Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 20., csütörtök

Lora Leigh: Csábító fenevad

http://moly.hu/system/covers/big/covers_206346.jpg?1395439314



Callan Lyons egy genetikai kísérlet eredménye. Egyike annak a hat harcosnak, akik a szabadságukért, a túlélésükért és a Falkájukért küzdenek.
Merinus Tyler az a riporter, aki megpróbálja elcsábítani, hogy dolgozzanak együtt, mígnem a “párzási őrület” körbezárja őket és az általa okozott forró szexuális vágyból nincs menekvés.
Megtévesztés, gyilkosságok és az elvetemült Genetics Tanács akadályozza őket. Callan használni fogja az erejét, hogy megpróbálja megmenteni mindnyájukat… és megtesz mindent, ami hatalmában áll, hogy megszerezze és megtartsa a nőjét.

Libba Bray: The Diviners – A Látók 1.



Hiszel abban, hogy szellemek, démonok és Látók élnek közöttünk?
Evie O’Neillt unalmas szülővárosából New York nyüzsgő utcáira száműzik – amitől ő ma-xo-lú-te el van ragadtatva. 1926-ot írunk. New Yorkban tobzódnak az illegális italmérések, a Ziegfield lányok és a pimasz zsebtolvajok. Az egyetlen bökkenő, hogy Evie-nek a nagybátyjánál kell laknia, aki az okkult tudományok megszállottja.
A lány attól tart, hogy Will bácsi felfedi majd legsötétebb titkát: természetfeletti képességét, ami eddig csak bajba sodorta. Ám amikor a rendőrség egy meggyilkolt lányra bukkan, testén egy titkos jellel, és Willt a helyszínre hívják, Evie ráébred, hogy képessége segíthet elkapni egy sorozatgyilkost.
Ahogy beleveti magát a gyilkossal való macska-egér játékba, újabb históriák kerülnek napvilágra a sosem alvó városban.
Egy Memphis nevű fiatalember életét a rémálmok irányítják.
Theta, a táncosnő, a múltja elől menekül.
Egy diák, Jericho pedig megdöbbentő titkot rejteget.
És mindannyiuktól függetlenül valami sötét és gonosz felébredt…

Julie Klassen: A házitanító lánya / Álruhás szerelem / Lány a kapusházban


A házitanító lánya

 
Emma Smallwood apja, miután felesége meghalt, bezárja magániskolája kapuit, és házitanítónak szegődik a Weston családhoz, akik egy sziklaszirten magasodó, ódon kastélyban élnek. A lány követi apját a távoli Cornwallba, és az udvarházban újra találkozik Weston báró két idősebb fiával, akik hajdanán maguk is apja magániskolájának tanulói voltak, és mostanra jóvágású, felnőtt férfiakká értek. A kellemes modorú Phillip ismét elnyeri a lány bizalmát, de mogorva, magának való bátyja, Henry nem igazán lopja be magát Emma szívébe. Miközben a lány igyekszik úrrá lenni a benne dúló érzelmeken, egyre több furcsaságot tapasztal a kastélyban: éjjelente valaki zongorán játszik, és egy titokzatos látogató jár rendszeresen a szobájában…

A két férfi közelsége, a kastély falai mögött megbúvó titkok, valamint a múlt nyomasztó emlékei próbára teszik a mindig józanul gondolkodó lányt, és alapjaiban rengetik meg a világról és önmagáról alkotott képét.


 

Álruhás szerelem

 
A gyönyörű, ámde fennhéjázó Margaret Macy kiváltságos és védett életet él, udvarlók hada veszi körül, köztük a tudós Nathaniel Upchurch, valamint a férfi bátyja, a jóképű szoknyapecér, Lewis. Margaret apja váratlan halála azonban mindent megváltoztat: anyja újból férjhez megy, és a lány mostohaapjának egyetlen célja, hogy megszerezze a rá váró örökséget. Ennek érdekében attól sem riad vissza, hogy erőszakot alkalmazva hozzákényszerítse a lányt az unokaöccséhez. Mivel Margaret senkitől sem remélhet segítséget, elszökik otthonról. Kevéske pénze fogytán, így kénytelen munkát vállalni: egy vidéki udvarházba szegődik szobalánynak. Nem kell mást tennie, mint hogy megőrizze inkognitóját, amíg hozzá nem jut az örökségéhez. Munkaadóinak egyike azonban nem más, mint Nathaniel Upchurch, akit a lány korábban kikosarazott abban a reményben, hogy a férfi bátyjához mehet hozzá… 


