Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. november 7., kedd

Lord Garcon: Juvenis / Vértestvérek

Juvenis

Javier és Juanita, az öntörvényű vámpír testvérpár harcba indul testvérük gyilkosai, az Angyalok ellen. A kezdeti nehézségek után nem várt helyről kapnak segítséget, cserébe olyasmivel kell szembesülniük, ami egész eddigi életüket megváltoztatja és már abban sem lehetnek biztosak, hová tartoznak és mi ellen harcolnak. A végső csata elkerülhetetlen és Javiernek nem csak az Angyalok és a náluk is nagyobb fenyegetést jelentő Juvenis ellen kell küzdenie, hanem azt is el kell döntenie, hihet-e annak a fiúnak, akit új testvéréve fogadott és nem sodor-e veszélybe mindenkit, ha kiáll mellette?

Vértestvérek

Mit tennél, ha az örök életért és emberfeletti erőért cserébe arról kellene lemondanod, hogy emberként élj és a világ része lehess? Megéri-e az örök életet választani, ha mellé az örök magány is társul? Megéri-e emberfeletti erőt birtokolni, ha azt arra kell használnod, hogy megvédd magad azok ellen, akik csak azért akarnak elpusztítani, mert azzá lettél, ami vagy? Mihez kezdenél egy testvérrel, aki szerint a te életed a harcról és egy isteni küldetésről szól? Lehetséges-e egyszerre barátra találni és beteljesíteni egy régi bosszút? Javier átlagos fiúnak tűnik, de valójában nem ember és nem is akar az lenni. Élni akarja a maga furcsa kis életét, távol maradni mindattól, amire mások szerint született. Nyugalmat akar és egy társat, aki elfogadja őt és az életet, amit él. De ez szinte lehetetlen, hiszen ki akarna úgy élni, mint ő? Ha pedig mégis akadna valaki, van-e joga ahhoz, hogy magához hasonlatossá tegye?

John Hart: A ​megváltás útján

Egy ​elhagyott templom áll az erdő közepén. Tizenhárom évvel ezelőtt egy nő holttestét találták meg az oltárán, ezt követően a hívek és a tiszteletes családja is maga mögött hagyta. A gyilkosságért elítélt rab a büntetését letöltve szabadul, és a templom oltárán újabb hulla fekszik… Rosszul döntöttek volna az esküdtek, és életfogytiglanra kellett volna ítélniük Adrian Wallt, vagy valaki bosszút akar állni az egykori rendőrön?
Elizabeth Black nyomozó már akkor is kételkedett a férfi bűnösségében, és most sem áll be a társai mellé, akik egy emberként Wallt gyanúsítják. A saját fegyelmi ügye ugyan hátráltatja, mégis nyomozásba fog, hogy tisztázza a férfit, de újra és újra falakba ütközik: a társa, a kapitány, az egész rendőri apparátus ellene van. Ám amikor egy névtelen bejelentés alapján megint egy nő élettelen testére bukkannak az erdőben, a templom oltárán, olyan felfedezést tesznek, amely minden eddigi teóriát felborít. Hány embernek kell még meghalnia, és miért?
John Hart az erőszak, a traumák és a bűn természetrajzát lélektani precizitással, hátborzongatóan ábrázolja. A megváltás útján sűrű, fojtogató hangulatú regény, akciódús és váratlanabbnál váratlanabb fordulatokat tartogat az olvasó számára.

Stephanie Laurens: Marcus ​titka (Cynster-történetek 3.)

A ​nyughatatlan természetű, türelmetlen Marcus Cynster a sors hívására vár. Tudja, hogy végzete a családi otthont körülvevő vidékhez köti, de milyen jövő vár rá, és kivel fogja azt megosztani? A titokzatos szomszédnő, Niniver Carrick ellenállhatatlanul vonzza Marcust, aki kötelességének érzi, hogy megóvja – még saját magától is. Mindkettőjük érdekében az a leghelyesebb, ha messzire elkerüli a lányt. Niniver megesküdött, hogy újra felvirágoztatja a klánt. Beletörődik, hogy nem vállalhatja a házasság kockázatát, mert azzal átengedné a klán gyeplőjét egy megkerülhetetlen, vezető hajlamú férjnek. A lány kisvártatva kénytelen segítségért folyamodni, hogy megszabaduljon a kéretlen udvarlóktól. Az erős, határozott Marcus Cynster tökéletesen alkalmas a feladatra. A kezdeti ellenállás után Marcus rájön, hogy várakozásával ellentétben a sors azt a szerepet szánja neki, hogy Niniver mellett álljon, és végül megkéri a kezét. Mielőtt Niniver igent mond Marcusnak, fejest ugranak egy kockázatos utazásba, előre láthatatlan veszélyekbe, a szenvedélybe és a vágyakozásba…

A sorozat 1. Karácsony a Cynster-kastélyban és 2. Lucilla szerencséje c. részekhez klikk a linkre!

