Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 15., vasárnap

Gail McHugh: Ütközés


Egy elmulasztott első találkozás…


Majd egy második esély…


Emily Coopernek nemrég halt meg az édesanyja. Próbálja feldolgozni gyászát, s mivel befejezte főiskolai tanulmányait, úgy dönt, New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen.


Dillon Parkernek megvannak a maga titkai, ám mindent elkövet, hogy enyhítse Emily bánatát. Tisztában van vele, hogy képtelen a lány nélkül élni. Kedves, figyelmes és gondoskodó vele, megvan benne mindaz, amire Emily egy férfiban vágyik.


Ám a lány megismeri Gavin Blake-et, a gazdag és hírhedt, veszélyesen elbűvölő playboyt. Emily önmaga előtt is próbálja tagadni fellobbanó vonzalmát, de Mr. Magas Sötét Jóképűt nem olyan fából faragták, hogy könnyedén elengedje a lányt. Saját múltbéli fájdalmán túllépve semmi nem állíthatja meg Gavint, hogy elnyerje Emily szívét.


Ez a váratlan találkozás arra készteti Emilyt, hogy átértékelje korábbi döntéseit, és új választásokkal szembesül, amelyek régi barátságokat dönthetnek romba, szíveket törhetnek össze, és örökre megváltoztatják az életét…

Gail Carriger: Napernyő Protektorátus 1-2-3.

Soulless – Lélektelen


Alexia Tarabotti több okból sem élhet komolyabb társasági életet.
Elsősorban azért, mert nincs lelke.
Másodsorban azért, mert vénkisasszony, apja pedig talján, ráadásul már meg is halt. Harmadiknak feltétlenül meg kell említenünk a vámpírt, aki az illemszabályokat semmibe véve, bárdolatlan módon lerohanja őt.

De hogyan tovább? Alexia kilátásai nem túl rózsásak, mivel véletlenül megöli támadóját, majd rögtön színre lép a szörnyű Lord Maccon (a nagyhangú, lompos öltözetű, de jóvágású farkasember), hogy Viktória királynő nevében fényt derítsen a haláleset körülményeire.

Míg bizonyos vámpírok váratlanul felbukkannak, mások ugyanilyen váratlanul tűnnek el, és közben mindenki Alexiára mutogat. Vajon ki tudja nyomozni, mi zajlik London legfelsőbb köreiben? Hasznosnak bizonyul-e lélektelen mivolta, amely semlegesíti a természetfeletti erőket, vagy csak felbosszantja ezek gazdáit?
És a legfőbb kérdés: ki az igazi ellenség, és van-e nála melasztorta?


 

Changeless – Változatlan

 
Alexia Tarabotti több okból sem élhet komolyabb társasági életet. Elsősorban azért, mert nincs lelke.

Alexia Maccon, Woolsey grófnéja a kora esti órákban arra ébred, hogy férje – akinek, mint minden rendes farkasembernek, illedelmesen aludnia kellene – teli torokból ordít mellette. Később el is tűnik, egyedül hagyva Alexiát, akinek így egymaga kell megbirkóznia a küszöbén táborozó természetfeletti regimenttel, űzött szellemek seregével és Viktória királynő haragjával.

Ám Alexia fel van fegyverezve a legújabb divat szerint készült napernyőjével és harapós modorának egész arzenáljával. Még amikor a nyomozása Skóciába, a rusnya mellények honába sodorja, akkor is résen áll, feltérképezi a farkasfalka belső dinamikáját, ahogy csak egy lélektelen képes rá.
Sőt arra is tud időt szakítani, hogy megkeresse elkóborolt férjét – ha akarja.


 

Blameless – Szégyentelen



Szédítően szellemes!

Viktória királynő elbocsátja Alexiát az árnyékkormányból, és az egyetlen személy, aki bármiféle magyarázattal szolgálhatna – Lord Akeldama – váratlanul elhagyja a várost. Mindennek tetejébe Alexiára gyilkos gépkaticák támadnak, jelezve (ahogy azt csak a katicák képesek), hogy immár London minden vámpírja igencsak érdekelt Lady Maccon meglehetősen alapos halálában.

