Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 12., szombat

Rachel Ward: Nem enged a mélység


Mi történik, ha valami szörnyű dolgot követtél el, de nem emlékszel rá?
Mi történik, ha nem tudod, hogyan hozhatnád rendbe az életed?

Amikor Carl kinyitja a szemét egy jéghideg tó partján, bátyjára éppen rácipzárazzák a hullazsákot. Carl kétségbeesetten kutat az emlékezetében: mi történhetett a vízben? Ám akármilyen kitartóan próbálkozik, semmire sem emlékszik.
Aztán a mentőben az ismerősnek tűnő, gyönyörű lány rémülten sikoltozni kezd, amint megpillantja. Carl érzi, hogy a lánnyal együtt talán kideríthetik az igazságot, még mielőtt az szökőárként zúdul rájuk.

Rachel Ward: Számok 1-2.

http://moly.hu/system/covers/big/covers_108463.jpg?1395380117

A menekülés


Jem tizenöt éves, londoni lány, zűrös kamasz. Mióta az anyja kábítószer túladagolásban meghalt, egyik nevelőszülőtől a másikhoz kerül. Tudja, hogy semmi sem tart örökké, sőt egészen pontosan tudja, meddig tart ez az egész. Nem létesít kapcsolatot az emberekkel, próbál nem a szemükbe nézni, és őrzi a titkot már tizenöt éve.

Mindenkinek van a szemében egy szám, de gondolom én vagyok az egyetlen, aki ezt meg is bírja látni. Amúgy, én se csak úgy egyszerűen látom őket, persze, hanem valahogy ott vannak. A levegőben vannak. Vagyis inkább úgy belülről jelennek meg nekem. Érzem ezeket a számokat. Valahol a szemem mögött érzem meg őket. De azért ott vannak, tényleg. Nem lényeg, ha nem hiszel nekem, attól még ott vannak. És tudom is mit mutatnak. Akkor értettem meg, amikor az anyám meghalt. 

London egyik külvárosi negyedében szegődik Jem mellé Spider, a nyurga és izgága fekete srác, aki megpróbál a társa lenni. De el lehet-e mondani valakinek végre a számok és a halál titkát? Mi történne, ha mindannyian előre ismernénk halálunk időpontját?


 

A káosz



Adam „számokat” lát – amikor az emberek szemébe néz, meglátja a haláluk dátumát, ahogyan az anyja, Jem is látta.

Adam nehezen birkózik meg ezzel a rettentő képességgel, és amikor ráébred, hogy a környezetében mindenkinek ugyanaz a szám rendeltetett, rettegni kezd attól, mi vár rájuk majd 2027-ben.

Hogy ráleljen a megoldásra, Adam kétségbeesett kutatásba kezd.

Mi történhet: háború, atomkatasztrófa, pusztító vírusok? Az világos, hogy valami nagy dolog közeleg..
De mi? És mit tehet ő ellene?

Rachel Ward egy lebilincselően izgalmas és meglepően mai nyelvezetű regény lapjain fogalmaz meg igazán fontos kérdéseket életről, halálról, sorsról, szerelemről, különleges képességekről. Olyan területre érkezünk, ahol el kell hagynunk a megszokott értékek hagyományos szilárd talaját. És szembe kell néznünk a kérdésekkel, akkor is, ha tudjuk, a szemünkben ott vannak a számok.

Matthew Quick: Napos oldal




Patnek van egy elmélete, miszerint az élete egy film. Egy film, amelynek nemcsak főszereplője, de nézője is egyben, és amelynek rendezői székéből maga Isten dirigál. Egy film, amelynek csak és kizárólag akkor várja hepiend a végén, ha kiállja a maga elé állított próbatételeket. Ezek után talán nem meglepő, hogy Pat frissen szabadult egy elmegyógyintézetből. És az sem, hogy egyik leküzdendő akadállyal szembesül a másik után: senki sem hajlandó beszélni vele a nagy Ő-ről, aki jelenleg ex, kedvenc csapata vereséget vereségre halmoz, a talán még nála is furcsább Tiffany folyton ott liheg a nyakában, az új pszichiátere pedig mintha házasságtörésre biztatná, hogy elősegítse a gyógyulását. És ha ez még nem lenne elég, egy világhírű szaxofonos kísérti!