Catherine Rider: Csók ​New Yorkban

Senki nem szeretne karácsony este egy reptéren ragadni egy viharban. Charlotte és Anthony számára ez maga a katasztrófa.
Charlotte hazafelé tart Angliába, miután egy szörnyű szakításnak köszönhetően élete legrosszabb félévén van túl. Anthonyt épp most dobta ki a barátnője, amikor a fiú meglepetésből kiment elé a reptérre.
Hirtelen ötlettől vezérelve a két fiatal egy önsegítő könyv utasításait követve nekivág a városnak.
Tedd túl magad az exeden 10 egyszerű lépésben!
Ez a romantikus kaland mindenkit magával ragad, aki képes átérezni az Empire State Building tetején kavargó hópelyhek varázsát, és aki már valaha is elgondolkodott azon, hogy az igaz szerelem nem ott várja-e a check in pult túloldalán.
1 karácsony
2 megtört szív
10 egyszerű lépés
24 óra

Sam Munson: Szívás

A legviccesebb, legőszintébb regények egyike. Minden elemében felér Mark Twainnel és J.D. Salingerrel – Chicago Tribune
Mik a legjobb és a legrosszabb tulajdonságaid?
Addison Schacht komolyan veszi a Chicagói Egyetem felvételi esszékérdését, és kendőzetlen őszinteséggel számol be arról, amit élete eddigi tizenhét éve alatt titkolni próbált. Az iskolai marihuánaárusítást, barátságát egy Ásó nevű lánnyal (aki – és ez fontos – NEM a barátnője), az Aeneis-fordításokat és persze a nyomozást. Addison ugyanis fejébe veszi, hogy kideríti, ki és miért gyilkolta meg az osztálytársát, Kevin Broadust. Megszállottan ragaszkodik tervéhez, még akkor is, amikor Ásóval olyan rejtély közepébe csöppen, melyet nem biztos, hogy kezelni tud.

Katie Fforde: A ​szerelem titkos kertje

"És ​ekkor kibújt a nap egy felhő mögül, amitől minden megváltozott.
– Varázslatos – lehelte Lorna.
Így is volt. A kertet megülte a csend, csak a madarak csiviteltek, és a fákon keresztültörő fény mindent zöldre festett. Bár javarészt elvadult, tövises növények vették körül őket, a lelküket megszállta a béke."
Lorna kertész, Phillynek, a barátnőjének pedig növényneveldéje van. Közösen gondozzák egy udvarház parkját az Anglia egyik ékszerdobozának számító Cotswoldban.
A hely azonban rég elfeledett titkokat is rejteget: váratlanul egy elvadult kertrészt fedeznek fel, ami ellenállhatatlanul vonzza őket. Szeretnék újra kialakítani benne a csendes, varázslatos zugot, amilyen a távoli múltban lehetett.
A helyreállítás komoly erőpróba, ráadásul az idő is szorítja hősnőinket. Ha ez nem lenne elég, az élet további megoldandó helyzetekkel is szembesíti őket. Mindkettőjükhöz bekopogtat az új szerelem, de akár a titkos kert rozsdás kapujából látható kusza, áthatolhatatlan növényszövedék, az életük egyre csak zilálódni látszik.
Vészesen közeleg az udvarházban lakó Anthea születésnapja, amit már a felújított parkban szeretne ünnepelni. Vajon sikerül-e Lornának és Phillynek időben virágpompába borítaniuk a kertet, és kiegyenesednek-e újra a szerelmeik útjai?

