Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 23., vasárnap

Kinley MacGregor: Tengeri Farkasok 1-2.

A csábítás mestere


A hírhedt kalóz, Black Jack Rhys még sohasem került szembe olyan hajóval, amit ne tudott elfoglalni vagy olyan nővel, akit ne tudott volna ágyba csábítani. Ám a magával ragadó bandita is méltó párra akad egy tüzes szépség személyében, aki megesküdött, hogy az igazságszolgáltatás kezére juttatja őt.

A félelmet nem ismerő, lángvörös hajú kis boszorkány, Lorelei Dupree úgy gondolja, tartozik a vőlegényének és a városnak annyival, hogy véget vessen a rossz hírű Black Jack uralmának. Ám amikor a vakmerő kalóz kicsúszik a számára felállított csapdából, a lány pillanatokon belül az ellenállhatatlan bűnöző hálójába gabalyodik.

S Jack, akit a csábítás mesterének is neveznek, rabul ejtő pillantásával elvarázsolja őt, így a vonzó gazfickó érzéki bűvöletébe esik. De ekkor a hatalmas tenger olyan veszéllyel fenyegeti őket, amire nem is számítottak. S bár a kalózkapitány rengeteg szívet elrabolt már, soha nem álmodott arról, hogy egy nő ilyen könnyedén meghódíthatja őt.


 

Álmaim kalóza



Kevesen ismerik Morgan Drake igazi nevét – de sokan rettegnek a Tengeri Farkastól, az óceán ostorától, a félelmet nem ismerő kalóztól, aki foglyul ejtett és angol hajókon szolgálatra kényszerített amerikai tengerészeket szabadít ki.

Egy gyönyörű újságírónő elhatározza, hogy akár élete, ártatlansága és szíve kockáztatása árán is feltárja a titkot, amit Morgan Drake elszántan próbál leplezni. Serenity James, ez a makacs és bátor fiatal nő, tisztában van vele, hogy nem sokra tartják apja szerkesztőségében, a férfiak világában.

Egy exkluzív történet a rettegett tengeri farkasról azonban meghozná számára az elismerést, amelyre annyira vágyik. Arra azonban álmában sem gondolt, hogy elrabolja a csábító és veszélyes bandita, akinek merész tettei feltüzelték a lány képzeletét – vagy hogy Morgan Drake szenvedélyes érintésében találja meg a kalandot, amelyre mindig is vágyott.

Theodora Green: Dióbarna szempár


Külvárosi nyomortelep. A két fiatal lány nemcsak csinosabb, izgalmasabb külsejű, de jóval okosabb is a többi hasonló korú fruskánál, akik között felnőttek. Ki akarnak törni a szegénység testet-lelket nyomorító rabságából, és maguk sem tudván igazán, mit cselekszenek, rálépnek egy olyan világba vezető útra, ahonnan nincs visszatérés. Vagy, ha mégis, az rettenetes fájdalmakkal és áldozatokkal jár, mint a két lány esetében, akik pokolra szállnak azért, hogy felemelkedhessenek…

Róma, évekkel később. Anita és Maddalena, a két római úriasszony sötét titkokat őriz lelke mélyén, s mindketten reménykednek, hogy a pályafutásukat beárnyékoló rejtélyekre nem derül fény. Ekkor azonban megjelenik a színen Enrico, a gyermekkori jó barát, összedugja fejét Anitával, mire a szépasszony hirtelen megbokrosodik, egy rossz hírű lokálban, furcsa és züllött figurák között tűnik fel estéről-estére.

Gyanús kísérőikkel együtt hamarosan belép a cselekménybe néhány ragyogó alakú idegen lány is, akikről lerí, hogy a legősibb mesterséget űzik. Egyszerre két hasonló helyen uralkodik el a szenny és a bűn atmoszférája! Ám különös módon ez a fordulat nem a bűnhődést, hanem a megtisztulást és a feloldozást hozza el Anita és Maddalena számára, sőt, kisvártatva ennél többet is: kilátástalannak látszó életükben ismét megjelennek az érzelmek, a szerelem.

