Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. december 11., vasárnap

Mira Sabo: Amíg ​kinyílik a szemünk (Birtoklás-trilógia 1.)


"Ez nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül! 

Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva. 

Olvasol vagy lemaradsz?"

Allison Winn Scotch: Talált ​vágyak osztálya


Fogadd ​​el, ami jön, és hozz ki belőle valami nagyszerűt!
A befolyásos New York-i szenátornő főtanácsadójaként Natalie keményen dolgozik, sokat túlórázik, és a munkája minden percét élvezi. Aztán elhanyagolt barátja egyszer csak bejelenti, hogy részéről ennyi volt. És ez még csak a kezdet. Az orvosa mellrákot állapít meg nála – és az ellen nem elég a nyers ambíció meg a kőkemény elszántság. Natalie-nak a választók élete helyett most a sajátját kell megváltoztatnia.
Itt az ideje elgondolkodnia azon, hogy eddig milyen döntéseket hozott. Először is megkeresi élete öt szerelmét, hogy megtudja, miért romlott el a kapcsolatuk. És miközben visszatér a múltba, talán új lehetőségek nyílnak előtte – és esetleg arra is rájön, hogy az életen nemcsak átszáguldani lehet, hanem élni is.
A szerző, Allison Winn Scotch ajánló sorai a könyvhöz:
„Írás közben esélyt sem akartam adni arra, hogy zokogás legyen az egészből. Ez egy vicces könyv. Tényleg az! Egy nő élményeiről szól, aki próbálja megtalálni a saját útját, és a betegség csak kiindulópont ahhoz, hogy megismerje önmagát.”

Kat French: A ​zongoristaprojekt


Imádni valóan romantikus, szívet melengető olvasmány mindenkinek, aki valaha is az Igazit kereste, ám végül sokkal jobbat talált.
Te: kedves, zongorázni tudó szexisten
Én: reménytelenül romantikus adománybolti eladó
Honeysuckle Jonesnak van egy nem is olyan apró gondja, legjobb barátnőinek, Nellnek és Tashnek pedig eltökélt szándéka segíteni ezen. Egy férfira van szüksége, aki figyelmes, intelligens és jó a humora. De mindenekelőtt ügyes kezű.
Szerencsére Honey új szomszédja – a zsémbes, kiállhatatlan ex-séf Hal – egyetlen szempontnak sem felel meg. Noha a vonzalom valósággal szikrázik kettejük közt, Hal nyilvánvalóan a lehető legrosszabb választás lenne.
Ám amikor Honey megtudja az okát, miért is vált ilyen keserűvé, úgy dönt, ad neki még egy esélyt. Közben pedig rádöbben, hogy a legjobb dalban sincs mindig a helyén minden hang.

Jodi Ellen Malpas: Egy ​éjszaka megtagadva (Egy éjszaka 2.)


Emésztő szenvedély, erotika, izgalom.
Az Egy éjszaka ígéretében fellobbant szenvedély tovább lobog Livy és a titokzatos Miller Hart között, és ha nem vigyáznak, tönkreteszi őket az elsöprő érzés és a megdöbbentő felfedezések sokasága.

Miller elképesztően gazdag, bűnösen jóképű, és a gyönyör olyan csúcsaira repíti Livyt, amit korábban el sem tudott képzelni. A lány számára nincs visszaút. Elszántan próbál fényt
csempészni a férfi sötét világába. Az új életnek azonban meg kell fizetni az árát…
Miller tisztában van vele, hogy a hatalma áldozatokkal jár, de nem akarja, hogy Livy legyen az egyik. Semmit sem szeretne jobban, mint a lányt, de először minden áron meg kell védenie… a bűntől, az ellenségeitől, a saját dühkitöréseitől…

Míg egyre jobban elmerülnek a kielégíthetetlen viszony mélységeiben, annál több megszállott és veszélyes ember figyel fel rájuk, és annál többen próbálják őket elszakítani egymástól. Livy olyasmiket tud meg a szerelméről, amik a lelke mélyéig felkavarják, Miller pedig kénytelen szembenézni a legszörnyűbb félelmével: ha meg akarja óvni Livy éltét, talán el kell veszítenie.

A sorozat első részéhez klikk ide!

Courtney Milan: A ​grófné titka (Sinister fivérek 3.)


SEBASTIAN MALHEUR A LEGVESZÉLYESEBB ÉLVHAJHÁSZ: AZ INTELLIGENS FAJTÁBÓL VALÓ. 

Ha éppen nem hölgyeket becstelenít meg a hálószobájában, akkor tudományos előadásokkal borzolja a társadalom kedélyeit. Egyszerre vonzó és megvetett, szidalmazott és elismert, de ő csak nevet az egészen. 

VIOLET WATERFIELD, CAMBURY ÖZVEGY GRÓFNÉJA EZZEL SZEMBEN TISZTELETRE MÉLTÓ ÉLETET ÉL, ÉS SZERETNÉ, HA EZ ÍGY IS MARADNA. 