Szu Tung: Így ​éltem császár koromban

A fiú bizonytalanul lépked a trón felé… Mi történik, ha egy tizennégy éves, éretlen hercegből egyik napról a másikra egy hatalmas keleti birodalom császára válik? Vajon sikerülhet a gyermek uralkodónak kiigazodnia a sötét célok és hataloméhes talpnyalók útvesztőjében, vagy uralkodása káoszba, vérengzésbe és anarchiába torkollik? Szu Tung műve finoman szőtt, egzotikus történet és a hatalom hátborzongató regénye, egy emberi erőpróba története, amelyben egy tapasztalatlan gyermek a hatalomtól megrészegülve romlást hoz környezetére, és ezzel egy birodalom sorsa felett mond végső ítéletet.

Shan Sa: A ​gójátékos

A gó a szerelem és a sors játéka. Az Ezer Szél nevű kisváros főterén egy fiatal férfi és egy kamasz lány találkozik nap mint nap a gótábla mellett. Mindketten nyerni akarnak. A férfi, a megszálló japán hadsereg álruhás tisztje, a háború elviselhetetlen borzalmai elől menekül a játékba, míg a test gyönyöreit éppen felfedező kamasz lány a családi kötöttségek és a szerelmi csalódás elől. Ők ketten még egymás nevét sem tudják, ám akaratlanul is egyre szenvedélyesebb érzelmek fűzik őket össze. Aztán egy végzetes napon lehull az álca…

Elizabeth Gilbert: Ízek, ​imák, szerelmek nyomában

Vallomások egy kötetről, mely milliók életét forgatta fel
Harmincegy ​éves korában Elizabeth Gilbert egy New York-i kertvárosba költözött, megpróbált teherbe esni, ám végül rájött, hogy sem gyerekre, sem férjre nem vágyik. Három év gyötrelmes válási huzavona után elutazott, hogy magára találjon. Egyéves világ körüli útjának története, az Ízek, imák, szerelmek igazi világsiker lett, a külső és belső útleírás olvasók millióiban talált visszhangra.
Ez a visszhang nem halt el nyomtalanul. Az eltelt tíz évben Gilbert könyve seregnyi olvasót indított el olyan úton, amely gyökeresen megváltoztatta addigi életüket és gondolkodásukat. E tisztelgő kötet, az Ízek, imák, szerelmek nyomában szerzői erről a fordulatról számolnak be: utakat kerestek és találtak, és az útkeresés során magukat, jobb énjüket is megtalálták.
Közel ötven szerző – ahány, annyiféle – osztja meg az olvasóval élményeit, amelyekben az egyetlen közös vonás az, hogy kiindulópontjuk, ihletőjük Elizabeth Gilbert sikerkötete. Az egyik szerzőt az anyaság elfogadására indította a könyv, a másikat éppen arra, hogy békéljen meg a gyermek utáni vágy hiányával. Volt, akit étkezési zavarának leküzdésében segített, volt, akit súlyos betegségében és kínzó szorongásában. Mások megvalósították réges-rég dédelgetett álmaikat, ki éneklésről, ki táncról vagy éppen írásról. Megannyi történet, megannyi tanúságtétel. A hol derűs, hol szívszorító írások minden sorából süt a feltétel nélküli őszinteség.
Az Ízek, imák, szerelmek nyomában elbeszéléseiből az olvasó is bátorságot és vigaszt meríthet; megírhatja saját történetét – sőt, új életet is kezdhet.

Agnès Martin-Lugand: A ​boldog emberek esőben csókolóznak (A boldog emberek... 2.)

Amikor ​vigasztalhatatlan voltam, Edward terelt arra az útra, amely megszabadított a Colin iránti hűség kényszerétől. És éreztem, hogy most már tőle is megszabadultam, és készen állok rá, hogy más férfiak előtt is megnyíljak.
Írországból való hazatérése óta Diane-nak sikerült pontot tennie az Edwarddal folytatott viharos kapcsolat végére, és szilárdan eltökélte, hogy Párizsban építi fel újra az életét. Legjobb barátja segítségével ismét nagy lendülettel veti bele magát irodalmi kávéháza felvirágoztatásába. Itt ismerkedik meg Olivier-vel, aki kedves, figyelmes, és főleg: elfogadja, hogy Diane nem akar többé anya lenni. Mert Diane tudja, hogy soha nem fogja magát túltenni a kislánya elvesztésén.
Csakhogy egy váratlan esemény minden tervet felborít: Diane egyre kevésbé biztos benne, hogy jól döntött. Igen ám, de lesz-e bátorsága új utat választani?
Agnès Martin-Lugand lélekemelő története ellopta a franciák szívét, majd meghódította a világot. A hetek alatt a sikerlisták élére ugró könyvből több százezret adtak el, a női olvasók pedig világszerte a szívükbe zárták a gyászból kigyógyuló Diane karakterét. A sikerkönyvből hamarosan film készül.
A sorozat 1. részéhez klikk a linkre!