A nagy kérdés, hogy ennyi mocsok és rejtély után beteljesülhetnek a vágyak? Lesz végre megnyugvás és tiszta élet?

Mary Jo Putney: Selyem trilógia 1-2-3.

Selyem és árnyék


A Viktória korabeli Londonban felbukkan egy magát Peregrine hercegnek nevező dúsgazdag, titokzatos férfi, aki a Himalája lábainál fekvő Kafirisztánból érkezett. Csak a legjobb barátja tudja róla: azért jött, hogy bosszút álljon egy régi ellenségén, Charles Weldonon. Hamarosan megtudja, hogy Weldon éppen nősülni készül, és úgy gondolja, a bosszú első lépése az lehetne, ha elcsábítja a menyasszonyát. Miután azonban megismerkedik Sarával, rövidesen gyengéd érzelmeket kezd táplálni iránta, a nő pedig, aki csupán csak érdekházasságot kötött volna Weldonnal – viszonozza a közeledését. Weldon nemsokára rájön, kicsoda Peregrine valójában, és a két férfi között élethalálharc kezdődik.


 

Selyem és titok



A tizenhét éves, heves vérmérsékletű Juliet Cameronnak minden földi jó megadatott. Gyönyörű, beutazta már a világot, és férjnél van: a vonzó megjelenésű, gazdag és kalandvágyó Lord Ross Carlisle hitvese. Ám úgy érzi, a konzervatív Viktória-kori társadalom közege és a mindent elemésztő szerelemtől való félelme veszélyezteti szabadságra vágyó lelkét, ezért úgy dönt, megszökik.

Tizenkét évvel később a Lord egy küldetésre indul, így elvetődik Juliet választott hazájába, a Távol-Keletre. A millió veszélyről elhíresült Selyemúton a véletlennek köszönhetően újra kereszteződnek útjaik, s együtt utaznak tovább Ázsia szívében, hogy végrehajtsanak egy fölöttébb kockázatos mentőakciót. Az egymástól hosszú ideig távol élő szerelmesek közösen küzdik le a minden képzeletet felülmúló akadályokat, amelyekkel az életveszélyes helyzetekben szembesülnek. Lassan újraéled bennük az elfojtott szenvedély, a rég eltemetettnek hitt szerelem…


 

A selyemfátyol



Egy nap különös idegen toppan be Laura életébe: Ian Cameron őrnagy. Ő a muzulmán lázadók fogságában raboskodott együtt Laura nagybátyjával, aki rábízta börtönnaplóját, azzal a kéréssel, hogy halála után jutassa el unokahúgának. A férfi rövid ismeretség után igen furcsa ajánlattal áll elő, aminek Laura nem tud ellenállni… Indián keresztül elindulnak haza, Cameron skóciai kastélyába. Útközben megállnak egy maharadzsa gazdag udvarában, ahol egy rejtélyes, egész Indiát fenyegető politikai összeesküvés szálaira bukkannak, s az összeesküvést az utolsó pillanatban sikerül megakadályozniuk. A sok kaland után végre hazaérkeznek, és addigra talán a különös szövetség is valódi kapcsolattá válik…

Mary Jo Putney: Menyasszony 1-2-3.

A néma virág


Dominic Renbourne-t ikertestvére, Kyle ráveszi, hogy udvaroljon helyette az árván maradt, dúsgazdag Lady Meriel Grahamnek.  A lányról azt suttogják, hogy bolond, és a színjátéknak csak néhány hétig kellene tartania. Arra viszont egyikük sem számít, hogy Dominicot elvarázsolja a hangtalan nő tündéri szépsége, és az a titokzatos kapcsolat, mely őt a természethez, a fákhoz és a virágokhoz fűzi.

Meriel mostanáig távol tartotta magát mindenkitől, napjait egyedül töltötte, messze attól a rémálomtól, amely kisgyermekként kis híján tönkretette, és most ez a jóképű férfi, betolakodva csöndes világába, nyugtalanságot és vágyat ébreszt benne. Dominic sejti, hogy Merielnek titka van, és nem tud ellenállni a lány szelídíthetetlen szellemének. Ugyanakkor rettegni kezd: vajon a lány megbocsátja-e neki a csalást, ha megtudja, hogy ő nem Kyle?