A regény elbűvölő utazásra invitál Pat elméjébe, ahonnan ugyan kissé torz, ugyanakkor szívszorongató és végtelenül szórakoztató is a kilátás. Ahonnan mi is nézői lehetünk Pat filmjének, amely néha szomorú, néha vidám, mint maga az élet.

A regényből nyolc Oscar-díjra jelölt film készült Bradley Cooper, Jennifer Lawrence és Robert De Niro főszereplésével.

Isabel Wolff: Mesés ruhák kalandjai


Egy vintage bolt körül

Phoebe Swift mindig is saját vintage ruhaboltról álmodott. Minden apró részletet eltervezett, és igyekezett a legjobb tudása szerint berendezni új boltját, a legkisebb kalaptűtől egészen az igazi selyem nagyestélyikig. A Vintage Világ megnyitásakor úgy érezte, álmai megvalósulnak. Lelkes vásárlók lepték el a boltot, és egymás után próbálgatták a mesebeli ruhakölteményeket. Phoebe úgy érezte, végre révbe ért, ám múltjának egy tragikus eseménye árnyékot vetett új életére. Egy nap találkozott Thérse-zel, a kedves, idős hölggyel, aki régi, szép és különleges ruhadarabjait kínálja eladásra, egyet kivéve, melytől nem hajlandó megválni. Ahogy Thérse beavatja a kis kék kabát titkába, Phoebe egyre több párhuzamot fedez fel életük történetében, melyek segítségével utat találhat fájdalmai feldolgozásához, és akár egy új szerelemhez is.

Ilama Árgilus: Erotitka


Kylord Grand szívdöglesztő és dúsgazdag. Látszatra egy nőfaló alfahím. Találkozása karmikus a fiatal, de zárkózott NASA-tudóssal, Dr. Alaiza Brennwooddal.

Döbbenetes első éjszakájuk után, egyből egy őrült gyilkostól, majd egy vérszomjas szektától kell megmentenie a lányt. Az üldözések és csaták szüneteiben Kylord bevezeti saját, fantáziadús, korlátok nélküli erotikus világába. Alaiza azonban felfedezi a férfi több évezredes félelmetes múltját is.

Korábbi életeinek emlékeit, melyekben a BDSM, az extrém szexuális szokások nem csupán fantázia, hanem kőkemény valóság volt. Melyekben az erőszak, a hatalomvágy, a puszta testi kéj irányította.

Győz-e a szerelem, ha a férfi sötét vágyai a jelenre is hatnak? Megváltozik-e Kylord, és Alaiza akarja-e egyáltalán, hogy megváltozzon? Meddig lehet fokozni a vágyat és a beteljesülést, mikor elég csupán a szerelem?”

Helen Mittermeyer: A fátyolhercegnő / Röpke gyönyör / Szerelmi örvény


Hogyan teljesedik be a jóslat 1048-ban, melyben Iona, a viking hercegnő a végzetet s szerelmet jelenti Magnus Sinclair skót nagyúr számára? Hogyan válik a gyűlölt ellenségből féltett és kimondhatatlanul szeretett társ?

„Mikor szájával megérintette azt az izgató jelet, amely Iona bal arcán húzódott végig, forróság öntötte el, és vad élvezet keringett benne. Iona nem alszik addig, míg végig nem szeretgeti minden porcikáját, fejétől a talpáig és vissza. Megégeti, ahogy ő is felgyújtotta benne a lángot. Egy boszorkányt vett feleségül, bár az asszony nem is sejti, mekkora a hatalma férje fölött.”