Budai Lotti: A borostyánszemű 1 - 2.

A ​kegyencnő hálószobája

1645-ben ​Henrietta Mária angol királyné Franciaországon utazik keresztül, mikor menetét megtámadják, s elrabolják egyik legbecsesebb ékszerét. Ez az értékes nyakék évtizedekig mozgatja majd a háttérből a Combray család sorsának szálait: szerelmeseket segít révbe, bosszúvágyat ébreszt, s lesz, kinek vesztét okozza… S akinek sorsát végzetesen befolyásolja, az Louise de Morainville, a Borostyánszemű, akit a szerelem és a történelem hullámai éppen a kor legfelkavaróbb bűnügye, a mérgezési botrány idején sodornak a Napkirály udvarába. 
A magyar irodalmi élet új tehetsége első regényével egy letehetetlenül izgalmas, korhű történetet ad a romantika, a kalandregények és a történelem kedvelőinek kezébe. A könyv ráadásul újdonsággal is szolgál: az olvasó színes, képeslap-szerű betétek segítségével ismerkedhet meg közelebbről a korabeli divattal, szokásokkal és egyéb érdekességekkel. 
szerző fotója 
Budai Lotti az ELTE jogi karán végzett, a jogtudományok mellett művészettörténetet is tanult. A kezdeti útkeresést követően végül megadta magát a történelem iránti olthatatlan rajongásának: ennek a szenvedélynek az első termése ez a kétkötetes regény, illetve a nagy népszerűségnek örvendő Rizsporos Hétköznapok című blog.

A ​magányos trónörökösnő

Louise ​de Morainville, a Borostyánszemű, a lavardini tragédia után bosszúhadjáratra indul, ami azonban csak újabb tragédiákhoz vezet… Így főszereplőnk új küldetésben keresi a megnyugvást: Mária Viktóriának, Lajos trónörökös feleségének lesz az udvarhölgye, kinek egyetlen támaszává és védelmezőjévé válik az udvari intrikák, és az ifjú úrnője ellen irányuló áskálódások közepette… Végül Louise – nagy nehézségek árán meglelt szerelme oldalán – már éppen révbe érni látszik, amikor a féltékenység, egy régi ellenség és a mérgezési botrány vihara újabb akadályokat sodor boldogságának útjába…
A magányos trónörökösnő című második kötetben A kegyencnő hálószobájából megismert Borostyánszemű kalandjai folytatódnak. A szerző gördülékeny stílusa, a hiteles korrajz valamint az első kötetből megismert színes mellékletek a folytatásban is elbűvölik a történelmi regények rajongóit.

Christine Nöstlinger: Zűr ​hátán zűr

A főhős kamaszlány, Feli remekül megbirkózik azzal a helyzettel, hogy a szülei elváltak. Sőt, eddig csak a jó oldalát tapasztalta ennek a helyzetnek. Ám amikor anyja új állást kap, és a költözés miatt el kellene hagynia barátait, élete zűrösebb lesz, mint valaha. Miért kell a nagynénjénél laknia, aki egy kis cseresznyemagköpő-versenytől is kiborul? Miért akar a mama újból férjhez menni? Mit kavar Lorenzo Lizzivel, akit állítólag dobni akar? Megannyi nyugtalanító kérdés Feli számára. A szerző Andersen-díjat és Astrid Lindgren-díjat is kapott.

