Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. június 29., csütörtök

Georgia Le Carre: Nem vagyok a tulajdonod (Az Orosz Don 2.)

A szexi Orosz, Zane, elragadta a szívem, de a sajátját megtartotta. 
Soha nem ismertem olyan embert, mint ő, nem is beszélve arról, hogy az élete részévé váljak. Egy ember, aki el tudja érni, hogy egy lány szíve úgy dübörögjön, mint egy rohadt dob, pusztán a megjelenésével. Ő az oka, hogy az életem tiszta őrület lett. 
Minél többet vagyunk együtt, annál inkább kiált érte a szívem és a lelkem. 
Olga szerint én leszek az egyetlen számára, ha megtanulok repülni. 
Most minden nap csak egy gondolattal ébredek. 
Repülj Dahlia, repülj ...

Dahlia Fury volt a tökéletes játék. Gyönyörű, elegáns, szexi. 
Azt gondoltam, elmerülhetnék a testében. Nem számítottam arra, hogy az édes nektár íze, gyógyszerré válik az ereimben. 
Most keményen harcolok az önkontrollom megtartásáért. 
Fogalma sincs róla, hogy nincs semmi, amit jobban akarok, mint vele lenni. Ő hozza a világosságot az én sötétségembe, oly módon, amitől élőnek érzem magam és amit soha nem éreztem. 
A bűnöző életet el tudnám hagyni és bármi lennék, az akarok lenni, amit ő mond nekem. Talán igaza van. Talán minden, amire szükségem van az egy ok. 

A sorozat 1. részéhez klikk a linkre!

Jill Shalvis: Egyszerűen ​ellenállhatatlan (Lucky Harbor 1.)

A Lucky Harbor-sorozat első részében három egymástól elidegenült lánytestvér anyjuk halála után megörököl egy rozoga tengerparti üdülőt. 
A középső lány, Maddie, miután mélyeségesen csalódik a férfiakban, ráadásul állás nélkül marad, úgy dönt, hogy maga mögött hagyja Los Angelest, és feltérképezi az örökséget. Maddie meggyőzi testvéreit a fogadó felújításáról, amihez aztán felbérel egy fővállalkozót. A magas, sötét hajú, jóképű férfi és a lány között szinte az első pillanattól kezdve izzik a levegő.

Dianne Duvall: Immortal Guardians - Halhatatlan őrzők 4.

Mélyülő sötétség

Krysta vámpírokat csal kelepcébe. „Speciális képességei” ugyan nem sokat érnek, de a terve is egyszerű, eljátssza a csinos, ostoba, magatehetetlen lánykát, hogy maga után csalja őket. Aztán előkerülnek shoto kardjai, és viszlát vérszívók! Ám egy éjszaka váratlan szövetségese akad. Vámpír, minden jellemzője megvan, de valahogy mégis más. Rejtélyes. Jóképű. És jobban érdekli az, hogy megmentse a bőrét, mint az, hogy kiszívja a vérét.
Étienne több, mint kétszáz éve Halhatatlan Őrző, elég hosszú ideje ahhoz, hogy azonnal felismerje, hogy Krysta különleges. Képtelen figyelmen kívül hagyni formás lábát, és rövid kardját. Aztán rájön, hogy a vámpíroknak, akik kiirtásának az életét szenteli, igencsak magas pozíciójú ellenségei is vannak, ráadásul az Őrzők is veszélybe kerülnek. El kell fogadnia Krysta segítségét, hogy megmenthesse őket. A tét egy halandónak nagyon magas. De az az ár, amit a férfi szívének kell megfizetnie, még magasabb lehet.
A sorozat 1-2. részéhez és 3-3,5. kötetéhez klikk a linkekre!

Böszörményi Gyula: Bitó ​és borostyán (Ambrózy báró esetei 3,5)

A hölgyé a terep! 

1900. december 10., este. A Keleti indóházból útra kel az 502-es Budapest–Predeal–Bukarest vonalon közlekedő éjszakai járat, hálókocsijában a híres magánzó detektív, Ambrózy báró tanítványával, Hangay Mili kisasszonnyal, akit szigorú mestere épp száműzetésre ítélt a székesfővárosból. A fényűző, első osztályú kocsikban csupa előkelő, jómódú, kiváló modorú hölgy és úr utazik, akik legrémesebb álmaikban sem gondolnák, hogy mire megérkeznek, az egész Monarchiában csak úgy emlegetik majd az 502-es járatot, mint „a fagyos éjszakában száguldó véres szerelvényt”. 

Az új Ambrózy-történet az Ármány és kézfogó című regény idejében játszódik, és Hangay Mili kisasszony első önállóan felderített bűnügyét meséli el.

