Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. augusztus 19., péntek

Megjelenések #9

Libri



 

Brittainy C. Cherry

Lebegés (Az vagy nekem 1) '2016.09.15.'

Óva intettek Tristan Cole-tól. Azt mondták, kegyetlen, jéghideg, durva. Elítélték a múltja miatt. Ha csak ránéztek, egy szörnyeteget láttak, akinek bűnhődnie kell. Én tehetetlennek és dühösnek láttam, mert bennem is hasonló erők dolgoztak. Üresek voltunk. A múlt sebei a földre húztak minket, pedig mi lebegni szerettünk volna. Ő mennydörgés volt, én villámfény – soha nem volt még ilyen tökéletes vihar. Tristan csókja haragos volt, és szomorú. Bocsánatkérő és gyötrelmes. Nyers és valódi. Mint az enyém.
Lizzie és Tristan torokszorító szerelmi története éppúgy szól veszteségről és újrakezdésről, mint a bennünk rejlő démonok legyőzéséről. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!


Sierra Cartwright

Megkötve (A Donovan-dinasztia 1) '2016.11.10.'

Az ​​érintésed felszabadít, a csókod megköt.
Három fivér, egy nagy hatalmú család. Connor Donovan mindössze 27 éves, amikor átveszi a cég irányítását. Lara Bertrand céltudatos nő, aki eléri, amit akar. A fiatal milliárdos erőt sugárzó grafitszürke szemei, és forró éjszakákat sejtető hangja azonban leveszi a lábáról. Lara tudja, a két család nemcsak üzleti vetélytárs, de generációkra visszamenőleg gyűlöli egymást. Mégis, hogy megmentse apja cégét a biztos csődtől, sorsdöntő lépésre szánja el magát, és felajánlkozik a Donovan-fiúnak.
A kíváncsiságod űz hozzám. Mitől félsz? Attól, amit most kérni fogsz tőlem.
Connor nem csak az üzleti életben, de az ágyban is domináns. Felelősséget vállal, a korlátlan hatalomért cserébe. Nem feleséget keres, nem is szerelmet, hanem játszótársat, de a játék néha véresen komolyra fordul…

Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.


Emelie Schepp

Mementó '2016.11.17.'

A ​​nő becsukta az ajtót, és utasította a sofőrt, hogy azonnal induljon. A lány előredőlt, és kihúzta a véres kést a hátára erősített tokból. Egyik lábát felhúzta az álláig, és a pengét nézte. A mutatóujjával terelgette a vörös foltokat a csillogó felületen. Túl volt rajta, az első feladatot elvégezte. Most visszamennek. Haza. És jutalmul fehér port kapnak.
Emelie Schepp a skandináv krimi új csillaga, akinek regényeit immár közel 30 országban adták ki. A Jana Berzelius-trilógia először magánkiadásban jelent meg, majd az olvasók rajongása juttatta a bestseller listák élére. Méltatói szerint a svéd írónő Gillian Flynn, Karin Slaughter, Heather Graham vagy Lee Child sikerére hivatott.
1991 nyarán egy kilencéves kislány valami kimondhatatlan gonosz elől menekül. Nincsenek emlékei arról, hogy ki ő, honnan jött, és mi történt vele…
Huszonegy évvel később Jana Berzelius sikeres ügyészként nyomozást vezet a norrköpingi Bevándorlásügyi Hivatal osztályvezetőjének meggyilkolása ügyében. A gyanú hamar a feleségre terelődik, de a nyomozás váratlan fordulatot vesz, amikor a közelben egy fiatal fiú holtestére bukkannak, furcsa hegtetoválással a nyakán – egy nevet véstek a bőrébe: Thanatosz.
Mit szállítottak az eltűnt konténerek, ki volt a titokzatos zsaroló és milyen nemzetközi szervezet áll a sötét üzelmek mögött?
Minél mélyebbre ás Jana a halott fiú múltjába, annál közelebb jut az igazsághoz, ami sötétebb és véresebb, mint valaha képzelte volna.


Jennifer Probst

Keresd mindörökké (Keresd... 4) '2016.11.17.'

