Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. november 12., szombat

Jennifer L. Armentrout: Be ​with me – Légy mellettem (Várok rád 2.)


A ​​New York Times bestseller listáján 1. helyre jutó Várok rád írójának könyve.
Vajon Teresának és Jase-nek megadatik a lehetőség, hogy egymáséi legyenek, vagy az élet közbeszól?
Teresa Hamilton hihetetlenül kemény éven van túl: halálosan beleszeretett a bátyja legjobb barátjába, aki viszont az első, csodálatos, bódító, életmegváltó csók óta egy árva szót sem szólt hozzá; sikerült véget vetnie egy rettenetesen rossz kapcsolatnak; most pedig olyan sérüléssel küzd, ami talán a táncosi karrierje végét jelenti. Ideje hát, hogy elővegye a B-tervet – főiskolára megy. Reméli, hogy itt majd sikerül meggyőznie Jase-t, hogy ami köztük van, őszinte szerelem.
Jase Winstead súlyos titkot hordoz magában, amiről soha, senkinek nem beszélne – különösen nem a legjobb barátja lenyűgözően szép húgának. Még életében senki nem csókolta meg olyan szenvedélyesen, mint Teresa, de nem hagyhatja, hogy ez a kötelezettségei útjába álljon. A legkevésbé arra van most ideje, hogy tartós kapcsolatba bonyolódjon, de közben képtelen kiverni a fejéből a lányt.
Minél többször sodorja őket egymás mellé a sors, annál kevésbé tagadhatják egymás iránt érzett érzelmeiket. Azonban már készülődik a tragédia. Miközben a kampusz próbál magához térni egy váratlan szörnyűség okozta sokkból, a szerelmeseknek el kell dönteniük, hogy minden kockázatot vállalva együtt maradnak, és megérteni, milyen árat kell fizetniük, ha mégsem…

A sorozat korábbi részeiről itt olvashatsz!

Kendall Ryan: Hard to Love


Cade mindig kockáztatott ...

Cade gondját viseli beteg húgának azzal, hogy azt csinálja, amiben a legjobb – ketrec harcol és felnőtt filmekben szerepel, ami a legújabb bolond pénzcsinálási terve, hogy kifizesse a húga egyre növekvő orvosi számláit. De amikor a legutóbbi melója a sürgősségire juttatja őt egy sportos erekcióval, köszönhetően egy kis pirulának, amit a rendező adott neki, nem tudja a csinos kis ápolónőt, aki foglalkozott vele, kiverni a fejéből, annak ellenére, hogy tudja, az a lány nagyon messze van a ligájától, hogy már illegális legyen.

Alexa mindig biztonságosan játszott…

Belefáradt abba, hogy beskatulyázva legyen, mint az édes, ártatlan, keményen dolgozó, ápolónőnek tanuló Alexa, aki keresi a módját, hogy kitörjön a Jókislány szerepből. Amikor a barátja egy szokatlan ötletet javasol, hogy elveszítse a szüzességét a szexi és a biztosan-eléggé-szakképzett pornó sztárral, Alexa elhűlt. De miután Cade visszautasítja az ajánlatát, dühös lesz és zavarba jön. Mikor lenyomozza, hogy megmondja neki a magáét, nem készül fel arra, amit talál. Látni, ahogy a kishúgáról gondoskodik, megérinti a szívét, és hirtelen ez már nem csak a szüzessége elvesztéséről szól, hanem, hogy segítsen Cade-nek. Mivel az Úr segíti őt, lehet, hogy igazából beleesik egy pornó sztárba…

Marc Elsberg: Blackout


Februári ​​fagyok söpörnek végig Európán, amikor a kontinens szinte teljes elektromos hálózata összeomlik. A következmények katasztrofálisak. A sötétbe borult utakon egymást követik a karambolok, leáll a fűtés, a vízszolgáltatás, a mobilok feltölthetetlenek, az internet elérhetetlen. Piero Manzano, az olasz informatikus hackertámadást vél felfedezni a háttérben, de gyanúja a hatóságoknál süket fülekre talál. Az Europol terrorelhárító szakértője, François Bollard végül meghallgatja, ám ekkor olyan e-maileket fedeznek fel Manzano laptopján, amelyek rá terelik a gyanút. A támadók agyafúrtak és kíméletlenek. Európában atomkatasztrófák fenyegetnek, az emberek elegendő élelem, víz, üzemanyag és orvosi ellátás nélkül vegetálnak sötét, fűtetlen lakásaikban. A túlélésért folytatott küzdelem hamarosan oda vezet, hogy a rend már csak a katonaság bevetésével tartható fenn…
Napjaink egyik legnagyobb német regénysikere olyan kérdéseket vet fel, melyekre az emberiségnek mielőbb választ kell találnia. Mert holnap talán már túl késő lesz…