A sorozat további résezeihez klikk a linkekre:

Anne C. Voorhoeve: Lilly ​átmegy a falon

1988. A tizenhárom éves Lilly bepakolja a hátizsákját. Jénába készül, az NDK-ba. Ott él ugyanis csodálatos nénikéje, Lena a férjével és a gyermekeivel – csak ők maradtak Lillynek, miután édesanyja meghalt. Ám annyira azért nem egyszerű dolog Nyugatról Keletre költözni. Nemcsak a bürokrácia emelte falakat kell lerombolnia, hanem a keletnémet rokonok életét beárnyékoló múlttal is meg kell küzdenie. Lilly azonban nem hagyja magát elijeszteni, és egy új világot sikerül meghódítania magának.

Rosanna Ley: Visszatérés ​Burmába

„Lenyűgöző történet, melyben a gyönyörű leírások egy távoli, egzotikus helyre ragadják magukkal az olvasót.”
– THE SUN
Eva Gatsby régiségekkel foglalkozik és munkája Burmába szólítja. Mielőtt elutazik, nagyapja megosztja vele élete legnagyobb titkát, fiatalkori szerelmének történetét, és megkéri arra, hogy vigyen magával egy különleges tárgyat – egy faragott chintét –, s juttassa el a jogos tulajdonosának.
Amint Eva megérkezik Burmába, kiderül, hogy küldetése korántsem veszélytelen. Az általa hordozott kincs egy titokzatos szimbólum, mely nemzetközi botrányba sodorja őt. Becsülete és hűség között örlődve elhatározza, hogy kideríti nagyapja teljes múltját és a Burma gazdagságát jelképező rejtélyes ereklye, a vörös szemű chinte eredetét.

Mark Lawrence: Az ​Osheimi Kerék (A vörös királynő háborúja 3.)

A ​Pokol minden borzalma áll Snorri ver Snagason és családja megmentése közé. Már ha egyáltalán fel lehet támasztani a halottakat.
Jalan Kendethnek viszont csak az számít, hogy megússza élve, persze Loki kulcsával együtt, amely nemcsak minden ajtót és minden zárat nyit, hanem könnyen lehet, hogy egyben sorsának is kulcsa az élők világában.
Jal szeretne végre visszatérni a henye és kicsapongó élete lényegét jelentő örömökhöz, a nőkhöz, a borhoz, és a szerencsejátékhoz. A végzetnek azonban más, nagyobb szabású tervei vannak vele…
Az Osheimi Kerék közben egyre gyorsabban forog, és ha nem állítják meg, hamarosan szétrepeszti a világot. Ha minden elvész, és nincs hová menekülni, még a leggyávább embernek sem marad vesztenivalója.
Jal és Snorri farkasszemet néz a Holt Király hullaseregével, és menekül a Kék Hölgy számtalan tükre elől. A végén azonban, akár gyorsan, akár lassan forog, az Osheimi Kerék az úr, hacsak nem sikerül megérteniük, mi a kerék valódi természete, és mi célt szolgál.
A sorozat 1-2 részéről bővebben itt olvashatsz!

Katarina Mazetti A ​pasi a szomszéd sír mellől 1-2.

A ​pasi a szomszéd sír mellől

A frissen megözvegyült kékharisnya könyvtárosnő és az édesanyja sírját látogató, magányos, egyenesen a tehenek mellől érkező, magával ragadóan természetes parasztgazda egymás mellett gyászolgat a temetőben. Bizalmatlanul méregetik egymást, mígnem egyszer csak, számukra is váratlanul, szenvedélyes érzéki szerelemre lobbannak egymás iránt. Néhány hónapig tartó lángolásuk történetét virtuális napló formájában ők maguk mesélik el, közben feltárul életük minden apró részlete.

Családi ​sírbolt

A pasi a szomszéd sír mellől c. sikerkönyv folytatása! A nő könyvtáros, a férfi parasztgazda. A nő a könyveket és a biotermékeket imádja, a férfi gazdálkodik, és eszébe se jutna, hogy egy könyvet csak úgy elolvasson. De a sors egymás útjába sodorja őket, és egy rövid együttlét, majd szakítás után úgy döntenek, tesznek három kísérletet egy közös gyerek létrehozására. Ha nem jön össze, kész, vége. De összejön – Isten hozta a családi sírboltban! Katarina Mazetti író, szerkesztő, kritikus, producer, a világszerte népszerű A pasi a szomszéd sír mellől című regény szerzője. A Családi sírbolt svédül 2005-ben jelent meg, és azóta is töretlenül népszerű.

Rick Riordan: Az Olimposz hősei 1-4.