 

Porcelán menyasszony

A néma virág után a Porcelán menyasszony folytatja az ikerpár történetét, de most Kyle a főszereplő. Kyle az egzotikus Keletre utazik. Úgy érzi, ha elzarándokolhat a dél-kínai szentélyhez, azon a helyen a megvilágosodás vár rá, újjászületett emberként élhet tovább. Azonban az út oda tiltott területen vezet végig.  És az 1830-as évek Kínájában a törvények megszegéséért halállal is fizethet…

Kyle azonban segítőtársat talál. Fiatal tolmácsáról kiderül, hogy valójában nő, akinek leghőbb vágya, hogy eljuthasson Skóciába. Kyle és Troth nemcsak szövetségesre találnak egymásban, hanem megismerik együtt az igaz szerelmet, de azt is megtapasztalják, milyen fájdalmas lehet talán elveszíteni azt…


Az elcserélt menyasszony


A néma virág és a Porcelán menyasszony című regényben megismert Gavin Elliott kapitány a kelet-indiai szigetvilágban hajózva egy rabszolgapiacon döbbenten látja, hogy egy európai nőt árvereznek. Alexandra megözvegyülve, kislányával együtt Ausztráliából tért vissza szülőhazájába, amikor hajójukat bennszülöttek megtámadták, és elrabolták őket.

A kapitány lelkiismerete nem hagyja Alexandrát ilyen körülmények között, ezért szembeszáll a szultánnal, hogy akár élete árán is kiszabadítsa őket. Sorsuk ettől kezdve elválaszthatatlanul egymásba fonódik. A megpróbáltatások azonban korántsem érnek véget, mert még Alexandra kislányát is meg kell keresniük, mielőtt visszatérnek Londonba…

Mary Jo Putney: Őrzők 1-2-3.


Végzetes csók


Gwynne Owens édesapja Lord Breconnál könyvtáros, így a kislány könyvek között nő fel. Már kora gyermekkorában sok mindent megtud az Őrzők Társaságáról, aminek édesapja és a lord is tagja. A Társaság célja, hogy természetfeletti képességeiket latba vetve tevékenykedjenek a hétköznapi emberekért.

A kislány a rendkívül gazdag könyvtár révén nagy tudásra tesz szert, többek között bepillantást nyer a mágiába, aminek később nagy hasznát veszi Évekkel később egy napon megismerkedik a skót származású, vonzó és nagyhatalmú Duncan Macrae-vel, akiről a Társaság azt feltételezi, hogy varázserejét elfogultan használja a törvényes király elleni lázadás során. 
A férfit ezért szemmel akarják tartani, és erre a feladatra egyedül Gwynne látszik alkalmasnak…

Az érdekfeszítő és fordulatos regény lapjain nemcsak a II. György elleni lázadás eseményeibe nyerünk bepillantást, hanem egy megható szerelem kibontakozásának is tanúi lehetünk.


 

Ellopott mágia



Simon Malmainnek, Falconer grófjának az a feladata, hogy az Őrzők törvényét betartassa. Épp Lord Drayton várába igyekszik, hogy megbüntesse, amiért az emberiség ellen használta varázserejét. A küldetés azonban nem várt eredménnyel zárul: a férfi üldözőből üldözötté válik.

Simon a kezdetben őrültnek tűnő Meg segítségével szabadul meg a várból. A lány is egyike Lord Drayton áldozatainak, aki több éven át Meg rendkívüli varázserejét használta alantas céljai megvalósításához. Miután az ifjú hölgy megszabadul az elméjét eltorzító varázslattól, egyetlen vágya, hogy elégtételt vehessen a rajta esett sérelmekért.