Arilyn Meadows az a lány, aki szinte mindenhez ért: jógaoktató, önkéntes állatmentő, stresszkezelési terapeuta, szabadidejében pedig imádott nagyapját gondozza. E számtalan elfoglaltság mellett nem marad ideje, hogy megtalálja álmai pasiját. Egy nap igencsak félreérthető pózban rajtakapja jógi barátját egy csinos tanítványával, ekkor úgy dönt, a jövőben nem teszi ki a szívét ilyen megrázkódatásnak, és nem keresi tovább a Tökéletest. Önkéntes száműzetésbe vonul, és elvállalja, hogy vigyáz Kate kutyájára, amíg a barátnője nászúton van. Eközben új páciens jelentkezik nála: Stone Petty rendőrt indulatkezelési terápiára küldték a felettesei. Stone-ból sugárzik a férfiasság és a rosszfiús vonzerő, de Arilyn keményen ellenáll: őt aztán nem veszi le a lábáról egy tüzes pillantás vagy egy szexi vigyor.
Mi van, ha az Igazi akkor csönget nálunk, amikor szabadságra küldtük a szívünket?


Laurelin Paige

Hudson (Fixed 4) '2016.10.13.'

Bolondíts magadba egy lányt, taszítsd el magadtól, és nézd, amint darabokra hullik – ez Hudson Pierce megunhatatlan játéka. A fiatal és sármos férfi vagyonának és hatalmának köszönhetően semmiben sem szenvedett hiányt. Szerelemben azonban soha nem volt része. Hideg és számító lett, hiába próbálta átélni sok nő mellett az igaz érzelmet.


Francesca Haig

A tűz ébredése (A tűz gyermekei 2) '2016.10.13.'

Négyszáz évvel a nagy világégés után az emberiség maradéka ismét törzsi törvények szerint él. Valamilyen rejtélyes okból minden újszülött egy ikerpárral jön a világra. Egyikük Alfa – minden szempontból tökéletes példány –, a másik viszont testileg deformált Omega lesz. Amikor egy Omega meghal, Alfa párja is távozik az élők sorából. 

Cass különleges Omega, aki a jövőbe lát. Míg ikertestvére, Zach egyre nagyobb befolyásra tesz szert az Alfák Tanácsában, ő a két csoport egyenlőségéért küzd. A Tanács és az Ellenállás azonban a vesztét akarja… 

Francesca Haig posztapokaliptikus regénysorozata Az éhezők viadala és a Chaos Walking rajongóinak új kedvence.


Arwen Leys Dayton

Traveler (Klánok háborúja 2) '2016.09.10.'

Azon az éjszakán, amikor Quin Kincaid felesküszik Keresőnek, új történet kezdődik a számára. Már nem kislány többé, véres és barbár örökség birtokába kerül. Apja gyilkos. Nagybátyja hazug. Anyja sérült. A fiú, akit egykor szeretett, bosszúra szomjazik… 

Gyerekkori barátja, Shinobu az egyetlen, akiben vakon megbízhat. Együtt keresik a válaszokat, ám minél mélyebbre ásnak a múltban, annál sötétebb dolgokra bukkannak. Régen eltűnt Kereső-családok, éjfekete szövetségesek és egy gonosz terv, amelyet generációkkal korábban szőttek, hogy örökre eltörölje a hagyatékot.
A nagysikerű SEEKER folytatása téren és időn át száguld velünk a középkori Skóciából a távoli jövőbe, drogbárók, lidércek, harcosok és gyógyítók között, ahol a mindent elsöprő fegyver, az athame megszerzéséért vívott harc kezdődik. A Klánok háborúja a Trónok harca rajongóinak új kedvence.


Fábián Janka

Koszorúfonat '2016.11.02.'

