Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 30., hétfő

Levy L. Smith: Dark Love 1-2-3.


A Leszármazott


Tudod milyen, amikor kiderül, hogy nem az vagy, akinek képzeled magad? Ismered azt az érzést, amikor az életed fenekestől felfordul? Szerettél már bele olyan rossz fiúba, aki tényleg rettenetesen veszélyes?

Sandra Palmer az átlagosnál is unalmasabb életet élő fiatal lány. Kalandra vágyik. A Lakewood College meghívásának köszönhetően felcsillan a remény, hogy végre kiszakadhat a monoton hétköznapokból.

Nem is sejti, hogy az intézményben sötét erők leselkednek rá. Azonban amikor az egyik iskolatársát megöli egy vámpír, a dolgok a feje tetejére állnak. Sandrának ki kell derítenie, hogy mi történik körülötte, és muszáj megtudnia az igazságot vérszívónak tartott szerelméről, Donnie-ról!


 

Az üldözött


Érezted már úgy, hogy a szerelmeddel nem vagytok egy hullámhosszon? Vívódtál már két fiú között? Képes lennél elfelejteni a múltad? Mit tennél, ha úgy éreznéd, hogy a sorsod megfojt?

Sandra Palmernek meg kellett halnia. Ám szerelmének, Donnie-nak köszönhetően vámpírként feltámadhatott. A vérszívó lét azonban nem is annyira idilli, mint ahogy azt sokan gondolják. A lánynak muszáj elfojtania az emlékeit ahhoz, hogy még véletlenül se sodorja veszélybe a szeretteit.

Sandra azonban képtelen elfogadni a sorsát, és lázadásként titokban meglátogatja az édesanyját. Legmerészebb álmában sem gondolta volna, hogy ezzel mekkora galibát okoz!


 

Elrabolt szív

Mit tennél, ha nyom nélkül eltűnne valaki, akit szeretsz? Hogy viselnéd, ha a barátnőid elárulnának? Mennyire fontos számodra a bizalom? Mit áldoznál fel azért, hogy megmenthess valakit, aki már számtalan alkalommal kockáztatta érted az életét?

Luke elveszett. Donnie arra gondol, hogy a fiú elszökött tőlük, ám Sandra biztos benne, hogy más van a háttérben. Keresni kezdik a fiút, és ezzel kezdetét veszi a pokoli fogócska. Sandra eltökélten, minden akadályon áttörve kutat Luke után, és közben nem is sejti, hogy a démonok csalinak használják a fiút…

Sunny: Mona Lisa ébredése (A Hold gyermeke 1.)

 


Különleges regény, tele misztikummal és érzelemmel. Vér és csók, szemérem és szemérmetlen vágy süt lapjairól. Tele van vad erotikával, véres harcokkal, és mégis csupa érzelem, szerelem, szenvedély és erő.

A regény a hold fiairól és lányairól, a monere-ekről szól, az emberi alakban közöttünk élő, rejtőzködő, különös népről. A félig ember, félig monere lányról, Lisáról, akit a szürke hétköznapok ápolónői munkája mellől ragad el a sors, hogy monere királynőként uralkodjon, s miután ráébred természetfeletti erejére és szexualitására, akár alakváltó vérszomjas fenevadként is védi szeretteit.

Gondolt-e már arra, hogy a Hold gyermekei itt élnek köztünk, anélkül, hogy észrevennénk emberfeletti képességeiket? Arra, hogy a körülöttünk zajló szürke élet nem is a valóság, és egyszer csak felbukkan egy rejtélyes idegen, és mindent elsöprő szenvedéllyel átragad egy mesés világba?

Egy világba, ahol más szabályok érvényesülnek, ahol sötét éjszakákon vámpírok és démonok kísértenek, ahol az élet veszélyes, de izgalmas és gyönyörű.

Fantasy és erotikus thriller vonzó elegye a könyv. Az írónő nem akar mást, mint civilizált lényünket szembesíteni a bennünk rejlő állatiassággal, a vámpírkirállyal, vagy a hatalmat birtokló királynővel. Azt a titokzatos vonzódást elégíti ki, amely akkor tölt el, ha felnézünk éjjel a Holdra, és érezzük a belőle áradó erőt, hogy nekünk is szól ez a ragyogás. Merjünk hát mi is belépni a monere-ek birodalmába!

Samantha Ann King: Osztozni Hailey-n


Vajon mi lehet Hailey Anderson sötét titka?

A lány évek óta őrülten vágyakozik bátyja két legjobb barátja után. Mark Allennek, a szenzációs faszobrásznak és a jóképű doktornak, Tony Adamónak sejtelmük sincs róla, hogy minden éjjel róluk fantáziál a lány.

Egy csúnya szakítás után Hailey igyekszik távol tartani magát durva barátjától. Alig várja a kéthetes hawaii utazást bátyjával és annak két szexi barátjával, hogy Mark és Tony napbarnított, izmos testén legeltethesse a szemét. Még akkor is, ha nem érhet hozzájuk.

Ám – várakozásával ellentétben – a két férfi nem kishúgaként tekint rá. Az édes hármas izgató játékokat űz, és nem enged be kívülállókat a kapcsolatba. Mindkét férfi akarja Hailey-t, és elfogadják, hogy osztozniuk kell rajta. A forró valóság ezerszer jobb, mint a tiltott fantáziálgatás.

Ám egy nap Hailey volt barátja fenyegetni kezdi új keletű boldogságukat…

Jude Deveraux: Madame Zoya látogatói / Madame Zoya, a lélek doktora / Mindörökké


Mit tennél, ha újraírhatnád a múltad?

