Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. október 29., vasárnap

Erin Watt: Papír ​hercegnő (A Royal család 1.)

Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?
Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Beth Flynn: Kilenc ​perc (Kilenc perc 1.)

Az ​akkor tizenöt éves Ginny Lemont 1975. május 15-én elrabolják egy bolt elől Fort Lauderdale-ben. Az elkövető az egyik legbrutálisabb dél-floridai motoros banda tagja. 
Ginny élete ekkor örökre megváltozik. Új nevet kap, új identitást és egy új életet az Everglades mocsár szélén – egy ijesztő, durva és erőszakos világban, ahol mindenkinek álneve van, a hűség pedig a túlélés kulcsa. 
Az egésznek pedig Grizz áll a középpontjában: termetes, sötéten jóképű és ijesztő férfi, aki Ginnyvel valahogy mégis olyan gyengéd, hiszen ő élete egyetlen igaz szerelme. 
Így kezdődik az érzelmi megszállottságról és a manipulációról szóló mese, amiben egy környezetéből kiszakított lány kénytelen az egyetlen emberre támaszkodni, akitől figyelmet, szeretetet és gondoskodást kaphat. A fogva tartójára. Ginny okos és intelligens, de még csak tinédzser. Nehezen alkalmazkodik az új életéhez, eleinte küzd ellene. Aztán belenyugszik a feltételekbe. 
Vajon megmentik? Vagy elmenekül? Kiszabadul élve, ha egyáltalán kiszabadul valahogy?

Kristen Harnisch: A ​kaliforniai feleség (A borász lánya 2.)

A ​borász lánya folytatásában Sara és Philippe Lemieux újdonsült házaspárként, reményekkel telve nekilát, hogy napa-völgyi borászatukat világhírű vállalkozássá fejlesszék. A 20. század eleje azonban temérdek akadályt támaszt eléjük: az árháború, a filoxéra és a szesztilalom egyaránt veszélyezteti üzletük sikerét, ráadásul az elszántan önálló Sara nehezen alkalmazkodik a feleség és anya számára idegen szerepéhez. 
Az 1900-as párizsi világkiállításra szóló meghívó éppen jókor érkezik, hogy fellendítse a borászatot, ráadásul a Belle Époque tarka kavalkádja Sara és Philippe kapcsolatát is újraszínezi. Hazaérve családi tragédia teszi próbára őket, majd egy Philippe múltjából felbukkanó titok fenyeget a nehezen megszerzett boldogság végleges szertefoszlásával. 

1906 tavasza aztán újabb, addig soha nem látott borzalmat hoz a Lemieux és a többi észak-kaliforniai család számára. Sikerül-e Sarának és Philippe-nek megőrizniük a történelem, a természet és a sors támasztotta nehézségek közepette is egymás iránt érzett szerelmüket? 
A kaliforniai feleség című romantikus regényében Kristen Harnisch borról, szerelemről, újrakezdésről mesél, egy családról, amely elszántan küzd mindenért, ami valóban számít.

A sorozat 1. A borász lánya c. kötethez klikk a linre!

Lisa Jackson: Hidegen ​hagy (Meghalni 1.)

Semmi ​sem rémisztőbb, mint… 
Az áldozatokat egyenként fogják be, játszanak velük, aztán lassú, gyötrelmes halállal halnak. A gyilkos részletesen kidolgozott módszerének elemei egyenként derülnek ki. A rendőrség még nem érti a cselekmény szépségét… De hamarosan, nagyon hamarosan meg fogják érteni… 
Egyedül, magadra hagyva… 
Montana államban, Grizzly Point környékén az elhagyatott erdőben négy holttestet találnak. Selena Alvarez és Regan Pescoli nyomozók remélik, hogy az ügy megoldása fordulópont lehet rendőri karrierjükben… Ám ez az ügy igazi rémálom. Hiába vonják be az FBI-t, Selena és Regan semmilyen nyomot nem talál a tettes rejtélyes üzenetein kívül. Nagyon, nagyon nyugtalanító a tudat, hogy ennél is sokkal rosszabb következik… 
Meghalni… 
Amikor Jillian Rivers kinyitja a szemét, csapdában van. A csapda egy összetört autó. Aztán jön egy idegen, Zane McGregor, aki túravezetőnek mondja magát. Kiszabadítja a lányt. Jillian hálás ezért, de van valami a férfiban, amitől furcsa nyugtalanságot érez. Ha tudná, mi vár rá Montana hegyei között, egyenesen rettegne. Mert valaki vár… és figyel… hogy lecsaphasson, és Jillian legyen a következő áldozat…

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...