Lány a kapusházban


Az alacsony sorból származó Matthew Bryant kapitány sikeres és gazdag emberként tér vissza Angliába a napóleoni háborúk után. Eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa egykori kedvesének, hatalmas hibát követett el, amikor visszautasította a lánykérését. Ám amikor felfedez egy régi kapusházat új birtokán, azonnal felkelti az érdeklődését annak titokzatos lakója, a csendes és gyönyörű Mariah Aubrey. Matthew, kíváncsiságának engedve, elhatározza, hogy felfedi a lány kilétét és múltját. Bár Mariah feltett szándéka, hogy megőrizze titkait, a férfi egyre közelebb kerül hozzá. Az események láncolata kisvártatva azonban nem várt fordulatot vesz, és a két fiatalnak el kell döntenie: engedik-e, hogy a múlt fogságban tartsa őket, vagy kitárják a szívüket a jövő előtt…

Julianne Donaldson: Edenbrooke 1.


Marianne Daventry bármit megtenne, hogy elszökhessen a rémesen unalmas Bathból és udvarlója egyre terhesebbé váló ostromai elől. Nem csoda hát, hogy amikor ikertestvére, Cecily, meghívja őt Edenbrooke-ba, a pazar vidéki birtokra, kapva kap az ajánlaton. Marianne arra számít, hogy végre kipihenheti magát és kedvére gyönyörködhet a szeretett angol tájban, miközben testvére Edenbrooke jóképű örökösét igyekszik becserkészni. Ám idővel rájön, hiába a leggondosabb tervezés, bármikor porszem csúszhat a gépezetbe.

Marianne, aki először egy útonállóval keveredik ijesztő összetűzésbe, majd látszólag ártalmatlan flörtbe bonyolódik, képtelen kalandok egész sorát éli át, míg a gyengéd érzelmek és az intrikák végleg átveszik az uralmat az élete fölött.

Vajon sikerül megzaboláznia csalfa szívét, vagy hagyja, hogy egy titokzatos idegen levegye a lábáról? Annyi bizonyos, hogy a sors nem egy kellemes nyári vakáció reményében vezeti Marianne-t Edenbrooke-ba.

John Green: Papírvárosok


Egy excentrikus lány, egy idézet, egy rejtély


Quentin Jacobsen egész életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta a hihetetlenül kalandvágyó Margo Roth Spiegelmant. Így aztán, amikor a lány nindzsának öltözve kinyitja Quentin ablakát, bemászik rajta az életébe, és magával invitálja egy nagy fantáziával kitervelt bosszúhadjáratra, a fiú vele tart.
Egész éjszakás kalandjuk után új nap veszi kezdetét, s amikor Q megérkezik az iskolába, megtudja, hogy a mindig is enigmatikus Margo ezúttal valódi rejtéllyé lett. Hamarosan kiderül azonban, hogy vannak bizonyos nyomok, amelyek felderítése csak rá vár. Ezzel olyan csapongó kaland veszi kezdetét, amelynek során minél közelebb kerül, annál kevesebb tárul fel előtte a lányból, akiről azt hitte, jól ismeri.

A Printz-díjat elnyerő John Green azzal a ragyogó szellemességgel és izzó érzelmi őszinteséggel tér vissza, amely olvasók egy egész új generációját hozta lázba.

Eoin Colferekr: Artemis Fowl 1-2-3.


Tündérekkel életre-halálra


„Emberfia! Tovább egy tapodtat se! Nem tudod, mivel játszol…”
A 12 éves Artemis Fowl zseniális alvilági elme. De még Artemis sem sejti, mire vállalkozik, amikor túszul ejt egy tündért, nevezetesen Pinduri Berkenye századost – egy tisztet a TÜNdefi-egységből. Ezek nem azok a tündérek, akikről lefekvés előtt szokott mesélni anyukád. Ezek a tündérek fegyverrel mászkálnak, és életveszélyesek mindazokra, akik ellenük törnek. Artemis azt hiszi, simán zsebre vághatja őket – de aztán alaposan meglepődik…


Sarkvidéki incidens


Feladó: Colfer, Eoin (kiejtve egyébként „Owen”)
Elküldve: tegnap
Címzett: A Világ (a föld alatt és felett)
Tárgy: Üzenet Artemis Fowl hivatalos életrajzírójától