Simon és Meg immáron együttes erővel veszi fel a harcot a lorddal szemben. A kettejük között kialakult mágikus kötés nemcsak az erejüket, hanem a köztük vibráló szenvedélyt is megsokszorozza. Végzetük azonban nem teljesedhet be mindaddig, amíg le nem győzik Lord Draytont, aki ördögi tervet eszelt ki, hogy megszerezze a Nagy-Britannia feletti uralmat… 


Bűvölet


A korán árvaságra jutott Nikolai Gregorio egymagában próbál boldogulni Málta szigetén, több-kevesebb sikerrel. Ám egyszer úgy tűnik, mellé szegődik a szerencse: a skót Macrae gróf, az Őrzők társaságának tagja felkarolja a fiút, akiben a társaság tagjaihoz hasonló mágikus képességeket vél felfedezni. Nikolait azonban kalózok rabolják el és rabszolgaságra kényszerítik. A fiú felnőttként szabadul fel, és indulatoktól fűtve esküt tesz, hogy küzdeni fog a rabszolgaság ellen, és bosszút áll Macrae-n, amiért sorsára hagyta.

Gyűlölettel telve, ám szabad emberként száll partra Marseille kikötőjében, ahol elrabol és a hajóján fogva tart egy skót-felföldi lányt, aki nem más, mint Jean, Macrae lánya. Csakhogy a vadóc Jean nem hagyja magát oly könnyedén.

A fiatal lány is rendelkezik az Őrzők természetfeletti erejével, így sokféle praktikát bevet a jóképű idegennel, Nikolaijal szemben, hogy szabaduljon a karmai közül. A két fiatal a tengeren hánykódva számtalan megpróbáltatáson megy keresztül, melyek összekovácsolják őket. Hogy megmeneküljenek, egybefonják mágikus erejüket, ám egy kis idő múlva már nem biztosak abban, hogy ellenségnek tekintik-e még a másikat…

Mary Jo Putney: Elveszett lordok 1-6.


Elveszett szerelem


1812-ben Mariah Clarke egy hatalmas földbirtok új tulajdonosa, hogy majorságát megvédje kénytelen azt hazudni, hogy házas. Kapóra jön, amikor az észak-angliai gyönyörű tengerparton sétálgatva egy amnéziás férfira bukkan. A két ember között forró szenvedély alakul ki, de lassan fény derül a múltra, amely veszélybe sodorhatja szerelmüket.

Amikor Mariah Clarke, a Hartley-birtok ifjú úrnője egy férjért fohászkodik kiszolgáltatott helyzetében, nem is sejti, hogy a sors milyen különös módját választja kérése teljesítésének. A tenger egy félholt, sebesült férfit vet a partra, aki csodával határos módon életben marad, de elveszíti az emlékezetét. A vonzó idegen nem emlékszik a nevére, sem a múltjára, ahogy a hajóbalesetre sem, amely kis híján az életét követelte. Mindössze annyit tud, hogy a gyönyörű nő, aki megmentette az életét, állítólag a felesége. Bár Mariah neve és arca nem ismerős a számára, állításában mégsem kételkedik, hiszen az érintése és a gyengédsége nagyon is ismerősnek és természetesnek tűnik.

Mariah mindent elkövet, hogy kapcsolatukat a tisztesség határai között tartsa, csakhogy a beteljesülést sürgető kölcsönös vágy és szenvedély a kezdeti kényszerű hazugságot egyre veszélyesebb valósággá változtatja, amely fölött egyszer csak megszűnik minden irányítás – miközben egyre közeledik az igazság pillanata…


 

Egy igaz hölgy



Vajon milyen lehet egy igazi hölgy napja? Elrabolják, megmentik, házassági ajánlatot kap egy férfitól, akit alig ismer. Egy idegentől, aki arra kényszeríti, hogy igent mondjon neki…
Mrs. Bancroft egy eldugott kis faluban él, szinte láthatatlanul, álnéven, a közösség bábaasszonya- és gyógyítójaként. ám egy napon négy gonosztevő erőszakosan elhurcolja otthonából, s tudja, ezúttal nem kerülheti el végzetét, meg kell bűnhődnie múltjáért, s az út végén rá a biztos halál vár. Randall őrnagy aláveti magát kegyetlen, zsarnoki nagybátyja parancsainak, tiszti rangját letéve nekivág, hogy elfoglalja grófi örökségét. Véletlen fültanúja lesz Mrs. Bancroft elrablásának, s azonnal a megmentésére siet, hiszen évek óta titkos és reménytelen szerelem köti az asszonyhoz.


