Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 29., vasárnap

Sheila O'Flanagan: Teérted mindent


Lainey Ryan élete viharos időszakába lép. Korábbi kapcsolatai egymás után fulladtak kudarcba, így nem csoda, hogy az aktuális szerelem is hemzseg a kérdőjelektől. Vajon a potenciális nagy Ő is csak csalóka délibáb, vagy épp ő lesz a kulcsa Lainey boldogságának?

Olaj a tűzre, hogy anyja, akivel szinte idegenként tekintenek egymásra, Dublinba látogat. Az ismert feminista Deanna mindig fölényesen elutasítja lánya választásait – különösen, ami a férfiakat illeti. Pedig Lainey most legkevésbé az ő kőkemény ítéletére kíváncsi.

Anyja élete azonban jóval többet rejt annál, mint amiről Lainey-nek tudomása van. Lassacskán oszladozik a köd, és Deanna végre feltárja hosszú ideig rejtegetett családi titkait, Lainey pedig rádöbben, hogy minden ember (még a férfigyűlölő feminista is) holtig tartó szerelemre vágyik. Néha azonban a régi álmokat el kell engedni ahhoz, hogy az ember végül rátalálhasson arra, amit annyira keresett.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...