John Grisham: Szürkehegy


Samantha ​​karrierje ígéretesen startol a jó hírű Wall Street-i ügyvédi irodánál, ám a 2008-as válság egy csapásra elhomályosítja a szép jövőre nyíló kilátásait. A fiatal jogász lányt egyszerűen kirúgják, és mivel kevés a remény, hogy egyhamar szakmai sikerekre számíthat, hirtelen elhatározásból elszegődik egy isten háta mögötti kis település jogsegélyszolgálatára. 

A Brady nevű falu 500 kilométeres távolságra, időben 100 évre fekszik Manhattantől az Appalach hegység bányavidékének kellős közepén, de Samantha legalább igazi gondokkal küszködő, valóságos embereken segíthet. Mielőtt azonban elsajátíthatná a tárgyalótermi fogásokat, máris a mélyvízben találja magát. A szénporos városka ugyanis nem olyan békés, amilyennek gondolná. Brady régi titkokat rejteget, a helyiek között sérelmekkel teli ellentmondások feszülnek, a bányaipar pedig nem kímél se embert, se hegyet, se törvényt, se szabályokat. Samantha hamarosan olyan peres ügybe keveredik ebben a kegyetlen és komor világban, amely halálos fenyegetést jelent számára. 

John Grisham élő legenda a jogi thriller műfajában. Képes lenyűgözni új, és még mindig képes meglepni régi rajongóit.

Jeff Hirsch: Tizenegyedik ​csapás


Amerika, ​​ahogyan mi ismerjük, eltűnt. Elpusztította a Kínával vívott háború, a rászabadított influenzajárvány, a Tizenegyedik csapás.
A tizenöt éves Stephen egész eddigi életében a puszta túlélésért küzdött. A csendes és kötelességtudó fiú édesapjával és nyugalmazott tengerészgyalogos nagyapjával vándorol az Összeomlás utáni Amerikában. Nincs sok csomagjuk. Nem vegyülnek másokkal. Életükben semmi sem változik. Ám amikor Stephen nagyapja hirtelen meghal, apja pedig mindent kockára tesz, hogy megmentsen két idegent, a fiú élete fenekestül felfordul.
Mivel apja csúnyán megsérül, Stephennek – életében először – egyedül kell döntéseket hoznia. Settler's Landingbe kerül, ahol megelevenedik az Összeomlás előtti világ kerti sütögetésekkel, baseballmeccsekkel és iskolában töltött napokkal. Stephen azonban nem bízik az efféle látszólagos nyugalomban. Gyorsan szövetségesre talál a városból kitaszított, gyönyörű Jenny Tanban, és ahogyan a Jennyvel való kapcsolata egyre mélyül, Stephen összetűzésbe keveredik Settler's Landing vezetőivel, akiknek feltett szándékuk, hogy újrateremtik a világot, amelyben felnőttek – kerül, amibe kerül…