 

Egy hamis hölgy



Amikor Lady Kiri Lawford leleplezi az angol király elleni összeesküvőket, Damian Mackenzie rájön, hogy a nő távolról sem olyan pedáns és becsületes, ahogyan azt feltételezte.


 

Egy hamis úr



Grey Sommers tíz évet tölt egy francia börtönben, amikor kiszabadítására a tehetséges és vonzó kémnőt, Cassie Foxot küldik.


 

Lányrablás



Az apró termetű, aranyhajú Sarah Clarke-Townsend vőlegénye halála utána lassan beletörődik, hogy vénkisasszonyként végzi, és a sors unalmas életet szánt neki, amikor a hétköznapok egyhangúságát egy váratlan esemény töri meg.

Ikertestvérével, Ashton hercegnéjével épp egy elhagyatott templomot látogatnak meg, amikor emberrablók lepik meg őket, és Sarah vakmerő ötlettől vezérelve az állapotos Mariah helyébe lép, így a gazemberek őt hurcolják magukkal. Ezzel kezdetét veszi a várva várt kaland, és egy szerencsés véletlennek köszönhetően a vonzó, titokzatos Bow Street-i nyomozó, Rob Carmichael siet az ifjú hölgy megmentésére.

Veszedelmes útjuk során, ahogy igyekeznek hazajutni Írországból, a férfi és a nő között heves vonzalom ébred, ám a társadalmi különbségek és a múlt sötét, fájó titkai miatt úgy tűnik, vágyaik sosem teljesedhetnek be. Anglia partjainál azonban olyan meglepetések fogadják őket, amelyek egy csapásra felforgatják mindkettejük életét…


A kém szerelme


Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen.

A kórházban csak egyvalaki van, aki elláthatja a férfi sebeit, Miss Herbert, az ispotály vezetője. Miután Kirklandet a vizsgálóasztalra helyezik, tüzetesen megvizsgálja a gróf sérüléseit, majd tekintete a férfi arcára téved – lélegzete elakad, keze megdermed. Ismeri Kirklandet, ismeri több mint tíz éve, ismeri a testét, ahogy csak egy férjét lehet, de vajon ismeri-e a lelkét?

Miss Herbert, azaz Lady Kirkland tíz éve elhagyta azt a férfit, aki a legtöbbet jelentette számára. A váratlan találkozás olyannyira felkavarja mindkettejüket, hogy ennyi év távolából arra kényszerülnek, korábbi döntésüket megint mérlegre tegyék…

Mary Jo Putney: Bukott angyalok 1-7.


Vihar és rózsák


1814. Mennyire befolyásolhatja az előnytelen származás egy törvénytelen gyermek életét, kiváltképpen akkor, ha grófi családba kell beilleszkednie? Nicholast nagyapja semmiképpen nem akarja a származása miatt elfogadni, ezért gyermekkora sok viszontagság közepette telik. Nem is bánja, hogy felnőtt korára el kell hagynia a birtokot. Hosszú idő múlva mint egyedüli örökös tér vissza, ám nem várt nehézségekkel találja magát szembe…Egy nap az ördöginek tartott grófot felkeresi a helyi tanító kisasszony, hogy segítségét kérje a bányában dolgozók érdekében. A férfi segít – a nő feláldozza magát, mígnem minden jóra fordul.


