Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. január 9., hétfő

Elle Kennedy: The ​Deal – Az üzlet (Off-Campus 1.)


A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…
Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.
…ami jobban sül el, mint remélte.
Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Cassandra Clare · Maureen Johnson · Sarah Rees Brennan · Robin Wasserman: Történetek az Árnyvadász Akadémiáról 3-10.


A ​Whitechapel réme


Hasfelmetsző Jack London utcáin garázdálkodik, és csak az árnyvadászok tudják megállítani. Az Árnyvadász Akadémián játszódó harmadik történetben Simon megtudja, mi az igazság a XIX. századi Londont rettegésben tartó sorozatgyilkossal kapcsolatban: Hasfelmetsző Jacket Will Herondale és Viktória korabeli árnyvadász társai állították meg.





Csak ​árnyékok


Simon elégedetlen az Árnyvadász Akadémia működésével. Amikor megismerkedik James Herondale és Matthew Fairchild történetével, hamarosan kiderül számára, hogy nem ő az első, aki így van ezzel. Azt is megtudja, hogyan lettek barátok, aztán pedig parabataiok. Ez a történet voltaképpen izgalmas előjáték a The Last Hours című következő regénysorozathoz.





Az ​imádott gonosz


Minden gonoszság gyökeredzik valahol. Simon Lewis ezúttal arról tanul, hogyan alakult meg a Kör Valentine Morgenstern vezetésével, és milyen szerepet játszott azokban a napokban Robert Lightwood, Isabelle édesapja. Az Árnyvadász Akadémia csak nemrég nyitotta ki újra a kapuit a Kör miatt bekövetkezett katasztrofális események után, és a tanárok végre bevallhatják, mi történt, amikor Valentine még diák volt.





Sápadt ​királyok, hercegek


Egykori vámpírként Simon mindig is megértette az alvilágiakat, miután azonban megtapasztalja, milyen mélységes előítélettel viseltetnek az árnyvadászok a tündérek iránt, végképp felháborodik. A történetben fény derül Helen és Mark Blackthorn, a The Dark Artifices két fontos szereplőjének származására is.





Keserű ​szájíz 


Miután Simont elrabolják a tündérek (hogy miért rabolja el mindig valaki?), gyorsan szövetségeset köt a Dark Artifices egyik főszereplőjével, Mark Blackthornnal, aki a Vadűzéssel tölti a napjait arra várva, hogy az árnyvadászok kiszabadítsák, és hazamehessen a testvéreihez.





Tűzpróba


Simon kalandjai az Árnyvadász Akadémián 

Emma Carstairs és Julian Blackthorn parabataiok lesznek. Simon és Clary tanúként vesznek részt a szertartáson, hogy láthassák, hogyan jön létre a kötelék, mielőtt ők maguk is parabatiokká válnak rögtön azután, hogy Simon végez az Akadémián – és mert Emma felkérte Claryt. A szertartás azonban váratlan fordulatokat tartogat.






Örök ​éjre szánva


Simon az Akadémia többi diákjához és tanárához hasonlóan megdöbben, amikor egy kék bőrű boszorkánymester gyereket találnak az Akadémia lépcsőjén. A gyereket átadják az éppen óraadó tanárként az iskolában dolgozó Magnus Bane-nek, akinek nincs más választása, mint hogy hazavigye… természetesen élete párjához.





Kétszer ​száll alá az angyal 


Hamarosan elérkezik a felemelkedés napja, és a megtett hosszú út végén Simon árnyvadász lesz. A szertartás azonban nem zajlik le gond nélkül…

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...