Farsang Erika: Szuperanyu ​újra száguld

Szeretnél lazítani? Felejteni a 7köznapok feszültségét? Hátradőlni a karosszékedben? Akkor olvasd el Szuperanyu legújabb történeteit! A lelkes családanya, a két kamaszkölyök és apa olykor meglepő, olykor mulatságos kalandjai egy új kötetben! Szórakoztató. Szép. Irodalom. Műfaját tekintve beszédregény. Fanyar humorral megírt történetek egy középkorú Nő szemszögéből. Kellemes olvasmány 10-től 90-ig bárkinek. Akár hím-, akár nőnemű! Akár szingli, akár férjezett! Akár van gyereke, akár nincs! Alapvetően egy anti Bridget Jones könyvről van szó, mely szórakoztató-szép-irodalmi formában azt mutatja be, hogy családdal (férjjel, gyermekekkel) is lehet teljes életet élni.

Sophie Jackson: Egy ​őrült pillanat (Egy font hús 2,5)

Kat Lane soha nem hitte volna, hogy beleszeret egy börtöntöltelékbe. Ám a sors útjai kifürkészhetetlenek. Most, immár Carter párjaként, az esküvőre készülődik.
Carter egyre vívódik: képesek lesznek megbirkózni a házasság, a család és a munka nehézségeivel… és ugyanakkor életben tartani a szenvedélyt is? S vajon hogyan fogja megállni a helyét apaként ő, aki mostoha körülmények között nevelkedett?
És hogyan alakul a barátja, a drogfüggő Max sorsa, aki találkozott Grace-szel, de el is idegenítette magától a lányt. Van még reményük a közös jövőre?

A sorozat 1. Egy font hús és 2. Egy csepp remény c. részeihez klikk a linkre!

Nora Roberts: O’Dwyer-örökség trilógia

Sötét ​boszorkány

Iona ​Sheehan Amerikában született, de sohasem érezte otthon magát abban az országban, és a szüleivel sem tudott jó kapcsolatot kialakítani. Mindig arra vágyott, hogy szeressék és elfogadják, de mintha rossz helyen kereste volna a boldogságot. Aztán a nagymamájától megtudja, hol teljesedhetne ki az élete. Írországban, egészen pontosan Mayo megyében, a zöld erdők, dús mezők és csillogó tavak vidékén. Mert onnan származik, és nem hétköznapi örökség várja azon a helyen. Ő az egyik Sötét boszorkány a három közül, akiknek a varázsereje nemzedékről nemzedékre öröklődik. A három Sötét boszorkánynak egy időben, egy helyen kell lennie, hogy leszámolhasson ősi ellenségével, a gonosz Cabhan varázslóval. Az első Sötét boszorkány leszármazottai már évszázadok óta készülnek, várakoznak, átadva egymásnak a mesterséget és a tudást. Úgy tűnik, most elérkezett az idő. 
Iona mindent hátrahagyva Írországba utazik, hogy találkozzon az unokatestvéreivel, a másik két Sötét Boszorkánnyal. Végre igazi család veszi körül, és úgy érzi, hazatért. 
Nemsokára sor kerül Cabhan első támadására, és Ionát ez is meggyőzi arról, hogy jól döntött, helyes úton jár. 
Munkát vállal a közeli lovardában, és megismerkedik Boyle McGrath-szal, a lovarda egyik tulajdonosával, aki megtestesíti mindazt, amit Iona vonzónak tart egy férfiban. 
Iona számára elkezdődik egy új élet, tele varázslattal, sötét mágiával, a szerelem tiszta örömével, barátsággal, csalódással, fájdalommal és küzdelemmel.

Árnyékvarázslat

Connor ​O’Dwyer, az ír solymász imádja szűkebb hazáját, az írországi Mayo megyét. Ott él és dolgozik nővérével, Brannával, unokatestvérével, Ionával és gyerekkori barátaival, Boyle-lal, Finn-nel és Mearával. Hatan megtörhetetlen, erős kört alkotnak, de ezt a megszokott helyzetet felborítja egy váratlan esemény, egy régóta esedékes, szenvedélyes csók. 
Meara Quinn és Connor időtlen idők óta barátok. Szinte minden nap találkoznak, mert Connor, a solymász turistákkal járja a környéket, Meara pedig lovastúrákat vezet az erdei ösvényeken. A testi vonzalom eléggé összekuszálja a szálakat, és új kihívásokat jelent mindkettejük számára. Meara fél az érzelmi kötődéstől, és nem akarja veszélyeztetni értékes barátságukat. Connor ágyában már sok nő megfordult, de a szívét még egyik sem ejtette rabul. Mi lesz, ha az ő kapcsolatuk is hasonló sorsra jut? 
Ráadásul a barátokra és rokonokra komoly feladat vár. Az a sorsuk és örökségük, hogy élet-halál harcot vívjanak a sötétség erőivel, ezért mindennél nagyobb szükség van az egységükre. Ez a gonosz erő ködként gomolyogva fojtogatja őket, el akar pusztítani mindent, ami fontos számukra, és amit szeretnek.