 

Szirmok a szélben



A napóleoni háború véget ért, de az indulatok, a bosszúállás vágya, a megtorlástól való félelem hullámai még nem csitultak el sem a győztesekben, sem a vesztesekben. A háborúk lezárásaként békekonferenciát rendeznek Párizsban, ahol különböző nemzetek vezető politikusai, diplomatái és kémei azon mesterkednek, hogy amennyit csak lehet, megpróbáljanak megkaparintani Napóleon birodalmának romjaiból. Itt tűnik fel a titokzatos János Magda grófnő, aki egy szerelmi csalódás miatt hagyta maga mögött Londont, majd az angol kormány kémjeként próbál gyógyírt lelni sebére. Egy ideje azonban nem érkezik tőle információ, ezért az angol külügyminisztérium Candover herceget bízza meg, hogy vegye fel a kapcsolatot vele. Bár az első találkozás mindkettejükben fájó sebeket tép fel, kormányzati utasításra egymás szeretőiként kénytelenek megjelenni az előkelő francia körökben. A feltűnő pár körül azonnal megindulnak a találgatások: vajon a káprázatos fiatal nő egy ravasz és veszélyes kém, vagy csupán egy gazdag és jóképű angol herceg kitartottja? Az igazság azonban, melynek megismeréséhez a szövevényes kémtörténet szálai vezetnek el, ennél jóval bonyolultabb…


 

Tánc a szélben



Lucien Fairchild, Strathmore kilencedik grófja gyermekkorában tragikus körülmények között elveszítette szüleit és ikerhúgát. A Lucifer becenevű gróf magányosan élő, érzékeny és titokzatos férfi, aki Nagy-Britannia ügyének szenteli magát, s a sorsot folyton kísértve, elszántan igyekszik felszámolni Napóleon kémhálózatát. Mivel a szálak a Hellion Klubhoz, a kor laza erkölcsű, szabados szexualitást hirdető és gyakorló, orgiákban és tivornyákban tobzódó sátánista csoportjához vezetnek, Lucien a nyomozás érdekében beépül közéjük.
Figyelmét azonban jelentős mértékben elvonja a feladatról egy titokzatos ifjú hölgy, aki a legkülönbözőbb alakokban és a legváratlanabb helyzetekben bukkan föl, majd illan tova. Az ezerarcú lány ördögi ügyességgel nyomoz eltűnt ikertestvére után. A férfi a kalandokban és veszélyben bővelkedő, különleges képességeket is igénybe vevő kutatásban a lány segítségére siet. 


Különös találkozás


Lord Robert Andreville az elbűvölő modorú, előkelő származású fiatalember a napóleoni háborúk után beleunva az állandóan feszült, bár izgalmas életébe, pihenésre és nyugalomra vágyva bátyja angliai birtokára tér vissza.
A nyugalom és a pihenés azonban messze elkerüli, mert ezúttal egy másfajta esemény dúlja fel az egyébként békés természetű lord életét. Egy nap az erdőben sétálva különös lánnyal akad össze, aki valamilyen rejtélyes célból gyalog akar eljutni Londonba. A férfi egyszerű csavargónak adva ki magát csatlakozik hozzá, és a lány tiltakozása ellenére felajánlja a segítségét. Együtt vágnak neki a veszélyekkel és kalandokkal teli útnak és a nyomozásnak – de rá kell jönniük, hogy a legnagyobb kalandot egymás felfedezése, önmaguk és a szerelem megtalálása jelenti.


 

Megtört szivárvány



Lord Michael Kenyon, a napóleoni háborúk idején játszódó történet főhőse csupa ellentmondás: békeszerető harcos, az elvek embere, aki képtelen megbocsátani magának a saját erkölcsi kódexe ellen elkövetett vétséget, ugyanakkor magas hőfokú szerelemre képes férfi, aki a múltban súlyosan tévedett a szív dolgaiban: esztelenül, őrülten szeretett. Veszélyes és zaklatott életében minden megváltozik, amikor a gyönyörű, önzetlenségéért és erényességéért Szent Katalinnak becézett ápolónő megmenti az életét. A férfi Catherine Melbourne-nél leli meg azt a melegséget és együttérzést, amelyre mindig is áhítozott. Első találkozásuk azonban nem a megfelelő pillanat a szerelemre, amikor pedig újra összehozza őket a sors, Catherine féltve őrzött titka áll közéjük. Szerelmük erejének, hűségüknek, bátorságuknak igen kemény próbatételeket kell kiállnia, hogy övék lehessen a megérdemelt boldogság. A kalandokban és izgalmakban bővelkedő regény a becsület, a hűség és az önzetlen bátorság lebilincselő története.