Az ​elveszett hős

Három ​vadonatúj hős.
Egy eltűnt félisten.
És egy átok, ami mindegyiküket pusztulással fenyegeti…
Percy Jackson visszatér… Vagy mégsem? Ugyanis minden nyom nélkül eltűnik a Félvér Táborból. Annabeth égre-földre keresi kedvesét, egyelőre eredménytelenül. Ám ugyanolyan rejtélyesen, ahogy Percy felszívódott, feltűnik egy Jászon nevű srác, aki semmire sem emlékszik a múltjából, viszont nagyon sokat tud. Például a küldetésekről, és – csak úgy mellékesen – folyékonyan beszél rómaiul, hogy a farkas-pótszülőkről már ne is beszéljünk…
Elhangzik egy újabb prófécia, és kezdetét veszi egy újabb küldetés – most már Jászon vezetésével. Közben kiderül néhány furcsa dolog… Jászonról is. Tényleg létezik egy másik Félvér Tábor, ahol a római istenek gyermekei nevelkednek, akik halálos ellenségei a görög félvéreknek? És a kedves olimposzi szülők vajon miért nem merik hallatni isteni hangjukat? Ki ejtette foglyul Hérát, az istenek hisztis, undok és bajkeverő királynőjét? Megéri kockáztatni érte az életüket?
Megtudod, csak kövesd kedvenc íród kedvenc hőseit a leges-legújabb és legkockázatosabb küldetésre!
„Egy újabb sziporkázó alkotás” – Sunday Express
„Elsöprő” – Big Issue
„Akciódús” – Sunday Express

Neptunus ​fia

Percy ​Jackson mellé új hősök társulnak, és a nagy prófécia mind a hét hőse felbukkan…
Percy teljesen össze van zavarodva.
Hosszú álmából felébredve a nevén kívül nem emlékszik semmire. Nagy nehezen mégis sikerül eljutnia egy ismeretlen félvértáborba. A múltjából csak egyetlen arcot tud előbányászni: Annabethét.
Hazelnek halottnak kéne lennie. Az első életét alaposan elrontotta. és a világ veszélybe került egykori ballépése miatt. Most nem kíván mást, mint hogy messzire vágtathasson a gondok elől az álmában látott csődörön.
Frank egy rakás szerencsétlenség. Nagyanyja szerint hősök leszármazottja, de ő ebből semmit sem érez. Ormótlan medvének érzi magát, különösen legkedvesebb barátja, Hazel közelében, akiben teljes mértékig megbízik. Olyannyira, hogy legféltettebb titkát is rábízza.
Mindhármuknak köze van a titokzatos Hetedik Próféciához.
A lélegzetelállítóan izgalmas történet a „másik” tábortól egészen az istenek háta mögötti földig, Alaszkáig ível. Útközben új félistenekkel ismerkedhetünk meg, félelmetes szörnyek, különös lények bukkannak fel és segítik, vagy éppenséggel veszélyeztetik a legújabb küldetés kimenetelét.
„Percy Jackson visszatért! A könyv olyan pörgős, hogy beleszédülsz. A félelmetes ellenségekkel vívott harcokat poénos beszólások színesítik. Az olvasó egyre jobban megismeri az antik róma isteneit és a római légiót.” – Sunday Express

Athéné ​jele

Amíg ​a sors össze nem hozta egy robbanó szoborral, Annabeth biztos volt benne, hogy nagy meglepetés nem érheti már az életben.
Annabeth a rómaiak táborában végre megtalálja elveszett szerelmét, Percyt, de nem sokáig élvezhetik az egymásra találás örömét. Menekülni kényszerülnek. Ráadásul Nico az óriások fogságába kerül, és már csak napjai vannak hátra… Gaia ébredezik, Annabethre pedig egy magányos küldetés vár: követnie kell Rómában Athéné jelét. Ami lehet, hogy a halálba vezeti…
„A könyv olyan repülőrajttal indít, ami már az író védjegyévé vált. Szellemek szállják meg hőseinket, a rómaiak a görögök ellen fordulnak, és megismerhetjük a Hetedik Prófécia titkát. Annabeth, Percy, Leo, Piper, Frank és Hazel őrült repülésre indulnak mágikus hajójukon, az Argó 2-n.” – Kirkus Reviews
„A harmadik részben kedvenceink ismét a kalandok sűrűjében találják magukat. A rettegést ellenpontozó humor még vibrálóbbá teszi a történetet. A félistenek ugyanolyan ügyesen használják az eszüket az összecsapások során, mint a fegyvereiket, és esendőségük még szerethetőbbé teszi őket. Riordan lankadatlan mesélőkedvvel egy újabb, nagy kalandot tár elénk, és egy izgalmas befejezést. Készüljetek a negyedik könyvre!” – Booklist Online
„Nagyszerű könyv! Még a sorozat többi részénél is jobb. Soha nem adom kölcsön senkinek!” – Robert, amazon.com

Hádész ​Háza

Ezernyi ​halálos szörny.
Három harcoló félisten.
Egy halálos döntés.