 

Attól a pillanattól kezdve, hogy feltűnt a zsúfolt szobában, a férfi nem tudta levenni róla a szemét. Darius Chadwick szívét összeszorította a sóvárgás Cygnet Meltonért, aki aranyszín selyemben feledhetetlen találkozásban teljesedett ki, ám Cygnet kétségbeesetten elmenekült, bizonyosra véve, hogy közösen elképzelt terüket romba döntötte. Dar könyörtelenül a nyomába eredt. Saratogában végre tüzes ölelésével megnyugtatóan megcáfolta a lány ellenvetését. A két szív egy pillanat alatt egyesült, de vajon az örök szerelem jutott-e osztályrészükül?




Eltűnt a Karib-tenger tomboló hullámaiban – így, ilyen borzalmas körülmények között vesztette el őt a férfi, aki szerette, de feleségül nem akarta venni. Amikor Mariát eszméletlenül mentették ki a vízből, semmilyen emléke nem maradt addigi életéről. Új ember lett, új munka töltötte ki nappalait – de éjszakái nyugtalanok voltak, szüntelenül kísértette egy férfi álomképe, amelyet ébren nem tudott felidézni. Aztán, hét hónappal a tragikus baleset után, ott állt előtte Dake Masters – és Maria szívében feléledt az egykori harag és rettegés. Valamikor szétválasztotta őket a tétovázás és a büszkeség, de most újra alkalmat kaptak rá, hogy minden jóvá tegyenek. Vajon átadja-e helyét a hányatott múlt az újonnan birtokba vett boldogság jövőjének?

Anne Plichota · Cendrine Wolf: Oksa Pollock 1-2.


Oksa Pollock 1.


Az utolsó remény

Vigyázat! Bűvös erejű a könyv! Aki megismerkedik Oksával, nehezen tud majd elszakadni tőle és a Pollock család többi tagjától…

Oksa Pollock mindig is különleges képességekről ábrándozott, ez idáig azonban ugyanolyan iskolás lány volt, mint többi tizenhárom éves kortársa. Amikor családjával Franciaországból Londonba költözik, élete gyökeresen megváltozik. Új iskolájában megmagyarázhatatlan rosszullét keríti hatalmába, hasán különös jegy tűnik fel. Szüleinek nem mer szólni, végül különc nagyanyjához fordul, aki feltárja előtte származásuk titkát: a Pollock család Édéfiából menekült, egy olyan országból, amely a Földön van ugyan, de a „kintiek” számára fényköpeny teszi láthatatlanná. Oksa az utolsó reményük, az egyetlen, aki visszavezetheti a Számkivetetteket hazájukba.

Oksa Pollock soha többé nem lehet már az, aki volt. És bár legjobb barátja, Gus, mindenben mellette áll, rettenetesen nehéz összeegyeztetnie mindennapi életét a súlyos családi titokkal, a rá nehezedő küldetéssel.

Ki az a titokzatos, sötét tekintetű tanár, aki Oksa életére tör? Hányan vannak a Számkivetettek és milyen szándék vezérli őket? Ki barát és ki ellenség?


 

Oksa Pollock 2.



Az eltévedtek erdeje

Harry Potter lányban?
Oksa tiltakozna. De felveszi a kesztyűt.
Gus eltűnt!
Oksa legjobb barátja köddé vált patinás londoni iskolájukban, a Saint Proximusban. Oksa csak a mobilját találja meg, az egyik terem padlóján hányódik.A telefon memóriájában egy nő elmosódott képe látszik, aki furcsán ismerősnek tűnik.
Ki ő? És mi történt Gusszel?
Oksa még nem tudja, de miközben megpróbálja kideríteni, gondosan eltemetett családi titkokat tár fel.
Veszedelmes titkokat.
Barátja megmentéséért kész belevetni magát egy párhuzamos világba, amelyben mindent áthat a varázslat és a félelem, s ahol a Számkivetettekre halálos próbatételek várnak.
Az odaadó Kelekottyok és a fázós Jövendér segítségével Oksa vajon megtalálja-e időben az Eltévedtek Erdejéből való egyetlen kiutat?
Vigyázat! Bűvös erejű könyv!
Aki megismerkedik Oksával, nehezen tud majd elszakadni tőle!