Három tehetséges fiatal lányt egymás mellé sodor a sors New York Cityben: mindegyikük szerencsét próbálni jött, hírnévre, elismerésre vágynak az ismeretlen és mégis lehetőségekkel teli nagyvárosban.

Útjaik szétválnak, és 19 évvel később találkoznak csak újra, hogy együtt ünnepeljék 40. születésnapjukat egy Maine állambeli nyaralóban. Sok minden megváltozott – anyák, feleségek, szeretők lettek, és számot kell vetniük azzal, hogy nem teljesítették az egykor maguknak kitűzött célt…

Azonban feltűnik a színen a titokzatos Madame Zoya, akinek a segítségével visszautazhatnak a múltjukba és változtathatnak régi döntéseiken.


 

Három nő az élet keresztútján, akiket súlyos veszteségek gyötörnek. Amy nem tudja feldolgozni, hogy elveszítette kisbabáját, Faith pedig, a fiatal özvegyasszony, hosszú éveket töltött el beteg férjét ápolva, kiszolgáltatva anyósa kegyetlenkedéseinek. A legkülönösebb mégis Zoë sorsa, aki egy autóbalesetben elveszítette az emlékezetét, és magához térve csak annyit érzékel, hogy az egész város heves gyűlölettel fordul felé.

A pszichoterapeutájuk javaslatára utaznak el Maine államba, hogy találkozzanak a titokzatos Madame Zoyával és húgával, Primrose-zal, akik képesek visszarepíteni őket az időben, hogy újraírhassák múltjukat. A trió azonban nem a hatvanas évekbe, hanem egyenesen 1797-be utazik.

Mintha csak három modern és öntudatos nő csöppenne egy Jane Austen-regénybe: azért vannak most itt, hogy újrarajzolják Amy családfáját… de vajon mi történik, ha két évszázaddal korábban találják meg az igaz szerelmet?


http://jude-deveraux.com/uploads/Forever.jpg


Csábító álláshirdetés jelenik meg egy New York-i újságban: személyi titkárnők keresnek, fiatalt, ambiciózust. Különleges képesítés nem szükséges, a fizetés évi százezer dollár. Nem csoda, hogy a hirdetésre százával jelentkeznek a fiatal nők. Köztük a bájos, szőke, madárcsontú Darci, aki nemrégiben érkezett egy unalmas déli kisvárosból álmai helyszínére, New Yorkba. Darci úgy érzi, ezt az állást neki hirdették meg. Ez az érzés bizonyossággá érik, amikor találkozik jövendő munkaadójával, a lélegzetelállítóan jóképű és nyilvánvalóan dúsgazdag Adam Montgomeryvel.

Darci eltökéli, ha törik, ha szakad, övé lesz az állás – és eléri célját. Mert igaz, hogy Darcinak nincs különleges képesítése, ám a képességei annál különlegesebbek: gondolatátvitellel befolyásolni tudja mások cselekedeteit. Éppen erre van szüksége Adamnak, eki eltűnt szüleit és emlékezete legmélyére zárt, eltűnt múltjának sötét titkait kutatja.

A különös pár útja a félelmetes hírű kisvárosba, Camwellbe vezet, ahol már négy fiatal nő tűnt el rejtélyes körülmények között, és ahol állítólag boszorkányok garázdálkodnak.

Vajon sikerül-e legyőznie a látszólag oly törékeny Darcinak a Gonosz erőit, és visszaadnia Adamnek az emlékeit, hogy a múlt fogságából kiszabadított jelent és jövőt már együtt élhesség meg?

Erre a kérdésre adja meg a választ az ismert írónőnek a klasszikus mese, a modern horror és a romantikus szerelmi történet elemeit ötvöző hátborzongató izgalmakban, váratlan fordulatokban bővelkedő regénye.

Jilliane Hoffman: Megtorlás


Amikor az egyik legkiválóbb ügyésznő szembekerül a legkegyetlenebb gyilkossal, akivel valaha dolga volt, választania kell az igazság és a megtorlás között.

C. J. Townsend kitűnő és sikeres ügyész, nő létére arról híres Miamiban, hogy a legszörnyűbb ügyekben is megőrzi a hidegvérét. A legutolsó gyanúsítottja azonban még a korábbiaknál is alávalóbb gonosztevő, egy könyörtelen sorozatgyilkos, aki élvezi a kegyetlenkedést, és „művészi tökélyre” akarja fejleszteni a gyilkosságot.

Az ügy a média figyelmének kereszttüzében áll, mert Cupido, miután borzalmasan megkínozza áldozatit, még életükben kivágja a szívüket. Az ügyésznő azonban a bíróságon rádöbben, hogy a tettes a saját múltjához is kötődik, egy tragikus esethez, amely az egész életére rányomta a bélyegét.

A gyanúsított ugyanis évekkel korábban őt is megerőszakolta. Össze kell szedni minden erejét, hogy helyt tudjon állni és végig tudja vinni az ügyet, hogy ezt a szörnyeteget végképp félreállítsa.

Vajon képes lesz-e erre, vagy gondosan felépített világa apró darabokra hullik a kínzó felismerés súlya alatt? Hagyja, hogy elvakítsa a bosszúvágy, vagy pedig kitart a törvényszabta úton? És ha még mindez nem volna elég, C. J. nem tud szabadulni egy másik kérdés elől sem: vajon az igazi sorozatgyilkos ül a vádlottak padján, vagy Cupido újra lecsapni készül?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...