Az ​​1867-es magyar–osztrák kiegyezés körüli mozgalmas és ellentmondásos évek eseményeiről szóló hírek a Lotti örökségéből jól ismert Zemplén megyei nyugalmas birtokra, Ágfára is eljutnak. Itt nevelkedik Lotti és Móric már idősödő lányának, Tinkának a védőszárnyai alatt a két dédunoka, Ella és Blanka. A lányok sorsát már gyermekkorban megkeserítik a családi tragédiák, amelyek következtében kénytelenek elhagyni őseik birtokát. Ám a talpraesett nagynéninek, Tinka mamának köszönhetően az éppen rohamosan fejlődő fővárosban, Budapesten új otthonra találnak.
Az idősebb lány, Ella, felcseperedve a példaképét, Hugonnai Vilmát, az első magyar orvosnőt, és a dédanyja, Lotti emlékét követve Svájcba utazik, hogy régi álmát valóra váltva elvégezze az orvosi egyetemet. A húga, Blanka neveltetéséről eközben Lotti harmadik lánya, a bohém és nagyvilági bécsi dáma, Charlotte néni gondoskodik. A két lány ekkor kissé eltávolodik egymástól, de mindketten tudják, hogy továbbra is számíthatnak egymásra.
Szükségük is lesz egymás támogatására, különösen akkor, amikor egy fiatalember felbukkanása próbára teszi a testvéri szeretetüket, és újabb váratlan, tragikus események tépázzák meg a megmaradt családot.
Végül azonban a múlt már elfeledett árnyai közül ismét feltűnik valaki, akinek a segítségével Ella és Blanka is révbe érnek.
Ahogy az olvasó Fábián Janka regényeiben már megszokhatta, ezúttal is rengeteg történelmi helyszínre, eseményre látogathatunk el, kezdve az 1867-es koronázástól egészen a századforduló előtti években történt, csodaszámba menő változásokig. Ott lehetünk a bécsi világkiállításon, megélhetjük Pest, Buda és Óbuda egyesülését, és láthatjuk, hogyan bolygatja fel Bécset Rudolf trónörökös halála. Közben pedig megismerhetjük a szereplők között szövődő szerelmeket, az emberi kapcsolatok alakulását, valamint a mindennapi élet gondjait és örömeit, amelyekhez a történelem csupán grandiózus háttérként szolgál.


Könyvmolyképző



Kylie Scott

Lead - Ének (Stage Dive 3) '2016. ősze'

Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét?

A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen. 

Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?

(Mivel magyar borító még nincs kész, így  az egyik külföldijét hoztam!)

Diana Gabaldon

Az ősz dobbja (Outlander 4) '2016. tele'

Meddig ​​megy el egy nő, hogy megtalálja az apját… a szerelmét… a végzetét?
Túl a tengereken… téren és időn… még a síron is.

Skóciában kezdődött, egy ősi kőkörnél. Ott, ahol a kiválasztottak számára megnyílik egy átjáró a múltba – vagy a halálba. Claire Randall túlélte ezt az elképesztő utazást, méghozzá nem is egyszer, hanem kétszer. Első útja végén Jamie Fraser, a 18. századi skót harcos ölelő karjai között kötött ki, akinek iránta érzett szerelme legendássá vált – egy tragikus szenvedély meséjévé, melynek végén Claire visszatért a jelenbe, hogy világra hozza a férfi gyermekét. A nő két évtized elteltével másodjára is útra kelt, ezúttal Amerikába, ahol a határvidéken újra találkozott Jamie-vel. Valakit azonban hátrahagyott a huszadik században: a lányukat, Briannát…

Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… és, hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát a feltáratlan vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad… vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik… 

(Ha meglesz a magyar, akkor cserélem majd a borítót')

Tammara Webber

Sweets - Édesem (A szív körvonalai 3) '2016. ősze'

A fiú a lánynak élete nagy szerelme, de nem tud róla.
A lány egyetlen pillanatnyi önfeláldozás a fiú egész életen át a fennmaradásért vívott harcában.

Az alapdiploma és az orvosi egyetem közötti nyárra hazatérő Pearl Torres Frank két dolgot tud: Boyce Wynn megtestesíti mindazt, amitől menekülnie kellene, és mindazt, amihez hanyatt-homlok rohanna. Lázadó és harsány. Nem zavartatja magát a közvéleménytől. Szenvedélyes. Erős. Veszedelmes.

És van még egy tulajdonsága, amit Pearlön kívül mindenki előtt titkol:
Édes.