 

Tűzfolyó



Kenneth Wilding tékozló apja után nem örököl mást, csak adósságokat, és úgy tűnik, el fogják árverezni az ősi családi birtokot is. Egy nap felkeresi egyik fő hitelezője, Lord Bowden, és különös ajánlattal áll elő. Egy feladattal bízza meg Wildinget, amit ha teljesít, elengedi a tartozását. Bowden öccse, Sir Anthony Seaton gyönyörű felesége, Helen nemrégiben gyanús körülmények között halt meg. Helen valamikor Bowden menyasszonya volt, de az öccse az esküvő elött megszöktette. A két fivér azóta is gyűlöli egymást. Wildingnek az lenne a feladata, hogy kiderítse a Helen halála körüli rejtélyt. Az igencsak szövevényessé váló nyomozásban akaratlanul is Rebecca, Seaton lánya van a segítségére.


 

A sors kereke



Stephen Kenyon, Ashburton hercege fiatalon megözvegyül, és épp új életet akar kezdeni rosszul sikerült első házassága után, amikor megdöbbentő hírt közöl vele orvosa: halálos beteg, és legfeljebb pár hónapja van hátra. Stephen elmenekül családja és barátai elől, megpróbál egyedül szembenézni az elkerülhetetlennel, lóháton nekivág az angol vidéknek. Útja során összetalálkozik egy vándorszínész-társulattal, és igazi nevét és rangját eltitkolva beáll közéjük. Hamarosan gyengéd érzelmek ébrednek benne az egyik színésznő, Rosalinda iránt. Úgy érzi, megtalálta a testi-lelki társat, akit egész életében keresett. De felfedheti-e érzéseit, és reménykedhet-e a szerelemben a halál küszöbén?

Mary Jo Putney: Baráti kör 1-2-3.


Szikrázó szenvedély


Apja halála után Kate óriási vagyont örököl,a családi vállalkozás azonban a végrendeletének megfelelően a volt férjére, Donovanre száll. De csak egy feltétellel : ha a két fiatal egy évig ugyanabban a házban él. Miközben Kate és Donovan szembenéznek a múlttal, egyre közelebb kerülnek hozzá, hogy újra feléledjen a kettejük között egykor izzó szenvedély…


 

Kanyargó ösvény


A színészházaspár Raine Marlow és Kenzie Scott házassága zátonyra fut, ezért a békés válás mellett döntenek. A férfi, segítve ex-feleségének rendezőként történő debütálását, elvállalja a főszerepet a nő által rendezett filmben. A titokzatos, sokat szenvedett férfi szerepe tökéletesen illik rá, a karakter sötét titkai megegyeznek az övéivel. Ezért a forgatás sorsdöntő lesz mindkettejük számára…


 

Megtalált boldogság


Vajon mit tesz egy jó hírű vállalati jogász, ha hirtelen az ölébe hullik egymillió dollár? Van-e bátorsága kiszállni a mókuskerékből és követni az álmait? Vagy már túl késő, hogy szembenézzen azzal, amit igazán akar?

Val Convington baltimore-i ügyvéd feladja jól fizető állását, és rábízva magát a sorsra és saját belső hangjára, úgy dönt, életét és hivatását innentől a rászorulók megsegítésének szenteli. Elvállalja egy halálra ítélt bűnöző ügyét nem sokkal a kivégzés időpontja előtt, majd egy szegény kislánynak is mentora lesz – csupa olyan dolog, ami pár héttel korábban még elképzelhetetlen lett volna számára. Az emberiségbe és a magába vetett hite, valamint a szükséges lépés az ismeretlenbe az, ami végül a békét és a szerelmet is meghozza számára.