Mindeközben Lord Maccon szeszben pácolja magát, Lyall professzor pedig kétségbeesetten igyekszik összefogni a Woolsey-falkát. Alexia végül elmenekül Angliából, és meg sem áll Itáliáig, hogy megkeresse a titokzatos templomosokat; csak ők tudnak eleget a természeten túliakról ahhoz, hogy feltárják előtte növekvő mértékben terhes állapotának titkait. Csakhogy ők még a vámpíroknál is rosszabbak lehetnek – és pestót hordanak maguknál.

A szezon botránya – Lady Maccon elhagyta a férjét, és visszaköltözött rémes családjához!

Emily March: Eternity Springs 1-2-3.

Angyalszárnyak


Üdvözöljük Eternity Springsben, a mennyország e Sziklás-hegység vidékén megbúvó szegletében! Egy angyali kisváros, ahová meggyógyulni, az életet újrakezdeni érkeznek vereségekkel, tragédiákkal megvert emberek.

Az építész Gabriel Callahan például egy balesetben elvesztette a feleségét és a kisfiát, Eternity Springsben akar félrevonulni a világtól. Új lakóhelyén azonban, ha tetszik, ha nem, barátságos és gyakran kíváncsi szomszédok ismerkedési kísérleteivel kell számolnia. Csak akkor kezdi megérezni az őt körülvevő világ gyógyító jellegét, amikor hajlandó beismerni, hogy gyengéd érzelmeket táplál a helyi állatorvosnő, Nic Sullivan iránt. És a város építészként is igencsak számít rá.


 

A Kolibri-tó



Üdvözöljük ismét Eternity Springsben, a Sziklás-hegység vidékén megbúvó varázserejű kisvárosban!
Az Angyalszárnyak olvasói már jól ismerik, miben is rejlik e varázserő, amelyre A Kolibri-tó történetében Sage Anderson és Colt Rafferty sorsa az újabb bizonyíték.

A fájdalmas emlékektől gyötört orvosnő és a gyerekkori nyaralásai színhelyén menedéket kereső férfi külön-külön képtelenek volnának rémálmaikat kordában tartani, ehhez csak egymásra találásuk adhat esélyt – no meg Eternity Springs, a hely szelleme.


 

A szívfájdalom-zuhatag



Emily March életteli regénysorozata egy egészen különleges városkáról szól, és azokról az emberekről, akiknek a legnagyobb szükségük van e város, Eternity Springs varázsára. 

A több mint húsz éve házas Ali Timberlake, miután már mind a három gyereke kirepült a családi fészekből, egyedül érkezik ide, az amerikai Sziklás-hegység vidékére. Elfásult házasságát szeretné átgondolni olyasfajta magányban, amilyet a város lélekkel teli közössége és természeti szépsége nyújthat.

A Denverben maradt a férj, a sikeres bíró Mac azonban nem az a fajta férfi, aki küzdelem nélkül elengedné az asszonyt, akit szeret. Amikor felesége visszaszerzésére elszántan megjelenik Eternity Springsben, ő is megtapasztalja a hely csodáját, amelyet immár Alivel együtt szeretne élvezni. 

Ellen Schreiber: Vámpírcsókok


A tizenhatéves Raven belevaló gótikus csaj, aki megszállottan rajong a vámpírokért. Apró szülővárosát Uncsifalvának csúfolja, ahol számkivetett különcként él a jóravaló, ám minden fantáziát nélkülöző tisztes polgárok közt. De már nem sokáig…

A lenyűgöző és állítólag kísértetjárta régi udvarház már évek óta lakatlanul és bedeszkázva áll a Benson-domb tetején. Egészen addig, amíg titokzatos és különös új lakói be nem költöznek.

Vajon kik ezek a hátborzongató idegenek – különösen a jóképű, sötét és zárkózott Alexander Sterling? Vagy talán inkább micsodák? Lehetséges volna, hogy a városi pletyka ezúttal a döbbenetes igazat szólja? Valóban vámpírok?

Raven, aki titokban vámpírcsókra vágyik, kockára téve saját halandóságát és Alexander szerető bizalmát, minden áron tudni akarja az igazságot.

Ellen Schreiber hajmeresztően izgalmas románca két magányos lélek történetét meséli el, akik egy olyan városban ismerkednek meg, és szeretnek egymásba, ahol a szürke hétköznapiság uralkodik. Az események azonban döbbenetes meglepetéssel zárulnak…

Elizabeth Chandler: Angyali szerelem 1-4.