A fiú tombolt és sebeket szerzett, de kitartott.
A lány mindig szót fogadott, de most nem találja a helyét.

(Ugyanaz a helyzet mint az előző kettőnél!)

Susan Ee

End of Days - A vég napjai (Angelfall 3) '2016. ősze'

Az Angelfall trilógia befejező kötete. 

A vég napjai Susan Ee bestseller trilógiájának záró kötete. 
Penryn és Rafi menekülnek, miután az angyaloktól sikerül megszökniük. Kétségbeesetten keresnek egy orvost, aki helyre tudná hozni azokat a változtatásokat, amiket az angyalok végeztek Rafin és Penryn húgán. Kutatás közben felbukkan valami Rafi múltjából, és olyan sötét erőket szabadít el, melyek mindkettejükre nézve végzetesek lehetnek. 

Az angyalok által az emberekre szabadított apokaliptikus rémálomban mindkét oldal a totális háború felé sodródik. Valószínűtlen szövetségek köttetnek, a haditervek folyton módosulnak. De ki fog győzedelmeskedni? A Föld feletti uralomért folyó harcban Rafinak és Penrynnek döntenie kell, melyik oldalra álljanak, kit válasszanak: a saját fajtájukat vagy egymást?

Gonosz angyalok és egy talpraesett hősnő, aki nem nyavalyog. Üdítő változatosság.


Mia Sheridan

Stinger - A Skorpió fullánkja (A szerelem csillagjegyében 3) '2016. ősze'

Grace Hamilton az a lány, akinek mindig van egy terve. Pontosan tudja, merre tart az élete, és büszke magára, amiért mindig célt ér. Még sohasem lépte át a határokat, nem foglalkozott a saját vágyaival, és azzal sem, hogy kinek akar ennyire megfelelni.

Ám egyszer csak találkozott Vele…

Carson Stinger semmilyen szabályt nem tart be, csakis a sajátját. A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozva mit sem törődik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Egyik napról a másikra él, cél és terv nélkül. Tudja, mit akarnak tőle a nők, és azt hiszi, csupán ennyit is tud nyújtani nekik.

Ám egyszer csak találkozott Vele…

Miután a sors arra kényszerítette őket, hogy összezárva töltsenek el néhány órát, mindketten megváltoznak. Ám két olyan ember számára, akiknek találkozniuk sem lett volna szabad, lehetetlen felülemelkedni a teljesen különböző valóságuk határain.

Legalábbis egyelőre…


Sarah J. Mass

Tüskék és rózsák udvara (Tüskék és rózsák udvara 1) '2016. ősze'

A tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, ám nem sokkal ezután egy másik szörnyeteg bukkan fel, aki jóvátétel gyanánt magával hurcolja egy olyan baljós és mágikus vidékre, amit a lány csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak. 

Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden olyan hazugságot és figyelmeztetést, amit neki a tündérek csodálatos, ámde veszedelmes világáról korábban mondtak. Azonban a tündérek birodalma felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és Feyre-nak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát.

A Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják.
Szexi, akciódús sorozat első kötete.


Penelope Ward

Legdrágább mostohabátyám '2016. ősze'

Nem kellene akarnod azt, aki kínoz téged.

Amikor a mostohabátyám, Elec a gimi utolsó évében eljött hozzánk, hogy velünk éljen, nem voltam felkészülve arra, hogy mekkora szemét.
Utáltam, hogy bunkón viselkedik velem csak azért, mert nem akar ott lenni.
Utáltam, hogy lányokat hoz haza a suliból és visz fel a szobájába.
De amit a legjobban utáltam, az az volt, ahogy a testem akaratom ellenére reagált rá.
Először azt hittem, csupán kőkemény, tetovált izmai és markáns arca lehet vonzó benne. De a dolgok új irányt vettek köztünk, míg nem egy éjjel minden fenekestül felfordult.
Aztán épp olyan gyorsan, ahogy betoppant az életembe, már vissza is ment Kaliforniába.
Évek teltek el, mire újra láttam Elecet.
Amikor a tragédia lesújtott a családunkra, újra szembe kellett néznem vele.
És szent ég, a kamasz, akiért egykor megőrültem, most férfivá érett, aki egyenesen az eszemet vette!
Volt egy olyan érzésem, hogy a szívem megint darabokra törik majd.