Mary Jo Putney (Elveszett szerelem, Egy igaz hölgy, Egy hamis hölgy), az amerikai romantikus regények koronázatlan királynője új oldaláról mutatkozik be ebben a napjainkban játszódó regényében, amelyben ismét mesterien szövi a szálakat, hogy az olvasó eljusson addig a katartikus pontig, ahol már maga is hinni kezd a csodákban.

Victoria Connelly: Egy nyár, amit sosem felejtesz


Nina Elliot sosem gondolta volna, hogy ennyire bátor lesz. Elhagyja a férfit, aki nem érdemelte meg a szerelmét, és beolvas a főnökének, majd hangosan becsapja maga mögött az ajtót, és kilép a bizonytalanságba.

Maga sem sejti, hogy erre a régóta halogatott döntésre van szüksége ahhoz, hogy egyszer csak szembejöjjön vele a nagy lehetőség.

Egy váratlan találkozásnak köszönhetően visszatérhet korábbi munkahelyére, a festői Milton-birtokra, ahol az író családfőnek segíthet könyve előkészületi munkálataiban. Egy nyárra szól a megállapodás, addig lakik újra a családdal az egykori bébiszitter, és így a lány időt nyerhet, amíg kitalálja, hogyan tovább.

Dehogy számít rá, hogy a Milton fiúk, akik időközben felnőttek, csapni kezdik neki a szelet… Ráadásul közvetlenül egy nagy csalódás után nem is szeretne új kapcsolatba kezdeni. Csakhogy a forró nyár a romantika időszaka is, a lány pedig egyre jobban belejön a döntéshozatalba…

Victoria Connelly: Szökevény színésznő


Fiatal, gyönyörű, gazdag és tehetséges, ráadásul a világ egyik legnépszerűbb színésznője. Kell ennél több a boldogsághoz? Hajaj, de mennyire! Ha valaki, hát a huszonnyolc éves Connie pontosan tudja, hogy a jó adag csillámporral álcázott hollywoodi álomgyár valójában darálógép, ami szép lassan kizsigereli az embert. De egy nap betelik a pohár! Amerika üdvöskéje fogja magát, és elszökik Los Angelesből. Nagy titokban egy aprócska skót faluba utazik, mert csöndre és nyugalomra vágyik.

Lochnabrae tényleg képeslapra kívánkozóan idilli hely, na de hogy békés lenne? Ugyan! Az amerikai sztár nem számolt a kotnyeles, végletekig szókimondó, minden lében kanál helyiekkel, akiket hosszú távon szinte lehetetlen elviselni – és egyenesen képtelenség nem szeretni!

Színpadra vinni a falubeli amatőr társulattal a Vízkeresztet egyszerre vicces és idegőrlő feladat Connie számára. Persze valószínűleg könnyebben boldogulna, ha a szívdöglesztő rendező – aki megfogadta, hogy soha többet nem kezd színésznőkkel –, nem lenne annyira undok vele. És főleg, ha kevésbé szikrázna a levegő, valahányszor egymásra néznek…

Jennifer Probst: Keresd a tökéletest (Keresd... 2.)


Szerelmi gyakorlatok haladóknak

Az egyre népszerűbb házasságközvetítő remekül működik Verilyben, és Kennedy Ash hihetetlenül eredményesen végzi munkáját. Álomrandikat szervez, keze között még a legfélénkebb ügyfelek is kivirulnak, és sosem retten vissza a nehézségektől még akkor sem, amikor jelentkezik nála Nate Ellison Raymond Dunkle, aki atomtudós és mérhetetlenül ellenszenves ember. Kennedy megfogadja, hogy átformálja ezt a szörnyeteget, és a férfiból lesz a legjobb parti Verilyben. Bár Kennedy magabiztosságot és szexuális vonzerőt sugároz, zavaros múltja miatt tele van bizonytalansággal. Amikor rájön, hogy benne és Nate-ben rengeteg a közös, és tökéletes párt alkothatnának, vajon képes-e hallgatni a szívére? Vagy félelmei miatt a partvonalra kényszerül, és onnan kell figyelnie, hogy Nate megtalálja a szerelmet valaki mással?

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...