Percy Jackson kalandjai egy igazán alvilági helyen

Az ember életét meghatározzák a döntései. Hát még egy félistenét! Az Argó II. továbbszeli az eget, és a huszonegyedik századi argonautákat újabb és újabb kalandok felé viszi. Leo életébe beköszönt a szerelem egy lakatlan szigeten, Nico pedig Diocletianus jogarával úgy irányítja a holtak légióját, ahogy csak akarja. A Labirintusról eddig azt hitték, végleg elpusztult, de most újra benne találják magukat. Vagy az egész csak szemfényvesztés?

Kapaszkodjatok, mert ez – ahogy Riordan mestertől megszokhattátok – nagyon rázós út lesz!
„Szuper ez a könyv; az Athéné jele óta vártam, és nem csalódtam. Három nap alatt befaltam. Tetszett, hogy a Halál Kapujáról kiderült, hogy egy (…), és hogy a szereplőkről szinte minden oldalon megtudunk valami meglepő és váratlan dolgot.” – Maci and Zoe Read Books, amazon
„Riordan mester nagyot alkotott. Ha van az ifjúsági irodalomnak klasszikusa, akkor ez a sorozat az! Filmvásznon a helye!” – Rick, amazon
„Amíg Percyék a föld alatt vándorolnak, a barátaik az égen siklanak. Gaia pedig a tenyerét dörzsölve várja őket a földön, hogy szörnyeivel és különféle zsoldosaival a nyakukra lépjen. Hőseink mégis életben maradnak. Olyan akarok lenni, mint ők!” – Almond72, amazon

T. S. Thomas: Eldorádó ​királya (Eaten-trilógia 2.)

Miután a londiniumi kannibál diktatúra elleni lázadás csak egy még sötétebb erőt juttatott hatalomra, a lázadók maradéka az egykori Franciaország területére menekül a szabadság reményében. Ám az itt berendezkedett kis spártai katonaállam katakombáiban sem lelnek nyugalmat: az elmebeteg Leroy generális hatalmának kiterjesztése érdekében bábozna a jövevényekkel. Abigail Ritchardson és Demetrius Wannamaker szembesül a „kiválasztódás" legendájának sötét alapjaival. Csupán egy ősi eszme köti őket össze vagy képesek megtalálni egymásban az embert is? Míg Zoe és Summer felfedi Leroy sötét titkát, mely egészen Londinium új uralkodója, Ilyn születéséig nyúlik vissza, egy szerelmespár szökik Párizs romjai közé az önkényuralmi rendszer elől. Vajon képesek lesznek egy saját maguk által felállított értékrend szerint küzdeni? Feltámaszthatják azt a dolgot, mely már rég kiveszett az apokalipszis sújtotta világ maroknyi túlélőjéből? Egy emberiességre épülő társadalom reményét.

A sorozat 1. Londinium hercege c. kötethez klikk a linkre!

Neil Gaiman · Michael Reaves · Mallory Reaves: Ezüst ​Álom (Köztesvilág trilógia 2.)

A ​tizenhat éves Joey Harker az imént mentette meg az Altiverzumot – azt a dimenziót, amelyben az összes lehetséges Föld megtalálható – a teljes pusztulástól. Miután sikerült elsajátítania a dimenziók közötti átjárás képességét, társaival, a Köztesvilág szabadságharcosaival küldetésre indul, hogy közös erővel fenntartsák az egymással versengő mágia és a természettudomány egyensúlyát, melyek képviselői az összes világ felett át akarják venni a hatalmat.
Amikor egy Acacia nevű idegen lány Joey után lopakodik a Köztesvilág bázisára, minden a feje tetejére áll. Senki nem tudja, ki ez a különös idegen, és honnan származik, valamint azt sem, hogy honnan tud ilyen sokat a Köztesvilágról. Hőseink veszélyes pillanatok elé néznek, és Joey szokás szerint nem számíthat másra, csak a saját találékonyságára – és végső esetben, de tényleg csak a legvégső esetben, talán Acaciára is.
Az Ezüst Álom csupa izgalmas dimenzióközi csata és szemkápráztató utazás a világok között, mely minden egyes fejezetben újabb és újabb fordulatot tartogat. Igazi letehetetlen kaland az időben és a térben.
A sorozat első részéről bővebben itt olvashatsz!

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...