy ilyen alacsony származású nővel kössön házasságot. Ám a béke és az ajándékozás időszakában sok csoda történhet. 
A naplóból megtudjuk, hogy Christophernek sikerült-e legyőznie előítéleteit, és az úri társaság megvetésétől való félelmét.

Vivien Holloway
A bross (Winie Langton történetek 3,5.)

Winie és a Langton család a karácsonyra készülődik. A káosz még a szokásosnál is nagyobb, de azért a vacsora előtt Winie és Will még szakít időt egy okító jellegű ékszerlopásra.
„- Ajándékot vettél nekem? – kérdezte, és gyanakvás színezte a hangját. Hátrapillantottam a vállam felett, és csak annyit mondtam:
 – Kérlek. – Előhúztam a fiók egy rejtett rekeszéből a Mesterkulcsot. A zsebóra formájú szerkezet megcsillant az olajlámpa fényében. – El fogod lopni az ajándékodat.”
Ez a szösszenet egy kis ajándék a Winie-rajongóknak, továbbá átvezetés „A hóhér kötele” és a februárban megjelenő, „Tolvajok kézikönyve” című negyedik rész között.

Fejős Éva
Máskülönben itt maradnék

A nagymamakorban lévő, de testben és lélekben is meglepően fiatalos Boglárka életre szóló meglepetést tartogat a családjának. 
Három felnőtt gyermekét és unokáit a Karib-térség egyik egzotikusan gyönyörű szigetére hívja karácsonyozni, de már a repülőúton közli velük: ez az utazás nem csupán egy drága és felejthetetlen ajándék a szeretet ünnepén, hanem komoly üzleti ajánlat, méghozzá nem kis téttel. Boglárka ugyanis egyáltalán nem egy szokványos tortasütögető nagyi, hanem vérbeli kalandor, aki a veszélyt, a szakmai kihívást és az eget-földet megmozgató szerelmet kereste egész életében. 
És mint ilyen, meglehetősen kritikusan szemléli élhetetlen utódait, ezért mindent megtesz, hogy felrázza unalmas és megszokott életüket. 
Vajon sikerül a terve, vagy csak ellenségeskedést szít a gyerekek között? Van-e titkos bejárás a szívébe, és ki őrzi a kulcsát már évtizedek óta? És milyen meglepetés várja a vakítóan fehér homokos tengerparton álló szállodában?

Catherine Anderson
Felhők felett

Random, Colorado állam. 
Egy újabb állomás a magányos harcos, Gabriel Valance számára, aki legszívesebben kívülálló maradna minden helyzetben. Amikor egy jöttment elkapja és meglövi, megbánja eddigi üres, magányos életét. 
Nancy Hoffman, az aranyhajú szépség Randomban telepedett le, múltja elől menekülve. Útjaik keresztezik egymást, mikor is Gabriel egy második esélyt kap a sorstól. Elhatározza, hogy leveszi Nancyt a lábáról, elnyeri a bizalmát, és meggyőző őt a szerelméről, és ezzel a sokat próbált cowboy önmagát is megmentheti.

Katherine Stone
Hulló csillagok

Julia Hayley húszéves koráig egy kansasi kisvárosban él, a külvilágtól elzártan, idős nagynénjével és mozgássérült kishúgával. 
A két szeretett rokon halála után Julia magára marad, és elhatározza, hogy új életet kezd. Mindent felad, ami addigi életét jelentette, de még egy utolsó akadály előtte áll: Londonba kell utaznia, és át kell élnie egy fájdalmas karácsonyi ünnepet. 
A számos meglepetést rejtő, viszontagságos londoni út során Julia megismerkedik Jace Colton doktorral. A férfi múltjában sötét titkok rejlenek, melyek egy részét még önmaga sem ismeri. Úgy tűnik, e titokzatos múlt szerelmük útjába áll, ám Julia ereje és hite minden akadályt legyőz, s talán még az álmok is valóra válhatnak.

Stephanie Laurens
Karácsony a Cynster-kastályban (Cynster-történetek 1.)

1837 decemberében a Cynster család fiatal tagjai a hóborította Casphairn Manorban töltik a karácsonyt. 
Ám ahol ők összejönnek, ott mindig megjelenik a szerelem is. 
Az ünnepi alkalom összehozza Danielt, Lucifer Cynster fiainak tanítóját és Claire-t, Gabriel Cynster lányának nevelőnőjét. 
Claire, aki egyszer már megégette magát, nem hiszi, hogy része lehet még a boldogságban. Daniel azonban – a házigazdák segítségével, akik egytől egyig született házasságszerzők – mindent elkövet, hogy meggyőzze a hölgyet őszinte szerelméről… 
Eközben az ifjú Cynsterek kilovagolnak karácsonyeste, és segélykiáltást hallanak. Lucillát nehéz szüléshez hívják, a többiek pedig vele tartanak. A pusztító vihar elvágja őket a külvilágtól, és a fiatalok szembesülnek életük első komoly megpróbáltatásával…

Milly Johnson
Téli láng

A karácsony a vidámság és a szeretet ünnepe…
Vajon Eve is megtalálhatja a boldogságot?
Eve soha nem szerette a karácsonyt, azóta pedig különösen gyűlöli, hogy a vőlegénye karácsony napján veszítette életét egy afganisztáni bevetésen. A legkevésbé sem számít arra, hogy kedves, idős nagynénje egy élményparkot hagy rá a végrendeletében, mégpedig olyat, amelynek fő témája épp a karácsony…
És nem ez az egyetlen meglepetés. A nagynénje végakarata úgy szól, hogy Eve-nek egy rejtélyes üzlettárssal, Jacques Glace-szal közösen kell vezetnie a parkot. Ki ez a Jacques Glace, és vajon miért vette be Evelyn néni a végrendeletébe?
Ám Eve nem retten vissza a kihívástól. Elhatározza, hogy bármi áron sikerre viszi Winterworldöt. Vajon sikerül egyszer s mindenkorra felülkerekednie a karácsony és a mindent eluraló karácsonyi giccs iránti ellenszenvén? És végül sikerül Jacques-nak felolvasztania a lány jéggé fagyott szívét?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...