De Violetnek van egy végzetes titka, amely visszavonhatatlanul Anglia legbecstelenebb gazemberéhez köti: Sebastian elméletei ugyanis valójában az ő tudományos felfedezései. 
Így amikor Sebastian úgy dönt, felfedi többéves összeesküvésüket, a lány mindent megtesz, hogy megőrizze a szövetséget. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy meg kell nyitnia a férfi előtt sebezhető szívét.

A sorozat 1-2. részéről itt olvashatsz!

Mira Sabo: Dr. ​Farkas bárányai (Budapesti ragadozók 1.)


Baszódj ​​meg!
Azon már túl vagyunk, Farkas, csak gondolom, te nem emlékszel rá.
Dr. Farkas Tamás a sztárügyvéd éppolyan összetett személyiség, mint bármelyikünk. Olykor a szenvedélyes, lobbanékony, mindig támadásra és küzdésre kész, szexéhes Farkas, máskor meg az eminens, érzelemgazdag jófiú, Tamás, aki természetéből adódóan mindig háttérbe szorul, amíg a vadállat kiéli vágyait.
Elérkezik a pillanat, amikor a sok egyéjszakás kaland után felbukkan A Nő, akitől még Farkasnak is tátva marad a szája, de most Tamás szerelemre gyullad. Megbabonázza a fiatal lány tisztasága, és felerősödik benne a stabilitás utáni vágy. Ám a lecke sem marad el, és visszaköszön a sötét titkokkal teli múlt, hogy Farkas megértsen, túléljen, átértékeljen.
Vajon sikerül megszelídíteni a Farkast? Összhangba tud kerülni a személyiség két fele, hogy dr. Farkas Tamás egy életre elköteleződjön egy nő mellett? Vagy alulmarad Tamás, és végleges győzelmet arat a benne szunnyadó vadállat?
Mira Sabo, az Amíg kinyílik a szemünk című bestseller szerzője legújabb regényében tovább követi a budapesti elit erotikával, droggal és pénzzel felpumpált luxuséletét, a rá jellemző szókimondó, és lebilincselő stílusban.

John Grisham: Calico ​Joe


1973 ​​nyarán Joe Castle számított a profi baseball csodagyerekének. Ő volt minden idők legtehetségesebb újonca, aki teljességgel elkápráztatta a chicagói Cubs csapatának szurkolóit. Az arkansas-i Calico Rockból származó fiú már az első mérkőzésén is egyik hazafutást ütötte a másik után, minden egyes alkalommal udvariasan megbillentve sapkáját a tomboló közönség felé, miközben sorra döntötte meg a legnagyobb rekordokat.
Calico Joe-t hamarosan baseballrajongók milliói bálványozták szerte az Egyesült Államokban – így volt ezzel Paul Tracey, a Mets egyik dobójátékosának fia is. Amikor Paul apja, a kegyetlen játékstílusáról és kicsapongó életmódjáról ismert Warren Tracey először került szembe a pályán Calico Joe-val, Paul is ott izgult a lelátón, egyszerre szurkolva példaképének és az apjának. Ám Warren egyik dobása mindnyájuk életét örökre megváltoztatta.
Bár John Grisham legújabb regényében a baseballmeccsek is mindvégig izgalomban tartják az olvasót, a Calico Joe mégis a pályán kívül történő események elbeszélése által lesz valódi klasszikussá.

Ania Ahlborn: Vértestvérek


Az ​​Appalache-hegység mélyén található egy ház, messze a civilizációtól. A Morrow család lakja, akik magányos, maguknak való emberek. Csak néha mennek be a legközelebbi városba, egyébként senkit nem zavarnak. S épp ezért senki nem megy hozzájuk kérdéseket feltenni, amikor eltűnik egy-egy fiatal lány. Pedig elég lenne csak felásni a környéküket, és Nyugat-Virginia állam legkegyetlenebb gyilkosai lepleződnének le.
A tizenkilenc éves Michael is kötelességtudóan részt vesz családja erőszakos tevékenységében, de sosem lelte örömét benne. A fákon át visszhangzó sikolyoktól sokszor kirázza a hideg. Normális életre vágyik, és bízik benne, hogy egyszer meg is kapja… Mikor a szomszédos kisváros lemezboltjában találkozik Alice-szel, azonnal megigézi valami, és meglátja a kiutat. Egy pillanatra elfelejt minden szörnyűséget, ami az életét kísérte. Azonban a családja rögtön emlékezteti, hogy hol a helye.
Ania Ahlborn regénye pokoli utazás az amerikai vidék kietlen zugaiba, ahol velejéig romlott emberek tesznek kimondhatatlan dolgokat. A Vértestvérek nem csak az utóbbi évek egyik legsokkolóbb horrora, de egyben tanúbizonysága annak is, hogy a műfaj nem csak a férfi szerzőké.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...