Julianne Donaldson

Blackmoore  '2016. ősze'

Kate ​​Worthington jól tudja, hogy soha nem mehet feleségül kiszemeltjéhez, ezért elhatározza, Indiába utazik, hogy megzabolázza nyughatatlan lelkét, és megszabaduljon kellemetlen családjától. Kotnyeles édesanyjának azonban más tervei vannak. Az asszony alkut köt Kate-tel: elutazhat Indiába, de csak akkor, ha egymás után három házassági ajánlatra is nemet mond. 
Kate, hogy teljesítse a megállapodást, az impozáns Blackmoore-i kastélyba utazik, és kedves gyerekkori pajtásához, Henry Delafieldhez fordul segítségért. 

Ám ha szívügyekről van szó, nincs helye alkudozásnak, és a legalaposabb tervek is dugába dőlhetnek. A zord, szeles észak-angliai partvidéken Kate végül kénytelen szembenézni az igazsággal, amit még saját maga előtt is titkolt. 

Lehet, hogy éppen az a házassági ajánlat szabadítja meg a szenvedéseitől, amit feltett szándéka elutasítani? 

Az 1820-as években játszódó Blackmoore igazi romantikus regény, egy fiatal nő magával ragadó története, aki komoly áldozatok árán tanulja meg, hogy a szívére kell hallgatnia.


Jessica Shirvington

Emblaze - Lángolás (Violet Eden krónikák 3) '2016. ősze'

Violet Eden ismét nehéz helyzetbe kerül. Ellenségei is erősebbek. Mégsem tudhatja senki, mennyire szenved…

Amikor az ember egy vulkán szélébe kapaszkodva lóg ég és föld között, mégis hogyan hozhatná meg élete legfontosabb döntését? Violet Eden számára egyre nehezebb feladat elválasztani a helyes utat a helytelentől. Csak mert a Grigori félig angyali harcosa, még nincs mindig igaza. Hiszen mi lehet helyes abban, ha választania kell a legjobb barátja élete és az emberiség megmentése között? Mi van akkor, ha a száműzött angyalok legsötétebbike, Phoenix mégsem olyan elvetemült, mint Violet mostanáig gondolta? 

Mindkét oldal – angyalok és száműzöttek – elkeseredetten küzd, hogy megfejtse az ősi Írást, aminek segítségével bárki visszahozható az alvilágból, ahová örök időkre zárták. A középpontban pedig ismét Violet áll. Csupán egy esélye van, hogy meghozza a helyes döntést…


Elle Kennedy

The Deal - Az üzlet (Off-Campus 1) '2016. ősze'

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…
Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.
…ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.


Stephanie Perkins

Isla és a hepiend (Anna és a francia csók 3) '2016. ősze'

A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, édes és érzelmes történetben – amihez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret –, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.


Kody Keplinger 

Lying Out Loud - A hazugságháló (The Duff 2) '2016. ősze'

Sonny ​​Ardmore remekül hazudik.
Arról, hogy az apja börtönben van, hogy az anyja kirakta őt otthonról, és éjszakánként titokban a legjobb barátnőjénél alszik.
Talán Amy Rush az egyetlen, aki átlát Sonny hazugsághálóján, és mellette áll, bármi történjék is. Mindent megosztanak egymással: a titkaikat, a ruháikat… Sőt, még a Ryder Cross iránti utálatuk is közös. 

Ryder az új fiú a Hamilton gimiben, és megtestesíti mindazt, amit Sonny és Amy ki nem állhat: a srác egy beképzelt, sznob stréber. Csakhogy Rydernek van egy gyenge pontja: Amy. Le sem tagadhatná, hogy belezúgott. Úgyhogy amikor Ryder e-mailben randira hívja Amyt, a két lány úgy érzi, kihagyhatatlan alkalom kínálkozik a számukra. 