Julia Rochester: Ház ​a világ peremén


A ​​Ház a világ peremén, amely részint krimi, részint pszichológiai dráma, Julia Rochester sötét humorral megírt, izgalmas bemutatkozó regénye.
Tizennyolc éves voltam, amikor apám lezuhant egy szikláról. Ostoba módját választotta a halálnak.
John Venton részegen lezuhan egy devoni szikláról. Ikergyermekei, Morwenna és Corwin két külön irányba menekülnek, hogy megkezdjék felnőtt életüket. Édesanyjuk, akit a boldogtalan házasság évei csak felbőszítettek, kapva kap a víg özvegységen. Csupán a nagyapjuk talál megnyugvást a düledező családi házban, miközben egy hatalmas vászontérképre vég nélkül festi a történetüket.
Élénk színekkel megfestett térképe a hajóroncsok, elfeledett házak, szentek és ördögök miniatűr képeivel a képzelet szüleménye, helyi mítoszok és történetek gyűjteménye. De egy titkot is őriz. Amikor az ikrek vonakodva visszatérnek a házba, rájönnek, hogy apjuk hiánya is része a térkép rejtélyes vonzerejének.
A Ház a világ peremén magával ragadó mese arról, hogy a család és az otthon miként lehet egyszerre a vigasz forrása és mindent elpusztító erő. Ízekre szedve a nevetséges féligazságokat, amilyeneket minden családban rejtegetnek, felteszi azokat a kérdéseket, amelyekkel valamennyiünknek szembesülnünk kell: kik azok, akikért felelősek vagyunk, és végső soron kikhez tartozunk?
Julia Rochester Devonban, az Exe folyó tölcsértorkolatában nőtt fel. Tanulmányait Londonban, Berlinben és Cambridge-ben végezte, dolgozott a BBC portugál adásánál, valamint az Amnesty International Brazíliával foglalkozó kutatójaként. Férjével és lányával Londonban él.

Sophie Hannah: Hercule Poirot új esetei

A ​monogramos gyilkosságok 


Poirot visszatér! 
1929. február 7-én három holttestet találnak a Bloxham Szálló három emeletén. Két nő és egy férfi vesztette életét a luxushotelben, és mindhármuk szájában monogramos mandzsettagomb lapul. A Scotland Yard ifjú felügyelője, Edward Catchpool kapja meg az ügyet, amely korántsem ígérkezik könnyűnek. Nagy szerencséjére a szomszédjába költözött egy nagy bajszú, köpcös kis belga. Poirot szívesen segít az érthetetlen bűnügy felgöngyölítésében, amiben kulcsszerepet játszik egy cselédlány, egy lelkész özvegye és a negyedik mandzsettagomb.
Sophie Hannah igazán nagy kihívást jelentő új esettel lepte meg a világ leghíresebb belgáját.

A ​zárt koporsó 


Hercule Poirot és Edward Catchpool visszatér! 

1929 októberében egy írországi kastélyban vendégeskednek, a híres írónőnél, aki nyomozó gyerekekről írja a könyveit. Az alkalmazottakon kívül ott az egész család is: a fia, a menye, a lánya, a leendő veje meg két ügyvéd. Athelinda Playfordnak most természetesen valódi gyilkossággal kell szembenéznie. A különös nyomozópáros sikerrel göngyölíti föl az egyszerűnek látszó, valójában nagyon is szövevényes esetet. Ugyanis ha egy dúsgazdag nő haldokló titkárára akarja hagyni a vagyonát, az érthetetlen. Ha a titkárt valaki meggyilkolja, az várható. Viszont ha kiderül, hogy a titkár nem volt halálos beteg, a családtagoknak meg alibijük van, az szokatlan. Ebből a labirintusból csak a kis szürke agysejtek tulajdonosa találja meg a kiutat.

Ella Barrick: Halálos keringő (Táncparkettkrimi 2.)


Amikor Corinne Blakelyt, a nemzetközi szalontánc nagyasszonyát megmérgezik, a versenytáncos közösség, melynek a táncbajnok, Stacy Graysin is oszlopos tagja, alaposan felbolydul. Halála előtt Corinne egy mindent feltáró memoár elkészítésén fáradozott, így azonban titkai örökre rejtve maradhatnak, ahogyan azt a gyilkos talán eltervezte. 

Az áldozat táncrendjében csupa olyan ember szerepelt, akiknek jó okuk lehetett elhallgattatni, sőt talán megölni is őt. Ám amikor Stacy táncstúdiójának egyik oktatója, Maurice lesz az első számú gyanúsított, Stacynek nincs más választása, mint felvenni a kesztyűt és átvenni a vezetést egy újabb gyilkossági ügy felderítésében. 

A valódi elkövető leleplezése, és ezzel Maurice nevének tisztára mosása azonban nehezebbnek bizonyul, mint kifulladásig forogni a bécsi keringő sodró ütemére. De Stacy eltökélt: ha rajta múlik, a gyilkos nem táncolhat el büntetlenül.

A sorozat első részéről itt olvashatsz!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...