Akit egy angyal megcsókolt


Ivy nehéz időszakot él át: anyja újra férjhez megy, de a lány nem érzi magát otthon az új családban. Aztán megismeri Tristant, akiben megtalálni véli élete szerelmét. Mikor a fiú tragikus balesetben meghal, a lány elveszti hitét az angyalokban. Ez megnehezíti, hogy Tristan, aki a védőangyala lesz, felvegye vele a kapcsolatot. A lány nem érzi a jelenlétét, és a fiú minden próbálkozása, hogy érintkezésbe lépjen vele, balul sikerül, ami csak erősíti a lány elutasító ítéletét. Tristan egy mellészegődő, kissé bohókás angyal segítségével próbál rájönni, hogy milyen feladat vár rá új szerepében.


 

Angyali oltalom



Ivy gyászolja balesetben elhunyt szerelmét, Tristant. A fiú halála után elvesztette hitét az angyalokban, ezért egy hónappal a túlvilágra költözése után Tristan még mindig nem képes a lány tudtára adni, hogy nem hagyta el. Figyelmeztetni akarja arra, hogy az, aki őt megölte, a lánnyal is végezni akar. Ivy egy alkalommal csak hajszál híján menekül meg a gyilkos elől, ekkor jön rá az igazságra, hogy Tristan vele van, és hogy az angyalok mégis léteznek. Tristan a túlvilágról, egy másik angyal segítségével próbálja kideríteni a bűnügy részleteit, és megtalálni a gyilkost, aki most Ivyra vadászik.


 

Angyalok és emberek



Ivy megpróbálkozik a lehetetlennel: megkísérli feldolgozni szerelmének, Tristannak a halálát. Vár azonban rá egy még ennél is nehezebb feladat: meg kell értenie, mi is történt igazából vele magával. Valóban öngyilkos akart lenni, vagy valaki szánt szándékkal lökte a vonat elé? Philip, a kisöccse folyton egy angyalt emleget, aki az utolsó pillanatban megmentette. A fantasztikusnak tűnő feltevés egyre valósabb tartalommal telítődik.


 

Két világ határán

 
Egy év telt el Tristannak, Ivy szerelmének a halála óta. A barátok Cape Codon gyűlnek össze. Ivy már Willel jár, de még mindig képtelen elfelejteni Tristant.
Ivy és Beth balesetet szenvednek. Ivy egy testelhagyásos élményt követően magához tér. Új barátjában, Guyban egyre inkább Tristan soron következő, ezúttal emberi megtestesülését véli felfedezni. De valóban így van-e?

Dianne Duvall: Immortal Guardians - A Halhatatlan Őrzők 1-2.

Darkness Dawns - A Sötétség Hajnala




"A teste még jobban megkeményedett, mikor eszébe jutott
hogyan gyorsult fel a szívverése, amikor hozzáért.
Sarah pulzusa most már lassú és állandó volt, miközben a vére
továbbra is csábította, hívta őt, hogy jöjjön, elégítse ki éhségét. Ahogy
hallgatta ezt a csábító pulzálást, a saját pulzusa gyorsult fel.
Roland felcsúsztatta a kezét a hátán, beletúrt vastag fürtjeibe,
és ujját a pulzáló vénára szorította.
Vajon milyen íze lenne? Édes, mint a mosolya? Vagy csípős,
mint a szája? Ha inna belőle, enyhítené a fájdalmat? Vagy még inkább
lángra lobbantaná? A teste küzdött, hogy meggyógyítsa önmagát. A
vér utáni vágya szinte kettéhasította.
Roland érezte, hogy agyarai megnyúlnak.
Csak egyetlen korty. Sarah alszik. Sosem tudná meg."


 

Nights Reigns - Az éjszaka uralma


 

Ami nem bízik az idegenekben, sőt, igazából senkiben sem bízik. De nem gyáva, és megállja a helyét, ha a szükség úgy hozza. Épp ezért, amikor belebotlik egy titokzatos harcosba, aki éppen nyolc holdkóros vámpírral küzd egyszerre, nem tétovázik, és a segítségére siet.  Persze, abba bele sem gondolt, hogy ez a segítségnyújtás mibe fogja belekeverni őt. 

