Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. szeptember 21., csütörtök

Baráth Viktória: A ​főnök

Valóban ​te irányítod a saját életedet? 
Ana Moreno békésen él Albuquerque leggazdagabb negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik az esküvőjüket. A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, amikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amibe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja átváltoztatni. 
Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja? Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?
Baráth Viktória, az Első tánc című nagy sikerű könyv szerzője ezúttal egy izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát.

Lakatos Levente: Szigor 4 - 5 - 6 - 7.

Szétcsókolt ​szavak (4.)

Válhat-e valaha igazzá, ami eredendően hamis?
A gondok egyre csak sokasodnak Liza és Igor körül, ők mégsem képesek elszakadni egymástól. Szembenéznek a sors egyre keményebb próbatételeivel, kérdés, hogy meddig sikerül elkerülniük az elkerülhetetlent…
Az Aranykönyv-díjas magyar szerző, Lakatos Levente ezúttal is dupla résszel, azaz mindkét főszereplő szemszögéből folytatja Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatát. Figyelem, a politikai zsarolással, az érzelmi játszmákkal, valamint a buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

Felhasadó ​sebek (5.)

Ha véletlenek nincsenek, egészen biztosan a sors akarja úgy, hogy Liza és Igor újra találkozzanak. Pusztán azért, hogy packázhasson velük… A páros megpróbált egymás nélkül élni és úgy tűnt, hogy ha botladozva is, de sikerült új utakra találniuk. A józan ész viszont most újra összecsap a lüktető vággyal, miközben az árnyékban meglapul és sunyi módon, ugrásra készen figyel a legádázabb ellenfél: a politikai érdek.
Ez az e-könyv rész a kétszeres Aranykönyv-díjas szerző Szigor sorozatának második, A pillangók ébredése című papírkötetében is szerepel.

Átszakadó ​vágyak (6.)

Igor és Liza kalandja Rodosz rejtett helyein folytatódik. Az édenkerti idillbe azonban szépen-lassan komorság kúszik, hiszen a néhány napos vakáció vége felé közeledvén képen röhögi őket a valóság: hiába az önfeledt percek, hamarosan muszáj elválniuk. És természetesen a háttérben folyó, vérre menő politikai adok-kapok sem könnyíti meg a páros helyzetét.
Ez az e-könyv rész a kétszeres Aranykönyv-díjas szerző Szigor sorozatának második, A pillangók ébredése című papírkötetében is szerepel.

Meghasonult ​álmok (7.)

Ki mondta, hogy a szerelem gyerekjáték? Igor és Liza tudták, az álomszerű rodoszi vakációnak vége szakad egyszer, de azt nem sejtették, hogy mennyire megrázó befejezés vár rájuk. Immáron az összes súlyos titok napvilágra került, de azok megoldás helyett csak további bonyodalmakat okoznak. Lizának újfent döntenie kell, hogy mit – pontosabban, hogy kit – választ.
Ez az e-könyv rész a kétszeres Aranykönyv-díjas szerző Szigor sorozatának második, A pillangók ébredése című papírkötetében is szerepel.
A sorozat 1 -3. részeihez klikk a linkre!

Elizabeth Cooke: Rutherford ​Park (Rutherford Park 1.)

„Lélegzetelállítóan ​gyönyörű könyv.” – Kate Furnivall, Az orosz szerető című bestseller szerzője
A Cavendishek számára Rutherford Park több, mint egy hely, amit az otthonuknak hívhatnak. Merev szabályok és elfojtott szenvedélyek által vezérelt életük szimbóluma a pazar, kastélynak is beillő ház.
A grófné, Lady Octavia úgy él itt, mint egy aranykalitkába zárt madár. A házasságba ő hozta a pénzt, a férje, William a rangot – a férfit is valósággal gúzsba köti, hogy címéhez és ígéreteihez híven éljen. A fiuknak, Harrynek az apja nyomdokaiba illene lépnie, ám ő a saját álmait szeretné követni, leghőbb vágya, hogy repülőgép-pilóta legyen. Eközben az alagsorban egy cselédlány olyan titkot rejteget, amely foltot ejthet az ősi és nemes Cavendish néven…
1913 karácsonyának éjjelén Octavia félreérthetetlen helyzetben pillantja meg a férjét és annak gyönyörű, botrányos életű unokatestvérét. A kis cseléd a hóban gázolva indul a folyónak, hogy így hozza mindenki tudtára a szégyenét. Kint a nagyvilágban már a háború felhői gyűlnek az égen, amikor Rutherford Parkban kezdetét veszi a szerelem és árulás színjátékának első felvonása…
„Csodálatos… Elegáns életkép egy vidéki angol udvarház mindennapjairól a történelem sorsfordító napjaiban.” – Natasha Solomons, A Tyneford-ház szerzője

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...