Úgy alakul, hogy Sonny egy egész éjszakát végigchatel Ryderrel, és őszinte borzalmára rádöbben, kezdi megkedvelni a fiút. Csakhogy van egy kis probléma: Ryder végig azt hitte, Amyvel beszélget. Úgyhogy Sonny bonyolult hadműveletet eszel ki, amivel rádöbbentheti Rydert, valójában mindig is őt akarta, nem Amyt. Képes lesz Sonny egészen az igazságig jutni a hazugságai segítségével, vagy végül Rydert és Amyt is elveszíti?

Kody Keplinger egy vicces és egyben szívszorító történettel tér vissza a The DUFF – A pótkerék világába: azokról a hazugságokról ír, amiknek bedőlünk, és azokról az igazságokról, amikre véletlenül sem számítanánk.


Kerstin Gier

Silber - Az álmok második könyve (Silber-trilógia 2) '2016. ősze'

A Silber-trilógia sziporkázó második kötete Kerstin Gier bestseller-szerző tollából

És ebben a pillanatban, a hirtelen támadt csendben meghallottam azt az ismerős, vészterhes matatást mindössze néhány méterre tőlem. Bár senkit sem láttam, és egy bölcs hang a fejemben figyelmeztetett, hogy ez csak álom, mégsem tudtam megakadályozni, hogy lassan elhatalmasodjon rajtam a páni félelem.
Anélkül, hogy pontosan tudtam volna, mit teszek, és ki elől menekülök, ismét futásnak eredtem.


Debra Driza

Redemption - Megváltás (Mila 2.0 3) '2016. ősze'

Mila már régóta az életéért menekül. De talán már nincs is hová futnia. Különösen most, amikor hatalmas veszélyt jelent nemcsak önmagára, hanem azokra is, akik a közelébe merészkednek. 
Ezért Lucas barátjával, a technikai zsenivel egy elhagyatott helyen rejtőzködik, ahol senki nem találhat rá. Nem kockáztathatja, hogy ismét fájdalmat okozzon valakinek, mint legutóbb Hunternek – a fiúnak, akit mindig szeretni fog, és aki talán soha nem fogja megbocsátani, amit tett. 
Tudomására jut azonban, hogy legádázabb ellenfele, Holland tábornok nála is nagyobb fenyegetést jelent az emberiség sorsára nézve. A férfi kutat utána, vissza akarja őt szerezni, de a rejtélyes végjáték sokkal komplikáltabb, és emberi életeket veszélyeztet. Milának választania kell: vagy leküzdi a félelmeit, és a maga eszközeivel veszi fel a harcot, vagy örökre hátat fordít a világnak.

Debra Driza MILA 2.0 című izgalmas és gondolatébresztő sorozatának befejező kötete sok meglepetést és izgalmat tartogat az olvasó számára.


Kevin Hearne

Tricked - Átverve (A Vasdruida Krónikák 4) '2016. ősze'

Az ​​eddigi legjobb átverésem az volt, amikor láttam magam meghalni. 
„Kevin Hearne remek történetmesélő, csípős humorral megáldva. Az Amerikai istenek találkozása a Dresden-aktákkal.” 

Atticus O’Sullivan, az utolsó druida nem maradt volna életben a kelta ravaszság nélkül kétezer évig. Így amikor a bosszúálló norvég istenek végezni akarnak vele, a még ravaszabb navahó isten, Prérifarkas segítségével elhiteti velük, hogy sikerült megölniük, felaprították az arizonai sivatag kellős közepén.
De a trükkös Prérifarkas nem osztogatja ingyen a segítségét. Mire kettőt pislogna, Atticus vérszomjas, sivatagi alakváltókkal találja magát szemközt, amiket a navahók bőrcserélőknek hívnak. Amikor a druida már azt hiszi, hogy kézben tartja a dolgokat, csúnyán elárulja valaki, akiről soha nem hitte volna. Atticus elhatározza, hogy ha ezt túléli, soha többet nem hagyja magát átverni. Milyen szép utolsó szavak!


Művel Nép Könyvkiadó



B. A. Paris

Minden kis apróság '2017.01.30.'

Örökösen megfeledkezünk apróságokról.
A kulcsainkról.
A barátunk születésnapjáról.
Az évfordulóinkról.
Lehet egy apró feledékenységnek gyilkosság a vége?


