Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. január 2., hétfő

J. Courtney Sullivan: Eljegyezve

Öt történet, öt különböző évtized.
Egy reklámszövegíró, független nő, aki a világért sem akar férjhez menni. Egy hangszerboltot üzemeltető párizsi nő, aki New Yorkban véli megtalálni a váratlanul betoppanó boldogságot. A családja széthullását átélő háziasszony és egy mentős, aki minden igyekezete ellenére sem éri el a reklámok vágyott világát. Végül egy házasságra készülődő meleg pár, akik az elsők között szeretnének élni a törvény adta új lehetőséggel. És mindenhol feltűnik egy különös gyémántgyűrű. Hol ajándék gyanánt, hol az eljegyzést előkészítve, hol pedig a vágyott élet jelképeként. Összeköt és elválaszt, eltűnik, hogy aztán a legváratlanabb helyen bukkanjon fel.
Szerelmek, melyek elkerülhetetlenül házasságban végződnek. Életmentő szakítások, újrakezdések és válások. Kapcsolatok, amelyeket megkeményít az élet, és szövetségek, amelyeket felpuhít.
J. Courtney Sullivan sikerkönyvét ideáig 17 nyelvre fordították le.

Marie Force: Szerelemre ​teremtve (A McCarthy család 1.)


Maddie Chester elhatározza, hogy elhagyja otthonát a Gansett-szigeten, ahová csak rossz emlékek kötik, és ahol csúnya pletykák terjednek róla. 

Egy nap éppen kerékpárral megy munkába, hogy takarítson a McCarthy's Resort Hotelben, amikor Gansett „tékozló fia” Mac McCarthy fellöki őt. 

Mac azért megy vissza a városba, hogy segítsen apjának a családi vállalkozást eladni, és esze ágában sincs, hogy sokáig maradjon. 

Amikor fellöki Maddie-t, aki súlyos sérüléseket szerez, beköltözik hozzá, hogy ápolja, és segítsen gondot viselni a nő pár hónapos kisfiára. Hamarosan rájön azonban, hogy a villámlátogatással kapcsolatos tervét súlyos veszély fenyegeti.

Kristen Proby: Tarts ​velem! (Velem Seattle-ben 1.)


Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. És különben is, miből gondolja, hogy a lány őt akarja lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog azonban biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége. 

Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a feléje szegezett újabb fényképezőgép látványától azonnal a lencse mögötti szépségnek esik. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában. 

Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?

Holly Black · Cassandra Clare: Magisztérium 1-2.


The ​Iron Trial – Vaspróba

A ​legtöbb gyerek bármit megtenne, hogy átmenjen a vaspróbán. Callum Hunt viszont nem. Ő el akar bukni. 
Callt az édesapja egész életében óva intette a mágiától. A fiú meg van győződve arról, hogy ha sikerrel jár a vaspróbán, és felvételt nyer a Magisztériumba, annak csak rossz vége lehet. 
Úgyhogy a lehető legjobban igyekszik, hogy a lehető legrosszabb formáját hozza… A cél az, hogy csődöt mondjon, csakhogy épp ebben mond csődöt. 
Így hát most várja a Magisztérium, ez az egyszerre szenzációs és vészjósló hely, ami sötét szálakkal kapcsolódik Call múltjához, és kanyargós utat mutat a jövője felé.
A vaspróba csak a kezdet, a legnagyobb próbatétel csak ezután következik…
A nagy sikerű szerzők, Holly Black és Cassandra Clare bámulatos képzelőereje nyomán most kezdetét veszi egy lélegzetelállító, szédületes, észveszejtő kaland a mágikus ismeretlenbe.

A ​rézkesztyű

New ​​York Times sikerlistás sorozat! E kötet megcáfolja mindazt, amit a jó és a gonosz világáról tudni vélünk.
Callum Hunt nyári szünete nem olyan, mint a többi gyereké. Egyetlen pajtása egy káosz sújtott farkas, Harceb. Az édesapja azt gyanítja róla, hogy a gonosz rejtőzik benne. És persze a legtöbb gyerek ősszel nem a Magisztérium varázslatos világába készül visszatérni.
Call élete nem könnyű… És még nehezebbé válik, miután körülnéz a pincében, és felfedezi, hogy az apja talán végezni akar vele meg Harcebbel.
Call elszökik a Magisztériumba – ott azonban még feszültebb a helyzet. Valaki ellopta az Alkahesztet, egy rézkesztyűt, ami képes megfosztani bizonyos mágusokat a varázserejüktől. Ráadásul miközben Call és barátai, Aaron meg Tamara, a tettes után kutatnak, nagyon veszélyes ellenfelek figyelmét hívják föl magukra… és még annál is veszélyesebb igazságot tárnak fel.
A Magisztérium rejtélyei egyre csak szaporodnak. Az elsöprő sikerű szerzőpáros fantasztikus utazásra invitál, ahol a tét nemcsak egy fiú sorsa… hanem az egész világé.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...