Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 25., vasárnap

Lexi Revellian: Remix


Caz Tallis éli álomszerű életét, hintalovakat restaurál londoni műhelyében. Egyszer csak a rongyos, ám karizmatikus Joe és kutyája bukkannak fel a teraszán, és Caz akaratlanul belecsöppen egy rocksztár három évvel azelőtti halálának nyomozásába – egy megoldatlan ügybe, amit a rendőrség már lezárt.

Valaki kész gyilkolni, hogy megelőzze az ügy újbóli megnyitását. Caznek kell kinyomoznia, ki az, ám időközben lehet, hogy a szerelem elhomályosítja az ítélőképességét.

Barbara Novak: Szelíd örömök


Tame pleasures

'Lassan, kínosan lassan közeledett hozzám. Mintha meg akarná engedni, hogy bármikor meggondoljam magam és kilépjek a mozdulatból. Ingadoztam, mit is tegyek, de tekintete és a jóság ígérete fogva tartott. Ugyan mi ez a szemérmesség? Hiszen ezen dolgoztam napok óta, a végcélnál meg visszakozom? Tessék már levetkőzni ezeket az ostoba gátlásokat! Még mindig ott él bennem a tanult beidegződés, még mindig képes vagyok elpirulni és az utolsó pillanatban megkérdezni: helyes ez? 

Nősténydémonom lassú szexi járással előlépkedett. Megállt és csípőre tette a kezét. Behunyta a szemét, és mindkét kezével beletúrt hosszú, gesztenyebarna hajába. Kéjes, lassú mozdulatokkal, végigsimított a testén, miközben buján ringatta széles csípőjét. Élvezettel telve sóhajtotta felém: „Tiéd a gyönyör!” 

Megéreztem Brian leheletét az arcomon. Ajka az ajkam mellett ért a bőrömhöz. Laza pillangószárny cirógatásba kezdett és határozottan a fülem és nyakam irányába tartott.Kellemes borzongás futott végig rajtam, ahogy fülemen megérzem a meleg csókot.Élvezettel teli sóhajt hallattam, a szemem csukva volt és önkéntelen vándorútra indultak kezeim. Nyitotta az övet, gombot, csúszott a slicc, le a farmer, az alsó. Hmm. A látvány igazán ingerlő volt. Tudtam, ez a szerszám pompás lesz nekem. A szoknya a csípőmre felcsúszott, ahogy hajlékony mozdulattal szemben vele az ölébe ültem. Izzó tekintettel nézte feltáruló ágyékomat, majd combomat szorítva jelezte, jönnöm kell. Én nem mozdultam. Kínos lassúsággal gomboltam ki az ingemen a gombokat, és láttam a szemében, hogy a határokat feszegetem. Melltartóm feltáruló látványa és a tapintás szüksége lekötötte figyelmét. Ekkor én finoman megmarkoltam férfiasságát és magamba vezettem. Ahhh! Mennyei érzés ez!'

Jennifer Ashley: Mackenzie fivérek 1-5,5.


Lord Mackenzie tébolya


A Mackenzie fivérek gazdagok, befolyásosak, veszélyesek és kiszámíthatatlanok. Egy nő sem éli túl, aki a közelükbe kerül. Sok pletyka kering róluk – tragikus erőszak, csillapíthatatlan vágyak, szeretők, botrányok. 

London, 1881.

Az a hír járja, hogy Ian Mackenzie őrült, és veszélyes a nőkre. Betht mégis elbűvöli a Lord. A lány megérzi, hogy a férfi romlottsága és kivételes tehetsége ellenére segítségre szorul. Az ő segítségére. Beth mindent felad a férfiért. Életének egyetlen értelme, ha mégoly veszélyes is, Ian Mackenzie lesz. Semmi sem szabhat gátat izgatóan viharos és buja erotikus kalandokkal teli kapcsolatuknak…


 

Lady Isabella botrányos házassága

 
Hat évvel korábban a fiatal Lady Isabella Scranton megbotránkoztatta Londont: megszökött a szélhámos Lord Mac Macknzie-vel. Három éven át tartó szenvedélyes és viharos házasságuk után Isabella újra felhívta magára a figyelmet. Ezúttal azzal, hogy elhagyta férjét.

Mac azóta megváltozott, jó útra tért. Csak Isabellára tud gondolni, vissza akarja szerezni őt. Bármint megtenne azért, hogy újra otthonába és ágyába édesgethesse. A nő ellenáll neki, abba azonban beleegyezik, hogy modellt álljon a férfi erotikus festményéhez. Ahogy meztelenül pózol, ráébred, hogy teste csak a férjét kívánja, édes ölelését, amely semmihez nem hasonlítható. Mac pedig eltökélt, hogy bebizonyítsa Isabellának, megjavult, és a külön töltött éve csak felerősítették vágyait.