Marie Force

Végzetes viszony (Végzetes 1) '2016.09.14.'

Washington D. C. Fővárosi Rendőrkapitányságának oszlopos tagja Sam Holland nyomozó őrmester. Komoly győzelemre van szüksége, hogy megmentse a karrierjét – és az önbizalmát – egy katasztrófába torkolló nyomozás után. A tökéletes lehetőség akkor következik be, amikor megtalálják John O’Connor szenátort brutálisan megcsonkított holttestét, és Samet bízzák meg az eset felderítésével. Samnek együtt kell működnie Nick Cappuanóval, aki O’Connor barátja és kabinetfőnöke volt… és akivel, évekkel korábban Sam emlékezetes egyéjszakás kalandba bonyolódott. A szexuális vonzerő még mindig működik közöttük, szinte izzik a levegő, és Samnek küzdenie kell, hogy az ügyre tudjon figyelni. A koronatanúval együtt hálni alapvető hiba, amit nem engedhet meg magának – különösen, amikor egyre több szaftos titokra derül fény a szenátorral és családjával kapcsolatban, ráadásul egyre több az áldozat…

Marie Force: Végzetes igazság (Végzetes 2) '2016.09.15.'
Tara Sue Me: Az edzés (Alávetett-trilógia 3) '2016.11.25.'
Tijan: Fallen Crest High (Fallen Crest 1) 2016. novembere



I. P. C.




Abigail Barnette


Első alkalom - Penny & Ian '2016.09.01.'


UGYANAZ A TÖRTÉNET A NŐ ÉS A FÉRFI SZEMSZÖGÉBŐL:
ÍGY LÁTJA A NŐ:
Egy csúnya szakítással a háta mögött Penny Parker csak főnöknője unszolására hajlandó elmenni egy vakrandira. Vonakodásának egyik oka, hogy a férfi lényegesen idősebb nála. Ám kiderül, hogy Ian Pratchett ugyanúgy képzeli a jövőt, mint ő: családot akar alapítani, stabilitásra és igaz szerelemre vágyik. Minden jel arra utal, hogy Ian a nagy Ő, de álmodozhat-e közös életről két ember, akiket – korukat tekintve – évtizedek választanak el egymástól?
ÍGY LÁTJA A FÉRFI:
A frissen elvált, romantikusan pesszimista Ian nem is érti, miért épp Pennyvel akarja összehozni közös ismerősük. A lány kérlelhetetlenül optimista, hihetetlenül babonás és szexuálisan tapasztalatlan – vagyis mindaz, ami ő nem. De az első pillanattól fogva szikrázik köztük a levegő, és a férfi előtt felsejlik a folytatás lehetősége. Lehet, hogy álmait egy olyan nő váltja valóra, akiről nem is gondolta volna?



James Van Praagh

Menny és Föld '2016.09.01.'

„…a ​​halál nem jelenti a létezés végét, és félni sem kell tőle; valóban van élet ezen a fizikai világon túl. A föld csak egy része a hatalmas, multidimenzionális univerzumnak. Folyamatosan vannak körülöttünk szellemi lények más világokból. Ezek a szellemek sokféleképp szolgálják az embereket: tanítókként, társakként, kreatív inspirációval vagy védelmezve minket.”
James van Praagh médium, bestsellerszerző és televíziós személyiség napjaink egyik legismertebb spirituális tanítója. Könyvében röviden összefoglalja az alapvető tudnivalókat
a spiritualitás iránt érdeklődők számára – mi az aura, hogyan fogadjuk el a nem látható létezését, lehetnek-e védelmezők állatok –, és számos saját élményen át bemutatja, hogyan tisztítható meg szellemünk és lelkünk vagy akár házunk, környezetünk a lelki egészségünknek ártó szellemektől, gondolatoktól vagy életünk energiavámpír szereplőitől, és kapcsolatba lépve a szellemvilággal, mi az, ami hozzásegíthet a teljesebb, boldogabb, nyugodtabb élethez.


Sidney Sheldon - Tilly Bagshawe

A vakmerő (Tracy Whitney 3) '2016.09.01.'