Vérmágia

Branna ​O’Dwyer Írországban, Mayo megyében él, ahol a múlt legendái szorosan összefonódnak a jelennel. A boltjában árulja a saját készítésű krémeket, balzsamokat, gyertyákat. Nem csoda, hogy a portékája népszerű a helybéliek és a turisták körében, mert Branna a különleges képességeit is felhasználja munkájában. Ő Mayo egyik Sötét boszorkánya, akit az öröksége és a sorsa arra kötelez, hogy elpusztítsa Cabhant, a sötét varázslót. Branna hűséges barátai szoros kört alkotva harcolnak vele a sötét erők ellen. Nehéz dolguk van, mert nemcsak Cabhant kell megsemmisíteniük, hanem a benne lakozó démont is. 
Branna életéből csak egyetlen dolog hiányzik: a szerelem. Fiatal korában odaadta a szívét Fin Burke-nek, az ifjú férfi boszorkánynak, és akkor úgy tűnt, hogy a viszonzott szerelem boldogsága vár rá. Annál nagyobb volt a csalódása és az elkeseredése, amikor a szerelmén megjelent Cabhan jele, és kiderült, hogy Fin a gonosz varázsló leszármazottja. 
Branna nem tudta túltenni magát ezen, és szakított a fiúval. Fin azóta a világot járja, boszorkányként és emberként próbálja kitalálni, hogyan szabadulhatna meg a jeltől. Ő nem Cabhan vérének érzi magát, hanem Branna köréhez tartozónak. 
Amikor eljön az idő, és a három Sötét boszorkány a végső leszámolásra készül, Fin visszatér Írországba, hogy mellettük harcoljon. Nehéz legyőznie Branna gyanakvását, és sokáig nem tudja elnyerni a bizalmát. Az első két csatát nem tudták megnyerni, de most rájöttek, hogy egy démonnal van dolguk, és különleges mágiára lesz szükségük.

William G. Winkler: Lánykereskedők

A ​szexrabszolgaságról, a pedofilokat kiszolgáló bűnszövetkezetekről, az új, kifejezetten kelet-európai típusú maffiák kegyetlenségéről szól William G. Winkler hatodik regénye, mely nagy valószínűséggel a legkeményebb krimi, ami valaha magyar nyelven megjelent. Sötét világ idegborzoló hitelességgel ábrázolva, ami alighanem a szerző korábbi műveit is jellemző alapos helyismeret és gondos kutatómunka eredménye. 
A sebesen pergő, fordulatos történetnek Budapest, Köln, München, valamint Erdély és Oroszország a helyszínei. Válogatott nehézfiúk, kíméletlenül kihasznált és rettegésben tartott örömlányok, szüleiktől elrabolt és pokoli létre ítélt gyerekek a szereplők. És néhány – mindig hátrányban és késésben lévő – magyar és német nyomozó, akik csaknem esélytelenek az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező és több országban is nyilvánosházak hálózatát működtető keleti bűnszövetkezettel és annak mindenható főnökével szemben. 
A küzdelem egyenlőtlen, az emberi élet olcsó, a szerencse csak nagyritkán szegődik a jófiúk mellé. Így, akárcsak a Frankfurtban élő szerző előző true crime könyveiben, a szerelmesek egymásra találnak ugyan, de a happy end most is elmarad. És jóllehet a feszültség egy pillanatra sem csökken, az olvasó mégis azzal a nyugtalanító érzéssel teszi le ezt a könyvet, hogy a hétfejű sárkány néhány fejét levágták ugyan, de gyorsan újak nőhetnek helyettük. 
A regény a krimi és a tényirodalom kedvelői közül is csak az erős idegzetűeknek ajánlott. Megszületése mégis a lehető legidőszerűbb, amennyiben ma a terrorizmus és a korrupció mellett alighanem a lánykereskedelem és a pedofil hálózatok burjánzása a legnagyobb veszély, amely a civilizált világot fenyegeti.

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...