Amikor az elvetemült bűnöző Mac festményeit hamisítja, és Isabella maga is veszélybe kerül, Mac minden erejével védelmezi független és büszke feleségét. Megfogada, hogy soha nem hagyja el, akár akarja, akár nem…


 

Lord Cameron bűnei



Lord Cameron Mackenzie hálószobájában egy csinos nő, Ainsley Douglas bujkál. Cameron jól emlékszik az asszonyra, hat évvel ezelőtt egy ünnepségen ugyanitt tette boldoggá. Ainsley mézes-mázas bocsánatkérése elvarázsolja a férfit. Cameron már el is csábítaná a lányt, de az megállítja, mert szerinte „az ő jóságos férje nem érdemli meg, hogy megcsalják".

Később Cameron rájön, hogy a szépséges asszony látogatása csupán női cselszövés volt. Ez pedig a volt feleségére vall. Ainsley természetesen tagad. Cameron nem hisz neki, és soha többé nem akarja látni őt. Egy újabb ünnepség alkalmával a nő visszatér. A bocsánatkérés most még édesebb, de a férfi ezúttal megleckézteti Ainsleyt.

Ám Cameron feltesz egy kérdést a nőnek, amitől minden megváltozik. Ainsley már csak abban biztos, hogy bármit feláldozna azért, hogy a Mackenzie család fekete bárányával élhessen…


 

Hart hitvese

 
Lord Hart Mackenzie, Kilmorgan hercege a legidősebb Mackenzie fivér. Kemény és rettenthetetlen ember hírében áll – ugyanakkor családja elszánt védelmezője. Az is köztudott, hogy szeret sötét, nem szokványos gyönyöröknek hódolni – legfőképpen kurtizánok társaságában.

Lady Eleanor Ramsay tíz évvel korábban Hart Mackenzie jegyese és titkos szeretője volt. Most úgy érzi, egykori vőlegénye segítségére kell sietnie, mert egy ismeretlen olyan fényképet juttatott el hozzá, amelyen a miniszterelnöki székért harcoló Hart anyaszült meztelen. A választások előtt pedig nem lenne szerencsés, ha ez a kép megjelenne az újságokban…


 

Szabadító szerelem



Elliot McBride hatalmas vagyont szerzett Indiában, majd Skóciába visszatérve kalandos körülmények között elnyeri gyerekkori szerelme, a szépséges Juliana kezét.

Az ifjú pár a skót Felföld egyik eldugott, festői zugában, egy ódon, romantikus kastélyban kezdi a közös életet. Minden adott tehát a zavartalan boldogsághoz. Vagy mégsem?

A szerelmes fiatalasszonyt egyre több nyugtalanító kérdés gyötri. Minden bátorságára és hitére szüksége van, hogy férjét ugyanannak a derűs és szeretetreméltó embernek láthassa, akibe kislány korában beleszeretett. Mert Elliot McBride élete sötét titkokat rejt…


 

A vad Mackenzie

A család hírnevének helyreállítására Lady Louisa Scranton úgy határoz, hogy megfelelő férjet keres magának. A választott férfi csakis vagyonos és tiszteletre méltó ember lehet, hogy a család becsülete újra a régi fényben ragyoghasson. Harcra készen jelenik meg hát a legfrissebb partin, hogy kisujja köré csavarhasson egy alkalmas agglegényt.

Minden reménye szertefoszlik azonban, amikor Hargate püspöke holtan esik össze a lába előtt – és felháborító módon éppen őt vádolják meg a gyilkossággal. Állítólagos barátai sorra hátat fordítanak neki, hiszen egy gyanúsított barátsága nem kívánatos az úri társaságban.

Az ügy Lloyd Fellows, a skót Mackenzie család törvénytelen sarjának fülébe is eljut. Korábban már váltott pár szenvedélyes csókot Lady Louisával, és most esküt tesz rá, hogy tisztázza a nevét. Hiszen nem csupán az válik bizonyossá számára, hogy a hölgy ártatlan, hanem az is, hogy menthetetlenül belehabarodott.



A Bestseller szerző, Jennifer Ashley romantikus, erotikus regénye több díjat nyert megjelenése évében. A Mackezie-sorozat különleges világa, szenvedélyes szereplői, fordulatos cselekménye és a sodró érzelmek magukkal ragadják az olvasót.

Amelie Lawrence: Megálmodott szerelem


A szerelméből kiábrándult, spanyol-angol származású Dolores elfogadja londoni anyavállalatának vezető programozói megbízását, mely remek lehetőséget kínál karrierjének további építésére, miközben alkalma nyílik eljutni a fáraók földjére, ahová már gyerekkora óta vágyik.

Álmában megjelenik előtte „a szép, szőke herceg”, akiről még nem tudhatja, hogy kollégája, a közvetlen és előzékeny Robert vagy főnöke, a kitűnő számítástechnikai szakember, de szívtipró Alex személyében talál-e rá…

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...