Tracy Whitney, a korábbi világhírű szélhámos visszavonultan él fiával vidéki házában, amikor egy napon a CIA és az MI6 újra felbukkan az életében – de ezúttal segítséget kérnek tőle. A 99-es csoport nevű, békés, rendszerkritikus szervezet váratlanul brutális gyilkosságra ragadtatja magát, és a rejtélyes nő, Althea, akit a háttérben sejtenek,Tracyt említi. Ő azonban visszautasítja az együttműködést, ami tragikus következménnyel jár.
Amikor beleveti magát a nyomozásba, útjaik újra meg újra keresztezik egymást Jeff Stevensével: mint régen, amikor egy pár voltak, újra együtt kell dolgoznia gyermeke apjával. A titkosszolgálatokban és a katonaságban egyikük sem bízik, inkább maguk kerítenék kézre a terrorszervezet által elrabolt újságírót, aki a kiszabadítására érkezők elől egyszerűen elmenekült.
Tracy és Jeff ismét alámerül az alvilágba, ám most a jófiúk oldalán állva kutatják a bűn nyomát – és már nincs vesztenivalójuk.


Magánkiadás



Cathrin Smith

Az Árny (Árny 1) '2016.09.01.'

Arion, ​​az Árnyékvilág szülötte olyan lehetőséget kap, amely csak ritkán adatik meg.
Szabad akarattal ajándékozzák meg.
De, hogy a Föld világos felén maradhasson, emberré kell válnia,
ami egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen egy Árny csak kétféleképpen válhat emberré.
Az egyik megoldásra nem hajlandó, a másik pedig nem rajta múlik.
Ráadásul még az Őrszem Caleb elől is bujkálnia kell, akinek az a feladata, hogy visszaküldje őt a saját világába. 
Arion szeretne ember lenni, Mia pedig szeretne segíteni neki. Caleb szereti Miát,
Mia szereti Calebet és Ariont is, de nem egyformán.
Caleb gyűlöli Ariont, mert egy szörnyetegnek látja.
Mia titkolja őket egymás előtt, miközben próbál megoldást találni, de a titkolózás nem megy a végtelenségig.
Arion felfedi Mia előtt a titkát, Caleb megváltozik, és minden a feje tetejére fordul…
Azt mondják, a szépség relatív. Arra, amit nem ismernek, azt mondják, természetfeletti.Én mindkettőt cáfolom, mert ő mindenkinek csak szép lehet, és természete az, amimásnak furcsa.
Mindig azt gondoltam, a reális világ szent és sérthetetlen.
Csakúgy, mint a tízparancsolat, vagy a szerelem ereje.
Hát nagyot tévedtem.


General Press




Julie Klassen

A portréfestő lánya '2016.09.12.'

Stephen ​​Overtree százados épp egy meredek sziklaösvényen kaptat felfelé a festői szépségű devoni partvidéken. Megbízhatatlan bátyját, Wesley-t keresi, hogy rábírja, térjen végre haza, és legidősebb gyermekként igazgassa a családi birtokot. Helyette azonban csak egy lányt talál a sziklaszirten állva, aki furcsán ismerősnek tűnik számára… 

A különös szépségű, ám naiv Sophie Dupont-t tehetetlen dühe vezette a meredély szélére. Nem elég, hogy megbízott egy férfiban, aki aztán összetörte a szívét, de faképnél is hagyta őt – ráadásul várandósan. Kétségbeejtő helyzetéből Stephen Overtree kínál neki kiutat, aki, miután rájön, hogy Sophie a fivére gyermekét hordja a szíve alatt, felajánlja a lánynak, hogy feleségül veszi. Sophie, hogy elkerülje a botrányt, igent mond az ajánlatra. Vajon megbánja hirtelen elhatározását, amikor újra felbukkan Wesley, és a bocsánatáért esedezik? Vajon a gyermeke apja és a férje iránt érzett egyre növekvő vonzalom között őrlődve rálelhet a boldogságra?
Julie Klassen magával ragadó történetében egy kilátástalan helyzetből menekülő fiatal nő és egy szigorú katona egymáshoz vezető útjáról olvashatnak a történelmi romantika rajongói.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...