A könyv története éppoly varázslatos, mint a tartalma: az eredetileg magánkiadásban megjelent regény első kötetét a francia gyerekek azonnal a szívükbe zárták, és valóságos hadjáratot folytattak annak érdekében, hogy egy igazi kiadó is publikálja. Lelkes kitartásuk meghozta gyümölcsét: a hatrészes sorozat nem csak Franciaországban lett óriási siker, a kiadás jogát huszonhét ország vásárolta meg és a megfilmesítés joga is elkelt.

Bella Andre: A Sullivan család 1-2-3.

A Sullivan család


Néha csak egy pillantás kell

Chloe Peterson megesküdött, soha nem követi el többé azt a hibát, hogy megbízik egy férfiban. Indokai olyan fájóak, mint a sérülések az arcán. Úgyhogy amikor kocsija a vizes útról belecsúszik az árokba, meg van győződve róla, hogy az a fantasztikus fickó, aki megmenti, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Chase Sullivan sikeres fotográfusként válogathat a gyönyörű nők közül. Elégedett az életével – amíg rá nem talál Chloéra és a totálkáros kocsijára a Napa Valley-i út szélén.

A köztük felsistergő vonzalom minden szerelmes pillantással és bűnösen édes érintéssel egyre nő, s Chloe nem tehet róla, de el kell tűnődnie rajta, hogy talán azzal a férfival találkozott, aki kivétel a szabály alól…


 

Menekülés a szerelemtől

 
Csak egy éjszaka

Marcus Sullivan mindig felelősségteljes fivér volt, apjuk halála után gondoskodott hét testvéréről. Ám amikor az általa tökéletesen megtervezett jövő hazugságnak bizonyul, Marcusnak egyetlen meggondolatlan éjszaka elég hozzá, hogy megszabaduljon az egésztől.

Nicola Harding, a popénekesnő, akit az egész világ csak Nico néven ismer, igazi szexbálvány. De ez hazugság. Miután csúnyán elárulták, senkit nem enged közel magához, nehogy megtudják, ki ő valójában… vagy megint megsebezzék. Különösen azt a fantasztikus idegent a bárban nem engedi a közelébe…

Nicola és Marcus megegyezik benne, hogy csak egy éjszakát töltenek el egymással. Ám ehelyett szorosabb kapcsolatba kerülnek, mint bármelyikük el tudta volna képzelni…


 

Most és mindörökké



Mennyit érdemes kockára tenni?

Gabe Sullivan tűzoltóként minden nap az életét kockáztatja San Franciscóban, de a szívét nem teszi többé kockára. Különösen nem azért a nőért, akit egy halálos lakástűzből mentett ki… és akire egyfolytában gondol.

Megan Harris mindent a hős tűzoltónak köszönhet, aki megmentette őt meg a lányát. Mindent, kivéve a szívét. Mert miután elveszítette pilóta férjét, megesküdött, soha többé nem teszi ki magát annak, hogy olyan férfit szeret – és veszít el –, aki veszedelmes foglalkozást űz.

De amikor Gabe és Megan ismét találkozik, hogyan hagyhatná a férfi figyelmen kívül a nő bátorságát, elszántságát és szépségét? És hogyan tagadhatná meg a nő a férfitól meg a lányától a köztük kialakult erős köteléket… sőt magától a férfi édesen érzéki csókjait, amelyektől ő kockára tesz mindent, amit már oly régóta óvott.


Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói. A Sullivan család-sorozatban megismerhetjük a testvérek, a hat fiú és az ikerlányok izgalmas szerelmi életét.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...