A tények, amelyeket ez a könyv tartalmaz, valóban nem mások, mint tények.
Minden egyes szó igaz. Artemis Fowl, az ír bűnöző-lángelme tényleg felfedezett egy föld alatt élő tündérfajt. Tényleg kizsarolta belőlük az aranyukat, és a tündérrendőrség tényleg a nyakában liheg, amiért ceruzaelemeket szállítmányozott a lidérceknek.
De ez még mind semmi. Az orosz maffia az Északi-sarkvidéken tartja fogja Artemis apját váltságdíj ellenében, és csak testőre, Butler áll a fiatal bűnöző és egy gonosz pixi között. Amikor katasztrofális helyzet fenyegeti a teljes tündércivilizációt, Artemisnek be kell látnia, hogy néha még egy zseninek is elkél a segítség. Ami talán a legváratlanabb helyről érkezik…
Fowl persze mindezt tagadni fogja, ügyvédseregével egyetemben. De hát még nem pereltek be engem, nem igaz?
Ha nem tudsz más megoldást, olvass tovább. Csak öltözz melegen.
Hamarosan egyre fagyosabb lesz a helyzet…


 

Artemis Fowl és az örökkód


 Artemis Fowl csodagyerek, Írország szülöttje. Briliáns elméjét bűncselekmények kiagyalásának szenteli. Mikor Artemis felfedezi a föld alatt rejtőző tündértársadalmat, rögtön meglátja benne az aranyfényben pompázó lehetőséget. Egy teljesen új létforma képviselőit vezetheti immár orruknál fogva és zsákmányolhatja ki zseniális trükkjeivel. Hanem Artemis nem tud annyit a tündérek Népéről, mint képzeli. És ez a nemtudás még bajt hozhat rá… Eoin (ejtsd, mint az Owen nevet – egyszerűbb, mint ahogy kinéz, mi?) Colfer Wexfordban, Délkelet-Írországban született és nevelkedett. Az kissé titokzatos, hogyan vált Artemis Fowl hivatalos életírójává. Colfer esküszik rá, hogy a Fowl család ügyvédei keresték föl a megbízással. Artemis Fowl viszont arra esküszik, hogy még csak az Eoin Colfer nevet sem hallotta egészen addig, míg engedélye és beleegyezése nélkül meg nem jelent ez az illegális mű. Rebesgetik, hogy ők ketten találkoztak úgy két évvel ezelőtt, valahol a dublini vár alatt található katakombákban. Azt senki nem tudja, pontosan mi is történt ott, de egy Colfer-közeli forrásunk úgy értesült, hogy a szerző ősz hajjal és tökéletesen pénztelenül került elő a föld alól. Colfer ifjúsági regényei mindazonáltal szédítő sikert aratnak, akár tetszik ez Artemisnek, akár nem. Világszerte toplistákon szerepelnek és halomra nyerik a díjakat. Colfer ma is valahol Írországban él, de a pontos címet nem szeretné nyilvánossá tenni, mivel nem óhajt még egyszer találkozni Artemisszel, illetve testőrével, Butlerral.

Anita Gayn: Senkinek sem kellesz! 1.


Emily, a kissé különc lány kénytelen az apjához, és annak új családjához költözni. Nyolc évnyi távollét után beilleszkedni nem is olyan könnyű feladat számára, főleg, miután gyerekkori barátja, Matt mindent megtesz azért, hogy Emily ne érezhesse jól magát…
„– Szerettem volna bocsánatot kérni tőled.
– Tényleg? – kérdeztem kicsit hitetlenkedve. – Pontosan miért is?
Kinyitotta az ajtót.
– Ezért! – vágta rá, és egy hirtelen mozdulattal belökött a kis helyiségbe. Mire egyet pisloghattam volna, rám csapta az ajtót. Teljes sötétség borult rám. Rájöttem, milyen naiv hülye vagyok.
– Ez nem vicces, Matt! – Hallottam az ajtózár kattanását. – Engedj ki!
Gonosz nevetést hallatott. Nyeltem egyet, hogy elnyomjam a rám törő pánikot.
– Kérlek, Matt, engedj ki! – ismételtem. Nagyon nem bírom a sötét helyeket.
– Tegnap azt kérdezted, hogy mit akarok, igaz? – hallottam a hangját. – Most ott vagy, ahol akarom!”

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...