Marcus Grayden már nyolcszáz éve az emberiség halhatatlan őrzője, és egészen mostanáig egyszer sem volt szüksége megmentőre. Amikor találkozik Amivel, nyilvánvaló számára, hogy a lány erős, eszes, és rendkívül tehetségesen látja el a hátvéd szerepét. De ugyanakkor tönkreteszi a magány védőburkát, és olyan vágyakat ébreszt, amelyeket Marcus nem engedhet meg magának. 

A Halhatatlan Őrzők sorozat második kötete. 

Diana Rowland: A démon jele (Kara Gillian 1.)


Amikor a fiatal rendőrnőt, Kara Gilliant ötévnyi utcai járőrözés után előléptetik nyomozóvá, azonnal egy brutális gyilkosság közepébe csöppen. Az áldozat holttestére a helyi víztisztítótelepen találnak rá, testén a kegyetlen kínzásokra utaló ezernyi seb között rábukkannak egy művészi tökéletességgel kidolgozott és hátborzongatóan ismerős jelre. A louisianai Beaulacban azt hitték, három éve véget ért a rettegett sorozatgyilkos vérengzése, most azonban minden jel arra utal, hogy a Jelfaragó visszatért.

Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem egy átlagos gyilkosság, hanem egy természetfeletti erővel rendelkező démon borzalmas bűntette. Mivel Kara misztikus képességekkel rendelkezik – másik látása révén képes megidézni a démonokat –, különös összefüggésekre bukkan, és nemcsak arra jön rá, mire készül a gyilkos, de arra is, hogy mikorra tervezi mindent elsöprő gaztettének végrehajtását. Mire eljön a telihold napja, már csak a gyilkos személye kérdéses.

Kara az életét kockáztatva szembenéz a gonosszal, miközben egy természetfeletti szépségű Démon Lord kísért az álmaiban, nappal pedig egy jóképű, de gyanakvó FBI-ügynök követi minden lépését.

Jennifer Ashley: Mackenzie férfias játékai (Mackenzie fivérek 6.)


Daniel Mackenzie tökéletesen beleillik a hírhedt Mackenzie klánba – dúsgazdag, jóképű, tehetséges, és rajonganak érte a nők. Ám amikor a sors elébe hozza Anglia egyik legismertebb médiumát, Violet Bastien kisasszonyt, Daniel számára két dolog azonnal világossá válik: Violet egy csaló, őt pedig menthetetlenül rabul ejtette.

Violet tisztában van képessége korlátaival, vagyis valójában nem tud érintkezni a túlvilági szellemekkel, viszont az emberek gondolataiban és lelkében kitűnően olvas. Gyorsan felméri, hogy Daniel intelligens, ugyanakkor veszélyt jelent egy tisztességes nő hírnevére. Később azt is megtudja, mennyire nagylelkű, milyen kellemes férfi, de bizony elképesztően komisz is. Ekkor azonban Violetet kísérteni kezdi a múltja, így csapot-papot hátrahagyva elillan Angliából, s új néven kezd új életet.

Daniel eltökéli, hogy felkutatja a lányt, és hagyja kibontakozni Violet iránti vonzalmát. Noha a médium tisztában van azzal, hogy botrányos múltja miatt nem remélhet hivatalos esküvőt, mégsem képes ellenállni Daniel vonzásának. Mr. Mackenzie látszólag csak a hideg tényeknek hisz, ám amikor Violetnek nem marad más lehetősége, minthogy Danielhez forduljon segítségért, a férfi bebizonyítja, hogy valami másban is hisz: a szerelemben!

Jeanette Winterson: A szenvedély


A napóleoni háborúk idején játszódó regény két egyszerű, mégis rendkívüli ember élettörténetét fűzi össze.

Henri, a tizenhat éves parasztfiú Napóleont bálványozva beáll a Grande Armée-ba, és szakácsinasaként egészen Oroszországig kíséri.

Villanelle egy velencei csónakos lánya, ám a férfi csónakosokhoz hasonlóan – akiknek, mivel nem tudnak úszni, járniuk kell a vízen – hártya van a lábujjai között.

Henri nagy „történelmi” rajongásával szemben ott áll Villanelle „privát” szerelme egy előkelő velencei patríciusnő iránt, a megmásíthatatlan történelemmel szemben a fiktív sorsok mikrotörténelme.

A valóság fantasztikumának és a tündérmesei elemeknek az ötvözéséből a rögeszme és a szenvedély, a szerelem természetrajza tárul elénk Jeanette Winterson sokak által legjobbnak tartott regényében.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...